×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Подновяват преговорите за правителство на ПП-ДБ


Подновяват преговорите за правителство на ПП-ДБ
Кандидатът за премиер на „промяната” акад. Николай Денков даде сигнал, че са готови на компромиси, но първо е необходимо да обсъдят точните искания
31 Май 2023, Сряда, 06:55 ч.
Автор: Флагман.Бг

ГЕРБ обаче настоява за промяна на формата и на състава на предложения кабинет

Очаква се днес преговорите за съставяне на редовно правителство да бъдат подновени, съобщава Нова телевизия. От „ПП-ДБ” заявиха, че отново ще започнат срещи с политическите формации, като първата покана е за ГЕРБ-СДС и Мария Габриел.

От партията на Бойко Борисов заявиха желание разговорите да продължат, но поставиха нови условия - промяна на формата и на състава на предложения кабинет. Кандидатът за премиер на „Промяната” акад. Николай Денков даде сигнал, че са готови на компромиси, но първо е необходимо да обсъдят точните искания.

Останалите формации в Народното събрание остават скептично настроени за втория мандат и вече заговориха за третата папка и нови избори.


В категории: Политика


Жега по морето
Жега по морето 03/06/2024, Понеделник 08:58 0
18
Коментара по темата
18.
XX
31.05.2023 09:41:26
4
15
Отделно, Президентът има пълното право по Конституция да отправя забележки. Той е представител на народа като цяло и по този начин изразява неговото внение. Не само има право, а е длъжен да го направи.
17.
XX
31.05.2023 09:39:01
5
14
Какво ревете, про'с'таци неграмотни?! 90% гласувахте посолството да ви командва.
Факт.
16.
Никога повече комунизъм
31.05.2023 08:41:06
15
14
Ако си знаехме историята, онази на Третото Българско Царство, започнало с окупация на България от Русия и завършило с окупацията на България от СССР, щяхте да знаете, че от тогава тече ГРАЖДАНСКА ВОЙНА. Българи срещу руски подлоги, които отвлякоха първия български княз, убиха Стамболов, опитаха преврат по време на война и много и много и неизброими мерзости в полза на майка си Русия/СССР/Русия.
Те си мислеха, че след кланицата и деветосептемврийския преврат са победили те, т.е. няма останали живи българи. И може да са прави. Не знам. Знам само, че тази гражданска война продължава и днес. Ако продажните на Русия политици не успеят, включват се продажните на русия офицери.
15.
Смятай…
31.05.2023 08:30:51
5
25
Такава наведена колония не сме били даже и на СССР.След всички разкрития и скандали посолството иска да има правителство и толкова
14.
Dibu
31.05.2023 08:22:01
4
26
За радев няма доказателства че получава напътствия от москва виж пп и дб си признаха че съгласуват всичко важно с посолството. Който си е купил апартамент да му мисли идва апокалипсис.
13.
Историяотнета
31.05.2023 08:12:13
27
8
Ебахти мръсните копелдаци на кремълското прокси с миризливи зелени чорапи де ни излъга с втори президентски мандат. Оня травестит, командара на руското посолство ще получи втори медал за това, че пързаля върху петолъчката цялата страна.
Пред заплахата руските шпиони начело на спецслужбите ни да бъдат изритани истерията е пълна, медиите също с извадени от миризливите им задници обвинения.
Давайте момчета и момичета, правете правителство, наритайте родните кремълски гниди, изпратете всичките ни съветски таралясници в Украйна, съборете и махнете всичко навявящо спомен за окупационния руски ботуш. И не искам да срещам повече у нас имена на улици и площади "Дондуков", "Руски" "Скобелев"...Не толкова ботоксовото джудже колкото местните му тъпанари ме накараха да намразя всички свързано с Орколандия.
Мачкайте рашизма и местната му тиня, младежи!
12.
Ха ха ха
31.05.2023 08:10:52
3
18
Жалка история...
11.
Осман Октай: Арогантно и грубо поведение на Радев.
31.05.2023 08:06:45
25
10
Осман Октай: Арогантно и грубо поведение на Радев. Почти им нареди да върнат празна папкаНе само безпрецедентно, но и арогантно и грубо беше поведениета от страна на Румен Радев и то не само като за президент, но и като за главнокомандващ българската армия. Почти им нареди да върнат празна папката с мандата и по този начин започна да си изпуска нервите в намерението си да продължава да управлява без парламент, да управлява служебното правителство и да създава достатъчно дестабилизация на институционалната и политическата обстановка в страната. Радев преследва реализацията на целите си за президентска република.
10.
Xxxx
31.05.2023 08:06:17
4
22
Xaxaxaxaxa Маааама ви мръсна изруди.
9.
Онзи
31.05.2023 08:03:39
7
34
Ами нали от 30 години следваме инструкциите на САЩ. Казаха, че трябва да има правителство на всяка цена. Това означава, че ще се прегръщат и целуват. А електората им прост да си мисли, че ще ги оправи. Сега като станем първа линия на войната, искам всички тези, дето си слагат украинското знаменце на профилите, като са толкова загрижени, да отидат и да се бият на страната на ония наркоман.
Мен ако ме мобилизират, смятам да трепя евроджендъри и укри.
8.
До 6
31.05.2023 07:59:53
13
12
Напротив Ботев би бил доволен. Той е бил противник на Руската империя. Според него тя е "мним защитник на славянството".
7.
Ало, Враца?
31.05.2023 07:59:30
2
28
Тежката лапаница, която ги очаква ги сдобри.
6.
....
31.05.2023 07:54:58
3
18
" И плеснат с ръце па се прегърнат, и с песни хвърчат те в небесата "
Великият Христо Ботев се обърна в гроба.
5.
Власт
31.05.2023 07:50:47
4
20
КОАЛИЦИЯ ДА СПАСИМ БМБ. ТЕЯ ЩЕ ПРИКЛЮЧАТ БЪЛГАРИЯ.
4.
Ко ?
31.05.2023 07:44:18
6
33
В селото не ги пускат а те за попа питат!
Нагли !
Каква Власт сънувате когато сте за затвора !

Едните крадоха 10 години. Оядоха се.
Другите ги чухме какво правят.

За да запазят кожата си ще забравят за всичко и ще си опитат да откраднат властта.

Единственото честно е НОВИ ИЗБОРИ !
Без Ала-бала.
Без повече избиратели в изборните списъци отколкото население на страната.
И преди всичко да гласуват повече от 30%.

Долу крадливата мафия !
3.
Ss
31.05.2023 07:26:58
9
24
Разруха за България иде , ке умрем всички за краварите //Ванга
2.
За тия
31.05.2023 07:23:28
0
29
Помии ли гласувахте бе ?И с дявола ще направят сделка само и само да крадат!
1.
Dj
31.05.2023 07:18:49
5
27
Ако не се докопат и окупират във власта сега отиват на боклука. Клета ни майка България, ще стане война.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жена не може да стане от леглото след шест часа бой с юмруци и ритници Жена не може да стане от леглото след шест часа бой с юмруци и ритници Семейството е било в процес на развод, а побойникът - с ограничителна заповед Мушамата е дрифтаджията, катастрофирал на трамвайните линии в София Мушамата е дрифтаджията, катастрофирал на трамвайните линии в София Трябваше да му бъде отнета книжката за една година, коментира Тенчо Тенев Ще назначат ли задкулисно патриарх? Изборът на сливенски митрополит бил свързан с Росенец Ще назначат ли задкулисно патриарх? Изборът на сливенски митрополит бил свързан с Росенец Нека не забравяме, че много от проблемите в църквата опират до имотите и парите, каза Горан Благоев и свърза Арсений с политическите игри Бавят визите на работниците от Шри Ланка, Узбекистан и Киргизстан за Слънчев бряг Бавят визите на работниците от Шри Ланка, Узбекистан и Киргизстан за Слънчев бряг Проблемът е породен заради липсата на достатъчно кадри в консулски служби Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Той не отговори на въпрос дали е декларирал официално в писмен вид отказа си за участие в избора на нов патриарх, който ще се проведе на 30 юни тази година със свикването на Патриаршеския Избирателен църковен събор Бургас почете паметта на Христо Ботев Бургас почете паметта на Христо Ботев На поклонението присъстваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, общински съветници, представители на държавната и местната власт Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план
Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия  Пет деца са сред ранените Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Израел също не е дал официален отговор Гришо бори историята, класира се на четвъртфинал на "Ролан Гарос" Гришо бори историята, класира се на четвъртфинал на "Ролан Гарос" Тенисистът ни победи световния номер 8 Хуберт Хуркач Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му   Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксваген Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори