×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение е регистрирано в района на Пловдив
  • Спортен самолет се разби край Загреб – има жертва
  • Светият синод избира Сливенски митрополит
  • Нова порция слънце в неделя
  • Днес е четвъртата неделя след Великден - на разслабения
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Левон Хампарцумян: 20 фамилии се опитват да разпределят публичните финанси


21 Април 2023, Петък, 10:57 ч.
Автор: Флагман

Той даде пример с 3% внос на зърно от Украйна, което доведе до решение за спиране на вноса. Всичко е интерес

Една и съща супа, много скучно, заяви Мира Радева по Нова тв за консултациите при президента. Тя се събудила в 4 сутринта и гледала филм за Шарл де Гол. Личната му връзка с Чърчил решава Втората световна война.

Според Левон Хампарцумян има надежда заради тези 15 милиарда, които би трябвало да дойдат. В момента искат да се изкъпят, без да се мокрят. Трябва да се излезе от схемата мач "Левски" - ЦСКА. Сега мачът е на президентските хора, които разпределят парите срещу 20-ина фамилии, които държат много средства. Вододедел между безпетролна бивша съветска република с туранага и малки самурайчета или модерна държава.

Той даде пример с 3% внос на зърно от Украйна, което доведе до решение за спиране на вноса. Всичко е интерес.

Милен Керемедчиев е категоричен, че Бойко Борисов със сигурност ще предложи кабинет, за да притисне останалите.


В категории: Бизнес


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пътищата не са ремонтирани в последните три години, твърди регионалният министър Пътищата не са ремонтирани в последните три години, твърди регионалният министър Състоянието им е незадоволително, обяви Виолета Коритарова  Всички шофьори, пътуващи в неделя, задължително да прочетат тази новина Всички шофьори, пътуващи в неделя, задължително да прочетат тази новина АПИ въвежда промени в движението за улесняване на трафика в последния почивен ден Епископите Арсений и Герасим - кой ще бъде новият сливенски митрополит Епископите Арсений и Герасим - кой ще бъде новият сливенски митрополит Светият синод легитимира избора, който беше взет на 19 май Днес е четвъртата неделя след Великден - на разслабения Днес е четвъртата неделя след Великден - на разслабения Определението разслабен в българската Библия се използва за парализиран човек Ново брутално убийство смрази България Ново брутално убийство смрази България Мъж от Севлиево е убил майка си, намушквайки я многократно с нож Хотелиерите вдигат заплатите по морето Хотелиерите вдигат заплатите по морето Браншът се опитва да привлече работна ръка Ветровита, но слънчева неделя Ветровита, но слънчева неделя Прогноза за времето - 26 май, неделя "Хамас" складирали оръжия в България за нападение на израелското посолство в Берлин "Хамас" складирали оръжия в България за нападение на израелското посолство в Берлин Немски издания публикуваха информацията, като се позовават на службите за сигурност Възход на десните партии преди евровота, но са възможни обрати Възход на десните партии преди евровота, но са възможни обрати Хипотетични обединения и задкулисни ходове съпътсват борбата за ЕП   Скъпо било в Париж - не сте яли на летище Варна, жена плати 35 лв. за сандвич Скъпо било в Париж - не сте яли на летище Варна, жена плати 35 лв. за сандвич Пътничката останала шокирана от сметката
Жестока трагедия на концерт на известна група, спасители броят труповете ВИДЕО Жестока трагедия на концерт на известна група, спасители броят труповете ВИДЕО На мястото са се отзовали спасителни екипи, включително армията и националната гвардия Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Едно на всеки четири деца развива зависимост към телефона Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Плюли си на петите заедно с оръжието на ченгето Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Най-известен е с филма си от 2004 г. Super Size Me Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Певицата заложи и на нова фризура за важното събитие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Средно на ден в страната се изяждат 3 милиона броя След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага се на химиотерапия Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Учителката:
- Кажете ми противоположното на "Децата правят грешки в тъмното"!
Иванчо:
- Грешките в тъмното правят деца...
Виц на деня Виц на деня - Защо пиеш толкова много!?
- Обикновено аз пия малко - 100 грама. Ама след 100 грама в мен се събужда друг човек. Е тва говедо пие като смок!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Най-хубавото на 20-годишните момичета са техните 40-годишни майки.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори