×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Здравословното състояние на Рамзан Кадиров е критично, съобщи Боян Чуков


Здравословното състояние на Рамзан Кадиров е критично, съобщи Боян Чуков
Рамзан Кадиров е в критично състояние, твърдят наблюдатели на процесите в Руската федерация
04 Юли 2023, Вторник, 11:22 ч.
Автор: Флагман

Чеченският лидер бил на хемодиализа, която вече не му помагала, съобщи международният анализатор

Здравословното състояние на чеченския лидер Рамзан Кадиров е критично. Той е на хемодиализа, която вече не му помага. Това написа преди минути във фейсбук Боян Чуков, който е считан за един от най-добрите международни анализатори в България.

Чуков е уважаван и ценен и от руските медии и след избухването на военния конфликт в Украйна, той нееднократно е говорил по водещите телевизии в Руската федерация и със сигурност коментарът му се базира на добре проверени данни, а не информация от анонимни телеграм канали. 

Сензационната версия, че здравето на Кадиров е разклатено още преди няколко дни бе разпространена от украинската агенция УНИАН, които отчетоха, че чеченският лидер дълго време не се е появявал в социалните мрежи. Миналата седмица синът на Рамзан – Адам Кадиров е публикувал пост в закрита група в руска социална мрежа, в който се молил за баща си, твърди още УНИАН.

Слуховете бяха подхранени и от чеченския опозиционер Тумсо Абдурахманов, който определи състоянието на Рамзан Кадиров за тежко – между живота и смъртта.

Междувременно бе разпространено кратко 40-секундно видео, на което се вижда, че чеченецът седи на подредена за закуска маса с депутата от Държавната дума Адам Делимханов и казва, че „животът е интересен, когато е кратък. „ Кадиров говори задъхвайки се, а ръката му трепери. Ето какво казва той във видеото: "Живеем, живеем бавно. Животът е интересен, когато е кратък. Така или иначе дълго не искаме да живеем. Ще живеем кратко, но достойно."


В категории: Войната в Украйна


Бъдещето на ERP системите
Бъдещето на ERP системите 23/05/2024, Четвъртък 12:44 0
15
Коментара по темата
15.
Аллах
04.07.2023 20:44:45
6
3
Рамзи сега вярваш ли в Господ и плащането на грехове?
14.
Отива
04.07.2023 17:27:11
4
5
При Делимхснов на гости ше ходят на кпнцеръ на кобзон
13.
Анаа
04.07.2023 17:23:59
5
7
Ко стана ва фсб май му даде пишката с полоний ли го отровиха или с aлва радиация като благой алексиев. На те и на него уж братушки му бяа чаламби из кремъл ордени.
С таквизи братушки душмани не ни требат.
12.
Вгъзражданин
04.07.2023 15:23:26
8
19
Кадир Ахмат Сила, на кого ни оставяш? Ние сме твоите верни козички!
11.
До 3
04.07.2023 14:58:07
11
6
Нямат,имат само украински нацисти ;)
10.
Едва ли
04.07.2023 14:46:50
9
21
Ще липсва на някой, освен на близките си! Той е просто консуматив за Путин и бандата му!
9.
Кадиров ти обмени укропите
04.07.2023 14:41:40
4
10
Укротрола, ето ти ситуацията.

Глава Чечни Рамзан Кадыров рассказал об уничтожении батальоном «Ахмат» позиций Вооруженных сил Украины (ВСУ) в Наумовке. Об этом он написал в своем Telegram-канале.

«Засевшие в укрепленных позициях в населенном пункте Наумовка укронатовские бандиты, судя по всему, рассчитывали отстоять данный участок, а в перспективе — продвинуться еще дальше», — отметил Кадыров. Однако, по его словам, планы украинских военных «изменились после нескольких точных попаданий крупнокалиберных снарядов».

После этого ВСУ сбежали со своих позиций, оставив несколько гранатометов, патроны и другое вооружение, поделился Кадыров. Глава Чечни добавил, что оружие «впредь будет успешно служить интересам чеченских подразделений».

2 июля Рамзан Кадыров заявил о ликвидации под Кременной Луганской народной республики (ЛНР) диверсионно-разведывательной группы 95-й отдельной штурмовой бригады Украины. Пятерых украинских военных взяли в плен, еще шестерых ликвидировали.
8.
Рашкафил
04.07.2023 14:38:07
22
8
Не вярвам! Не, не вярвам!
Рамзан Ахматович подготвя похода към Варшава и е в чудесно здраве.
Аллах да го дари с дълъг живот.
Отдавна е изкупил греха си да играе футбол с глава на руски войник, това е минало и ние, истинските рашкафили, не ги помним тези работи.
Кадиров изтрепа и още много россияни, но щом Владимир Владимирович одобрява значи и ние няма да го обвиняваме.
Слава Рассии! Аллах Акбар!
7.
К.Костадинов
04.07.2023 14:19:35
8
18
Обменям копейки за евро
6.
Въй
04.07.2023 13:54:55
12
21
Щом информацията е от Чукчата значи Кадирката пращи от здраве.

Междувременно в чеченската столица Грозни бяха жестоко пребити руска журналистка и адвоката на чеченска активистка за правата на човека. Активистката е била отвлечена от Русия и хвърлена в затвор в Грозни.
Журналистката е със счупени пръсти на двете ръце, залята с боя, обръсната коса.
Адвокатът е в тежко състояние, множество счупвания и прободни рани.
Руский мир.......
5.
Уважени
04.07.2023 13:25:11
16
26
Бил много уважаван в Русия И той като таварищ Копейкин и Фърчил Радеф
4.
Петър Днепърски
04.07.2023 13:01:52
13
33
"Боян Чуков, който е считан за един от най-добрите международни анализатори в България." Доколкото си спомням "считаният" никога не е дал сбъдната прогноза.
3.
Въпрос
04.07.2023 12:53:07
14
27
В скъпата редакция на Флагма.бг, колко руски бляда имате там бе ?
2.
zxcs
04.07.2023 12:40:43
13
19
билбо бегинс и кучетата на исляма
1.
Пил е чай при Путлер
04.07.2023 12:38:46
17
33
Разчистване.Или падат от прозореца или пият чай за последно...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Нов скандал в СОС - Прошко Прошков изкара извън нерви съветниците от ПП/ДБ и "Спаси София" Нов скандал в СОС - Прошко Прошков изкара извън нерви съветниците от ПП/ДБ и "Спаси София" Спорът се разрази около приватизационния договор с “Витоша ски” Извънредно! Мъж скочи от Моста в Бургас, вадят тялото му Извънредно! Мъж скочи от Моста в Бургас, вадят тялото му Жертвата още не е идентифицирана  Тя изпя хита на 90-те, а сега телефонът й лъсна в секс обяви Тя изпя хита на 90-те, а сега телефонът й лъсна в секс обяви "София е под вода - жалко, че не намерих кану": Заседанието на СОС стартира с бисери и обвинения "София е под вода - жалко, че не намерих кану": Заседанието на СОС стартира с бисери и обвинения Скандалите започнаха още при обсъждането на дневния ред Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами  По-лесно е да гласуваме с машини, отколкото да намерим хлебчетата в супермаркета, възкликна водещата Мария Цънцарова Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита  Инж. Радослав Калчев разказа как токът от мълнията преминал от единият контакт във вилата му до другият, който бил на 12 метра от първия "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона ГЕРБ и ПП-ДБ искат да съсипят рафинерията, няма да го допуснем, категорични са от "Левицата" Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Целта, която съм си поставил, е да посетя 40 европейски държави, т.е. общо 25 000 километра, споделя той Бургас награди заслужили дейци на културата Бургас награди заслужили дейци на културата Бургаският дух се е запазил, благодарение на нашите писатели, музиканти, певци, актьори, художници, подчерта кметът Димитър Николов Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори