×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нов потресаващ случай на домашно насилие! Мъж удря с тръба, дупчи с отвертка и стреля по младата си жена


Нов потресаващ случай на домашно насилие! Мъж удря с тръба, дупчи с отвертка и стреля по младата си жена
Зверството пак е квалифицирано като лека телесна повреда
24 Август 2023, Четвъртък, 11:25 ч.
Автор: Флагман.БГ

Мъжът е задържан с помощта на екипа ни, но казва, че като излезе от затвора, ще направи убийство

24-годишна жена от Пловдив се свърза с екипа на btv, за да разкаже, че е пребита от съпруга си по особено жесток начин. Тя е майка на двегодишно дете. Твърди, че съпругът ѝ е стрелял по нея, удрял я е с тръба, дупчил е с отвертка, а тормозът продължил близо три дни. Мъжът бе задържан от пловдивските криминалисти със съдействието на журналистите.

„И извади пистолета и стреля срещу мен. И започна с адската злоба - с токати да ме удря в гръдния кош“, разказва момичето.

То е с висока температура, две счупени ребра и болки по цялото тяло. Твърди, че е пребито от съпруга си. Не крие раните си, но крие своята самоличност. 

„Само искам едно да кажа, ще направя убийство. Невиждано досега. Ще закопая жертвата си, в найлони и в чували. По принцип за убийство присъдата е от 20-30 години до живот. Аз минавам под 20, защото си признавам вината. Виж, в най-лошия случай, си взимам един добър адвокат и лежа 15 години. В най-лошия случай, с работа, предсрочно, на 10-ата година ще съм навън. За мен живота отново продължава и аз ще съм победил“, казва съпругът на момичето - 27-годишният Денис.

„Много се радваме, че се прибра жива, защото ми казваше: „Мамо, можеше да ме остави на полето, където си бяхме, да ме изядат кучетата, нямаше да ме докарат даже вкъщи с ковчег“, разказва майката на момичето.

„Не желаем, ако някой разбере за кое момиче става въпрос да се публикуват нейни снимки, ние си казваме истината, за да има справедливост“, заявяват още родителите.

Те не искат дават гласност на случилото се с дъщеря им до момента, в който виждат констатацията на съдебния медик, който определя състоянието на дъщеря им като лека телесна повреда.

„Значи трябва човек да умре, да се случи най-лошото, за да може да се пише, че повредата е или средна, или тежка“, казва майката на младата жена.

„Съпругът ми употребяваше наркотици. Така стана, че той видя някакви клипчета в „Телеграм“, обаче нямам такива клипчета и снимки. Няколко пъти му отговарях, че не съм му изневерявала и той тогава се ядоса още повече и започна да ме удря. За да спре, реших да му казвам това, което той иска да чуе… и изкара от багажника на колата една метална тръба. Бита, насинена, надупчена с шило, с отверка. А тук лекарят е писал лека телесна повреда“, коментира тормозената жена.

На въпрос към Денис - случвало ли се е и друг път да ѝ посяга, той отговаря „Всичко, което се е случило в Германия, си остава в Германия“.




В категории: Крими , Пловдив


Флагман.БГ Изчислиха колко струва абитуриентския бал Изчислиха колко струва абитуриентския бал 13/05/2024, Понеделник 10:37 0
Флагман.БГ По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил 12/05/2024, Неделя 22:00 1
Как се забавляват зодиите
Как се забавляват зодиите 12/05/2024, Неделя 21:20 0
12
Коментара по темата
12.
Атанас
24.08.2023 16:56:39
1
4
Чета коментарите и не мога да повярвам колко е болно обществото. И най вероятно коментиращите са млади хора, което е доста притеснително
11.
Холивуд
24.08.2023 14:24:59
7
6
За всичките тези случаи за които се тръби и с които ни заливат от всякъде денонощно си има причина:просто разни НПО и журналисти си оправдават съществуването и харченето на пари.Както си има и причини такива случаи изобщо да се случват в ежедневието ни..Има си закони,има си и присъди но нито те, нито разните НПО няма да спрат такива случаи да съществуват.Защото това е болестно състояние на цялото ни общество и затова си има и причини.Забелязвам че много гастърбайтери когато се върнат лятото в България в отпуска с някоя стотинка в джоба си и с по една кола се взимат много на сериозно и вършат и им се случват разни неща.Ниската образованост,липса на традиционно семейство и семейни ценности като стабилна градивна част на обществото,алкохол,наркотици,комар,чалга,кръчми,кредити и влиянието на социалните мрежи са истинските причини да е болно обществото ни.
Не съм чул някой да излезе и да каже,как целият държавен апарат с всичките му структури се справя с тези пороци.Когато не се намират сили,желание и компетентност да се случи това,всичко останало си е едно денонощно говорене,демагогия ,симулиране на дейност и после се правим на очудени как може да се случват такива неща с нас.
А може би и това да се цели..................................
10.
Така е
24.08.2023 13:31:15
13
5
На тези клипчета , на които тя се чука с други, тя не му изневерява....
Жената просто е била на работа, вършела си я съвестно, какво толкова !
А това, че му казвала това, което иска да чуе направо кърти мивки...
Тя от къде е знаела какво да му каже каква поза да опише , ако не е виждала тези снимки ?!
9.
Мангали
24.08.2023 13:12:25
2
13
Напълни се с мангали защото младите хора емигрират и в махалата се чукат като животни кой с когото свари и после бой .
8.
6matarok
24.08.2023 12:50:36
16
1
do 5, tupako, nikoi ne hodi prosto taka po ulicite i da bie nqkogo bez osnovanie, ako si zatvarq6 ustata i ne se pravi6 na bezsmarten povqrvai mi daje nai golemiq babait nqma da te dokosne , za da stane taka qvno ciganeto se e vzelo dosta na seriozno ama na mangala ni6to nikoi nqma da mu napravi za6toto "tova e drugo" , vij ako be6e bql bulgarin , ne mu marda kau6a 100 na 100
7.
До 4
24.08.2023 12:47:39
7
7
Човекът е прав. Изрично е регламентирано какво и тежка и средна телесна в НК. Много подробно е описано. За да няма съмнения в термините има и съответните ТР. Всичко извън това е лека, независимо от медии, некадърни коментатори или желанието на жертвите. Образува си жертвата дело и си го води. Толкоз. В мнго случаи дори е по-добре,защото сам си си обвинител, а не разчиташ на прокуратурата, която може да реши, че няма доказателства и да прекрати делото.
6.
така така
24.08.2023 12:43:19
13
9
Клипчета в телеграм... Еми какво повече да се каже... То и оная беше мило дете ама наркотици проституция.... Каквото почукало такова се обадило!
5.
До 2
24.08.2023 12:41:11
13
26
Мнооооо си прост ве ганьооооо.
Утре може майка ти, сестра ти или жена ти да са на нейно място.
4.
До 2
24.08.2023 12:38:55
2
22
Ти си само за затвора, да те бият и плющят всеки ден в определен час! Да си знаеш кога ще идва при теб в килията местния вагабонтин !!!!
3.
ana
24.08.2023 12:28:55
0
16
ти влез един път там пък ще видиш кога и как ще излезеш...другарите там само такива като теб чакат.
2.
Прав е Вежди!!!
24.08.2023 12:28:30
26
14
Тя, горката, не искала да се дава публичност, но понеже, видите ли, лекарят писал "лека телесна" и затова излязла по телевизията.
Т.е. не е проблем побоя, а лекарското становище.
И понеже е тъпа селянка, няма как и да разбере разликата между лека, средна и тежка. Едва ли си е направила труда да прочете и тълкувателните решения по темата...
А най-лошото е, че дават гласност на подобни случаи. Медиите ни заливат с глупости, но не коментират действително важните неща!
1.
Гражданин
24.08.2023 11:45:08
27
33
Както каза Веждичката, сега всяка циганка ще се окаже тормозена. А когато стане баба на 23 проблеми няма...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Д-р Тихомира Георева, гастроентеролог и диетолог: Как сравнително бързо да се справим с проблема ,,хем гладен, хем дебел” Д-р Тихомира Георева, гастроентеролог и диетолог: Как сравнително бързо да се справим с проблема ,,хем гладен, хем дебел” Специалистката ще преглежда на 19 май, неделя, в ДКЦ „Бургасмед” Изчислиха колко струва абитуриентския бал Изчислиха колко струва абитуриентския бал Оказва се, че разходите за момичетата са почти два пъти по-големи от тези за момчетата 9 арестувани за купуване на гласове в Бургас още на старта на кампанията 9 арестувани за купуване на гласове в Бургас още на старта на кампанията Иззети са списъци с имена, като жителите на квартала са принуждавани да гласуват за определен кандидат и определена партия, каза прокурор Маркова Петима задържани при акция срещу купения вот в Бургас Петима задържани при акция срещу купения вот в Бургас Една от схемите е за опрощаване на дългове срещу гласуване за определена политическа сила или кандидат Майката на Атанас Градев съкрушена от мъка, настоява за доживотна присъда за убиеца Омар Майката на Атанас Градев съкрушена от мъка, настоява за доживотна присъда за убиеца Омар Не са знаел какво идва срещу тях, каза бащата на доблестният полицай, който с колега си Йордан Илиев от Бургас, загина, пометен от автобус, пълен с мигранти Скъпа кола осъмна без гуми и джанти Скъпа кола осъмна без гуми и джанти Щетите са за над 20 000 лева Арестуваха собственика на оръжието, с което синът на Явор Божанков простреля друго дете Арестуваха собственика на оръжието, с което синът на Явор Божанков простреля друго дете  Разследващите работят се по всички възможни версии за нелепия инцидент По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил Партньорът ви е доказал, че няма от какво да се притеснявате, когато не сте заедно. Установили сте дълбоко доверие помежду си 4 грешки в любовта, които неуверените хора правят 4 грешки в любовта, които неуверените хора правят Концентрирате се върху собствените си емоции Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба  90 на сто от обитателите на рибарското селището не са чували за нея, но Георги Димов е ловял 400-килограмови екземпляри в океана
Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори