×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Магдалена спечели Меден рудник и поведе ГЕРБ към победата в Общинския съвет


Магдалена спечели Меден рудник и поведе ГЕРБ  към победата в Общинския съвет
Магдалена Манолова не е в предизборна кампания, защото иска да довърши започнатото. В събота тя оглеждаше строителните дейности в новата жилищна зона на комплекса
11 Октомври 2011, Вторник, 10:29 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимки и видео: Добромир ДОСКАЧАРОВ

А преди 4 години в най-големия комплекс на Югоизточна България не можеха да си представят болница, спортна зала, детски площадки и улици с тротоари

Едно момиче в дънки, с обикновено късо яке и с развети коси крачи около грандиозния строеж на болницата в Меден рудник. Спира хората наоколо и ги пита от какво още се нуждаят, защото е готова да го изпълни в следващите четири години. Така, както изпълни поетите обещания през 2007 г., когато седна в неудобния стол в неугледната административна сграда на кметството в жк „Меден рудник“. Всъщност това момиче е майка на две все още непораснали деца, но грижите за тях през по-голямата част от времето е поел баща им, защото съпругата и майката Магдалена Манолова почти не се прибира вкъщи. Приела е, че трябва денонощно да бъде на разположение на близо 80 хиляди души в комбинацията на майка, душеприказчик, мирови съдия, шериф, началник и преди всичко... слуга на целия този конгломерат с прижелащите му три квартала, съставляващ средноголям областен град от мащабите на Ямбол или Силистра, напр.

 Преследвай целите си и не спирай, ако срещнеш трудност

 Това е мотото на Магдалена Манолова, за която, преди да бъде посочена от кмета Димитър Николов в края на септември като водач на листата с кандидати за общински съветници на ГЕРБ, в политическите и в снобските среди на града не се знаеше нищо. Тя мрази светската суета и празното говорене. Защо ли?

 Довършването на  огромната многопрофилна болница с поликлиника, мащабната реконструкция на ВиК-мрежата,  православния комплекс „Св.Николай Чудотворец“, както и изграждането на цялостна инфраструктура на новата жилищна зона, са само част от поредните започнати вече проекти, които ще се реализират от ГЕРБ в най-големия бургаски комплекс „Меден рудник”. Само преди 4 години хората от този комплекс   гледаха  с пълно недоверие на всеки, който дръзнеше да им каже, че общината ще вложи усилия в подобни мащабни обекти в района, тъй като хората бяха лъгани десетилетия наред. Новите обекти обаче са реални, по някои от тях работата е в разгара си, а тези, които са завършени през изминалите 4 години няма как да останат незабелязани. В дългия списък от свършеното са паркинги, детски площадки, спортна зала, ремонтирани училища и детски градини, благоустрояване на междублоковите пространства и други.

Безспорна заслуга за това има водачът на листата на ГЕРБ с кандидати за общински съветници в Бургас Магдалена Манолова, която до скоро  беше директор на ТД „Възраждане” и работи всеотдайно за „Меден рудник”, както и за най-трудните квартали „Победа”, Акациите”, Горно Езерово. Натрупаният опит, образованието, личните качества и фактът, че вече е спечелила доверието всички, живеещи в „Меден рудник”, са огромно преимущество в кампанията за предстоящите на 23 октомври местни избори (вижте как тя ще работи в бъдещия общински съвет във видеоматериала ни).

Въпреки трудния район, поверен на крехката Манолова през първия мандат на кмета Димитър Николов, тя бързо спечели уважението на своите съграждани и заради човечното отношение към тях, съвестната работа и скромността. Умее да изслушва, спазва обещанията си и не се отказва докато не постигне целта си.

Макар че ГЕРБ заслужено й гласува доверие да бъде новото лице на партията в Бургас в битката за общински съвет,

 кампанията й не е натрапчива, без обичайната помпозност и суета.

В момента кандидати за кметове и общински съветници се надпреварват кой ще говори по микрофона на официални събития, кой каква зала ще наеме за предизборна среща, докато Манолова продължава да бъде сред хората на „Меден рудник”, да се вълнува от проблемите им, да наглежда започнатите обекти и да се вълнува ще бъдат ли спазени сроковете за завършването им.


От какво още имате нужда, за да го свърша, пита Манолова своите съграждани и съседи в комплекса и като една от тях разяснява как ще го постигне


„Сред жителите и на строителните площадки, редом до инженери и работници, се чувствам най-добре. Аз не мога да стоя на бюро, да участвам в дълги оперативки и да говоря празнословия. Искам да виждам, че нещо се случва, че работата върви напред, да питам, да помагам. Тогава съм щастлива”, каза Манолова. Тази събота, в почивния ден, тя отново премина през всичките основни обекти в „Меден рудник“ и се спря непринудено да попита случайни минувачи имат ли предложения за бъдещото развитие на комплекса, какви са проблемите им, как живеят. При разговорите си с нея хората отровено казваха какво мислят, някои от тях дори не предполагаха, че разговарят с кметицата на комплекса и разбираха, че имат компетентен събеседник по пълните и точни отговори,       които тя даваше на въпросите им.

По време на срещите тя каза, че предстои откриването на новата болница през март месец следващата година, с което пациентите

 в „Меден рудник” ще забравят за кошмара да умираш, защото  няма лекар,

а поликлиниката за многохилядното население да се намира в подблоково пространство. Новото здравно заведение ще бъде модерно, оборудвано с последна дума на техниката, с 16 отделения по различни медицински направления.

Другият голям обект е подмяната на тръбите за питейна вода и канализацията, отвеждаща до пречиствателната станция.

Предстои и откриването на социален патронаж и млечна кухня. Напълно ще бъде изградена и инфраструктурата на новата жилищна зона, в която непрекъснато израстват нови масивни кооперации, които се заселват предимно с млади хора.

Манолова е на 36 години, има две висши образования - "Приложна лингвистика" с френски и английски език с професионална квалификация и "Публична администрация". Омъжена, има две дъщери на 10 и на 14 години.

„Искам „Меден рудник” да се превърне в средище за млади хора, удобно за живеене и за отглеждане на деца”, каза Манолова. Тя се е нагърбила и с поетапно премахване на очуканите метални гаражи, превърнали се в грозна емблема на най-големия бургаски комплекс в продължение на години наред.

„За мен е голяма отговорността, която съм поела като водач на листата на ГЕРБ. Опитът, който съм натрупала до момента ще ми бъде от голяма полза. Трябва и кварталите и комплексите да бъдат развивани, да няма разлика между тях и централната част на града”, категорична е тя.




В категории: Власт , Политика


Флагман.БГ Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман 13/06/2024, Четвъртък 19:37 2
66
Коментара по темата
66.
anonimen
24.11.2011 10:47:34
1
0
а кога ще махнат старите и грозни гаражи около блокове 446,448,444,70-74 и ще се премахнат изоставените и излези от употреба коли, разчистиха два три паркинга около биллаи болерото и маи това беше,
65.
MARIN-415,418,419,421
23.10.2011 10:43:54
0
0
DA SE OKASTRYAT KLONITE NA DARVETATA,KOITO PRECHAT NA ULICHNOTO OSVETLENIE .KLONITE DA SA NA PONE 4-5 METRA OT ZEMYATA. I DA SE IZGRADI PARKING ZA KOLITE NA HORATA.OT TEZI BLOKOVE. A I SA MNOGO GROZNI GARAJITE.
64.
MARIN-415,418,419,421
23.10.2011 10:43:54
0
0
DA SE OKASTRYAT KLONITE NA DARVETATA,KOITO PRECHAT NA ULICHNOTO OSVETLENIE .KLONITE DA SA NA PONE 4-5 METRA OT ZEMYATA. I DA SE IZGRADI PARKING ZA KOLITE NA HORATA.OT TEZI BLOKOVE. A I SA MNOGO GROZNI GARAJITE.
63.
Георгиева
14.10.2011 00:36:15
0
3
възхитена съм от младата и амбициозна жена, успех й желая, такива хора трябва да имат бъдеще. Не съм в политиката, не съм и привърженичка на ГЕРБ, но ми хареса, успех!
62.
Истинска история
13.10.2011 14:09:43
1
5
Годината е 2010. Бойко Борисов тъкмо е поръчал на ДАНС проверка срещу Коцето Марков за крупни далавери в общината. На Митя Николов му припарва под гъза и е разколебан дали да остави другарчето само да потъва в блатото или да извади от паричките, спестени от контрабанда на сухо мляко, за да го спаси.
Та по това време на любопитно видео се вижда как Коцето Марков влиза в офиса на известна пиар агенция с няколко папки под мишка, с компромати срещу Митя Николов и казва: "Няма да се давя сам".
Папките съдържат конкретна информация, която може да съсипе Митя. Към тях има и запис с гласа на Коцето Марков, който дава пикантни разяснения по съдържанието на папките.
Няколко дни по-късно човек от агенцията е засечен и сниман на тайна среща извън града с Митя Николов.
После изненадващо проверките срещу Коцето Марков секват, но записите и папките стоят. Въпрос на време е да видят бял свят.
61.
Добрин Георгиев
13.10.2011 13:36:02
5
0
До коментар 60 :

Уважаеми/а господине/госпожо, вие може би живеете във времето преди 4 години ,когато се крадеше и Бургас беше тотално занемарен .Това време отмина отдавна, благодарение на Кметът Димитър Николов, който изправи Бургас на крака и го направи първенец по- развитие ,за което всички ние бургазлии сме му много благодарни ,освен разни хора като вас, които не искат Бургас да се развива .Жалко за вас- явно вие не сте истински бургазлия и не милеете за града ни.
60.
Истината
13.10.2011 01:46:39
1
5
Митя се насра да краде, но използваше за мръсната работа Коцето Марков, щото той трябва да е в бяло. Обаче като става дума за пари, ама за много пари, Вожда на ГЕРБ не прощава. И в прав текст му каза на Митя - оправяй се там, ще те покрия, но не спечелиш ли втори мандат, ще ти спукам гъза от прокурорски проверки и ще ви пратя с любимия ти Марков да си правите компания в пандиза.
И Митя пак се насра - тоя път от страх и при кого да отиде ако не при любимия Коце Марков. Сега двамцата си правят заедно кампания на гърба на ГЕРБ, белким ако го изберат бургазлии пак за кмет, да си подсигури верни хора в общинския съвет, че да може да опъва юздите на гербаджии, щото той и те вече не могат да си дишат въздуха.
Митя Николов и Коцето Марков - заедно завинаги, че иначе - раирани костюми.
59.
до Ирина
12.10.2011 13:43:04
0
1
Ето това е била грешката на бругазлии винаги - сляпото вярване ,че щом едно управление е казало че едно нещо е изгодно , значи е така.Да да ама НЕ , както казваше Петко Бучаров.И точно поради тази причина ,че прозряха частни интереси зад всичко това , общинските съветници гласуваха против.А това че някои са коне с капаци то е нормално -винаги има и такива , но добре че са малко
58.
Ирина Костадинова
12.10.2011 13:27:46
2
1
До 57
Първо съм Костадинова а не Николова ;)
Второ това, защо не е гласувано е факт че не е гласувана и не е подкрепена. Щом Николов и администрацията и всички др замесени предлагат този вариант значи те са проучили нещата. Ясно е само и единствено ЧЕ НЕ Я ПОДКРЕПИХА!
Айде спрете хора да се заяждаде и да гледате само и единствено отрицателно. Искате само да плюете и да пишете тоз къв бил онзи къв бил ... С такова поведение наистина трудно ще излезем от калта. Както написах и преди малко ОГЛЕДАЙТЕ СЕ, БУРГАС Е ПО КРАСИВ, С ПОВЕЧЕ ВЪЗМОЖНОСТИ И С ПОВЕЧЕ ПЕРЕСПЕКТИВИ ОТ КОГАТО И ДА Е БИЛО! За това може да не е идеален може да не е направил нещо но е направил МНОГО и се вижда и усеща!
57.
до Ирина Николова
12.10.2011 12:59:42
2
2
Понеже заговорихте за предизборни обещания та се сетих нещо...Къде е предизборното обещание на кмета за ревизия на общината по времето на Йоан???Какво се случи - ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!!!!Ами гарван , гарвана око не вади!!!А за индустриалната зона нещо пак не сте разбрала - голямата част от съветниците не бяха пртиж индустриалната зона , а против начина по които се искаше да бъде направена за да бъде след това лесно приватизирана.Колкото до новите работни места Николов и преди обеща много такива , но ж замяна на това даде бургаските проекти за изпълнение на фирми от други градове , които си доидоха с техните работници ,а за бругазлии.....от трите наи-дългото.Никога повече Николов....ама НИКОГА
56.
Ирина Костадинова
12.10.2011 12:43:13
2
3
Браво на Манолова. Меден Рудник за първи път от толкова години на сам вече заприлича на нещо.
Браво и на Димитър Николов за всичко това, което направи в Бургас!
Много ми е интересно тея дето само плюят Николов, дали са излизали от къщите си, апартаментите си дали са се оглеждали на вън, дали са обикаляли из града?! Защото ако са го правили няма да пишат глупости като тези "смотан кмет Николов с празните му приказки,с надуването,с картинките с които заблуждава хората,с празните му обещания,с глупостите му за работни места..." Абе вие наред ли сте изобщо??? Колкото и да не харесвам ГЕРБ и Бойко Борисов, не може да се отрече какво се направи в Бургас и какво още ще се прави. Не мога да повярвам, че може да има човек който да отрече фактите .. все пак е много тъпо на черното бяло да казваш. Да верно сайта му е пълен с някакви картинки които на пръв поглед изглеждат нереални ама аз си спомням преди 4ри години когато слушах неговата предизборна програма и се чудих какво си въобразява тоя ... ама той доказа, че държи на обещаното. За това сега също му вярвам! И не на последно място призовавам тея дето пишат глупости и лъжи да станат от компютрите си и да се поогледад малко и да видяд какъв хубав град стана нашия БУРГАС! И смятам, че е важно да подкрепим съветниците му за да може да са мнозинство и да минават неговите предложения по лесно, не като предния път както стана и с индустриалната зона и тея глупаци от другите партии дето гласуваха против такава хубава идея, която ще отвори и нови работни места и ще привлече бизнес организации ... Успех на Димитър Николов и екипа му!
55.
Калин Димитров
12.10.2011 09:50:19
3
1
Снощи с интерес гледах дебата между Калфин и Плевналиев.Чудесно впечетление остави в мен Плевналиев -точен,конкретен ,работи с цифри ,без надувки...личи си германската школа на фона на посредственния Калфин взел всичко научено от Русия.Аз съм твърдо против ГЕРБ,но ще гласувам за Плевналиев.Но веднага направих и разликата между него и нашия смотан кмет Николов с празните му приказки,с надуването,с картинките с които заблуждава хората,с празните му обещания,с глупостите му за работни места,с загубената му икономическа диплома(пак от Русия) някъде в налетия от него бетон.Бедна ни е фантазията ако пак изберем този мошенник и кликата на ГЕРБ в града ни.И жалко,много жалко за Плевналиев - такъв умен човек и технократ да се затрие сред такива безмозачни същества като Николов и неговия ментор Боико Борисов.Крадлива пасмина.....
54.
До номер 53
12.10.2011 09:24:52
1
3
Хахахаха.....Знаем че искате да сте само жие гербаджии нажсякъде ама няма да ви се усмихне щастието , все още има разумни хора.И ако смяташ че изброеното ви е "лично пространство" значи си много , АМА МНОГО ЗЛЕ:)))
53.
optimist
12.10.2011 07:59:21
3
3
Вярвам, че в Бургас има млади хора, които не лежат на гърба на мама и тате, които знаят какво е да работиш постоянно - на една, втора, трета работа. Точно те ще подкрепят Магдалена Манолова, защото тя е като нас - естествена, работлива, човечна....Не е напудрен герой, не намига закачливо от всеки втори билборд и не залива аудиторията с красиви лъжи и обещания, а работи постоянно и ненатрапчиво...интересно ми е другите кога работят когато четири години бяха заети с ежедневни медийни участия....Уморихме се от вас господа....Не искаме листовките ви в пощенските си кутии, не ви искаме във фейсбук, по улиците и телевизията, а още по-малко в Общинския съвет. Моля напуснете личното ни пространство!!!!
52.
гражданин
11.10.2011 21:34:02
2
4
ау, не предполагах, че е толкова готина шефката на Меден рудник. само дано ГЕРБ просто да не я използвват. На нея лично успех!
51.
До Катя 45
11.10.2011 21:17:44
0
2
Ми кого да подкрепим бе Катенце? Мимито Инджова ли? Гошето Иванов ли?, Павката Маринов ли? Валери ли? Кого? Кажи си де, не ни мъчи!
50.
Убавото Ленче
11.10.2011 20:46:10
0
0
Кой плаща за коментари, че да се запиша?
49.
Меденрунгенското блато
11.10.2011 19:59:54
1
5
Тук един ми държи тон, с което няма да спечели и 1 глас повече за ГЕРБ. Нямах против тях, но сега вече имам. Аз казах 1 истина и тя е, че въпросната дама е "Маги" само за гербаджиите. А на останалите 60 000 жители на комплекса името и не им говори нищо. Така че, да не ми разправят кой води партията им към победа. Води я Б. Борисов, това е!
48.
селянин
11.10.2011 17:22:16
3
3
Познавам Магдалена и смятам, че е един достоен човек. Просто много съжалявам, че не е възможно да гласувам за личностите, които бих искал да видя в един РАБОТЕЩ Общински съвет. Що се отнася до кмета, то е ясно - към настоящият момент е най-доброто, независимо, че е от герб.
47.
До номер46
11.10.2011 17:20:55
1
3
Ти вече на 3 ракии ли си или на повече???Чета коментарите и нещо ми се губи мисълта ти:))))
46.
До номер 13
11.10.2011 17:15:00
2
3
Остана и за това, че те мързи да учиш и кмета и най-вече това момиче да са ти виновни! Давай Магдалена! Ще те подкрепим, въпреки че не сме от герб!
45.
катя
11.10.2011 17:00:21
3
6
Боже , Боже ...колко мъка има по този свят Боже.......Боже , Боже..колко заблудени потдържници на Николов има Боже.....Боже,Боже....пази ни от такива!!!!
44.
Скриптор Инцертус
11.10.2011 16:59:22
2
1
Не мога да се въздържа да драсна някой ред и на това човекоподобно, което се е назовало МЕДЕНРУНГЕНСКОТО БЛАТО.
Господине, като човек, живял през по-голямата част от живота си в "Меден рудник", искам да ви кажа, че сте идиот.
Срам ме е, че в Бургас има и такива хора. Добре, че са малко.
43.
брус уилис
11.10.2011 16:55:58
1
2
алоооооооооо,РАЗЧИСТЕТЕ ТЕРЕНИТЕ НА МЕДЕН РУДНИК ДА СЕ ВИДИ КАКВО ИМА ДА СЕ ПРАВИ ,ПО-ЛЕСНО И БЪРЗО ОТ ТВА НЯМА.ПРОСТА РАБОТА Е,НО НЕ Е ЗА ПРОСТИ ХОРА .дет вика жонито ЧУДО БЕ ЧОООООООВЕЕЕЕЕК .И ПАК СБЪРКАЙТЕ С КРЪСТЧЕТО НА 23 10 2011 ,после да няма туй,онуй
42.
Ива Т
11.10.2011 16:54:44
4
2
Господа, какво става тук, защо са тези приказки и речник? Кой какво виждате ли не да се сърди на г-н Йоан Костадинов, дал разрешенията за сегашните строежи, ако не ви харесва станете от масата с ракия и оправете града по-добре от Д. Николов!
41.
Скриптор Инцертос
11.10.2011 16:54:16
0
4
А какво да кажем за павилиончетата за цигари накацали по градинките.И те ли трудно се премахват от зелената площ, кмете?Или те се отчитат на когото трябва?
40.
do жони деп
11.10.2011 16:51:31
2
0
te da ne sa ot sega tezi garaji predi 5 godini nqma6e polqnka deto da gi nqma,ne6to drugo? vali dajd i za tova li vi e vinoven kmeta?Daite malko po seriozno
39.
дидито
11.10.2011 16:50:37
2
0
жони деп, ти да не си тоя полица който изкупува гаражите ай да не му казвам името, от мен да мине
38.
Скриптор Инцертус
11.10.2011 16:49:01
3
1
Жони, за 4 години кметът Николов и Маги Манолова могат да се похвалят с 1500 премахнати ламаринени гаража само в "Меден рудник". Ако мислиш, че е лесно да се изчисти онова, което се натрупа за 12 години бездействие при предишното управление, много се лъжеш.
37.
жони деп
11.10.2011 16:40:57
2
2
събуждам се сутрин,отварям терасата и СКИБАМ ЛАМАРИНЕНИ ГАРАЖИ ПО ГРАДИНКИ И ТРОТОАРИ ,БРАВО КМЕТЕ .ЧУДО БЕ ЧОООООООООООООВЕЕЕЕЕЕЕК.тва съм го виждал в АФРИКА САМО И ТУКА .ВЕНСЕРЕМОС ,АКО НА ТВА МУ ВИКАТЕ РАБОТА
36.
Боян Петров
11.10.2011 16:21:03
1
3
Станимире , ето идентифицирах се.Да не мислиш , че ме е страх , а???Ако ще и да си от ченгетата стоящи зад ГЕРБ да не мислиш че ми пука.Хората имат мнение , но драскачите нямат собственно и това е факт.Колото до поръчковите писания ако забелязваш аз не агитимира за никои -хората да решават сами.Вие сте тези които се опитвате да манипулирате с жалките си писания тук.
35.
Varto
11.10.2011 16:14:06
1
1
Първо тази Манолова я разкарват като мечка на панаир, тя самата нищо не може да направи. И второ - всички улици, тротоари, зали, градини и т.н. ги направи Коцето Марков, а не Митето!
34.
Ани
11.10.2011 15:51:26
1
3
а павилиончетата върху зелените площи законни ли са и колко се плаща да не ти го вдигнат?Да си сложа и аз 5-6
33.
Станимир Николов
11.10.2011 15:45:24
2
1
Ти, който имаш големи претенции, какво пише Сияна Ненкова, защо не се идентифицираш, да те видим какво представляваш, всичко е резултат от извършената работа от г- н Николов, и ако обичаш, като не си компетентен, по добре не пиши празни приказки, а си замълчи, такива поръчкови писания са ми пределно ясни
32.
Вилизар Георгиев
11.10.2011 15:31:59
4
5
Не мога да разбера защо хората, който защитават Димитър Николов или ГЕРБ или който и да е друг са платени.Значи хората нямат никакво мнение така ли?Ако човек изкаже добро мнение за сегашните управляващи значи е платен.Еми не сам съгласен.Живях почти 2 години във Варна и се върнах защото града ни има огромно развитие за последните години във всички отношения.Градът бил скъп, данъците били високи и т.н. Бургас винаги е бил да не кажа най-скъпия град, но и стандартът на живот е по-висок.Харесвам града какъвто го направиха Димитър Николов и общинския съвет!
31.
Славена
11.10.2011 15:19:41
2
4
Целяи меден рудник денонощно мирише на фекалии.Това е от години.Бати майтапа.
30.
Панев
11.10.2011 15:17:14
2
4
Тоя двоен стандарт при махането на металните гаражи не го приемаме.Който кихне ми го оставят а който не го изриват.Не така
29.
Petrow
11.10.2011 15:03:54
5
5
Нарочно обиколих форумите за да видя колко платени драскачи има и в Бургас:)))Хора които мислите релано и НЕ гласувате за ГЕРБ.....АДМИРАЦИИ.Не съм от града ви , но както и тук в Русе така и във вашя град явно добре плаща ГЕРБ за хвалебственни слова:)))А иначе и вашето положение както тук - красиви неща лошо изпълнени и на висока цена.
28.
сбогом ГЕРБ
11.10.2011 15:01:25
3
5
добре че нормалните хора не се връзват на герберастките ви промивки на мозъци, а мислят с главите си.Толкова сте нагли и арогантни, чак не се усещате....откъде изпълзяхте толкова смрад в ГРОБ тц тц
27.
realist
11.10.2011 14:42:32
5
4
С интерес изгредах видеото,личи си че жената е компетентна и познава всеки проблем в М.Рудник,говори конкретно,а не като други кандидати,които само плямпат.Трябва да се научим да различаваме говоренето от плямпането и да гласуване за хора като Манолова и Димитър Николов.
26.
Вилизар Георгиев
11.10.2011 14:32:43
4
4
Напълно съм съгласен с Милан Тодоров,вече направо се изтаркахте това не ви харесва онова не ви харесва, помислете малко за хората не само как да палните гушите с евтин PR.А колкото до Пламен стига само Copy-Paste.Димитър Николов се е доказал пред хората и това е важното, когато каже нещо и го прави, не само предизборни обещания!
25.
Лидия Новакова
11.10.2011 14:12:51
4
4
Истината е, че Манолова работи и това се вижда. Меден рудник се промени в положителна посока. Промяната трябва да продължи не само там, но и в целия град. Манолова е достойната дясна ръка на Николов. Николов може, а с Магдалена Манолова и останалите съветници от ГЕРБ те ще бъдат един добър тандем. Дали е платен материала, или не - какво значение има. Защо не казвате нищо за гнусните манипулативни репортажи на СКАТ примерно? Защо тях не ги коментирате? Лесно е да си в опозиция, но достойната опозиция признава добрите ходове на управляващите. ГЕРБ са добри и спор в това няма.
24.
Been there done that
11.10.2011 14:08:28
2
2
Plamene ,
Kakvi bezumia pi6e6 be men, predi po-malko ot 30 minuti biah tam pusnah se ot triata do ob6tinata I niama ni6to takova. Vodata si se sti4a normalno.

Neznam koia glavna ulica si gledal ti ama sus sigurnost ne e bila Aleksandrovska.

I dokuto sme na temata, pomnia kak se pribirah po Republikanska predi 3-4 godini kato vodata mi be6e do kolenete(vob6te ne preuvelichavam). Sega tova ne6to ne e taka.
23.
Милан Тодоров
11.10.2011 13:55:12
4
4
Щом толкова искате да не е Николов кмет знаете какво да направи на изборите. Но спрете да мрънкате, че свършеното не е качествено или че не е достатъчно. Истина е една и гражданите като мен със собствено мнение е знаем много добре. Д. Николов направи всичко онова което вашите некадърни управляващи гледащи само джобовете си не можаха да постигнат за всичките тези години в най-красивия град в България. Съзнанието ми е доста избистрено и ясно - щом се работи и има резултати аз съм с двете ръце за! Все ми едно какъв цвят си от къде си и т.н. Да аз знам за кой ще гласувам и това е мое конституционно право!
22.
ГЕРБАДЖИЯ
11.10.2011 13:50:10
3
6
ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ Е ПЛАТЕНА, ЛИЧИ СИ ОТ ВСИЧКИ ХВАЛЕБСТВИЯ ОТПАРВЕНИ ОТ ЕКИПА НА КАСАБОВА. СЪЩАТА ТАЗИ КАСАБОВА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ПИШЕШЕ САМО ОТРИЦАТЕЛНИ НЕЩА ЗА ГЕРБ
21.
Пламен
11.10.2011 13:09:36
4
5
Абе за какжи "хубави неща" ми говорите??За какъв център говорите???Защо не се разходите днес по центъра на града да жидите "качествените" ремонти на този лъжец Николов???Да видите локвите от обратния наклон и как водата не се отича въобще докато не вземете да газите в 10см.Само да седите тук и да пишете хвалебствия не стига - вижте реалността.Днес ясно показва колко струват "големите промени на Бургас".
20.
vlas
11.10.2011 12:42:11
4
1
Глупакът си ти. Кой ти говори за Николов бе и наистина не той строи медицински заведения, нали така?! Вярно е, че се направиха много неща, ама да не ги е направил той. Я, Коцето Марков колко работа свърши по строителната програма!
19.
До:Добрин
11.10.2011 12:31:54
3
6
Института се казва ИПИ (Институт за пазарни изследвания) и е държавна институция.Колкото до "болния мозък" отиде се прегледаите сега вие,защото не е измисленно а както казах са факти:)))Колкото до съзнанието виждам че ви липсва щом сте готов да гласувате за ГЕРБ:)))
18.
Милан Тодоров
11.10.2011 12:25:43
6
3
Браво на всички празни на съдържание коментари от сорта на "безгласна буква" , "корпоративни интереси" и т.н. Когато нищо не се случваше в града ни, а парите минаваха само по документи без реална дейност, колите ни падаха в дупки големи колкото камион и болните ги карахме да стоят в западащите болници с хлебарките никои не протестираше, никои не скачаше само се оплаквахме безгласно и си казвахме това е България. Сега се работи РЕАЛНО, строят се медицински заведения, които "ще скрият слънцето" ?? Или работиш за хората или работиш за себе си, нещата са толкова елементарни. Д. Николов и хората около него промениха статуквото като работят здраво и търсят някой си сливенски инвеститор да направи нещо именно за нас хората. Много се ядосвам на това, че всички омаловажават постиженията на Кмета Николов. Дано на вота да няма толкова много покварени от глупост човечета защото това е човека които промени града!
17.
Капитанов
11.10.2011 12:24:22
3
7
На щатните потдържници на ГЕРБ , ще кажа - НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ.Продажни и корумпирани партиики има колкото си искате , но тази минава всички....
16.
браво
11.10.2011 12:23:45
5
4
С водач като Магдалена МАнолова ГЕРБ удариха в десетката. Аз не смятах да гласувам за тях, но ще го направя - заради нея. Желая й успех!
15.
Добрин Георгиев
11.10.2011 12:21:23
4
4
До коментар 2 :
Уважаеми, какъв е тоя увъжаван институт- може би е във вашето болно
съзнание.Браво на кмета за всичко, което е направил за Бургас и продълвава да прави .Благодаря за болницата в Меден рудник ,за хубавите улици, за новите църкви, за спортните комплекси, за децките градини ,за новите автобуси,които ще има и т.н
14.
Кирил Петров
11.10.2011 12:19:34
4
4
На щатните оплювковци ще кажа - не хвърляйте кал по Манолова,тя е един прекрасен избор,който трябва да подкрепим,за да имаме работещ общински съвет,а не говорилня от малоумници,какъвто бе общинският ни съвет последните 4 години!
13.
До:номер8
11.10.2011 11:43:57
2
6
Че си тъп си личи и то явно имаче поне щеше да прочетеш коментар 3 и щеше да си затвориш мръсната уста.ТОВА СА ФАКТИ А НЕ ВАШИТЕ ПИСАНИЯ.И да....опозиция съм на ГЕРБ и винаги ще бъда!!!!!!!
12.
Меденрунгенското блато
11.10.2011 11:42:59
1
6
Ти недей ми казва кое е добро за комплекса и кое - не! Има сума ти по-подходящи терени, отколкото междублоковото ни пространство. Сега болните ще ми гледат през прозорците, а децата ще играят между линейки и болнични отпадъци. Това ли е грижата за хората?!
11.
Иван Генов
11.10.2011 11:37:53
4
2
Строи се болница,защото се промени начина по който се допускаха инвеститори без да се искат пари от тях,докато стария кмет на БСП гледаше с колко пари има в куфарчето,така че това което се случва в момента е за доброто на града и на жителите в него.
10.
Меденрунгенското блато
11.10.2011 11:26:02
3
7
Кой строи болницата бе? Тази госпожа или частния инвеститор от Сливен?! А колко протестирахме срещу този строеж, който ни изяде и слънцето, и въздуха, и пространството за игра на децата. Ама корпоративните интереси на властта бяха по-важни! Не казвам, че тази жена е лоша - тя просто е безгласна буква и от нея нищо не зависи. Никакъв водач на ГЕРБ не може да бъде!
9.
Сияна Ненкова
11.10.2011 11:21:20
3
4
Господине, никой за нищо не ми плаща и това може да се докаже. Пиша защото ме е яд колко сте неблагодарни и как пишете за хора нелепи неща за хора, които са стойностни. Аз не защитавам а боравя с факти и доказателства за извършената работа. Неможете ли да разберете, че за да се оправи страната ни, трябва да промените мисленето си и да си отворите очите. Аз действам и се боря както тези хора, които оценявам и ме боли, че вие сте наемници продаващи душите си!
8.
до хейтъра- номер 7
11.10.2011 11:18:18
6
2
Ей коментаторче от щаба на опозицията, не ти ли се струва нормално, когато даден млад човек симпатизира на дадена политика, водена от управляващите в случая, да изрази това свое мнение? А? Не е ли нормално като човек, в случая тази дама С.Ненкова харесва политиката на някой, в случая ГЕРБ, да изразява това мнение? НОРМАЛНО е и няма нищо странно в това, тъй като навсякъде в медиите в момента се плюе по управляващите, личи си глупостите които се пишат против тях, и е нормално младите да се дразнят като четат откровенни глупости - като в случая статията на този охлюв ГЕорги ИВанов? Този лумпен говори за купуване на гласове , да не забравяме как си учреди за предните избори партията си. Така че 6 точки от мен за това момиче, че защитава имиджа на управляващите и не остава длъжна на нищожни анонимни PR-и като теб, чукащи по клавиатурата от нечии предизборен щаб хули по адрес на управляващите, само и само да очерни нещо хубаво. Евала на всички, които подкрепят ГЕРБ, правете го явно и не се давайте на загубеняци като номер 7 и прочие партийни пиарчета, които серат по форумите против герб.
7.
До:Сияна Ненкова
11.10.2011 11:04:04
7
10
Сияна , не ти ли омръзна да обикаляш форумите и да пишеш в подкрепа на НИколов и цялата клика не ГЕРБ???Толкова добре ли ти плащат да си по цял ден в нета и да ги хвалиш???:)Много сте прозрачни и смешни вече:)))))Продажни душици......
6.
burgas
11.10.2011 11:00:48
7
5
Манолова се справи много добре с този комплекс колкото един средно голям за страната ни град.В комплекса има болница която хората е искат вече десетки години ще има нова канализация нови улици,развита инфраструктура,какво повече от това.
Успех!
5.
Поръчковци
11.10.2011 10:56:51
3
12
Ама дори като се правят поръчкови материалчета, мярка някаква трябва да има, бе! Оляхте се тотално, чак се усещат въздишките на платения възторг...
4.
Сияна Ненкова
11.10.2011 10:51:00
7
5
Познавам г-жа Манолова и много други също, тя е прекрасен и съвестен човек. Екипът на ГЕРБ и г-н Николов са я преценили правилно и за това залагат на нея:)
3.
До къде ни докара Николов
11.10.2011 10:48:35
2
8
Коментар на уважаван институт за Бургас:"Въпреки сравнително доброто представяне на Бургас по тези индикатори, градът е на последно
място по нивото на местните такси, като таксата на битови отпадъци е 11‰ при средно 6,9‰ за
страната, а тази за ползването на пазари – 9 лв. на кв. м. на ден при средно 3,50 лв. в другите
областни градове. Другото неблагоприятно класиране за Бургас е при нивото на образование на
работната ръка – едва 16,6% са с висше образование, което поставя областта на 26-то място по този
индикатор."Чесатито....изберете ги пак!!!!!Кметицата на М.Рудник е на работа но само в съня си-погледнете записа от предизборния диспут в Бургас по БНТ за да видите къде "работи" кметицата и цялата общинска администрация.Омръзна ни да ни лъжат и да ни хвърлят прах в очите Николов и цялата клика около него.
2.
До къде ни докара Николов
11.10.2011 10:48:34
4
8
Коментар на уважаван институт за Бургас:"Въпреки сравнително доброто представяне на Бургас по тези индикатори, градът е на последно
място по нивото на местните такси, като таксата на битови отпадъци е 11‰ при средно 6,9‰ за
страната, а тази за ползването на пазари – 9 лв. на кв. м. на ден при средно 3,50 лв. в другите
областни градове. Другото неблагоприятно класиране за Бургас е при нивото на образование на
работната ръка – едва 16,6% са с висше образование, което поставя областта на 26-то място по този
индикатор."Чесатито....изберете ги пак!!!!!Кметицата на М.Рудник е на работа но само в съня си-погледнете записа от предизборния диспут в Бургас по БНТ за да видите къде "работи" кметицата и цялата общинска администрация.Омръзна ни да ни лъжат и да ни хвърлят прах в очите Николов и цялата клика около него.
1.
Хр. Николов
11.10.2011 10:43:41
9
5
МАЙТАП ЛИ СИ ПРАВИТЕ? ЖЕНИЦАТА НИЩО НЕ РАЗБИРА ОТ СТРОИТЕЛСТВО, НИКОЙ В КОМПЛЕКСА НЕ Я ПОЗНАВА, ЗА КАКВО ДОВЕРИЕ СТАВА ВЪПРОС?! ПРЕСОЛИХТЕ СУПАТА, ЕЙЙЙ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа "Hello Summer" ще се проведе на 22 юни Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Резултатите от изборите през 2024 г. показват ясна сегрегация между политическите нагласи на различните поколения Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Ето кои са те  Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Не бъркайте химията с любовта 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце Хората от тези знаци са готови да направят и невъзможното в името на любовта Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Кадрите ще се използват за популяризирането на общината като туристическа дестинация, вече е започнала работата по няколко рекламни клипа Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Сервирайте обърнат сладкиш с ананас с лужица-две сладка бита сметана 7 начина да не напълнявате през лятната почивка 7 начина да не напълнявате през лятната почивка Обърнете специално внимание на зеленчуците Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Общото между тях е, че са инвеститори в „Историческия парк“, прави впечатление и че любимият на Американското посолство НБУ също е дал кадри за формацията Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Дори посетителите на водни площи са длъжни да не допускат във водата деца под 12-годишна възраст без придружител
Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света И британските богаташи търсят там убежище за своите активи Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион 
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори