×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение е регистрирано в района на Пловдив
  • Спортен самолет се разби край Загреб – има жертва
  • Светият синод избира Сливенски митрополит
  • Нова порция слънце в неделя
  • Днес е четвъртата неделя след Великден - на разслабения
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

8 загинали при ракетни удари по Покровск


8 загинали при ракетни удари по Покровск
Разрушения са жилищни сгради и хотел в Покровск
08 Август 2023, Вторник, 07:50 ч.
Автор: Флагман.Бг

Сред жертвите са петима цивилни, двама служители на спасителните екипи и един военен

Най-малко осем души са загинали при руски ракетни удари по украинския град Покровск. Това съобщи губернаторът на Донецка област - Павло Кириленко. Други 31 са ранени, информира Нова телевизия.

Сред жертвите има петима цивилни, двама служители на спасителните екипи и един военен. Със сериозни разрушения са жилищни сгради и хотел.

В съобщение в социалните мрежи украинският президент Володимир Зеленски упрекна Русия, че иска да остави в Източна Украйна само "счупени и обгорели камъни".
 


В категории: Войната в Украйна


4
Коментара
4
Коментара по темата
4.
гръцките СМИ
09.08.2023 21:14:02
0
1
Руснаците разбиха наемнически център в Покровск: Убити са десетки западни и украински служители (видео) Киев ги нарича "цивилни"
https://www-pronews-gr.translate.goog/amyna-asfaleia/oi-rosoi-dielysan-stratiotiko-kentro-sto-pokrovsk-skotothikan-dekades-dytikoi-misthoforoi-kai-oukranoi-aksiomatouxoi-vinteo/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=bg
3.
Руските СМИ
09.08.2023 13:59:13
0
1
Руските СМИ: "Промени в украинската мода?" Буданов посети България в "неочаквани" дрехи"
Началникът на Главно разузнавателно управление (ГУР) на Министерството на отбраната на Украйна Кирил Буданов вчера беше на официално посещение в България, където се срещна с министъра на отбраната Тодор Тагарев и директора на Службата за военно разузнаване Венелин Венев.
https://bgnes.bg/news/voennite-razuznavaniia-na-blgariia-i-ukraina-iziasnikha-vprosa-s-mirotvorets/
От българска страна беше поставен и изяснен въпросът със сайта "Миротворец", пише bgnes.bg.
Мрежови потребители обаче обърнаха внимание на съвсем различно обстоятелство от посещението на Буданов в България.
"Костюм? Защо внезапно промени украинската военна мода??"
С началото на руската специална операция в Украйна Владимир Зеленски смени скъпите си костюми с военни дрехи: спортни панталони в цвят каки, ​​шушлякови якета, тениски с тризъбец и качулки с надпис „АЗ СЪМ УКРАИНЕЦ“.
„Ако украинските представители, които говорят за жестоката война в Украйна и молят за помощ, бяха облечени в маркови и скъпи дрехи, трудно биха повярвали“, каза украинският психолог Олег Следь.
По каква причина Буданов внезапно смени вече "обработената" военна униформа с бизнес костюм, все още не е известно.
2.
Дърт команъз от Хоминтерна
08.08.2023 17:22:10
2
0
Руската армия е най велика само оркестъра и ще ги победи ама той се запиля при кобзон.
1.
Украински пробив: ВСУ извърши десант на левия бряг
08.08.2023 15:19:49
3
0
Украински пробив: ВСУ извърши десант на левия бряг на Днепър при Козачи лагери
Според различни източници боевете на левия бряг на реката в Херсонска област вървят вече близо денонощие. ВСУ са успели да извършат десант с помощта на два катера (броят им според Rybar e 7). Атаката източно от Херсон е била изненадваща за руснаците и според различни източници е започнала още преди две денонощия, но и самите украинци не са докладвали за успеха си веднага по оперативни съображения
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пътищата не са ремонтирани в последните три години, твърди регионалният министър Пътищата не са ремонтирани в последните три години, твърди регионалният министър Състоянието им е незадоволително, обяви Виолета Коритарова  Всички шофьори, пътуващи в неделя, задължително да прочетат тази новина Всички шофьори, пътуващи в неделя, задължително да прочетат тази новина АПИ въвежда промени в движението за улесняване на трафика в последния почивен ден Епископите Арсений и Герасим - кой ще бъде новият сливенски митрополит Епископите Арсений и Герасим - кой ще бъде новият сливенски митрополит Светият синод легитимира избора, който беше взет на 19 май Днес е четвъртата неделя след Великден - на разслабения Днес е четвъртата неделя след Великден - на разслабения Определението разслабен в българската Библия се използва за парализиран човек Ново брутално убийство смрази България Ново брутално убийство смрази България Мъж от Севлиево е убил майка си, намушквайки я многократно с нож Хотелиерите вдигат заплатите по морето Хотелиерите вдигат заплатите по морето Браншът се опитва да привлече работна ръка Ветровита, но слънчева неделя Ветровита, но слънчева неделя Прогноза за времето - 26 май, неделя "Хамас" складирали оръжия в България за нападение на израелското посолство в Берлин "Хамас" складирали оръжия в България за нападение на израелското посолство в Берлин Немски издания публикуваха информацията, като се позовават на службите за сигурност Възход на десните партии преди евровота, но са възможни обрати Възход на десните партии преди евровота, но са възможни обрати Хипотетични обединения и задкулисни ходове съпътсват борбата за ЕП   Скъпо било в Париж - не сте яли на летище Варна, жена плати 35 лв. за сандвич Скъпо било в Париж - не сте яли на летище Варна, жена плати 35 лв. за сандвич Пътничката останала шокирана от сметката
Жестока трагедия на концерт на известна група, спасители броят труповете ВИДЕО Жестока трагедия на концерт на известна група, спасители броят труповете ВИДЕО На мястото са се отзовали спасителни екипи, включително армията и националната гвардия Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Едно на всеки четири деца развива зависимост към телефона Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Плюли си на петите заедно с оръжието на ченгето Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Най-известен е с филма си от 2004 г. Super Size Me Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Певицата заложи и на нова фризура за важното събитие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Средно на ден в страната се изяждат 3 милиона броя След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага се на химиотерапия Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Учителката:
- Кажете ми противоположното на "Децата правят грешки в тъмното"!
Иванчо:
- Грешките в тъмното правят деца...
Виц на деня Виц на деня - Защо пиеш толкова много!?
- Обикновено аз пия малко - 100 грама. Ама след 100 грама в мен се събужда друг човек. Е тва говедо пие като смок!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Най-хубавото на 20-годишните момичета са техните 40-годишни майки.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори