×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кирил Петков е патологичен лъжец със странни гащи, обяви Слави Трифонов


29 Август 2023, Вторник, 21:29 ч.
Автор: Флагман

Дългия сподели, че при първото му гостуване, Петков е бил ошмулен разпространител на пробиотици

"Факт е, че той е патологичен лъжец. Не спира да лъже и това е." Тоза заяви лидерът на "Има такъв народ" (ИТН) и бивш тв водещ Слави Трифонов в своя фейсбук профил по адрес на лидера на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

"Когато Кирил Петков ми гостува в едно телевизионно предаване, беше един ошмулен разпространител на пробиотици. Обаче беше симпатичен. Симпатичен в своята безнадеждност. Даже лъжата му, че Опра Уинфри му е рекламно лице, беше някак си… симпатична лъжа. Като лъжата на човек, който няма какво друго да направи освен първо да излъже. След това всички сме свидетели в скока на кариерата и лъжите на Кирил Петков.",пише Дългия.

"Кариерата му, благодарение на обстоятелствата беше зашеметителна, каквото е и падението му. И лъжите му вървяха ръка за ръка с кариерата. Зашеметително. Като на някакъв български, изроден вариант на барон фон Мюнхаузен. Гледам го днес, как се оплаква, че Бойко Борисов не му вдигал телефона. Той и от мен се оплакваше, по същия начин, че не му вдигам телефона. Опазил ме Господ да се сравнявам с Бойко Борисов, но явно всеки, който започне да си общува с Кирил Петков, по някакъв начин, в крайна сметка спира да си вдига телефона", допълва шоуменът.

"Оня ден каза, че това, което е било проблем на предишния му кабинет, парите за пътищата, пак ще е най-голям проблем на сегашния кабинет. Киро, абе ти не помниш повече от три минути. Нали ти каза, че инхаус процедурите са най-голямата корупционна схема в държавата. Нали ти каза, че има четири бебета в строителните фирми, които смучат и цоцат от държавата. И сега ти, Киро, чрез "Продължаваме Промяната", имаш цялата власт, с любезното съдействие на, уж най-големите ти врагове, ГЕРБ и ДПС. И ти Киро сега, чрез твоя министър на регионалното развитие не само, че възстанови инхаус процедурите и плати на хора, които не са свършили никаква работа, ами им плати и с 30% повече. Я кажи сега кой храни тези четири гладни бебета?! И имаш наглостта да лъжеш и да твърдиш, че някой друг ти е виновен. Точно за твоя случай, в Плевен има една поговорка, която ще ти кажа културно, защото си от жълтите павета, за да ме разбереш.

Поговорката гласи : “Кой ми дефекира в долното бельо?!” Такъв си ти, Киро. Лъжец. Патологичен лъжец със… странни гащи. Виж какво – можех да бъда и по-любезен, но ти толкова много лъга за мен и за Капитан Андреево, и как съм ти се обадил да те питам къде е моят милиард, и какви ли не още гнусотии, че чак филм направи за мен пълен с лъжи, за да го използваш в предизборната си кампания, че наистина ми е трудно да бъда любезен, затова наричам нещата с истинските им имена", пише още в поста видимо гневния Слави Трифонов.

"И в крайна сметка кой е в коалиция с ГЕРБ и ДПС? Кой звъни на Бойко Борисов като изоставено гадже? Кой твърдеше, че ще унищожи “модела ГЕРБ”, а направи коалиция с тях, че и с ДПС? И сега плаче, че Бойко Борисов не му вдига телефона? Кой Киро, а?", завършва Трифонов.


В категории: Политика


12
Коментара по темата
12.
Габи
30.08.2023 19:26:56
3
4
Като го наричаш лъжец, защо се присламчи в правителството му.Славчо не пода по-долу от Киро в лъжите. Уж е родолюбец и демократ, а в действията си застава на страната на руските резиденти и подръжници на Путин. Какво търсеше в прегръдката на правителство с БСП?
11.
Шопендар
30.08.2023 16:42:47
1
3
Киро е барон фон Мюнхаузен,това е факт,но че направи много поразии на държавата,и това е факт.но факт е че Киро и Асен са нечии марионетки,и то на силен играч,и оттук нататък ще ги виждаме постоянно в политиката,и дори Бойко и Нинова не могат да ги мръднат.
10.
Дидо
30.08.2023 09:57:07
3
9
"Кариерата му, благодарение на обстоятелствата беше зашеметителна, каквото е и падението му"....Както и при тебе, СлаФчо, както и при теб!!!
9.
Боцмана
30.08.2023 09:03:26
8
16
Тъпото и Ококорения не са най-страшното за страната ни!! По-страшни са откровените дебили, които им вярват!! Това един посредствен неграмотник и лъжец да ти говори куп олигофрении по цял ден и ти да му вярваш е чиста патология!
Нищо, есента идва....
8.
факти-бг
30.08.2023 08:48:16
2
8
И двамата са смешници.
7.
Лиза МиШпека
30.08.2023 07:54:13
9
15
Слафчо, ти си фалшив герой. По-скоро - подло геройче. Биографията ти го доказва. Никой, който е минал покрай тебе, после не те понася. Примери много - и гаджета и бивши колеги на които дължиш славата си и прочее. Никоооой! Престани да плюеш по Кирил и Асен. Те навреме разбраха що за невчасник си и не приеха настойчивата ти покана да стават министри в твое правителство съставено от университетски плагиати, продавачи на шнорхели и др. подобни, след пировата ти изборна победа. Затова, когато постоянно ни навираш кокичетата на Кирил ставаш жалък. Тази твоя злоба и омраза ще те довършат, твоята душа изгарят - като с електрожен. Душата ти страда, тялото ти страда. Не се ли усещаш, че ставаш подлога на ретроградни типове, които се възползват от твоята популярност. Успокой се драги, седИ си на диванчето и си пази здравето.
Казвам ти го напълно добронамерено, като твой бивш фен!
6.
ТО ПА
30.08.2023 06:10:47
2
17
ти си стока...гиди дърт миндил такъв...
аре у лево,подлога депесарска мръсна.......
5.
Да напомня
30.08.2023 05:48:42
7
23
Кирил Петков твърдеше също, че Джокович пие неговия сок от кокичета преди всеки мач. Патологичен лъжец.
4.
хахахаха
30.08.2023 03:58:15
8
20
Тоя ще се пръсне от злоба и завист! И не чува, че злобата и завистта са като бумеранг - връщат се със страшна сила към изреклия ги! СлавчУ е нагледен пример за това - сипе само злъч, лъжи и интриги! А обслужващите го маймуни около него (Тошко и компания) повтарят като ехо лъжите му! Но.....все по-малко хващат дикиш, все по-малко заблудени се хващат на интригите му!
3.
Пйахахаххахаа
30.08.2023 00:29:02
7
27
Не знам кой е лъжец, ама един политик направи политически анти-рекорд. От първа политическа сила, до под 4-те процента на политическото бунище само за броени месеци.
Историята не помни друго такова падение.
2.
Тромпета
29.08.2023 23:42:17
12
21
Слави е подлога на ДПС и герб дойде в момента Бойко да яде дървото и пак излезе да плюеш Кирчо а държавата заради теб няма правителство
1.
Въй...
29.08.2023 23:35:05
14
23
Абе, тоя дърт рептил Слави жив ли бил все още? Явно карантината в тъмната стаичка с диванчето му се отразява все по-зле и по-зле.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на самородни таланти от абитуриентите на сериозна гимназия Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Градът е емблема на кохезионната политика, каза Йорданка Чобанова, ръководител на представителството на ЕК Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му 32-годишният мъж е бил спрян при рутинна проверка вчера, около 23 часа на ул."24-ти Черноморски пехотен полк" Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Рецепта-мечта, непременно я опитайте 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 В продължение на 5 дни старозагорци и гостите на града ще гледат над 50 заглавия от Европа при вход свободен Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Близо 400 делегати от цялата страна ще се включат в най-големия форум на архитектурния бранш за 2024 година Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Разследващите са иззели от колата голямо количество флакони Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Дърветата от този вид са известни със своята устойчивост, възможността си да растат в бедни почви и замърсена среда, което го прави изключително подходящи за градско и извънградско озеленяване В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 Сред тях са бъдещи бармани, хотелиери и представители на туристическия бранш Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Ще трябва ли да плащаме втори път стикери, питат живущите в този район
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори