×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ангел Стойков официално пое „Черноморец“, прави бургаска селекция


Ангел Стойков официално пое „Черноморец“, прави бургаска селекция
Ангел Стойков се връща в "Черноморец" в изключително подходящ момент - и за него, и за клуба
23 Юни 2023, Петък, 16:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Приоритетно се работи по привличането на момчета от местната школа

Бившият юношески национален селекционер и треньор на ФК „Черноморец 1919“ Ангел Стойков официално се върна начело на бургаските акули. Преди минути той подписа дългосрочен договор с новия член на Втора лига.

Интересен факт е, че Ангел Стойков бе първият треньор на възродения „Черноморец“ и повярва в идеята още когато отборът бе в „Б“ окръжна. Това се случи точно преди 8 години, когато клубът тръгна от чистилището на българския футбол, за да се изкачи постепенно до професионалистите.

Ангел Стойков се връща в изключително подходящ момент и за него, и за „Черноморец“. Той вече е натрупал достатъчно опит и познава отлично младата вълна футболисти, които го обожават от съвместната им работа в юношеските национални гарнитури.

ФК „Черноморец 1919“ от своя страна в последната година и половина се изгради като клуб, с добро финансиране, стабилно ръководство, а добрата новина за феновете е, че реши и проблемът със стадиона.

 „Акулите“ ще домакинстват на ст.“Лазур“, а по същото време тече и мащабната реконструкция на ст. „Иван Притъргов“ в кв.“Долно Езерово“, където вече е изграден терен с изкуствена настилка в реални размери и маломерно игрище с естествена настилка. Там тепърва предстои много работа, за да се превърне това съоръжение в един чуден стадион.

В „Черноморец 1919“ заплатите се плащат на мига, а клубът няма и лев дългове към контрагенти, което най-малкото дава сигурност, че играчите ще мислят само за футбол. 

Във ФК „Черноморец 1919“ Ангел Стойков ще работи с пом.-треньорите Марио Дафчев и Тихомир Тодоров, научи Флагман.бг.

Селекцията приоритетно ще бъде насочена към футболисти от бургаската школа. В момента се водят преговори с трима футболисти на изпадналия в Югоизточната „В“ група ОФК „Созопол“, преговаря се и с бургаски състезатели, които играят в други отбори.

Първата тренировка на ФК „Черноморец 1919“ ще е в понеделник, като тогава ще има повече яснота относно селекция. Засега е ясно, че целият миналогодишен отбор е запазен.

Това е изкуственото игрище, което вече е изградено на ст."Иван Притъргов" 

 


В категории: Спорт


16
Коментара по темата
16.
Гошо умния
07.07.2023 00:14:58
0
0
Ще се играело на Лазур....как така? Ние нали сме против лазур? Добромира и другите така ни говореха при Чиликов. Нали така??,
15.
Бургазлия
27.06.2023 08:20:39
4
3
Никъде не е треньор ве споко.Явно ги е организирал един мач само.обявиха треньорите в страницата и го няма там.кьорфишек е
14.
Журналист
26.06.2023 08:33:25
1
8
стига бе хора.как пейчев русокастро ще е треньор където и да е.ужас
13.
До 12
25.06.2023 23:39:09
7
7
Само гнило ви е в главите! Отидете и го вижте игрището, снимката си я пусна фирмата производител, има го и в официалната им страница. Има и треньорите които попълват екипа, както и кой ще е треньор на старшата. Вие явно не сте фен, а коментатор за да питате изобщо подобни неща.
12.
Тито
25.06.2023 21:20:30
9
6
Добре бе, защо давате такава снимка на уж готово то игрище? Това е картинка, обработена на компютър!
Явно има нещо гнило в игрището ви, щом не снимате него а качвате компютърно обработена картинка.
И още нещо да питам, видях го във ФБ - Димитър Пейчев от Русокастро треньор на старшата? Вярно ли е това? Копаете дъното бе хора, луди ли сте?!
11.
До 10
24.06.2023 11:09:54
0
14
Пич, те вече имат стадион който да строят. Няма как да приключат. Колкото и да закъсат няма как да умрат. Вие гледайте вас си. Колко пъти влязохте някъде по честен път?
10.
Ахахаха
24.06.2023 01:02:04
14
4
Шарани,нали много ни плюехте,че влизаме по втория начин,въртиме едни и същи местни легенди за треньори,а каква стана тя,ахахаха.Ще ме уморите от смях с тези въртележки на едни и същи неможачи.Този оправи Монтана,сега ще оправи и вас.Определено изборът е добър.С този започнахте,с този ще приключите.Ахахахах
9.
777
23.06.2023 22:57:27
0
15
Отбора на Бургас напред акули!!!
8.
Божо Айтоската Акула
23.06.2023 22:31:00
15
3
Сега остава да се върнем в родният Айтос и нещата ще продължат както винаги. Просия - рев, просия - рев и никакви постижения в цялата ни безсмислена история.
7.
Моряка
23.06.2023 21:13:29
0
17
Сега остава и да си върнем стадиона в Акациите и нещата ще се наредят.Напред Акули!
6.
Акула
23.06.2023 19:56:51
15
7
Аз и още много фенове няма да ни стъпне крака на така нареченият "мазутски стадион"!
5.
Хахаха
23.06.2023 19:33:22
3
19
Неграмотникът под мен да си хваща парцалите и да напусне града ни в посока селото, от което се е пръкнал.
4.
Futbol
23.06.2023 18:40:40
26
9
Angel 6te bade I posledniq trenior na tova nedorazumenie. Predstoi falit. Neftohimik 2.
3.
Ало, Враца?
23.06.2023 16:47:45
2
24
За тези, които не знаят стадиона носи името на най-известния долноезеровец във футболната история на България. Надявам се Черноморец да се замогнат и да продължат с обновяването на съоръжението и един ден да пуснат отново хората да спортуват.
2.
Бургазлия
23.06.2023 16:31:49
2
26
Успех на акулите и на Ангел.От миналогодишния отбор половината не са играчи за втора дивизия.Дано успее са направи добра селекция и най важното местния бизнес да помага на клуба за да издържи финансово
1.
Не знаех че
23.06.2023 16:03:41
0
6
имаме национални гарнитури !?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност 
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори