×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

МВР стартира безпрецедентна акция срещу каналджиите


МВР стартира безпрецедентна акция срещу каналджиите
Акцията е разпоредена, след като министър Калин Стоянов нареди да се активизира работата по противодействие на нелегалната миграция
13 Юли 2023, Четвъртък, 08:40 ч.
Автор: Флагман, снимката е илюстративна

Целта е да се пресече престъпната дейност на групи лица, за които има информация, че активно участват в организирането на незаконния трафик

Нова масирана акция на МВР срещу каналджиите в страната, съобщава БНТ.  След като миналата седмица униформените удариха т.нар. хавалари, днес действията са насочени срещу самите каналджии.

Целта е да се пресече престъпната дейност на групи лица, за които има информация, че активно участват в организирането на незаконния трафик.

Акцията е разпоредена, след като министър Калин Стоянов нареди да се активизира работата по противодействие на нелегалната миграция.

В нея участват сили на ГДНП, ГДБОП, Гранична полиция, областните дирекции и СДВР. Тя е под ръководството на прокуратурата.


В категории: Крими


Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
16
Коментара по темата
16.
До 7
13.07.2023 23:09:56
0
0
Никой не ти е сложил вилата на врата. Избрал си професия,ще правиш каквото се изисква от тази професия. Всеки има право да изкаже мнение, всъщност всички ние това виждаме. Като цяло работите много неадекватно и това прави впечатление. Не знам от кой зависи, но определено има нужда от поправки.
15.
12 е педал
13.07.2023 21:10:21
1
1
До 12 ако хвърлят пагони и тн.теб и твоето семейство ще ва шибът мигранти и мангали.. педал
14.
Браво Саше,
13.07.2023 14:31:46
0
0
Добре им го каза!
13.
До 12
13.07.2023 13:49:07
2
1
Смешко, вече ни карат през ден да сме там ,момчетата взеха да изнемогват ,това са месеци наред ежедневни гонитби по 12 часа , а нови хора - Няма ! Идват ,виждат за какво става въпрос и се местят. Трябват ни такива надъхани като теб ,които мислят ,че е много лесно
12.
Истината
13.07.2023 10:10:26
0
14
Като не можете да издържите на тези условия по границата и горите хвърляйте пагона! Щом сте там за пари и заплата ще пазите, ако не ви харесва молбата и следващия. Ама пуста 1ва категория, в частния сектор ще ви скъсат гъза за без пари и пак по 20 км пеша се върви. Гранична полиция се напълни с юноши бледни, пъпчиви 20 год топ връзкари и малки момиченца, на татко милиционер дъщерята.
11.
Ха
13.07.2023 10:07:49
9
3
Не сравнявайте едно време със сега, преди не е имало такъв натиск откъм бежанци, или каквито и да е било нелегални мигранти.Граничните си лежаха по цял ден по колите и ГПУ-тата и после се пенсионираха с тавана на пенсиите+стаж, да не говорим, че и още са на работа 60годишни, където изобщо не могат да си вдигнат г*за, ако има група от по 50,60човека!Вие си спите спокойно вкъщи, вашите жени също, тези които мъжете и приятелите са им гранични, полицаи и всякакви други служители на МВР, само те ще разберат, какво да не спиш по цяла вечер и да чакаш да се прибере!То това да не е като да бъркаш вар или да ходиш да разнасяш храна.
10.
1
13.07.2023 09:46:02
2
11
Тоест ще преследват себе си ли?
9.
Мери
13.07.2023 09:34:14
4
3
А защо не питат кой ги изпраща в Европа и защо? Там е заровено кучето!
8.
До 7
13.07.2023 09:31:04
4
16
Момченце, някои хора преди 25г са ходили по 20км всяка вечер с автомат на рамо по границата и пари не са им плащали лигльо!
7.
до 4
13.07.2023 09:22:17
11
7
Господине/госпожо, защо Вие не отидете в гората да вървите по 20км. и да сте сам срещу 60,70 човека/ мигранти/.Много е лесно да се говори отстрани, мислите си че нищо не правят, а само взимат заплати.Заповядайте на границата един ден, за да видите какво правят, едва ли ще издържите и 1 час.
6.
направо
13.07.2023 09:17:03
2
11
да ги разстрелват на място.....ко само ..иди ми....дойди ми.....
ай сиктир...!!!
5.
Боян
13.07.2023 09:14:57
5
12
А кога ще има "безпрецедентна акиция" по освобождаване на всички "пенсионери с оставане" дето вече осма година са на двойна ясла,и пенсия и заплата????
4.
паткан
13.07.2023 09:08:56
2
16
т.нар "гранична полиция" виси по кръстовищата , и на случаен принцип лови мигранти. докато трябва да са си на място - на границата. хващат някой балък трафикант дето минал през кръстовището.
И този цирк не е безплатен - плащаме им заплатите.
3.
Анонимен
13.07.2023 09:04:43
4
10
Всичко е с цел да не ходим в събота на протеста, и всички сме на работа...
2.
Еееее
13.07.2023 08:51:53
1
15
Защо медиите трябва да публикуват подобни статии? Може би за да предупреждава престъпниците за да затрудни работата на МВР
1.
33
13.07.2023 08:44:18
0
13
Пак почнаха с приказките , днеска и утре , два дни !!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито
Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори