×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 1000 евро глоба в Гърция за тормоз на домашни любимци
  • От утре времето се разваля
  • Ford може да възроди Fiesta
  • България е един обран бостан в момента, няма ги парите. ПП-ДБ ни дължат ротация, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
  • 4 хиляди японски войници ще участват в американски маневри в Тихия океан
  • В Черна гора протестираха срещу резолюцията за Сребреница
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Иван Гешев май е в САЩ


Иван Гешев май е в САЩ
Иван Гешев се снима с този мъж
06 Май 2023, Събота, 21:20 ч.
Автор: Флагман

За последно той бе в Турция - за международен форум, но след това...

Главният прокурор Иван Гешев току-що си пусна мистериозна снимка в профила си в Туитър.

Не е ясно къде е направен кадърът - дали в Турция, или в Ню Йорк, тъй като някои твърдят, че това е дипломатическата ни мисия в САЩ.

Текстът към тази снимка е следният: "Честит Ден на българската армия!Нека носим храбростта на дедите ни, загинали за Родината, за да възстановим загубеното достойнство и да пребъде България!

До този момент той все още не е коментирал взрива от понеделник, 1 май.

В петък министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев изнесе две смущаващи новини - първата, че Гешев е пътувал сам в колата, а не със семейството си, както се твърдеше.

И втората - че международният експерт, който обследва пръв мястото на взрива, е пристигнал в България час и половина преди избухването на бомбата.

За това има логичен отговор, след като стана ясно, че въпросният израелски експерт е бил в България по покана на застрахователно дружество и в случая е използван опита му, за да помогне на българските власти.

Все още обаче не е ясно защо от прокуратурата обявиха, че Гешев е бил със семейството си, а според твърденията на Иван Демерджиев е пътувал сам.




В категории: Темида


Флагман.БГ Лимузина с абитуриенти e катастрофирала Лимузина с абитуриенти e катастрофирала 25/05/2024, Събота 08:04 0
13
Коментара по темата
13.
Usa
07.05.2023 15:24:31
1
3
Geshev bokluk dolen boiko lite izprati tam mushenici kucheto na Boiko Geshev
12.
Cigan4e na gerb
07.05.2023 11:47:14
0
3
Danesa naakal ot bombi4kata
I dasa e skril tam na sigurno v New York
11.
?!
07.05.2023 10:37:25
6
10
На снимката мъж не се вижда, а само две хюмнета...
10.
Истината
07.05.2023 08:45:01
7
20
Гешев казва на Борисов:
"Абе, аз обичам се пра'им на луд, ама вие, г-н премиер, май си праи'те много успешно.
Не, бе, викам, брат, прост съм и ми е лесно. То е кофти да си сложен."
ГешеФ е Лъжец и долен Манипулатор
като боко борисоФ.
9.
Ганя
07.05.2023 05:00:50
4
7
Туа и Юмерика ба,виднага и познах ба.Моу леля беши там преди някулку години ба.Напрау шъ ви кажа,чи мумчету у лево я гулям ама мноу гулям силяк,вижти как ходи уа,фанелта ут вън ба.Играй упасна игра и къде съ цели,има идин играч такъ гувори за такиз хора-Къде Гу чукаш,къде се пука!Туа лъжа зъ бомбът бъ.
8.
No7
07.05.2023 01:01:40
0
15
Смешко ти освен да си слуга на тези дето прокламираш,друго няма да си,но всяко нещо си има и начало и край и ваша секта ще свърши и кармата ви внуците ви ще я плащат.
7.
No7
07.05.2023 01:01:32
0
18
Смешко ти освен да си слуга на тези дето прокламираш,друго няма да си,но всяко нещо си има и начало и край и ваша секта ще свърши и кармата ви внуците ви ще я плащат.
6.
Гешевия:
07.05.2023 00:12:53
16
7
Има ли значение бе галоши?
Големи разбирачи станахте бе цървули свински. Псетата си лаят, керванът си върви. Мноооо прости ве, щеше да ме сменят, в затвора да ме вкарват и какви ли не фантазии.
Начиииии, не си вдигайте потурите, дръжте ги свалени, както са свалени откакто сте се родили. Ние във властта ще сме все едни и същи, само ще си сменяме местата. Падарите ще си останат падари, стадото ще си е стадо, ще ви пасем, доим и стрижем!
Айде сполай ви, и не вдигайте потурите, няма смисъл, онождането продължава и вие пак сте от страната на булката, демек еваната страна!
5.
Не
06.05.2023 23:45:33
2
14
Гаджето след взрива се лекува
4.
Каскетски
06.05.2023 23:02:57
4
22
Тва до него гаджето ли е?
3.
жалък плужек
06.05.2023 21:49:33
10
30
Гешов келеши е имитация на човек, и никога не е бил главен прокурор! Няма достойнство за това! Той не е достоен даже д се нарече човек! Жалък плужек! Но защо ли обиждам плужеците
2.
гражданин
06.05.2023 21:46:49
5
28
Бе що за сметка си е пуснал Гешев .Дане би да си плаща транспортните разходи до Турция или хонорара на Израелския експерт работил по фалшивия взрив
1.
Gery
06.05.2023 21:41:17
2
30
Това е консулството на България в Ню йорк, а не Турция.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Изтича крайният срок за подаване на заявления за гласуване по настоящ адрес Изтича крайният срок за подаване на заявления за гласуване по настоящ адрес Също днес е последният ден за заявленията за вот с подвижна кутия за хора с увреждания за вота "две в едно" Треньорска сага разтърсва ЦСКА Треньорска сага разтърсва ЦСКА Засега треньорът Стамен Белчев продължава да се ползва с доверието на ръководните фактори в Борисовата градина Добавете това към кафето си и мозъкът ви ще заработи като компютър, а талията ви ще започне да се топи Добавете това към кафето си и мозъкът ви ще заработи като компютър, а талията ви ще започне да се топи Добавянето на черен пипер допълнително ще засили свойствата на куркумина Какво съдържат и опасни ли са вейповете Какво съдържат и опасни ли са вейповете Много дългосрочни ефекти засега са неизвестни Българите са пред исторически избор – или продължаваме към Европа с бързо повишанате на доходите, или се връщаме към постната пица с бухалки Българите са пред исторически избор – или продължаваме към Европа с бързо повишанате на доходите, или се връщаме към постната пица с бухалки Искахме реформа в службите, за да не се занимават те със събиране на компромати, а да борят корумпираните, но ГЕРБ и ДПС не ни позволиха, каза водачът на листата на ПП-ДБ за област Бургас Спипаха БГ шофьор с 40 кг пико в Румъния Спипаха БГ шофьор с 40 кг пико в Румъния Наркотикът се оценява на 1,6 млн. евро Днес времето ще е слънчево, ще превали само на отделни места, но не над Черноморието Днес времето ще е слънчево, ще превали само на отделни места, но не над Черноморието Прогноза за времето - събота, 25 май 2024 г. Лимузина с абитуриенти e катастрофирала Лимузина с абитуриенти e катастрофирала Част от предната броня е паднала Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Поколението, родено през 2005 година, израсна в интересни времена на трансформация на цялото ни общество Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица с правилните подправки месото изобщо няма да ви липсва
След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага се на химиотерапия Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Volkswagen остава лидер с дял от 27.8%, докато Ford отбелязва най-голям спад Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни На 23 май Пекин започна мащабни военни учения около острова Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Ще прави нов формат Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Интригантското риалити се опита да разсее слуховете за финала  Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта  
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори