×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас ликува! Вижте грандиозното откриване на зала „Арена Бургас“


Бургас ликува! Вижте грандиозното откриване на зала „Арена Бургас“
Президент, двама министри, областен управител и кмет поставиха ново начало за бургаския спорт
18 Май 2023, Четвъртък, 20:22 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, Снимки: Радостина ГЕОРГИЕВА

Няма вид спорт, няма вид концерт, който да не може да се провежда в тази зала, обяви кметът Димитър Николов, аплодиран от 5000-те гости на официалната церемония

5000 души станаха свидетели от първо лице на официалното откриване на най-голямата спортна зала в България – „Арена Бургас“. Специален гост на историческото събитие, което започна малко след 18 часа тази вечер, бе президентът на Република България ген. Румен Радев, който заедно с министъра на младежта и спорта Весела Лечева, министъра на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков, областния управител на Област Бургас проф. Мария Нейкова придружиха кмета Димитър Николов на сцената в голямата зала на „Арена Бургас“, където четиримата отправиха своите поздравления към бургазлии и към всички истински любители на спорта у нас.

„В историята на всеки един голям град такава зала се изгражда за период 50-100 години. Щастливи сме, че сме съвременници на такова събитие. Няма вид спорт, няма вид концерт, който да не може да се провежда в тази зала. Предизвикателство е за промоутърите и организаторите да провеждат събитията тук. Пожелавам им успех, защото именно зала от такъв тип може да доведе повече туризъм и да подпомогне на бизнеса в Бургас“, каза при откриването кметът Димитър Николов. Той благодари на всички, които през годините помогнаха за изграждането на „Арена Бургас“ – правителството на Бойко Борисов, което изобщо стартира проекта; служебното правителство, което настоя да се довърши залата.

Освен че откри новото спортно бижу на България в Бургас, днес кметът Димитър Николов празнува и рожден ден

Областният управител проф. Мария Нейкова обяви, че този ден е знаков за модерната история на Бургас и България. „Убедена съм, че градът ще се превърне в център на спорта за страната. Днешното събитие е чакано дълго. Пътуването до днешния ден беше трудно – бягане с препятствия, щафетно бягане с почивки, един дълъг спринт, но и един успешен финал. Горда съм, че държавата в лицето на служебното правителство помогна тази зала днес да съществува“, каза проф. Нейкова. 

Горда съм, че държавата в лицето на служебното правителство помогна тази зала днес да съществува, каза областният управител проф. Мария Нейкова

Секунди след това служебният министър на регионалното развитие и благоустройството връчи на министъра на младежта и спорта разрешението за ползването на „Арена Бургас“, с което официално залата бе формално обявена за функционираща. 

„Любовта към спорта ни даде сила да обединим усилия, за да открием днес това спортно съоръжение и да дадем възможност на бъдещите шампиони на България – сигурна съм, че може да имаме нов Александър Везенков, който вчера бе обявен за баскетболист №1 на Европа. Желая успех на това спортно съоръжение и благодаря на президента Румен Радев, че отдели време за откриването днес“, каза пред близо 5000-те в залата министър Весела Лечева. След нея пред бургазлии говори президентът Румен Радев.

Желая успех на това спортно съоръжение, каза министърът на младежта и спорта Весела Лечева

Той бе категоричен – изграждането на модерна спортна инфраструктура е от ключово значение за развитието ни като нация, за подобряване на здравето на хората и за духовното и физическо развитие на младите.

„Бургас като най-модерно развиващият се град в България заслужава и отдавна чака тази сграда. Тя е факт благодарение на няколко правителства. Но най-вече благодарение на Община Бургас и кмета Димитър Николов, който днес празнува своя 56-и рожден ден. Той показа, че там, където има визия за развитие, настойчивост и иновативност, нещата се случват. Тази зала дава възможност за популяризирането на региона, икономическото развитие и привличането на нови инвестиции. Това е огромен успех за бъдещето на Бургас“, заяви президентът ген. Румен Радев. 

Бургас заслужава тази нова спортна зала, категоричен бе президентът ген. Румен Радев, който пристигна в морския град специално за днешната официална церемония по откриването на "Арена Бургас"

Събитието днес приключи с едно ново начало за спорта в Бургас. Баскетболният „Черноморец-Бургас“ бе първият отбор, който излезе на новия терен в „Арената“. Тимът, който е един от най-успешните в страната, се изправи лице в лице с „Рилски спортист-Самоков“ в среща, която ще реши, кои ще премине към финалите на Националната баскетболна лига.

Вижте повече в нашата галерия:


 




В категории: Бургас , Спорт


69
Коментара по темата
69.
Помориец от класа
21.05.2023 22:49:25
0
0
Хайде, сега е време да бъде построена и Арена Поморие! В града от повече от 100 години не е построена нито една спортна зала!
68.
Въпрос на време
20.05.2023 14:51:35
0
0
Всяка сграда или ще текне или ще изгори.
Има едни дежурни екземпляри, като 64, дето пророкуваха, че Крайезерна ще стане на юфка и ще иде във Ваята за 6 м.
Видите ли, сега е строено, значи много се е крало.
Младост я правиха по татово - падна ли стъклената фасада, значи...
67.
БОЯН ДИМИТРОВ
19.05.2023 19:43:11
0
2
Флагман, а също така и IT-плъховете Андреев, Джуджев и другите, които поддържате страницата, няма ли да изтриете коментари, в които се споменава г-н Пеевски??? Кво става тука? На един материал за футбол се убихте да триете, а тука – плюрализъм?
66.
До-63
19.05.2023 14:42:21
1
5
До тук с хубавото , ха сега кажи нещо и за стадиона който такъв голям град няма ?
Градове като Пловдив , Варна с по два отбора (не споменавам столицата ).
По малки градове Стара Загора , Враца ,Кърджали ,Благоевград и др. имат , е ?
65.
!!!
19.05.2023 13:34:08
1
11
След всичките 60-70 милиона само толкова ли успяха вътре... гипсокартон и бял латекс
64.
xaxa
19.05.2023 12:58:07
1
8
Ликува пеевски колко пара открадна. Пък че ще прокапе след една зима никой не му пука
63.
спрете се!
19.05.2023 11:38:37
14
5
Залата си е супер. Единствена в България с такъв капацитет. Сега и трябва един читав мениджър и разтропан екип и ще си върне парите много бързо, не заплатаджия.
Имаме летище, инфраструктура, хотелска база... всичко за спортен, културен и конгресен туризъм. Действайте, това е актив за града. Първо едно европейско по лека атлетика за младежи, после за мъже и жени. Велоспортове, футзал, тенис. Хотел България ще дойде припрян. Весела Лечева го знае, затуй бързат да я отворят не съвсем довършена.
62.
Кой е тоя пацул, дето се е
19.05.2023 09:27:08
3
10
сврял между кмета и Весела Лечева? Шушумигата знае, че приноса му е точно 0.
Нещо не изтрака ли срещу рУските санкции?
61.
Hahah
19.05.2023 09:18:47
1
7
Баскетбол в полеви условия
60.
Някой си
19.05.2023 09:01:07
5
20
Kъм 4 :
"....Едно прекрасно съоръжение"
Говориш на езика на кмета....може би си от номенклатурата ! Кой ще ти завижда за пикливата зала, аланхоу ? Хората за да искат да ходят в спортна зала, първо трябва да са доволни от живота ! Безработни колкото искаш....само до зала им е ! Нима не разбираш, че залата ( а и бъдещият нов стадион ) са включение в задачите под благовидният предлог хората да спортуват, а за да може някои хора много добре да се облажат ! Кога ще се направи ревизия на разходите за залата ?Никога ! С толкова много милиони в други държави правят чудеса !
59.
оффф...
19.05.2023 08:54:47
1
3
Тея костюмари не ме интересуват, обаче забелязвам, че на снимката зад кмета, под знамената е Мената от най-яката рок група - Артерия. И вместо да ми позират президенти, кметове и общински подмазвачи, да бяха забили Артерия някакъв здрав рок
58.
Зеления чорап
19.05.2023 07:42:37
8
9
Галиба нящо вече не вдига юмруче, служ кабинет набара златните кокошки на ГРОБ, къдя са лапали яко, магистрали, спорни зали, митниците там "златен гьол" и др., поизтупаха чувалчето на ГРОБАРИТЕ и сега режат ленти, всичко точно никой не е крал. Само че не знаят, че сега Тиквун ако направи правителство ще ги накара да повръщат обратно.
57.
Коджакафалията пита
19.05.2023 07:31:49
2
22
Кой ще плаща мастрафа за нейната поддръжка: ток, вода, заплати и т.н.
56.
Бургас
19.05.2023 07:15:52
3
23
Ако не ми се наложи никога няма да стъпя в това недоразумение, въпреки че и аз съм дал пари(с данъците си) за него.
55.
*********
19.05.2023 07:12:19
0
27
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
54.
До Мария Иванова
19.05.2023 06:59:51
1
13
добра четка…. вътре в залата били…. скоро май не сте ходила до Барселона … може и там да има
53.
Бичкията
19.05.2023 03:52:03
5
47
"Цената на един стартов пистолет за лекоатлетическата писта, е колкото на един хубав лаптоп. Обаче за тази зала цената му е 200 000 лв. Има и други интересни покупки, които са направили хората в Бургас - например системата за фалстарт - тя струва колкото няколко хубави лаптопа, обаче тук тя струва 240 000 лв."
Арена Бургас е едно малко корупционно бижу. За повече търси в интернета или Аллах керим!
52.
Самохвалко
19.05.2023 02:01:27
3
17
Спор - няма ,хубавите неща трябва да се отбележат ,отпразнуват ,но то голямо хвалене вече година стана .
Някъде беше казано “ скромността краси човека” - няма такова нещо друже. В Библията - “ по делата ще го познаете “ - Голямо хвалене !
51.
Как
19.05.2023 01:50:58
0
31
Как не се сетиха да купят 10 коша за боклук пред залата? Кашоните бяха доста практични, но не върви някак на обстановката.
50.
Ко
19.05.2023 00:00:10
53
29
Какво прави Радев там не благодарение на него я има залата а на Бойко . Хубав лош ако не беше Бойко много неща нямаше да ги има в Бургас .
49.
Защо
18.05.2023 23:58:39
0
28
Защо го няма Г. Кузманов хит строи да се снима и той...... Тъкмо свикнахме
48.
Аз
18.05.2023 23:57:14
8
42
Ако бях част от ГЕРБ или да съм кмет на Бургас от срам днес нямаше да съм там
47.
Отвратен
18.05.2023 23:41:45
9
62
За тея пари и за деветте години строене на тая тъпа зала да бяха помисли ли за младите и да построят едни заводи или нещо друго,за да можем да работим и да си останем в Бургас ,а не да бягаме в София или чужбина.Ама то кражбата е по-важна от това да има млади хора в града ни.Накрая ще си останете само вие политиците и вашите безмислени проекти,да видим кой ще ви избира тогава нещастници смотани.
46.
Хаха
18.05.2023 23:29:54
8
55
Чак пък ликува Бургас..... зазължиха ни от общината да присъстваме. Това е.
45.
Мария Иванова
18.05.2023 23:21:59
40
20
Браво на г-жа Лечева, че направи всичко възможно този спорен казус за обекта да приключи успешно за Бургас! Не бройте милионите, те са тук в залата, за разлика от другите в неизвестни офшорни сметки! Честито на всички истински бургазлии!
44.
Железния
18.05.2023 23:07:02
0
22
Къде е Бошнаков
43.
Голям цирк
18.05.2023 23:04:53
2
25
Зарята по повод откриването беше грандиозна! То за тия 8 години чакане ,барем два фишека да бяха думнали.
42.
До 26
18.05.2023 22:56:39
2
26
Много верен коментар, но от болницата нямат файла. Тук извлачиха яко пари. А и както каза за никакъв чеп не става-аз пък им казвам ЧЕП ЗА ЧЕПОВ ОТ ТГ
41.
*********
18.05.2023 22:52:19
3
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
40.
До39
18.05.2023 22:40:57
16
12
Какъв трол ве маняк .Щом не си недоволен от живота значи си трол,а ти какъв си в тоя случай ?Мъдрец? Или професор . Дърпайте на някъде като сте толкова нещастни тука
39.
Манипулация
18.05.2023 22:37:03
4
27
Трият щото не ви отърва,кви панелки кви квартали,кой от къде не е излизал в град с 5 булеварда,стига глупости хората ви разбраха що за стока сте,че и тролове в коментарите за подкрепа-смях в залата за 90милки
38.
До 37
18.05.2023 22:36:11
17
54
И как изглежда Бургас?!
Престъпно мръсен, занемарен, зелените пространства изоставени и буренясали.
Бургас беше ок в първия мандат на Митака. Вече е изоставен и ще става все по- зле за съжаление.
Но да му мислят инвеститорите в недвижими имоти.
37.
Х
18.05.2023 22:15:48
53
26
Много мрънкалници.Но най-вероятно не сте излизали от квартала и панелката си за да оцените как изглежда Бургас! Залата е супер и имаше много хора и ще има занапред .Такива като вас ще си чоплят телефоните от кенефа и ще нареждат всичко ,което съществува
36.
*********
18.05.2023 22:08:04
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
35.
Гошо
18.05.2023 22:05:03
42
22
Тука , само някакви страдалци , че някъде , някой откраднал някакви пари. Залата такава , онакава, те ако били направили проекта, 5 лева щяла да струва, а данъкоплатците - заможни!?
30 човека плюят откъде нужника на двора!
Хубаво да ви е. И - а, дано ви мине!!!!
34.
ужас
18.05.2023 21:52:22
13
56
Извинявайте много, ама тази зала на нищо не прилича. Направо е обида за Бургас това нещо. Все едно Дон Корлеоне е правил архитектурния проект.
33.
Кольо Димитров
18.05.2023 21:43:46
2
30
Зала……… като Слънце!!!! ;)))))
32.
Запознат
18.05.2023 21:43:27
4
47
До 10 години ще се превърнем в туристически курорт ,заетост само лятото,от септември нататък - пустош
31.
Не излиза сметката
18.05.2023 21:42:35
7
52
Бяхте писали че залата е с 4200 места, а днеска е имало 5000. Така като гледам снимката и празните места не повече от 2000+ човека да е имало, та последно колко места и колко хора е имало се пита в уравнението?
30.
*********
18.05.2023 21:41:54
1
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
29.
К. Курев
18.05.2023 21:39:58
6
48
Язък! Боко - тъй наречената ТИКВА, сега има големи дертове, та не можа да дойде да отреже лентата!!! И сега кой - пак радев с дрона..
28.
*********
18.05.2023 21:39:11
2
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
27.
Николай
18.05.2023 21:38:42
3
49
Двете дами за дрескод да са чували? Какви са тези къси сака и панталони да им показват прелестите ? Да се погледнат снимките и да не се излагат пред цяла България !
26.
Иван
18.05.2023 21:35:51
9
88
То в болницата асансьорите не работят,те тръгнали зали да ми правят.Направете една голяма болница за най голямата област а имено това е Бургаска област.Привлечете специалисти не да ми се хвалите с тази тъпа зала дето за никав чеп не става.Да ходят хората да се лекуват в Турция и другаде защото,няма качествени доктори всичко се е превърнало в мафия ама ковчега няма джобове.
25.
до 21
18.05.2023 21:34:14
28
10
Мушморок си се родил, стоиш си !
Що не почнеш да ревеш, като дядо си, че хубавите зали ги строят по София и Варна?!
А кой е крадец няма да кажеш ти и съпровождащите те лица!
Мушмороци на тълпи, съдят, в затвора вкарват, огромни данъци и акцизи плащат!
Айде , да бегате!
24.
Бургас
18.05.2023 21:32:58
8
72
Не искаме зали ,а искаме по високи заплати в Бургас.
23.
БИРГАС ПСУВА
18.05.2023 21:30:06
14
67
Бургас не ликува. Тези 400 човека на снимката не са Бургас
22.
Кръчмата на БСУ
18.05.2023 21:29:35
0
38
Тази пак е прекалила със джибрите снощи.Със нейната гейша от ИАРА Стаматова са нон стоп на черешата!
21.
До величка
18.05.2023 21:26:21
2
45
"Държавните пари" са постъпленията в хазната от данъци, такси, акцизи, мита, глоби и т.н. Като си купиш една кутия цигари или бутилка вино ти плащаш и акциза на стоките който отива в хазната.Като заредиш талигата си с бензин, плащаш и акциза който също влиза в хазната. За данък смет, имот и заплата няма нужда да споменавам. Бавен ли си, извинявай?
20.
*********
18.05.2023 21:24:13
2
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
19.
Кръчмата на БСУ
18.05.2023 21:23:29
2
28
Тази пак е прекалила със джибрите снощи.Със нейната гейша от ИАРА Стаматова са нон стоп на черешата!
18.
Бургазлия
18.05.2023 21:22:43
5
46
Толкова тъп народ, наистина си заслужава съдбата!
17.
$
18.05.2023 21:21:01
10
60
Три спортни зали в най-бързо изчезващият град в България. За пенсионерите ли? Само вчера 2 здрави и прави пишлемета на по 20-25 ми поискаха единия.... 10 ст, а другия малко по-надолу 30 ст... Цигари раздавам всеки ден. За какво говорим изобщо, просяци и наркомани под път и над път.
16.
Величко
18.05.2023 21:18:40
39
19
Ако може , "данъкоплатците" да дадат цифрата на данъците, които са платили за последните 10 години. Ако са повече от 100 лева.
Залата е построена с държавни пари, де.
Да кажат и ямболлиите!
15.
Бб
18.05.2023 21:12:42
10
60
Във Турция за 80мл. +.….направиха две такива зали+ два стадиона как е.,,..пистолет за 200 ооо+ ,бивши министри...алооо
14.
*********
18.05.2023 21:06:23
1
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
13.
Бургазлия
18.05.2023 21:04:56
49
26
Айде пак поредния "данъкоплатец", който се бие в гърдите как с "негови" пари е направено тва и онова. Аман от църковни завистливи мишки, пфф.
12.
Ступор
18.05.2023 21:04:36
5
47
Номер 6: " И какво..ако са откраднали ? "
Сериозно ли задаваш този въпрос ?!?!
11.
Пипи Чорапчето
18.05.2023 21:04:14
12
64
Ъхъ..."ликува" Бургас... като му нанижат на врата да плаща сметката по поддръжката на по-по-най залата.
10.
Минчо
18.05.2023 21:02:12
17
87
За тея пари да бяха направили един завод за нещо си, да работят 300 човека, по щеше да има файда за града!
9.
До 9
18.05.2023 20:59:48
26
73
Залата я построиха Водстрой на доган и пеевски с нашите пари, двамата които цитираш просто вземат комисионни.
8.
Съни
18.05.2023 20:59:20
7
40
Направо се надрисках от радост!
7.
Смях в залата
18.05.2023 20:55:14
73
110
Бойко и Николов им построиха залата, те го плюха, ама сега се курдисаха на първия ред да режат лентичката!
Е на тва му се казва комунистическо фатмашка идилия!
Ууууу, шапкаря вън от залата!
6.
Ахахахаха
18.05.2023 20:54:14
16
71
-Ало Севде, Боко съм, донеси ми паста и четка за зъби в Централния съм.
-Как така не ме познаваш..
5.
Scrooge McDuck
18.05.2023 20:53:03
13
72
Публиката е на сто километра от екшъна. Канти като на ламарина. За 100 милиона... А още не е готова! Не хейтвам. Е поне сега може да се съборят Младост и Бойчо Брънзов, да живее строителството!
4.
Е на тва е
18.05.2023 20:51:33
106
35
Аман от негативисти и многознайковци. Не виждате ли че Бургас се сдоби с едно прекрасно съоръжение. Само могат да ни завиждат. И какво ако са откраднали нали залата е тук, п...и непоръбени.
3.
И
18.05.2023 20:50:54
6
57
И Саватева там се мазни
2.
*********
18.05.2023 20:47:38
5
29
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Става
18.05.2023 20:36:00
9
78
За поп фолк концерти.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност 
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори