×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БСП отказаха преговори с ПП-ДБ за промените в Конституцията


БСП отказаха преговори с ПП-ДБ за промените в Конституцията
"Събрахме нашите колективни органи – Изпълнителното бюро и парламентарната група и имаме решение да не участваме в предварителни разговори."
15 Юни 2023, Четвъртък, 10:17 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Чакали да бъде внесен официален проект

БСП отхвърлиха покана на ПП-ДБ за разговори за промените в Конституцията. Това стана ясно на брифинг в Народното събрание.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви: „Получихме покана от Кирил Петков и Христо Иванов за разговори за конституционно мнозинство от 180 гласа. Както знаете, те имат 160-те, но за бързата процедура за промяна в Конституцията трябват 180. Събрахме нашите колективни органи – Изпълнителното бюро и парламентарната група и имаме решение да не участваме в предварителни разговори. Когато в Комисията по конституция бъде внесен проект черно на бяло – официален, тогава ще се произнесем по всеки текст или ще правим нашите предложения за допълнителни текстове.“

Конституцията трябвало да се променя "много внимателно", а бързането криело риск. Това Народно събрание било "прекалено раздробено" и дори управляващото мнозинство било разделено по темата.

БСП щели да си направят консултации със специалисти - конституционалисти. Те щели да са другата седмица. 

Гледайте тук:

 


В категории: Политика


Михаил ДИМИТРОВ Църквата в „Меден рудник“ с нова придобивка Църквата в „Меден рудник“ с нова придобивка 16/06/2024, Неделя 10:30 0
Стойте далеч от тези хора!
Стойте далеч от тези хора! 15/06/2024, Събота 21:20 0
5
Коментара по темата
5.
Ец
15.06.2023 11:02:54
5
3
Издънките на европа БСП

Работещи за ДПС и интереса на турция в БГ
4.
Vagner
15.06.2023 10:24:38
2
3
да освободите Русия от тиранията и да я върнете към демокрацията и просперитета. Този начин се нарича операция “Чисти ръце”.
Операция “Чисти ръце” е инициатива, която аз започнах след като се вдъхнових от примера на българския главен прокурор Иван Гешев. Той е човекът, който смело се зае да разследва и да наказва олигарсите и корумпираните политици в България. Той е човекът, който започна операция “Чисти ръце” в България, която има за цел да почисти държавата от престъпници и да възстанови правовата държава.

Аз реших да направя същото за Русия. Аз реших да използвам своя опит и ресурси като основател на частната военна компания “Вагнер” за да разкрия и да разоблича престъпленията на Путин и неговите приближени. Аз реших да се обърна към руския народ, за да кажа това, което знам, и да ви призова за подкрепа.

Операция “Чисти ръце” е операция на народа. Тя не може да успее без вашето участие и вашата солидарност. Аз не мога да направя всичко сам. Аз не мога да се боря срещу цялата система на Путин. Аз не мога да гарантирам вашата безопасност или вашето бъдеще. Но аз мога да ви дам надежда. Надежда, че има друг път за Русия.

Надежда, че има друг лидер за Русия.

Надежда, че има друг живот за Русия.

Про-кремълски медии побързаха да обяват Пригожин за соросоид и попитаха колко пари е получил от американското посолство, за да предаде Русия.
3.
реалност
15.06.2023 10:23:40
1
2
на двата бряга са с декларацията, потъпкването, лъготенет и ве4е не пп ами друго е
браво
2.
Комуняги,Сър
15.06.2023 10:21:06
6
8
Светът нищо добро не е видял от комунизма,уви няма и да види.
1.
VSS
15.06.2023 10:21:02
5
4
ВСС-ГЕРБ-Лели номинираха Пеевски за следващ главен прокурор


НА РОЖДЕН ДЕН В ЗАЙЧАРНИКА - Наследникът на Иван Гешев стана ясен, но не и Ясен Тодоров, като бе обсъден вчера по време на емоционален рожден ден на Банкята.

10 години след назначението му за председател на Държавната агенция „Национална сигурност" Делян Пеевски ще бъде номиниран за позицията главен прокурор. Депутатът има сериозен стаж в следствието и е известно юридическо светило, успяло да се допломира в Югозападния университет, без дори да разбере къде се намира той. Според експерти народният представител от ДПС е зрял 10 години за този кариерен скок.

"Той изживя катарзис. Изказа са в пудкрепа на идеята, чи главен прокурор не е нужен, следователно в никакъв случай няма да злоупотреби със служебнуту си положение като предшествениците си като Татарчев, Филчев, Велчев, Цацаров и Гешев. Мучивичи за номинацията ще ги прицизираме в идничи дни" - сподели членка на ВСС, която ако бяхме нормална държава, щеше да прави малък бизнес с ръчно тупане и пране на килими, вместо на политици и олигарси.
От ПП-ДБ обявиха, че съдебната система е независима и може да си номинират КОЙ-то си искат, като това дали политически одобряват или не кандидатурата, няма никакво значение, а и всяко изказване, може да се счете като натиск.

Петър Петров, известен като 1.95583-те лева, е бил обсъждан вариант от интелектуалцити във Висш съдебен съвет, останал нарочно нечленуван, за да боде очите на грамотния читател, но не е бил открит у тях и затова колективът се е спрял върху Пеевски.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Църквата в „Меден рудник“ с нова придобивка Църквата в „Меден рудник“ с нова придобивка Прот. Емилиан Михайлов благодари на дарителите Царят стана на 87 години и призова да не го засипват с цветя и подаръци Царят стана на 87 години и призова да не го засипват с цветя и подаръци Използвайте средствата за благотворителност, каза Симеон II Добра новина за бургаския плаж! Водата е чиста от Ешерихия коли и енетерококи Добра новина за бургаския плаж! Водата е чиста от Ешерихия коли и енетерококи Хората може да се къпят спокойно, каза д-р Мариана Кофинова от РЗИ – Бургас Голям празник за мюсюлманите! Искат прошка, раздават подаръци и колят животни Голям празник за мюсюлманите! Искат прошка, раздават подаръци и колят животни Нека Курбан Байрам да донесе мир и разбирателство на всички, пожела им Делян Пеевски Жега и днес, но синоптик предупреждава за буря Жега и днес, но синоптик предупреждава за буря Вижте къде ще вали и гърми! Бизнесмен загуби Ягуара си, седна да го кара надрусан с кокаин Бизнесмен загуби Ягуара си, седна да го кара надрусан с кокаин Общо с най-малко три коли е „забогатял“ автопаркът на бургаската полиция през последните няколко дни, предстои да бъдат пуснати на търг Автокъщи са на ръба на фалита след тежките градушки в последните дни, разпродават колите на безценица Автокъщи са на ръба на фалита след тежките градушки в последните дни, разпродават колите на безценица Най-тежка изглежда е ситуацията във великотърновското село Шереметя Д-р Ненков: Според политиците здравеопазването е добро, с едно обаждане те получават качествено обслужване Д-р Ненков: Според политиците здравеопазването е добро, с едно обаждане те получават качествено обслужване Негласуващите не наказват политическия език, а всички нас с това, че не заявяват своята позиция, смята той Тайната любов на Георги Парцалев, която го оставя опустошен Тайната любов на Георги Парцалев, която го оставя опустошен Георги Парцалев бил стеснителен, дискретен и сдържан човек, доста различен от образите си на екрана БСП призова Калоян Методиев да се откаже от депутатското място БСП призова Калоян Методиев да се откаже от депутатското място Това каза новоизбраният председател на парламентарната група Борислав Гуцанов
Кървав ад в Германия! Втори убит на Евро 2024 Кървав ад в Германия! Втори убит на Евро 2024 Издирват стрелец в германската столица Бой по улиците на Париж след протест срещу крайната десница във Франция Бой по улиците на Париж след протест срещу крайната десница във Франция 21 000 полицаи мобилизирани, за да спрат размириците Замразяването на конфликта в Украйна е рецепта за нова война, обяви Фон дер Лайен Замразяването на конфликта в Украйна е рецепта за нова война, обяви Фон дер Лайен Трябва да подкрепим всеобхватен, справедлив и устойчив мир, каза председателката на Европейската комисия  Зеленски ще отправи предложения за мир на Русия. Зоват Русия да върне на Украйна Запорожката АЕЦ Зеленски ще отправи предложения за мир на Русия. Зоват Русия да върне на Украйна Запорожката АЕЦ  Омиротворителите в Швейцария настояват и за достъп до пристанищата на Азовско море, но в Москва няма кой да ги чуе Съпрузи се натъкнаха на нещо много зловещо под старото си джакузи ВИДЕО Съпрузи се натъкнаха на нещо много зловещо под старото си джакузи ВИДЕО По-късно двойката, която купила имота през 2020 г., узнала, че няколко от съседите й също имат подобни тунели под домовете си 60-годишният Брад Пит иска още деца 60-годишният Брад Пит иска още деца Въпреки нарастващия разрив с децата му от Анджелина Джоли „Г-7“ размаха пръст на Изток „Г-7“ размаха пръст на Изток „Великолепната седморка“ поиска с декларация примирие за Олимпиадата в Париж Голяма трагедия разтърси футбола! Внезапно почина 26-годишен талант Голяма трагедия разтърси футбола! Внезапно почина 26-годишен талант Отиде си вратарят на черногорския национален отбор „Ел Ниньо” приключи, ред е на „Ла Ниня” „Ел Ниньо” приключи, ред е на „Ла Ниня” През изминалата година бяха регистрирани рекордни температури Тази световноизвестна звезда е на ръба, животът й се превърна в ад Тази световноизвестна звезда е на ръба, животът й се превърна в ад Джей Ло се хваща за всяка възможност, която би й позволила да поправи отношенията си с любимия
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори