×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мартин Сурилов повежда в рали “България”


Мартин Сурилов повежда в рали “България”
Битката за първото място в рали “България” е много оспорвана
02 Септември 2023, Събота, 14:20 ч.
Автор: Флагман.Бг, Снимка: Ивайло Старчев

 До обедният сервиз разликата между фаворитите за първото място е едва 1,1 секунди

Мартин Сурилов / Здравко Здравков (Citroen C3 Rally2) са лидерите в 52-рото рали “България” след завършването на сутрешните етапи днес. Те имат аванс от 1,1 секунди пред Пламен Стайков / Рафи Кадир (Skoda Fabia R5). На трето място се намират Мирослав Ангелов / Георги Гаджев (Skoda Fabia Rally2 evo), които изостават с 20,5 секунди от битката в челото.

Рали “България” стартира с тежка борба за първата позиция. Пламен Стайков спечели първият етап с крехкия аванс от 3,4 секунди спрямо Мартин Сурилов. В СЕ2 “Дряново” 1, най-бърз бе Сурилов, който дентронира своя съперник от първата позиция. До обедният сервиз те отново си размениха по една етапна победа за да завършат в разлика от едва 1,1 секунди.

“Знаехме, че така ще се развие битката на тези етапи. Първата отсечка бе подходяща за гумите на Пламен (Стайков), докато следваща отговаряше повече на меката смес, с която бяхме ние. Борим се за всяка секунда”, коментира лидерът Мартин Сурилов.

Мирослав Ангелов / Георги Гаджев (Skoda Fabia R5) се намират на трета позиция с изоставане от 20,5 секунди и в момента нямат реален шанс да се включат в борбата за първото място. Зад тях на 46,3 секунди се намират Симоне Темпестини / Серджиу Иту (Porsche 997 RGT), които също не успяха да постигнат темпото на лидерите.

Челната петица се затваря от Антон Титов / Александър Спиров (Skoda Fabia R5), които в начало на деня се бориха със Симоне Темпестини / Серджиу Иту за четвъртата позиция. За съжаление обаче румънският екипаж успя да натрупа аванс от 37,8 секунди.

При автомобилите с един двигателен мост, най-бърз е екипажа на Никола Мишев / Петър Сивов (Peugeot 208 Rally4, клас RC4). Те започнаха да задават темпото още от самото начало, като след първите четири специални етапа имат аванс от 18 секунди пред Кирил Тодоров / Ангел Башкехайов (Peugeot 208 R2, клас RC4).

Станислав Владимиров / Чавдар Събев (Opel Astra GS, клас RC3N) са трети при автомобилите с един двигателен мост, като към момента тяхното изоставане спрямо дуото  Тодоров / Башкехайов е от 6,2 секунди.

Втората част от днешния първи ден от рали “България” стартира от 14:20 часа със СЕ 5 Шемшево 1 (14,20 км). Резултати на живо можете да намерите в официалният портал на надпреварата. https://rallybg.com/rezultati/


В категории: Спорт


0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори