×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Коя е най-голямата трагедия в живота на Мария Габриел


23 Май 2023, Вторник, 09:57 ч.
Автор: Флагман, снимка: Флагман

Преди 7 години еврокомисарката губи баща си Иван Неделчев внезапно на черния за нея 15 април

Мария Габриел е преживяла тежка семейна трагедия през 2016 г. Преди 7 години еврокомисарката губи баща си Иван Неделчев внезапно на черния за нея 15 април. 65-годишният мъж издъхва неочаквано, без да е боледувал, в родното на семейството градче в Южна България Хаджидимово, пише вестник Ретро.

Смъртта му потриса всичките му съграждани, които до онзи момент го познават като здрав човек – канара. По същото време Мария е вече евродепутат в Брюксел и е с бебе на ръце. Дни преди да погребе баща си, синът ѝ Жан-Едуард тъкмо е навършил една годинка. В изключително трудния момент плътно до нея са съпругът ѝ Франсоа, всички роднини, както и колеги от ГЕРБ, а на погребението на баща ѝ Иван се събира целият град, в който семейството ѝ е изключително уважавано.

Мария има и брат Борис, който е женен и се занимава с бизнес в София. За съжаление, баща ѝ не доживява да види един от най-големите ѝ професионални и кариерни успехи, а именно назначението ѝ като еврокомисар през 2019 г. Покойният Иван Неделчев обаче успява да прегърне внука си, който отчасти е кръстен на него, защото Иван на френски е Жан. Таткото на Мария я отвежда и до олтара през 2012 г., когато тя се омъжва на изискана церемония в София за избраника си – френския политик Франсоа Габриел. Техен кум става тогавашният шеф на ЕНП Жозеф Дол, в чийто екип съпругът на Мария работи. Годежът им се случва по необичаен начин – пред една от залите в Европейския парламент, където Франсоа пада на колене с пръстен пред бъдещата си съпруга.

Съпругът й Франсоа Габриел 

Въпреки че семейното им гнездо е някъде между родния на Франсоа Страсбург и Брюксел, където двамата работят, синът им се ражда в българска болница. Жан-Едуард проплаква в ръцете на известния специалист д-р Александър Калчев. Ако бъде избрана за поста, Мария Габриел може да стане втората жена премиер в българската история. Първата беше Ренета Инджова – октомври 1994 до януари 1995 г. в служебното правителство на Желю Желев.

На 20 май Габриел ще празнува своя 44-ти рожден ден. В свободното си време признава, че обожава да танцува. Първата ѝ любов били латино танците. Разпускала, слушайки Моцарт, а в последно време преоткрила и българските народни песни. Нашият фолклор впечатлил и съпруга ѝ, който умеел да танцува български хора. Габриел казва, че чете основно политически документи, но ако посегне към роман, той ще е на Достоевски – нейният любим класик.


В категории: Политика


9
Коментара по темата
9.
Коко
18.03.2024 08:23:58
0
1
Не говорете глупости,М.Г.е просто късметлия като./роди ме с късмет,па ме хвърли на смет/,но голям автогол си вкара с това ,че уйдиса но Бойко и се хвана на хорото му за премиер.Който се е заловил за него,го е повлякъл към дъното,след като му свърши работа.С нея щеше да е свършено като с Румяна Желева,но са и много дебели връзките,и то в ЕНП,от което Баце много се плаши.Просто ще си вземе куфарите и ще си отиде при мъжа,жалко за изгубеното време
8.
Най голямата трагедия на България
17.03.2024 03:42:53
0
2
Това е, че е управлявана от недоразумения и човекоподобни психопати и психопатки. Анатема.
7.
Мери
24.05.2023 13:04:24
1
7
Не е умна, ще има много още лоши неща да и се случват. Избиха (с мъжа си) животните на хиляди хора за едното нищо. Съсипаха животновъдството, сега искат да доразсипят и държавата. С вакЦините изпоразболяха хиляди хора, след време ще се види и вредното им действие. В природата всичко е на връщане. Тя не забравя!
6.
добре де
23.05.2023 23:49:07
0
7
Разбрахме,че не е от най начететите, но все пак е добре,че остава вярна на руската класика.Със сигурност на нощното и шкафче стоят разгърнати "Престъпление и наказание" и "Идиот" -втората просто така щото и звучи познато.
Прошу извинение уважаеми Фьодор Михайлович.
5.
като и гледам
23.05.2023 23:34:18
2
13
прическата и окорения поглед, най голямата и трагедия е започнала още с раждането.Absolutely useless!
4.
Найчо
23.05.2023 12:58:25
3
15
Помашката жила е най голямата и трагедия.
3.
Хаха
23.05.2023 11:56:18
2
25
Най голямата и трагедия е че изтърва дебелия европейски надник и взе дебелия бабек от бянкя
2.
lgbt
23.05.2023 11:39:45
3
26
На марийка най-голямата ѝ трагедия е, че е гербаджийка. ГЕРБ-аджиите скоро ще бъдат аут от всяка възможна власт, до която някога са се домогнали.
1.
YF23
23.05.2023 10:50:58
3
12
Taq koi q izlaga da sa varne v Bg
Qvno ima pari tam i sa q prinudili
Boris4eata
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Евакуираха изплашени старци след приливна вълна, къщите им са наводнени Евакуираха изплашени старци след приливна вълна, къщите им са наводнени Реката в село Делейна е излязла от коритото си, а в Плевен 400 болни и възрастни хора остават без храна, защото социалният патронаж е наводнен Защо Кирил Маричков влезе в болница Защо Кирил Маричков влезе в болница Любимецът на българските рокаджии вече е минал през всички необходими прегледи и е установено, че състоянието му не е чак толкова страшно Чудо с шофьор! Дърво падна и унищожи колата му, но той оцеля Чудо с шофьор! Дърво падна и унищожи колата му, но той оцеля Автомобилът му е толкова смачкан, че мъжът не можел да излезе през вратата, но пък успял да се измъкне през люка Тя щеше да е царица на българите, но загуби съпруга си и днес се врече във вярност на арабски благородник Тя щеше да е царица на българите, но загуби съпруга си и днес се врече във вярност на арабски благородник Овдовялата хашемитска принцеса е сключила тайно брак с първия братовчед на йорданския крал Абдула II - принц Гази бин Мохамед Арестуваха кандидат-депутат след бясна гонка с полицията Арестуваха кандидат-депутат след бясна гонка с полицията Отказва проба за наркотици "Хелс Китчън" е по-интересен отвсякога, ясни са финалистите "Хелс Китчън" е по-интересен отвсякога, ясни са финалистите Един от участниците ще спечели пръстен с диамант Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тя бе напъдена от интригантското шоу Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР
Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Над 5000 души протестираха по улиците на Малмьо, за да се обявят против участието на  Еден Голан Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Климатолозите предупреждават за топлинни вълни, горски пожари, наводнения и бури с много голям интензитет и честота Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори