×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Синът на Радой Ралин стана шеф в БНР


21 Април 2023, Петък, 14:19 ч.
Автор: Флагман

Кин Стоянов е журналист с дългогодишен опит във всички жанрове на журналистиката

Кин Стоянов е новият директор на програма „Христо Ботев“. Промяната е факт от 10 април, след като Управителният съвет на БНР уважи молбата на досегашния директор Митко Новков да бъде освободен от длъжността.

Кин Стоянов е журналист с дългогодишен опит във всички жанрове на журналистиката. Бил е редактор в сп. „Смяна“ и в. „Улицата – Ла Страда“, заместник главен редактор на сп. „Български журналист“ и на в. „Демокрация“, главен редактор и основател на в. „Щастливец“, който списват заедно с Радой Ралин и Борис Димовски. Автор е на сборника с фейлетони „Ориентиране в обстановката“, романа „Камъчета за късмет“ и мемоарния колаж за Алеко Константинов „Гражданинът Щастливец“.

От 1998 до 2000 г. е член на Програмния съвет на БНТ, а от 2001 до 2007 г. – на Обществения съвет на БНР. През 2007 г. Кин Стоянов и Емил Янев сформират екип „Инфохолици“ и създават цяла програмна линия в програма „Радио София“. От 2019 г. досега Кин Стоянов е редактор в направление „Социални медии“ към дирекция „Дигитални програми“ на БНР.


В категории: Животът


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Държавата отказва да плати за всички щети от наводнението в Карловско Държавата отказва да плати за всички щети от наводнението в Карловско Кметовете се бунтуват, искат 38 млн. лв. и блокират подбалканския път Проект отвори бургаското пристанище за големи кораби Проект отвори бургаското пристанище за големи кораби Бургас се развива като модерен пристанищен град, обяви зам.-министърът на транспорта и съобщенията Анна Натова Вучич: Разочарован съм от България Вучич: Разочарован съм от България До последните 5 минути преди началото на заседанието вярвах, че България ще се въздържи, каза той пред сръбската телевизия Happy Стана ясно с каква скорост е летял Кристиян преди да забие джипа си в дърветата Стана ясно с каква скорост е летял Кристиян преди да забие джипа си в дърветата В кръвта му не са открити следи от употреба на алкохол и наркотици Главчев разкри ще пращаме ли български войници в Украйна Главчев разкри ще пращаме ли български войници в Украйна Съобщавайки истината, това е най-добрият начин да се предотвратяват такива атаки и да се борим с дезинформацията, коментира служебният министър-председател Жената на Ембака осъдена условно за 1 кг кокаин Жената на Ембака осъдена условно за 1 кг кокаин Десислава Първанова се призна за виновна Вицепрезидентът разясни ситуацията с къщата на Димиър Талев Вицепрезидентът разясни ситуацията с къщата на Димиър Талев От юни 2023 г. има решение на Министерския съвет държавата да закупи този имот Приносът на жените в бизнеса - има блестящи примери Приносът на жените в бизнеса - има блестящи примери Двадесет жени предприемачи, сред които и една бежанка, преминали Националната менторска програма 2024 г., ще представят бизнес идеите си на "Арена на дамския бизнес" на 5 юни Изкуственият интелект няма да запълни духовната ниша, както фотографията не уби живописта преди век Изкуственият интелект няма да запълни духовната ниша, както фотографията не уби живописта преди век Ще поканим фоторепортерите и майсторите по художествена фотография от старото поколение на Бургас да водят уъркшопи и семинарни занятия в новата ни магистърска специалност по фотография, за да възстановим тази важна не само за медиите специалност, коментира проф. Светозар Бенчев Излъган любовник спипан с 3,88 промила зад волана Излъган любовник спипан с 3,88 промила зад волана Колата криволичела по пътя, а полицаите от СДВР забелязали, че и мъжът не изглежда адекватен
Белгийски прокурори обискират ЕП заради руска намеса в изборите Белгийски прокурори обискират ЕП заради руска намеса в изборите Подозренията са, че асистентът на евродепутата Кра е шпионирал за Китай и Русия Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... 23-годишната Оливия Корбиер получи мозъчен кръвоизлив, увреждане на белите дробове, счупен таз, нос и три фрактури на прешлена, когато падна от 5 близо в пропаст в Банско през март Какво се случва днес със синът на Ламбо Какво се случва днес със синът на Ламбо Днес младото момче вече е пораснал мъж, който определено има с какво да се похвали Защо милиони деца са изложени на риск Защо милиони деца са изложени на риск Епидемията продължава Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Работи по различни проекти на Русенския университет, включително и международни Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Последните му проекти включваха участия във видеоклипове на Галена, Азис и Лидия, а наскоро като лекар в сериала "Съни Бийч" по bTV Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Бившият парамедик споделя, че не е станал по-щастлив, а по-мързелив  Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори