×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Истинската история за Дебора и Георги


07 Август 2023, Понеделник, 12:00 ч.
Автор: Флагман

Общественият интерес и недоволство за зверството в Стара Загора не стихват

Покъртителна версия за касапския случай от Стара Загора, в който охранителят Георги Николаев наряза с макетно ножче 18-годишната ученичка Дебора, се разпространява в социалната мрежа Фейсбук.

Според публикациите автор на този прочит за случая, както и за последвалите протестни събития в цялата държава, е Невена Христова. Появиха се вече и съмнения, че случаят се използва, за да се прокара Закона за домашното насилие.

В тиражираната в Мрежата версия се говори, че Георги Николаев е бил сутеньор, а издевателствата над Дебора са, за да държи в страх други момичета.

Вижте версията на авторката, озаглавена "Красавицата и звярът" - съвременна родна трагикомедия за насилие и протести.

Пролог: Едно красиво, младо, наивно българско момиче от златното Загоре решава да превземе света. Подготвя се: силикон в бюста, джуки, пластове грим. И щурмува живота! За съжаление най-прекия път към успеха и материалното благополучие за такива като нея днес е "най-древната професия".

Първо действие: Натурална трагедия

"Менторът" на момичето в новото поприще - татуиран културист, познава добре "занаята". Той има жена и дете и условна присъда за насилие над друго момиче. Тоест за романтична любовна връзка не може да се говори - това си е чиста проба сутеньор. Той "разработва стоката" и я разкарва с прословутото си БМВ по адреси и хотели.

Но когато момичето решава да се оттегли от "професията" следва брутална саморазправа. Именно показния урок за останалите момичета, а не някаква имагинерна чувствена раздяла предизвиква зверската жестокост на "професионалиста".

"Звярът" притежава достатъчно полицейска закрила, за пореден път успява да надхитри съдебната система с фалшива експертиза... и отново е на свобода.

Второ действие: Почти комедия

7 (седем месеца) след първото действие някой посредствен "кукловод" решава, че историята е удобна за употреба и продължение. Медиите и социалните мрежи преекспонират случката, заливат ефира и настройват съответната аудитория за протести. И без това недоволните от съдебната система и властта хора охотно "попиват" манипулацията.

Трета глава: Трагикомедия

Стотици хора от десетина големи градове под лозунги като "Да изметем властта!" излизат на площадите в уречения час. За да... разберат че отново са използвани за нечии конкретни политически цели. Един партиен лидер с прякор Простото се изтипосва на протеста в столицата. Не е приет радушно, но казва пред камерите, каквото трябва. Друга подобна карикатура с прозвище Тиквата се хвали в ефира за приетия "Закон за домашно насилие". Законът третира семейни двойки или живеещи на семейни начала и е неприложим в случая. Но какво значи това за юридически неграмотен "ерудит" с пожарникарско образование и празна кратуна на раменете!

Епилог - статичен

- Насилникът - ще полежи някой и друг месец в затвора. Но няма да промени нито "професията", нито отношението си към подопечните момичета
- Момичето - дано след кървавата драма и преживения ужас се възстанови и преосмисли плановете си за лесен успех в живота!
- Протестиращите - вече много от тях сглобяват мозайката, прозират истината и се чувстват употребени.

Политиците - Разбират, че евтините сценарии "по действителен случай" няма да помогнат да узаконят противоестествената Истанбулска конвенция - решението на Конституционния съд е недвусмислено!
Така без особени колизии и промени завършва нашата, българска драматична творба....

Източник: pik.bg

 


В категории: Лайфстайл


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
Ало
07.08.2023 23:31:45
0
1
Демек Дебора Компаньони.
7.
RR94
07.08.2023 23:26:56
0
1
Той работи за банда за организирана проституция и като спре да предлага "материал" ,същевременно спират и да му плащат.Я нашият с тез пари е изхранвал семейството си.
Много ми е интересно,таз негова овца изобщо знаела ли е за това или досега я е залъгвал,че ги изхранва с честен труд.
6.
RR94
07.08.2023 23:12:35
0
2
И да е била курва,не е заслужавала това.Но има наистина голяма вероятност като се е отказва от "занаята" да му е дължала пари,за разноските му по нея.
Отделно броят на порязванията може да е същия на броя на клиентите и,счупения нос за дължимото от нея и стриганата коса,като наказание за отказа и да го практикува.
По никакъв начин не му оправдавам деянието,но е ясно,че си е търсил парите в случая.
5.
Str
07.08.2023 14:20:01
1
6
Демокрация без гражданско общество няма. Обществото трябва да е чувствително към несправидливоста и затова протестите са за добро. Политиците винаги ще гледат да натрупат точки от народното недоволство, те затова са политици. Дали ще им позволим да "яхват" протестите зависи от нас, ние сме гласоподавателите. Опитите да се принизи недоволството на хората с нищо не ни помагат като общество, само обслужват задкулисието.
4.
292
07.08.2023 13:59:09
3
4
Протестите бяха спонтанно организирани, като правеха впечатление няколко неща: 1. на първа редица бяха типажи от подобни на извършителя - татуирани батки, очевидно ежедневно вдигащи железа; 2. интервюта пред телевизиите даваха каки от типажа на пострадалата - силикони, джуки, тежки гримове; 3.пълния синхрон между всички власти - законодателна, изпълнителна, съдебна, четвърта -чудо невиждано никога в България. Та човек почва да се чуди - как точно стана този фокус.
3.
ха ха
07.08.2023 13:18:00
1
16
След като е установено, че става въпрос за бизнес с проститутки. Остава да се установи размера на бизнеса и печалбите и пътят на парите и участниците и същите да палатят данъци. Да бъде сезиран и НАП.
2.
Коши Прайм™
07.08.2023 12:49:25
3
31
Авторката леко се е объркала със следното:
7 (седем месеца) след първото действие някой посредствен "кукловод" решава, че историята е удобна за употреба и продължение. Медиите и социалните мрежи преекспонират случката, заливат ефира и настройват съответната аудитория за протести.

Първо: какви седем месеца? Обществото недоволство се изля веднага след като стана ясно, че садистът е на свобода от около месец.
Второ: кое е преекспонирано? Побоят, рязането по цялото тяло, счупеният нос? Леката телесна повреда?
Трето: ако медиите не бяха обявили случая въпросният садист щеше да си е още на свобода.
Четвърто: в случая няма "съответна" аудитория за протести. Протестира се за да не могат извършителите на подобни зверства да останат безнаказани.
Пето: Истанбулската конвенция беше спряна с решение на Конституционния съд и няма как да се прескочи. Точка.

Нещо неясно?
1.
MT
07.08.2023 12:20:59
13
17
Чувствате ли се глупаво? Чувствате ми се изиграни? Така трябва. Жалко, че сте късопаметни и до утре ще сте забравили.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Ще трябва ли да плащаме втори път стикери, питат живущите в този район Безумие! Стотици хиляди българи притежават пистолет, пушка... Безумие! Стотици хиляди българи притежават пистолет, пушка... Населението намалява, оръжията се увеличават Сигнал до Флагман.бг: НПО подвежда бургазлии с безплатен курс по турски език, а после иска пари "за консумативи" Сигнал до Флагман.бг: НПО подвежда бургазлии с безплатен курс по турски език, а после иска пари "за консумативи" Виждайки големия интерес, представителите на НПО решиха да се облажат, като съберат „символични месечни дарения“, твърдят потърпевши Този град изпревари София по строеж на нови жилища и тази година Този град изпревари София по строеж на нови жилища и тази година Варна е на трето място Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Освен с футуристичен облик, проектът привлича и с отличната си ликация, а транспортната достъпност ще бъде обезпечена с отлично изградената инфраструктура в района Кристиян предрекъл смъртта си 20 седмици преди зверската катастрофа Кристиян предрекъл смъртта си 20 седмици преди зверската катастрофа От снимки във Фейсбук се вижда, че Кристиян е шофирал и други автомобили Джулая в Бургас ще бъде невероятен Джулая в Бургас ще бъде невероятен Концертът ще се проведе по традиция до Моста с начало в 20 часа на 30 юни Спипаха сина на култов гангстер с няколко пакета канабис (ОБНОВЕНА) Спипаха сина на култов гангстер с няколко пакета канабис (ОБНОВЕНА) Илия Атанасов остана без малката си количка Смарт, полицаите му я взеха Финалът на Капките би рекордите, вижте колко милиона бяха пред телевизорите Финалът на Капките би рекордите, вижте колко милиона бяха пред телевизорите Почти 4-часовото излъчване от зала „Арена София“ е проследено от над половината от всички телевизионни зрители ПП СЕК: Министърът на транспорта да поеме отговорност за случващото се в морския сектор ПП СЕК: Министърът на транспорта да поеме отговорност за случващото се в морския сектор Недоумяваме как за няколко месеца мнението на министъра се е променило на 180 градуса относно политиката по морския транспорт, пишат от партия "Средна европейска класа "
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори