×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хотел Белвю, Слънчев бряг – идеалното място за спокойна лятна семейна почивка


Хотел Белвю, Слънчев бряг – идеалното място за спокойна лятна семейна почивка
Модерният 4-и звезден хотел на първа линия на красивия северен плаж, отличен със световното признание „Син флаг“ е носител на престижни отличия през годините
21 Април 2023, Петък, 14:30 ч.
Автор: Флагман.Бг

Ако желаете да станете част от екипа на „Белвю“, сега е моментът да кандидатствате – условията за работа, както и самият хотел, са на европейско ниво

Оптимистично начало на 2023 за летище Бургас

Българският туризъм все още не е достигнал нивата си отпреди пандемията, но резкият спад причинен от Ковид 19 е последван от сравнително бързо възстановяване. Запазването на тази тенденция през 2023 година ще помогне на туристическата индустрия  почти напълно да навакса и да  се доближи до броя на туристите от 2019. По данни на Фрапорт през 2023 се очаква пазарите да продължат бързо да растат и да достигнат 2 039 671 туриста.  Очаквания прираст по пазари е както следва Полша 21 %, Чехия 38%, Германия 17%, Израел 92%, Словакия 101%, Унгария 28%, Великобритания 1%. България вече е сериозен играч на европейския туристически  пазар, особено в страни като Полша, която през 2022 напълно навакса нивата си отпреди пандемията, както и  Чехия, Словакия, Унгария, Литва и Латвия. Като част от голямото европейско семейство, България залага на сигурността и това връща по нашето Черноморие летовниците от Австрия, Нидерландия, Ирландия, Германия и Великобритания. Чистата природа, мекия климат, богатото културно-историческо наследство, добрата храна и сравнително ниските цени, са други фактори, които правят България притегателно място за лятна почивка на гости от цял свят.

"БЕЛВЮ" е модерен 4-и звезден хотел на първа линия на красивия северен плаж на Слънчев бряг. Разположението му в по-тихата и луксозна част на комплекса, на няколко минути пеша, от шума и навалицата на централната част на курорта го прави особено привлекателен. Близостта на античния град Несебър, световен паметник на ЮНЕСКО  и елитното яхтено пристанище Марина Диневи на Свети Влас са също чудесни плюсове за хотела.

Хотелът предлага 248 двойни стаи, 16 фамилни стаи със свързваща врата и 6 апартамента, разположени на 12 етажа, като всички помещения са с директен или страничен морски изглед към залива на Слънчев бряг и Несебър.  През последните две години беше направена пълна реновация на половината от хотелските помещения, както и ресторантската част, което допринесе за новата модерна визия на хотела.

 Прекрасният чист плаж с фин пясък и плитко дъно, без опасни морски обитатели, отличен със световното признание „Син флаг“, разположен точно пред хотела, съчетан с качествено настаняване,  хубава храна и добра анимация прави хотел Белвю идеален за спокойна лятна семейна почивка. Директно на плажа пред хотела се намира и собствена зона с безплатни за всички хотелски гости шезлонги и чадъри.
Гледката от всички 12 етажа на хотел "Белвю" е прекрасна - безкрайна морска шир и лазурно небе.

Напълно реновираните, стилни и луксозни Супериорни стаи, разположени на по-висок етаж се радват на голяма популярност сред клиентите. Постоянните гости от пазар Германия, който от дълги години е основен в хотела, са много щастливи от направените подобрения.

Блок масата в основния ресторант на хотел "Белвю" е богата и предлага голямо разнообразие от ястия от средиземноморската, европейската и българската кухня. Панорамната тераса на основния бюфет ресторант дава възможност на гостите да закусват, обядват и вечерят на открито, като се наслаждават на морската шир и лекия бриз. 

А ла картният ресторант "Бендита", с прекрасна гледка към плажа, предлага чудесни специалитети, които привличат не само клиенти на хотела, но и много гости на комплекс Слънчев бряг

От 2012 г. хотел "БЕЛВЮ" е сертифициран за работа по стандартите ISO 9001:2008 както и HACCP. Хотелът е носител на престижни отличия през годините.

Гостите, посетили хотел "БЕЛВЮ" оценяват положително престоя си и дават висока оценка на чудесното месторазположение, богатата гама от услуги и съоръжения, чистотата и комфорта на стаите и храната и обслужването. Особено привлекателна за гостите е прекрасната атмосфера в хотела, която се дължи на хотелският екип. Управата на хотела държи изключително много на служителите си, което от своя страна е стимул за тях да се връщат всяка година да работят в хотела. При общуване с хотелските гости по време на работа, доволните служители предават положителната си настройка и ги правят съпричастни към българската култура, бит и ежедневие. Това е причината хотелът да има толкова много постоянни гости, които почиват в Белвю всяко лято.

Хотел "БЕЛВЮ" е част от голямото семейство на АСПИ ГРУП, една от първите, изцяло български компании, които стартират хотелиерски бизнес в Слънчев Бряг. На 15 юни 2022 г, с празнично тържество за своите гости,  хотелът отбеляза 20-годишнина от откриването си. През изминалите  години компанията се развива изключително успешно и към момента АСПИ ГРУП притежава едни от най-добрите хотелски комплекси по българското Черноморие, на територията на Златни Пясъци, Слънчев бряг, Царево и Лозенец. Предстоящото реализиране на амбициозния проект за изграждането на 5 звезден балнео и СПА хотел в Хисаря ще допълни разнообразната палитра на туристически услуги, предлагани от компанията.

С построяването на хотел в Хисаря, АСПИ ГРУП има амбиции да осигури целогодишна заетост на екипа си, което допълнително ще допринесе за голямата възвръщаемост на служителите и за повече възможности за професионалното им израстване.

Ако желаете да станете част от екипа на хотел Белвю, моля изпратете на имейл gm@hotelbellevue-bg.com.

Тази година, хотел Белвю ще отвори врати в началото на месец май като е подготвил специални предложения за всички свои гости. Повече информация може да намерите на сайта на хотела: www.hotelbellevue-bg.com


В категории: Несебър


Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 9
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
България Всички новини
Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори