×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Здрав мач на ст. "Лазур", "Черноморец 1919" спря най-силния отбор в групата и показа, че напипва ритъма


08 Август 2023, Вторник, 19:58 ч.
Автор: Флагман

Черноморец заема 10-о място във временното класиране с 5 точки, докато Спартак е трети с две повече

Черноморец Бургас и Спартак Варна завършиха 0:0 в морското дерби на Втора лига. Срещата беше от 4-ия кръг на първенството. Двата отбора изиграха много интересен мач, въпреки че голове на "Лазур" не паднаха. "Соколите" бяха в ролята на фаворит, но на терена това не си пролича особено и по-чистите голови положения бяха на сметката на "акулите". През първото полувреме Венцислав Гюзелев не успя да преодолее Георги Георгиев, останал сам срещу него. В края на мача удар на Петър Патев срещна гредата. 

Целунатият от Бог Гошко изпълни мечтата си, отново е на терена, а Бербатов го аплодира

Гостите завършиха срещата с девет души, след като Велислав Боев беше изгонен с два жълти картона, а в заключителните минути се получи меле между играчите и щабовете на двата отбора, при което Румен Румевно получи директен червен картон, а Гюзелев от домакините втори жълт. 

Черноморец заема 10-о място във временното класиране с 5 точки, докато Спартак е трети с две повече. 

Първа добра възможност за гол беше на сметката на гостите. В 7-ата минута Петър Генчев допусна грешка, което позволи на Ахмед Ахмедов да се озове сам срещу вратаря. Нападателят навлезе на скорост в наказателното поле, но Олексей Геловани със страхотен шпагат успя да му отнеме топката точно преди да нанесе удар. В 15-ата минута удар на Венцислав Славов от далечна дистанция не затрудни Георги Георгиев. 

В 27-ата минута топката стигна до Румен Руменов пред наказателното поле. Халфът опита параболичен удар, който мина опасно над вратата на Димитър Тодоров. Малко след това Хидает Хюсеин проби отляво и центрира остро. Вратарят на домакините изби топката, която попадна в Георги Мариянов. Халфът отправи силен удар по посока на вратата, но Георги Господинов успя да го блокира. В 36-ата минута силен удар на Виктор Митев след центриране от корнер не намери целта. 

В 40-ата минута "акупите" пропуснаха най-добрата възможност от началото на мача. Живко Петков със страхотен пас изведе Венцислав Гюзелев сам срещу Георги Георгиев. Нападателят напредна с топката, а вратарят скъси дистанцията и отрази силния удар на своя съперник. 

В 50-ата минута домакините имаха сериозни претенции за дузпа. Геловани изведе Даниел Иванов сам срещу вратаря, като халфът го преодоля и опита да намери опразнената врата от малък ъгъл. Топката обаче рикошира в  крака на направилия шпагат Борислав Вакадинов, след което срещна и разперената му ръка. Футболистите на Ангел Стойков имаха сериозни претенции за дузпа, но главният съдия Стоян Арсов реши, че такава няма. 

Три минути по-късно Митев намери Руменов на границата на наказателното поле. Опитният халф отправи техничен удар, който Тодоров успя да избие в корнер. В 54-ата минута Ивей Ромееш проби отляво, стигна до аутлинията и върна към Ахмедов, който от 6-7 метра прати топката над вратата. Натискът на "соколите" продължи и малко след това шут на Виктор Митев беше избит в корнер от вратаря на домакините. 

В 66-ата минута гол на Стоян Мантаров беше отменен заради засада. Защитникът засече центриране от пряк свободен удар, но се намираше зад отбраната на гости в момента на подаването. В 75-ата минута Живко Петков се извиси след отлично центриране на Тодор Чаворски от корнер, но не успя да нанесе силен удар с глава, а топката премина покрай вратата. В 84-ата минута гостите останаха с човек по-малко, след като Велислав Боев фаулира грубо Тодор Чаворски и получи втори жълт картон. От последвалото остро центриране на Чаворски Петър Патев насочи топката към вратата на Георгиев, но кълбото срещна страничната греда.

В 89-ата минута напрежението на "Лазур" взе връх. Олексей Геловани попречи на Румен Руменов да изпълни фал, след което изрита топката извън терена. Последва меле между играчите и щабовете на двата отбора. Напрежението беше потушено от главния рефер с директен червен картон за Руменов и втори жълт за Венцислав Гюзелев. 

Черноморец Бургас - Спартак Варна 0:0

Черноморец: 12. Димитър Тодоров, 4. Стоян Кижев, 66. Стоян Мантаров, 2. Мариян Димитров, 5. Петър Генчев, 33. Георги Господинов, 23. Олексей Геловани, 30. Даниел Иванов, 88. Венцислав Славов, 10. Венцислав Гюзелев, 9. Живко Петков

Треньор: Ангел Стойков

Спартак: 23. Георги Георгиев, 4. Борислав Вакадинов, 44. Ангел Грънчов, 6. Александър Цветков, 2. Велислав Боев, 13. Георги Мариянов, 5. Йоан Бауренски, 18. Хидает Хюсеин, 10. Румен Руменов, 29. Ахмед Ахмедов, 11. Виктор Митев

Треньор: Валентин Илиев

Съдия: Стоян Арсов

Стадион: "Лазур", Бургас


В категории: Спорт


Флагман.БГ Тя печели "Денсинг старс" Тя печели "Денсинг старс" 09/05/2024, Четвъртък 13:31 0
В Черноморец отключиха морето
В Черноморец отключиха морето 09/05/2024, Четвъртък 12:23 0
13
Коментара по темата
13.
До 12
11.08.2023 11:40:08
3
2
Ми те и Ботев си пият бирата със Спартак бре , редовно си ходят на гости и не само , та и те ли са измикяри ? Иди при тях и кажи , че са измикяри . Още не сме тръгнали да носим тениски на чужди клубове и фракциите им на наши мачове за разлика от вас , сервилните слагачи. Личи си че си още малка и някои неща не ги схващаш и изменяш темата.
А чичо ром само може да бъде баща ти
12.
До чичото-ром
10.08.2023 22:39:13
8
5
Чичка, от както ви пуснаха нет в махалата и стана форумен боец. Мий си краката и си лягай, че скоро друг отбор ще дойде да гостува на ст. Нефтохимик, може и на тях да се премолите за бира и цаца. Жалки карикатури сте вие чичките-цаци. С варненци ще пият бира. Измекяри!
11.
До 10
10.08.2023 20:43:35
3
8
Чалма розова с това ли ми излизаш ма тази , ха ха ха ха , кумлука , стинки , Москов , тинтири минити . Що отбиваш темата ма тази . Абе миличка , ние да не сме като вас бе , да се навеждаме . За кво се пиши ти с кво занимаваш , но така е , като няма кво да кажеш , връткаш гъ*а във ваш стил .
От кумлука са майките ви нали . щот твоя правопис е много добър , ха ха ха
Виж ся имаме си уважение и не само с тях , тва е утвърдено от преди да се пръкнете , това е традиция фенска. Тва вие не го разбирате , щото сте ментета . Имаме си респекта по между си и не само с тях , за разлика от вас. Вие където идете или който дойде ви пердаши , незнам някой да ви уважава чисто безкористно.
Та тези същите Спартак , са най добрите приятели на Ботев. Нали на папагалите се опитвахте да им лапате ,а те най добри приятели с тези , които ви бият къде ви хванат , ха ха ха , сервилни смешки. Мазохисти сте .
Ми за вас розовелки от Нафтекс и вие сте същите. Нали ви вкараха служебно .През лятото на 2016 клубът е ПОКАНЕН да се включи в новосформираната първа префисионална лига И ПРИЕМА ПОКАНАТА . и междувременно на 30 септември 2017 към клубът се влива локото на джамбаза .... Егати и мешавицата , към Мастер/ ФК Бургас се влива Локото на джамбаза и поканени в А група . За това кво ще кажеш ? А ми пишеш за вашия Москов . Много си малка още и някои неща ме ги разбираш и не само ти , всичките филмарки
10.
до 9
10.08.2023 19:19:23
6
3
Цаца, като ти гледам правописа, определено си от Комлука. Сетих се, че вие основно сте си оттам, нормално е да пиете бира с всеки, който ви почерпи или ви даде нЕкви стИнки, батеее. Жалкари, драли се били преди да има Нефтохимик хахахаха. За това може и да ти повярвам, то средната възраст на публиката ви е 65+. Да не забравите да цунИте нещо на Москов, че ви пуснА.
П.С.: 5 точки след 3 домакинства и 1 пункт над изпадащите не е за гордост, не бързайте да казвате ХОП преди да сте /пре/скочили. Изчакайте още 1 година, за да може да ви разминем, както повелява традицията.
9.
До 7
10.08.2023 16:40:31
2
5
Виж ся миличка, първо когато сме имали агитка , майките и бащите ви не са били дошли в Бургас от селата и такова нещо като Нафтекс / нефтохимик, Атлетик , Мастер , снц не е имало. Та кат си имаме уважението с други агитки от преди вие да се пръкнете в случая Спартак е нормално, и не само с тях, с Локо горна също. Когато сме се драли с варненци и други ( от които вие давате задна ) както казах вас ви нямаше на картата , а такива като тебе не са били родени. Северно македонските мантри си ги разправяйте между вас си десетте наркоманки . Второ вие не се бихте с варненци , а варненци ви биха като тъпани на "вашия" стадион.тези същите варненци който са приятели с папагалите на които вие им сте подлоги. Тези същите който си ходят заедно на мачове.... Кой сега е жалък незнам . За това тиха те искам и не се обаждай неподготвена щото се излагаш както винаги .
8.
1919
10.08.2023 16:09:18
0
6
Розов,вие кога играете и къде,за да дойда и да ви гледам?
7.
До варненската цаца
10.08.2023 13:45:18
5
2
Пиели си бирата с варненци, чак и се хвалят с това. После твърдят, че били бургазлии, а тези дето се бият с варненците не били. Ах колко жалко е да си цаца хахахахаха.
6.
Атлетик и Мастер са ми нефтекс
09.08.2023 18:04:50
2
7
До 5
Кви истински бургазлии сте вие бе гастарбайтери крайградски . Майките и бащите ви( ако ги знаете кой са ) дойдаха от селата и ви из*аха в Бургас , вече се имате за бургазлии. Бургазлии сте само по лична карта. то и "истински" бургазлии няма да си пият бира с майни , ама на .... Вие се опитвате . Много интересно тези същите майни на който им се слагате и им ближните ..... пък си пият бирата и си ходят на гости със същите тези варненци ,които ви пляскаха на "вашия " стадион , затова незнам кои са подлоги.
5.
До 5
09.08.2023 16:54:46
13
3
Истинските бургазлии никога няма да си пият бирата с варненци! Подлоги сте! ЩЕ ЗАЛЕЕМ ВАРНА С НАФТА И ЩЕ Я ЗАААПАААЛИИИМ!
4.
До 1
09.08.2023 14:36:01
1
12
Как е чалма , феновете на Черноморец и Спартак преди мач да си пията бирата , а вас да ви бият като кучета на "вашия " стадион, а? Слушайте си Азиза и не се бутай там където не вие работа , че нали ...
3.
До 1
09.08.2023 14:22:00
1
10
Специално за майкати със зИлените шалвари , чалгар пробит. Азиз ви е идола , не само дюнери и пико.
2.
Специално за мазута
09.08.2023 08:34:34
3
14
Добър ден, к** за мазута.
1.
Специално за Черноморец
09.08.2023 06:42:50
14
3
Напипай го на азис
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя печели "Денсинг старс" Тя печели "Денсинг старс" Натали Трифонова е абсолютният фаворит във формата Опашката за Летния Никулден бие рекорди, надмина тази за 6-ти декември (ВИДЕО) Опашката за Летния Никулден бие рекорди, надмина тази за 6-ти декември (ВИДЕО) Множеството се извиваше чак до книжарница "Хеликон"   Собствениците на стари автомобили ще са шокирани от тази новина Собствениците на стари автомобили ще са шокирани от тази новина Вдигат данъците  Лили и Йорданка заровиха томахавките след 50-годишна вражда Лили и Йорданка заровиха томахавките след 50-годишна вражда Данчето поздрави официално примата за 85-тия й рожден ден Страхотна новина! Премиерът свика министри, иска бързо разширяване на ГКПП "Малко Търново" Страхотна новина! Премиерът свика министри, иска бързо разширяване на ГКПП "Малко Търново" До няколко дни предстои агенция "Митници" да изготви техническа спецификация на проекта за разширяването на пункт "Малко Търново" и процедурата да бъде задвижена приоритетно по ресорните институции "Арена Бургас" ще е домакин на световната купа по спортна акробатика "Арена Бургас" ще е домакин на световната купа по спортна акробатика От десетилетия градът ни не е бил домакин на толкова силен турнир по акробатика В Черноморец отключиха морето В Черноморец отключиха морето През шпалир от военнослужещи, водено от отец Стилиян от храма „Свети Никола“ в 10.00ч. тръгна шествие с иконите на светеца - покровител на града, на Богородица и Исус Христос до пристанището Зрителите шашнати как се е разхубавила тази актриса Зрителите шашнати как се е разхубавила тази актриса Някогашната беквокалистка в „Шоуто на Слави“ изглежда по-добре, отколкото на 20 години Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Ученици поеха управлението на Община Царево, вижте кой е кметът и кои влизат в екипа му Ученици поеха управлението на Община Царево, вижте кой е кметът и кои влизат в екипа му В лицето на възпитаниците на СУ „Н.Й.Вапцаров“ – гр. Царево служителите в общинска администрация имаха достойни заместници, които се справиха отлично с поставените им задачи и показаха силна амбиция и мотивация за работа
Европа вече се дави в китайски коли Европа вече се дави в китайски коли Впрочем ситуацията с фотоволтаичните панели е подобна - складовете в Европа са пълни, а корабите от Китай не спират да прииждат Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Ако го очаквате от тях по-добре забравете. Те са инати, твърдоглави и могат да ви изпилят нервите Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Това е музикантът Николай Тошев, който е на свободна практика и в последните години е свирил на турнета с популярните „СкандаУ“ Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна, призна Невена Цонева Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази фолкаджийка напира да стане депутат Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина За последните три десетилетия компанията се превърна в символ на стабилност, прозрачност, иновации и добро обслужване на своите клиенти Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Нам почина поради напреднала възраст и "мултиорганна дисфункция", за която е получавал лечение от 2022 г., съобщи официалната агенция KCNA Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Барабанистът Венелин Венков празнува напускането си с Гъмзата и Краси Радков Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Проф. Гордана Силяновска-Давкова е против договора за приятелство с България
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори