×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

5 знака, че имате нужда от развод


5 знака, че имате нужда от развод
Ключови думи: развод, знаци
06 Юли 2023, Четвъртък, 21:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Когато мъж и жена всеки ден се обиждат, това говори, че нямат капка уважение един към друг

Има няколко житейски ситуации, при които разводът за една жена би бил най-доброто решение от всички възможни. Да видим кои са те, според психолозите.
Разрушаване на личността

Спомнете си началото на вашата връзка: ако сте били позитивна, весела и жизнерадостна жена, а сега сте лишени от интереси, желания, тогава това показва, че връзката е разрушителна и токсична.
Много жени смятат, че могат да променят това, но след дълги години брак промяната на нещо е изключително трудна. И не трябва да се обвинявате за този проблем. Освен това, не обвинявайте и настоящия си спътник. Важно е да се разбере възможно най-скоро, че този процес е необратим. Връзка, в която участвате в самоунищожение, е като отровена вода, която не бива да пиете.

Постоянни обиди
Когато мъж и жена всеки ден се обиждат, това говори, че нямат капка уважение един към друг. Ако конфликтите и обидите провокират недоверие, постоянно напрежение, вражда, помислете дали не е по-добре да се разделите. Това предполага, че предишното уважение и любов вече ги няма и не могат да бъдат върнати.

Важно е да обърнете внимание на вашите чувства и усещания, емоции или тяхното отсъствие. Сигналът, че връзката определено никога няма да бъде същата, е напълно ясен, ако през последните няколко месеца любимият мъж не ви е изглеждал приятен и привлекателен. Значи е време да прекъснете връзката с него. Ако един мъж ви дразни от дълго време, това не е нормално.

Липса на трепет, когато си припомняте минали моменти заедно
Следващият сигнал, че трябва да прекъснете отношенията, е липсата на трепет в душата, когато си припомняте минали моменти.   Ако преди сте си спомняли първата среща или сватбата с потрепване на сърцето и усмивка на лицето, а сега няма нищо такова, тогава по-добре да се разведете. Разлюбили сте мъжа си.

Възгледите за живота ви са започнали да се променят
Това се случва и то доста често. Ако сте започнали връзка с приблизително същите цели и сте се отнасяли към живота по същия начин, а с годините това се е променило, със сигурност не е на добре.  

Обезсърчени сте да помагате на мъжа си
Например, много жени прекарват целия си живот, помагайки на съпруга си да стъпи на краката си, да спре да пие, да започне да живее, да излезе от депресията. Ако чувствате, че сте направили всичко възможно, но нищо не се получава, тогава тази връзка не е за вас. Трябва да мислите за себе си, а не само за това как да спасите мъжа си от бездната.

Лора Костова, happy-woman.bg


В категории: Животът


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Абе
07.07.2023 00:14:32
3
4
Имам чувството, че тези статии на happy-woman ги пишат някакви к*рви, които търсят да си намерят начини и оправдание, за да се изч*кат с други. Щом един мъж не те бие, не ти изневерява, не е алкохолик и не е зависим от хазарт, няма смисъл от развод. Едно семейство се създава и е създадено с много любов и децата в семейството са създадени с много любов. Ако се поизгуби единият или леко се отклони то затова е другият да го дръпне и върне в коловоза. Щом един път е имало любов, която е създала семейството и деца значи трябва да намерите пътят към тази стара любов и заради Вас и заради децата. Създали сте нещо толкова хубаво и трябва да се върнете към него а не да го хвърляте на боклука!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Ниската избирателна активност ни лишава от легитимност, посочи тя Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Това показва проверка на ресторанти в Атина, Кардиф, Люксембург, Лондон и в платформата globalprices.com Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Осигурени са допълнителни 24 командировани полицаи за месеците юли и август, а 15 полицаи ще осъществяват контрол с патрулка и пеша България отдава почит пред подвига на Христо Ботев България отдава почит пред подвига на Христо Ботев Служебният премиер Димитър Главчев ще участва във всенародното поклонение на връх Околчица от 11:00 часа Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Тежкото решение тя взе след 24-годишен брак и две деца Отидете на море сега, ще ви излезе 30 % по-евтино, съветва експерт Отидете на море сега, ще ви излезе 30 % по-евтино, съветва експерт Цените не са мръднали от миналата година, твърди Румен Драганов Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас
Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер  Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път "Белия балет" победи Борусия Дортмунд с 2:0 Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори