×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стана ясно кой е сводник №1 в България


06 Май 2023, Събота, 18:07 ч.
Автор: Флагман

Една от мощните банди, разбита преди два дни в Лондон, е на известния Ферхат от Плевен

20 български групи изнасят проститутки в Европа. Избират най-вече три дестинации – Англия, Германия и Холандия. Една от мощните банди, разбита преди два дни в Лондон, е на известния в подземния свят топсводник Ферхат. Това разказаха от ГДБОП, цитирани от „Телеграф“.

Антимафиоти от главната дирекция бяха командировани на Острова, за да съдействат на колегите им от Кралската прокуратура и полицейската служба на Лондон по случая.

„Ферхат беше арестуван в Плевен, а синът му, който движи бизнеса в Англия – там на място. Освен това са задържани и три от проститутките, които са играели ролята и на своднички“, допълниха антимафиоти. По време на обиските в България освен тузарското ламборджини на Ферхат били конфискувани и ултраскъп мерцедес, както и джип „Рейндж роувър“ последен модел.

Автопаркът на бандата по данни на МВР е над 1.1 млн. евро. Престъпната организация била разследвана от английските служби близо две години, докато се пристъпи към разбиването й.

Тарифи

„Българските проститутки, които поддържат хигиена и по-висок статус в Англия, прибират по 200-300 паунда на час. Ако пък клиентът иска ВИП компаньонка за цяла нощ, тарифата тръгва от 1000 паунда, но може да се качва няколко пъти в зависимост от изпълнените желания.

И не си представяйте някакви раздърпани жени като от магистралата. В чужбина жриците са съвсем различни, особено когато говорим за тези на Ферхат и другите тартори от неговия калибър“, разказаха антимафиоти.

По думите им цените са почти същите в Германия и Холандия, но в евро. Повечето жени били настанявани в квартири в централните части на градовете, където обслужвали клиентите. Най-добрите обаче се ширели в луксозни апартаменти. „Нашите сводници мислят първо за богатите клиенти. Няма как да ги бутат по мизерните хостели.

Бизнесът отдавна работи на други обороти. Повечето момичета пласират и наркотици – най-много кокаин, амфетамини и трева“, разказаха още от ГДБОП.

Семейно

Топсводниците от ранга на арестувания Ферхат са превърнали продажбата на плътски удоволствия в семеен бизнес. Почти всички от 20-те големи босове са от турски и/или ромски произход. Изключение правят само тези от Перник, Благоевград, Варна и Бургас, сочат оперативните данни на главната дирекция.

Работят бащи и синове, а майки, лели и братовчедки хем обслужват клиенти, хем влизат в ролята на своднички, които набират нови и нови момичета. „В Лондон бяха закопчани три от девойките на Ферхат, които правеха и секс за пари, но привличаха други да работят, синът му и още едно лице.

В България задържаните са четирима начело с лидера, а в английската столица – петима“, уточниха от спецслужбата. Йерархията и начинът на работа били строго определени. Лидерът на бандата живеел в България и инвестирал печалбата, а неговият син или жена действали в чужбина. По подобен начин действат и големите кланове джебчии.

Начини

Нито една от големите групи за трафик на ВИП жрици към Европа не си служи с груба сила. „Това е прийом от миналото, който не се прилага сега. Причината е, че не може да пласираш на богати клиенти пребито момиче или такова с кожа с белези от гасени цигари. Гледат се по-засукани девойки. Привличат ги по две схеми.

Едната е т.нар. Ловърбой, или в превод сводникът се обяснява в любов на момичето и го прави зависимо от чувствата му. Увещава го да си продава тялото срещу солидни суми, като това е вид „услуга“ към самия него, обясниха спецченгета. Втората схема е по-тривиална – просто бизнес. При нея сутеньорите се насочвали към девойки със силно изразена алчност и желание за бързи пари.

„Много умни и хубави момичета се съгласяват да работят като проститутки в чужбина, защото за една година си събират пари за апартамент, кола, има и такива, които си плащат обучението. Нищо не е насила, просто бизнес и пари“, коментираха още антимафиоти. Обикновено проститутката деляла 50 на 50 със сводника си.

След като лежал в чужд затвор Учиндолецът влагал пачките в жилища и лимузини

Арестуваният Ферхат с ламборджинито е родом от Учиндол. Пред свои авери обичал да се хвали, че и на него могат да викат Учиндолеца, както се шегува със себе си шоуменът и политик Слави Трифонов.

Преди години бандитът отново бил арестуван и лежал в затвор в Германия за сводничество. След като излязъл на свобода, решил да играе на сигурно и не излизал от страната. Влагал пачките от сексбизнеса в имоти, ултраскъпи возила и златни накити.

Така например според антимафиоти се сдобил с 3 огромни апартамента в Плевен, както и с няколко джипа „Рейндж роувър“. Сменял редовно автомобилите, а по време на ареста култовото ламборджини било счупено и не било в движение, споделиха спецполицаи от ГДБОП.


В категории: Крими , Плевен


9
Коментара по темата
9.
Аlex
07.05.2023 18:48:48
0
0
И ко прайм ся? Ша го пуснат човека,шот ша си режи ноктите навън!
8.
...
07.05.2023 17:06:14
0
1
"Почти всички са от турски и ромски произход"... До това ни докара Бойко- всички нелегални бизнеси се изземат от българите и се дават на малцинствата.
7.
Козяк
07.05.2023 04:38:32
1
3
Вчера бяхме заети да напишем стената на Кремъл точно под Спаската кула: “Вова, идваме за теб, ние вече сме тук." . Ма се радваме да разберем че си си пил хапчетата и са те пуснали в Интернет. Браво ,Добро момче.
6.
XX
06.05.2023 22:10:08
3
7
Името се сменя, но адресът е Козяк.
5.
гражданин
06.05.2023 19:10:03
1
29
пари за пенсии няма а за социални помощи на богатите безработни роми има Наравно с пенсионерите живеещи под социялния миниум .Наложилелна е конфискация на всичко де що е придобито по незаконен начин и труд .
4.
Mango v burkan4e ot Kaufland
06.05.2023 18:55:27
0
3
Ti nali si ciganka ma trqva da znai6
3.
Свако ви
06.05.2023 18:55:05
1
21
Цялата група изброени имаха гнездо - чалга кръчмата в Лондон. И от там - материал за 15тина статии .
- Емо , собственик, звънящ и докладващ на " магистрат с прякор Агент Гоце "
- сърбохърватски гости,така наречени геймъри/ зорлен играеха по компютърни клубове, защото комуникацията е по дискорд/
- Албански гости- всички портиери бяха с предупреждение да не ги пипат,каквото и да се случи. Дори Чубака ,позволил си да гърми по варненски ченгета се съобразява с инструкцията .
- Покрай последните е мюсюлманската нишка,която наричате " всички в канала са роми и турци "
Фънфакт - кръчмата "ДивПетел" отваря ако не с кеш,то с помощта на Гоце и партньори/чуждестранни, православни партньори/ . В Лондон броят на кръчмите тогава бе фиксиран. Да отворите нова,трябва да затвори някоя стара.
-------
Няма как в един коментар да се посмеем готино на сериал от фънфакти, на ората им писва количеството.
2.
Мда
06.05.2023 18:31:46
0
34
Да попитам къде блее НАП всички неграмотни мангали с къщи и коли, които не могат да си позволят, "на запад" неграмотните мангали не работят, а ако работят то те взимат колкото да не умрат от глад, същото важи и за финансовите служби в Англия, Германия защо го позволяват, може би техните политици използват българската "лъскава проста циганка"
1.
Бургаски
06.05.2023 18:23:43
8
36
Най-големият сводник е бат Бойко.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Спипаха бизнесмен от Свети Влас да кара джипа си на кокаин Спипаха бизнесмен от Свети Влас да кара джипа си на кокаин Иво Петков е задържан, а Мерцедесът му иззет Рачков му се плаче от тази новина, ще загуби половин милион Рачков му се плаче от тази новина, ще загуби половин милион От няколко години насам Митко печели сериозна част от доходите си именно от участията си в мащабни рекламни кампании на популярна верига казина Бургаски моторист се блъсна с висока скорост в тротоара в ж.к."Изгрев", потроши се Бургаски моторист се блъсна с висока скорост в тротоара в ж.к."Изгрев", потроши се "Сузукито" му се преобръща и буквално пада върху него Майката на убития Пейо притеснена за внучетата си, защото не се знае психическо състояние на Габриела Майката на убития Пейо притеснена за внучетата си, защото не се знае психическо състояние на Габриела Знаете, че има много случаи, в които майки посягат на децата си, каза Иванка Пеева Феноменално представяне от този участник в "Стани богат" Феноменално представяне от този участник в "Стани богат" На стола на богаството срещу Ники Кънчев седна Милко Стоянов, който бе представен като пионер на музикалната журналистика и преводач, който днес се вихри в рекламния бизнес Личната история на новия министър на туризма, която не знаете Личната история на новия министър на туризма, която не знаете Евтим, който ще навърши 56 години на 2 май, прави първите си стъпки в телевизията в легендарното „Ку-ку” Четирима нови заразени с коклюш в Бургас за седмица Четирима нови заразени с коклюш в Бургас за седмица апочна ваксинацията на бременни жени в имунизационния кабинет на РЗИ Защо Ботев Пловдив изгони Радостин Кишишев Защо Ботев Пловдив изгони Радостин Кишишев Не е успял да картотекира три месеца няколко от зимните попълнения  Затвор до три години грози веселякът от Бургас, спипан с 4,25 промила в кръвта Затвор до три години грози веселякът от Бургас, спипан с 4,25 промила в кръвта Това е второто му подобно нарушение, разкри главен инспектор Пламен Николов Голям гаф в "Ергенът", зрителите чуха как продуцентите накараха Алек да прегърне Магдалена Голям гаф в "Ергенът", зрителите чуха как продуцентите накараха Алек да прегърне Магдалена Алек е просто една ходеща марионетка със слушалка 
Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна, призна Невена Цонева Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Нам почина поради напреднала възраст и "мултиорганна дисфункция", за която е получавал лечение от 2022 г., съобщи официалната агенция KCNA Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Барабанистът Венелин Венков празнува напускането си с Гъмзата и Краси Радков Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Проф. Гордана Силяновска-Давкова е против договора за приятелство с България Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Българската пророчица Ванга е считала този ден не просто за празничен, а за свят, защото от него зависило дали ще живеем в мир и съгласие Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украинските атаки с дронове срещу руска енергийна инфраструктура зачестиха през последните месеци Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Няма също нови коли, а автопаркът е значително остарял  Вижте как планирали да убият Зеленски Вижте как планирали да убият Зеленски Най-важната задача на групата - осъществяване на план за отвличането и убийството на украинския президент
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори