×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как Митьо Пищова свали цели 50 кг., няма да повярвате


21 Август 2023, Понеделник, 19:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Пищова наскоро отпразнува 68-и рожден ден на Слънчев бряг

Най-известният зевзек в държавата - Митьо Пищова е свалил цели 50 кг, похвали се пред "Телеграф“ самият той. Това е станало със специална диета, която включва диня, сирене, домати и краставици и от 130 кг сега е точно 80 кг.

"Месо не близвам от няколко години, вървя всеки ден по 5-6 км, а преди не слизах от колата по цял ден и не свалях мобифона от ухото. Сега обаче съм тип-топ и пак станах плейбой и си поря женичките. Ама сега вече го давам малко по-полека. Но само по две наведнъж заради сърцето, да не вземе и пак да ме предаде“, твърди Любимеца на народа и ценител на женската красота.

На 15 август тази година, в деня на Успението на Света Богородица, той отпразнува 68-я си рожден ден в заведение на Слънчев бряг. Вече няколко години от май до септември шоуменът не пропуска да прекара лятото в бурни емоции именно на Слънчака. Тази година за купона той събрал 140 верни приятели и бойни другари от отминалите борчески времена. За тях той приготвил специално меню, с което, по собствените му думи, им събрал очите. За рождения си ден тази година Димитър Маринов е помолил приятелите си и гостите да му подаряват само картини и икони.

Той е дърт бохем, но още пръска пари по жени и ги кани в джакузито си

"Получих 10 големи икони, много по-малки, както и 40 картини. Аз съм много набожен. Роден съм на Голяма Богородица, на гробищата в село Балван. Майка ми била бременна в последните дни и като се връщала от нивата, почнало да я напъва. Спряла се на селските гробища и там на гроба на един поп ме родила. Затова и аз цял живот съм религиозен. Баба ми ме е научила на това. Вярата ми се затвърди и през последните години, когато бях много болен и много хора почти ме бяха отписали. Аз обаче оживях и вярата ми в Бог ми помогна за това. Тази година до пролетта пак бях зле. Имах панкреатит, коленете бяха взели нещо да сдават багажа, но дойдох тука на Слънчака и се оправих със слънце, кални бани и море“, споделя Пищова.

Наред с почивката, Димитър Маринов не престава да се занимава и с агенцията си за модели. Преди седмица е минал последният конкурс в Слънчев бряг, на който са се явили да участват 20 красиви момичета, кое от кое по-красиво и секси. На 68-ия си рожден известният шоумен обяви, че отново ще се кандидатира за кмет на Велико Търново на идните местни избори.

"Време ми е да се върна отново в политиката и затова през тази есен се хвърлям смело в местните избори. Хората отново ще си спомнят за мене. Ще се появя триумфално с конски файтон, с който ще сляза от Арбанаси в Търново. С мене ще има още цигански оркестър, кючекчийки, миски и манекенки. Ще раздавам кебапчета и кюфтета, бири-мири, лимонада за старите хора. Зная, че хората в Търново и по селата ме обичат и са моите верни избиратели. Затова съм сигурен, че аз ще съм новият търновски цар."

През последните години Митьо беше затиснат от куп болежки, но успя да се вдигне отново на крака и да влезе във форма. "Няма тън-мън, да треперят съперниците ми, ще ги отвея като куцо пиле домат. Нека да помнят цял живот страховития ми прякор“, пъчи гърди и е категоричен Митьо Пищова.

Това ще е четвъртата политически изява на Димитър Маринов. През 2003 г. той се впусна в надпреварата за кмет на Велико Търново като кандидат на Християнрадикалната партия. Тогава той засипа търновските жители с вкусни мръвки и много чалга. В крайна сметка успя да спечели при това над 500 гласа. Две години по-късно той отново се яви на избори като кандидат за депутат от листата на "Евророма“ в Кърджали.

Неуспехът и този път не го отчая и Пищова се прицели направо в десетката, след като през 2006 г. обяви, че ще става президент на България. В крайна сметка той не можа да събере необходимите по закон 15 хил. подписа и не се регистрира в ЦИК. Но и това не го спря и десет години по-късно, през 2016 г., той участва в президентските избори в тандем с култовия попфолк изпълнител Радо Шишарката като негово вице. Парашутът му и тогава не се отвори. Сега обаче Митьо е категоричен, че мекият стол в кметския кабинет във Велико Търново му е вече в кърпа вързан. Пищова коментира и убийството на бизнесмена Алексей Петров.

"Познавахме се с него от много години. Беше много хубаво и мъжко момче. Като слушам по телевизията как са го убили, в гората, с пушка, това сто процента е професионална работа. Нищо чудно килърът да е дошъл от чужбина и сега, след като си е свършил работата, вече е напуснал България без нашите полицаи да могат да го хванат“, предполага бившият приятел на Иво Карамански-Кръстника.


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Голям успех за куклени актьори от Бургас Голям успех за куклени актьори от Бургас 12/05/2024, Неделя 19:15 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Прокуратурата във Велико Търново започна разследване, револверът бил отавен без надзор от собственика му Голям успех за куклени актьори от Бургас Голям успех за куклени актьори от Бургас Неделина Роселинова и Десислава Минчева-Тодорова спечелиха награди от Международен фестивал за млада публика "Вълшебната завеса" Вълненията със "SoLiSiMi" продължават в Дома на НХК Вълненията със "SoLiSiMi" продължават в Дома на НХК Входът е свободен С гаф Гордана Силяновска положи клетва като президент С гаф Гордана Силяновска положи клетва като президент По време на церемонията тя не използва официалното наименование – Република Северна Македония Луно, Луно, земьо македонска или рисковете за нас  Луно, Луно, земьо македонска или рисковете за нас  Знаете ли кои са ОМО „Илинден” и как реагират нашите управляващи на новоизбраните управляващи в РСМ Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Мотоциклетът е регистриран, а водачът му е бил правоспособен, каза началникът на „Пътна полиция” към ОДМВР- Перник Симеон Георгиев Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Изстрелът е бил произведен с боен пистолет Синоптици с ужасна прогноза за времето в понеделник! Връща ли се зимата? Синоптици с ужасна прогноза за времето в понеделник! Връща ли се зимата? Идат бури, гръмотевици и... сняг, прогнозираха от НИМХ Верижна катастрофа в тунел „Люлин“ в София Верижна катастрофа в тунел „Люлин“ в София Движението в посока към жилищния квартал е затруднено Проблемите със съня при децата водят до психози след пубертета Проблемите със съня при децата водят до психози след пубертета Рискът е, когато се превърне в постоянен и хроничен проблем
Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори