×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Баба Мария от с.Братово: На Димитър Николов кракът му не е стъпил при нас


Баба Мария от с.Братово: На Димитър Николов кракът му не е стъпил при нас
Георги Дражев, Валери Симеонов, Валентин Касабов и д-р Константина Турлакова слушат болките на обеднелите хора от бургаските села
10 Октомври 2011, Понеделник, 16:28 ч.
Източник: Пресцентър НФСБ

Според кандидата за кмет от НФСБ Валери Симеонов в Бургаска община няма баланс в разпределението на благата между града и селата

Най-западни или най-западнали – все е истина, това казват жителите на крайните села на община Бургас - Равнец и Братово. На среща с тях бяха кандидатът за общински кмет Валери Симеонов, както и номинираните за съветници от ПП „Национален фронт за спасение на България“ Валентин Касабов, Георги Дражев и д-р Константина Турлакова.

„В джунглите да бяхме, все някой щеше да ни погледне, а тука в Братово никой не идва, пък сме на 15 км от Бургас, кметът не сме го виждали“, това изплака баба Мария, една от най-възрастните жителки на селото.

Хората са недоволни от настоящия кмет от ГЕРБ Димитър Николов – кракът му не бил стъпил там, а в селището няма дори канализация, единодушни са те. Нищо, че сме 21 век, а мястото е част от Европейския съюз.

На въпросите на местните – защо Братово е изоставено, от администрацията обичайно отговаряли, че то било с нисък приоритет, тъй като в него живеят под две хиляди души.

Подобна е ситуацията и в Равнец. Там, вместо планираните за поддръжка на инфраструктурата 40 хиляди лева, били отпуснати едва 20 хиляди.

„В същото време в общинския център – Бургас, само за велоалеи са изхарчени 500 хиляди лева - съобщи съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов - явно става въпрос за неправилно разпределяне на бюджета“.

В селото страдат и от обичайните за района цигански набези. Нормално е - хората нямат работа, дори и земеделието е изоставено, казват местните.

Реката е затлачена и бълва миризми и зарази. Кратерите по пътищата пък напомнят лунен пейзаж. „Пукаме по две гуми, докато стигнем до най-близкия квартал Горно Езерово“, оплака се жителка на Равнец.

„Икономическата програма на НФСБ предвижда повишаване на приходите в общината, като основен инструмент в тази посока ще бъде оптимизиране работата на ведомствените дружества. Оттам могат да се отделят средства и в помощ на по-изостаналите райони в Бургаско“, това каза експертът Георги Дражев.

Кандидатът за кмет Валери Симеонов обобщи, че е необходимо да се направи ревизия на практиката за разпределяне на финансите за инфраструктура. Очевидно е, че в момента няма баланс между града и съставните селища, заключи съпредседателят на НФСБ.


В категории: Опозиция , Политика


Русия връща корекомите
Русия връща корекомите 20/05/2024, Понеделник 18:01 1
56
Коментара по темата
56.
Истинска история
13.10.2011 14:11:27
0
3
Годината е 2010. Бойко Борисов тъкмо е поръчал на ДАНС проверка срещу Коцето Марков за крупни далавери в общината. На Митя Николов му припарва под гъза и е разколебан дали да остави другарчето само да потъва в блатото или да извади от паричките, спестени от контрабанда на сухо мляко, за да го спаси.
Та по това време на любопитно видео се вижда как Коцето Марков влиза в офиса на известна пиар агенция с няколко папки под мишка, с компромати срещу Митя Николов и казва: "Няма да се давя сам".
Папките съдържат конкретна информация, която може да съсипе Митя. Към тях има и запис с гласа на Коцето Марков, който дава пикантни разяснения по съдържанието на папките.
Няколко дни по-късно човек от агенцията е засечен и сниман на тайна среща извън града с Митя Николов.
После изненадващо проверките срещу Коцето Марков секват, но записите и папките стоят. Въпрос на време е да видят бял свят.
55.
Добрин Георгиев
13.10.2011 13:20:14
3
1
До коментар 53 :

Уважаеми/а господине/госпожо, вие може би живеете във времето преди 4 години ,когато се крадеше и Бургас беше тотално занемарен .Това време отмина отдавна, благодарение на Кметът Димитър Николов, който изправи Бургас на крака и го направи първенец по- развитие ,за което всички ние бургазлии сме му много благодарни ,освен разни хора като вас, които не искат Бургас да се развива .Жалко за вас- явно вие не сте истински бургазлия и не милеете за града ни.
54.
Добрин Георгиев
13.10.2011 12:57:37
2
3
До коментар 52 :

Обзалагам се, че "Добрин Георгиев" също е скрит зад чуждо име. Вие казвате също-също като вас ли ?Явно вие сте много хазартна личнос ,щом така лекомислено залагате, но ще изгубите- това е моето име . Уважаеми, щом не четете сайтове ,какво правите тук? Можеби ви плащат за това, нали така ?Колко сте прозрачен само !.Щом вярвате на очите си, това е много добре ,значи сте съгласен с мен, че Бургас благодарение на Кмета Димитър Николов стана един много красив европеиски град .Ето видяхте ли, ние сме на едно мнение с вас, че за да продължи развитието на Бургас както до сега, трябва да се гласува за бюлетина номер 2 .
53.
Истината
13.10.2011 01:48:05
0
3
Митя се насра да краде, но използваше за мръсната работа Коцето Марков, щото той трябва да е в бяло. Обаче като става дума за пари, ама за много пари, Вожда на ГЕРБ не прощава. И в прав текст му каза на Митя - оправяй се там, ще те покрия, но не спечелиш ли втори мандат, ще ти спукам гъза от прокурорски проверки и ще ви пратя с любимия ти Марков да си правите компания в пандиза.
И Митя пак се насра - тоя път от страх и при кого да отиде ако не при любимия Коце Марков. Сега двамцата си правят заедно кампания на гърба на ГЕРБ, белким ако го изберат бургазлии пак за кмет, да си подсигури верни хора в общинския съвет, че да може да опъва юздите на гербаджии, щото той и те вече не могат да си дишат въздуха.
Митя Николов и Коцето Марков - заедно завинаги, че иначе - раирани костюми.
52.
Милен Пенков
12.10.2011 23:54:05
0
2
Обзалагам се, че "Добрин Георгиев" също е скрит зад чуждо име. Обзалагам се също така, че е от пресцентъра на Димитър Николов и има специална мисия да рекламира кметския сайт навсякъде по всички форуми.
Само че ние не четем сайтове, господине (или госпожо), ние живеем в Бургас и вярваме на очите си. А какво е отношението ни към това, което виждаме - да, ще разберете на 23 октомври.
Вие продължавайте да обърквате хората и да внушавате, че кмета е от СДС, пък после ходете да искате пари от ГЕРБ. Колкото и да се напъвате, хора в Общинския съвет няма да вкарате, но и ще отлеете гласове от ГЕРБ с интригантския си подход в кампанията. Хората не са прости и вече са схванали игричките ви.
Всъщност няма да се учудя да сте скрита лимонка на червените, защото в крайна сметка обслужвате техните интереси.
51.
Добрин Георгиев
12.10.2011 12:36:56
0
0
Платените статии са вашите, защото се криете под чужди имена и нямате смелост да се покажeте на светло ,нали така .  Вие си го казахте, че сте прости (маргинали). Вижте какво, нормално е всеки да иска да се снима с упял човек като г-н Николов -изключение не прави и „Синята коалиция” .Това, което кметът на Бургас Димитър Николов е направил се вижда от всички с изключение на такива като вас ,които се опитват да се правят на слепи.и вие ще го разберете много скоро- на 23.10.2011г. Всичко, което кметът Николов е направил и му предстои да направи вижте в неговия сайт www.dnikolov.eu
50.
Добрин Георгиев
12.10.2011 12:36:45
0
0
Платените статии са вашите, защото се криете под чужди имена и нямате смелост да се покажeте на светло ,нали така .  Вие си го казахте, че сте прости (маргинали). Вижте какво, нормално е всеки да иска да се снима с упял човек като г-н Николов -изключение не прави и „Синята коалиция” .Това, което кметът на Бургас Димитър Николов е направил се вижда от всички с изключение на такива като вас ,които се опитват да се правят на слепи.и вие ще го разберете много скоро- на 23.10.2011г. Всичко, което кметът Николов е направил и му предстои да направи вижте в неговия сайт www.dnikolov.eu
49.
Ненка Сайянова
11.10.2011 14:30:12
0
3
Не така, г-н Георгиев/Иванов, искаме вие да ни обясните, не да четем платени статии и пиарски сайтове, в които има само лъжлива реклама. Кажете, какво толкова направи Димитър Николов и защо трябва да гласуваме за него? И обяснете също така, като гласуваме за него, за ГЕРБ ли даваме гласа си или за Синята коалиция в Бургас? Или ГЕРБ и Синята коалиция е едно и също? Тогава защо са с различни номера на бюлетините? Ние, простите електорални единици съвсем се объркахме кой кой е в тая игра.
48.
Вилизар Георгиев
11.10.2011 13:52:26
1
1
Колко пати трябва да се обяснява какво е направил кмета,еми вземете да се поинтересувате в интернет има всичко www.dnikolov.eu
47.
Ненка Сайянова
11.10.2011 11:38:36
0
0
Аз пък подрепям другаря Тошко Иванов, който самоотвержено пише тук и фали кметя (за хиляден път, вярно).
Г-н Тодоров/Иванов, може ли по-подробно, какво точно направи Димитър Николов за нашия град? Но ако може да се поразходим малко по-встрани от Ларгото, където закопаха милиони грешни лева.
46.
Сияна Ненкова
11.10.2011 10:16:45
0
2
И аз подкрепям на 10000% г-н Милан Тодоров, аз също -пиша от истинското си име и виждам как се промени града ни. Радвам се , че имаме късмет човек, като г-н Николов да е наш Кмет. Не е важно дали сме с червени, зелени, лилави възгледи, а това какво е направил Кмета за нас, а то не е малко! Подкрепям и ще гласувам за г-н Димитър Николов!
45.
Милан Тодоров
11.10.2011 10:02:26
1
2
От всичко прочетено по-надолу разбрах само, че има някакви подлизурковци, някакви си хора които си пишат сами коментари, някакви странни истини и още по-странни лъжи. МОЛЯ ВИ хора вземете се в ръце ! Аз искам Димитър Николов за кмет пиша го за хиляден път, ЗАЩОТО от както човека е на власт промени облика на града ни, направи го красив и привлекателен за туристи, но най-важното не спря да работи за нас бургазлии като щом някой отидеше при него с молба той го насочваше към които трябва и нещата очебийно ставаха. Омаловажавайки свършеното е просто срамно за един истински гражданин. Отидеш ли в друг град можеш да видиш разликата. А аз пиша с истинското си име защото силно вярвам, че е време да се спре с мишкарстването и криенето и изобщо не ме е срам, че подкрепям толкова успял човек като КМЕТА НИ ДИМИТЪР НИКОЛОВ!
44.
КОЛЕГА
11.10.2011 00:08:22
2
2
Това не е стила на истинския Т.И ванов.Пълна манипулация,типична за Бесове и техния вожд Симеонов.Г-жа Касабова,вземайте си тъпия сайт и хайде в родния си Тополовград да продавате зеленчуци каквато бяхте,преди да Ви подслони Вас и вашия съпруг В.Касабов родната БСП.
43.
Отец Метър и Захарта
11.10.2011 00:02:25
0
0
Божее, прости грешните помисли за лап топовете
42.
Прокурор
10.10.2011 23:56:36
0
0
Самосезирам се от изказването на Кирил и Методий! Започвам проверка дали кметовете и краката им нямат двойници. Светци са, може да им се вярва!
41.
Тошко Иванов
10.10.2011 23:54:53
0
0
Сам съм, ела, имам изненада и за теб. Питай № 38 къде съм тичай насам. Държа си го между краката /лаптопа/, затова колегата е решил, че съм само на евтино вино /К. Марков напоследък се стиска, не остава за маркови питиета/.
40.
Света Анастасия
10.10.2011 23:46:05
0
0
Силно се заинтригувах от написаното по долу. Кой е този Тошко Иванов? Та той засенчи всички останали! Явно е ярка и приятна личност. Въпросът е с кого беше в кръчмата, ако е бил сам, светкавично се понасям натам. Зарязвам и хидробуси и реставрации...
39.
Кирил и Методий
10.10.2011 23:42:34
0
0
Отдавна ни бяхме се смели толкова, както в този форум. Първо не се разбира защо само един крак на човек трябва да стъпи в Братово. Но после се сетихме. Те, кандидатите не са хора в момента. Обикалят из целия район и може би докато с един крак са на едно място, другият стои под масата на президиума на друго. Освен това явно на Николов програмата му още не е стигнала до Братово, така че кракът му ще стъпи скоро там. А пък в същото време в Крайморие се оплакват, че кракът на Валери не е стъпвал при тях.
38.
До "Истината" и другите
10.10.2011 23:42:08
1
0
Катьо как не ти омръзна да си пишеш сама коментарите ма. Поне стила си сменяй, че да не личи толкова много кой е автоът. Преди 15 минути, прибирайки се видях Тошко Иванов в едно заведение и изобщо не стоеше зад компютър. Ще ти се да ти чете някой глупостите. И аз случайно влязох тук и то от Гугъл. В тъпия Десант си пишеше коментарите и тука същата тъпня!
37.
До Т.Ив. и ало
10.10.2011 23:02:51
0
1
Тошко,по ред съображения не мога да се афиширам,но знаеш ,че целия съм син и кръвта ми е синя.Знаете ли "ало"-прав сте.Много време им отделихме."Убий глупака с мълчание".АЗ НЕ СЪМ ПОЛИТИЧЕСКА ЛИЧНОСТ,А ОСЪЗНАТ ГРАЖДАНИН НА РБЪЛГАРИЯ.
36.
Вилизар Георгиев
10.10.2011 22:52:26
1
1
Тошко Иванов, защо им обръщаш внимание бълват змии и гущери, а нямат нищо зад гърба си.Могат само да дразнят и нищо повече, след изборите ще пият по една студена вода и ще чакат следващите с надежда.
35.
ало
10.10.2011 22:44:28
1
3
Ало, тази статия е за Валери Симеонов. Стига с този кмет. Валери, око не бяха изборите и неговия крак нямаше да стъпи. Пък и забрави как си делкаше папкането със същия този кмет като беше председател на общинския съвет.
34.
Тошко Иванов
10.10.2011 22:40:03
2
1
Благодаря ти, приятелю /или приятелко, не знам кой си, нищо че си в историята на Бургас/ Но историята се пише с имена, затова покажи им на всички твоето и си свали маската на анонимността.
/К. Марков разреши да се афишираме вече с истинските имена, няма проблем. Иначе каза, как ще ни запомнят хората, че да гласуват за нас/
33.
G.G.P. 4 LIFE
10.10.2011 22:34:58
4
1
За огромно съжаление на "опозицията", колкото и да се напъват, НИТО ЕДИН т.нар. "кандидат за кмет" няма никакъв шанс пред личност като г-н Димитър Николов, тъй като успехите му не могат да се сравнят с постигнатото от нито един кмет в страната, хората обичат Д. Николов, младите в Бургас го идентифицират като един от малкото политици в страната, за който "политика" не е мръсна дума. Постиженията и любовта на хората са факт, всичко друго което се излива по негов адрес е помия, която е породена от злобата на нереализираните политици. Кметът ни е млад и се подкрепя от младите, а Ние сме най-много в Бургас и всичко зависи от Нас, така че всичко друго е жалки опити... Бюлетина Номер 2
32.
До Т.Иванов
10.10.2011 22:30:27
1
1
Тошко,НИЕ можем да излезем с чиста съвест пред всеки,защото ти си чиста личност от зората на демокрацията,а аз в историята на Бургас,а те -политически хамелеони,зачислени на баката на старшината,независимо кой е той-Йоан,Симеон,Волен и др.знайни и незнайни "вождове".
31.
Тошко Иванов до № 28
10.10.2011 22:16:43
0
0
Ще те чакам в 10,20 на нашето място, само не казвай къде, че тези простаци ще се домъкнат да шпионират. Приготвил съм ти изненада!
30.
Тошко Иванов-оригиналът
10.10.2011 22:09:37
1
0
Бесове, ще ви подведа под съдебна отговорност, задето позволявате така да се гаврят с името ми и да пускат коментари от мое име. С жена ми ще се разправяме после, като се прибера, ако си спомня къде живея, че от толкова висене в разни тъпи сайтове като вашия от офиса на СДС, вече се пообърках.
Това не е важно обаче. Важното - К. Марков - най-великият и най-можещият! Гласувайте за него, за да има хляб за децата ни!
Уточнение- Сияна Ненкова се подписвам, защото К. Марков каза, че не може само мъжки имена да ползвам, много бързо ме разпознавали.
29.
г-жа Иванова
10.10.2011 22:09:05
1
1
Тошко бре, стига си се пенявил, серсемино.Децата реват гладни, ти къде ходиш из нета с таз енциклопедия под мишница.Иди изкарай някой лев, и върни на баба ми готварската книга, дето си й сменил кориците на енциклопедия
28.
До Т.Иванов
10.10.2011 22:07:46
1
0
Тошко,никой няма да се появи пред теб,защото тези мишоци се крият зад разни Дражевци,Симеоновци и Божидаровци/наследство от партизанската борба/.Те цял живот са били в миманса и такива ще бъдат.Бюлетина№38 и №2.Това е бъдещето на Бургас и утре на кафе.
27.
Сияна Ненкова
10.10.2011 22:03:32
1
0
Само да Ви предупредя г-жо или г-н Иванов/а, че ако още 1 път се опитате да поставите името ми под някакво съмнение или го наклеветите, ще намеря начин да видя IP-то Ви и ще си имаме проблеми според Наказателния кодекс за клевета. Не съм някоя щматка и си знам правата!
26.
Сияна Ненкова
10.10.2011 21:59:07
1
0
Ето Ви факти : http://www.burgas.bg/bg/info/index/626
ПУКАЙТЕ СЕ! Никой от вас арогантни господа няма едно доказателство за думите си! Даже по-добре да говоря в единствено число тъй-като пределно ми е ясно кой пише зад всички тези злобни коментари! Всеки си знае за себе си, това е моето мнение и никой дори в Европейската конституция, която едвали знаете го пише!
25.
г-жа Иванова
10.10.2011 21:58:19
0
2
моля извинете съпруга ми Тошко Иванов, той днес е в домашен отпуск от болницата на 4-ти километър в София, пак е пропуснал хапчетата си в 20.00 ч. серсеминът, да не го остави човек без надзор и почва - ту е Сияна Ненкова, ту Добрин Георгиев, ту Милан Тодоров, ту бил някакъв си бургазлия.Ооооох, няма в къщи място за толкова народ, а той си е прост Ганьо, комплексиран, беден, на гол тумбак и чифте пищови.
24.
Пак Тошко Иванов
10.10.2011 21:53:02
0
0
И за се пукат от злоба всички завистливи кратуни от Странджа-Сакар и се крият като мишоци зад разни смешни прякори, аз вече ще излизам със собственото си име. И без туй ми писна да ме разпознаван. Сега да ви видя аз вас отворковци, кой ще посмее да излезе срещу мен с истинското си име. Можете пак да отворите Енциклопедията /пиша я с малки букви, защото тя вече е демоде, пък и не знам за коя енциклопедия ви говоря, чувам, че разни познати ползват Уикипедия, но те нищо не разбират, понеже са от Странджа-Сакар/, ще ви спестя труда. Тошко Иванов - това съм аз, най-честния, дам си изкарвам прехраната и никога не съм правил тъпи неща, за да се сложа на К. Марков.
23.
до истината
10.10.2011 21:51:12
2
2
Не съм "гербераст" мишок,а гражданин на Бургас.Нямам лош ден в моя живот,мишка.Послушайте какво Ви казва Т.Иванов,за да нямате и Вие лоши дни.
22.
Истината
10.10.2011 21:47:18
2
3
Абе бургазлия, много понамирисва от цървулите и ямурлука ви бе, поне да ми бяхте на образованията и владеенето на езици, влизате достойно във вашите 90 % и с двата цървуля :)))) Не се пенете толкова, ще сънувате кошмари или енциклопедията на света дето я има в интернет.Различно от вашето платено интересчийско мнение не е еквивалент на злоба, ама на дребни душици няма смисъл да се хабим да им се обясняваме, под достойнството ми е .Айде със здраве - и утре на химическо чистене цървулите :))))
21.
Вилизар Георгиев
10.10.2011 21:41:56
4
2
15 години никакво развитие и сега когато има прогрес и развитие,вие само плюете.Бургазлии харесват и уважават Димитър Николов, защото той даде обещания и ги изпълни, направи града ни за пример на цяла България.Винаги ще има недоволни и мрънкащи, това ни е в манталитета да нареждаме успелите."Истината" горкичкия ти, мислиш си че имате някакъв шанс.Хората не са слепи!!!
20.
Истината
10.10.2011 21:41:06
2
3
Напротив, иска ви се някой да има платено мнение, но се лъжете, защото мерите с вашия аршин продажници, тук сме граждани с глави на раменете си.Адски ме кефи Касабова как ви подхвърля стръв точно в рубриката "Бесове" в сайта, как тънко играе на фалшивите ви струнки и вие лапнишаранковците веднага свиквате армия платени драскачи-герберасти да дават отпор на различно от вашето мнение.Нещастници такива, не ни подценявайте, не съдете по собствените си мизерни душички.23-ти е скоро.
19.
Тошко Иванов
10.10.2011 21:40:17
4
1
Извинявам се, ама в предишните си няколко поста, включително и този от Бургазлия, който пак е мой, забравих да добавя най-важното:
Гласувайте за най-великият заместник кмет по строителството на всички времена в Бургас - К. Марков. Строителните фирми трябва ръка да му целуват, ако не беше той вече да са умрели от глад. Така че - само Марков и Синята коалиция, защото ако не са те, този град ще загине. И Димитър Николов за кмет, за ни насочват от ГЕРБ пари насам!
18.
Бургазлия
10.10.2011 21:37:17
1
3
Г-н/жа "истина",много сте далеч от същността на живота.От никого не се храня,сам си вадя хляба, но мирогледа ми е много позитивен."България-малък народ,но много злобен и завистлив"М.ЛЕВИЕВ.Ако не знаете кой е той,отворете Енциклопедията на света/съмнявам се ,защото Бургас е 90% чобанлък от Странджа и Сакар/.Кой злобее и критикува обективната истина-малкия,дребен,необразован,завистлив,нискоинтелигентен човечец.Чао завинаги на всички черногледци,начело с вашия вожд,касабов,дражев,божидаров,дянкова и т.н./ПИША ГИ С МАЛКИ БУКВИ,ЗАЩОТО ВИНАГИ СА БИЛИ МАЛКИ И МАЛКИ ЩЕ БЪДАТ.
17.
Хак ви е!
10.10.2011 21:30:28
3
2
Николов не си плаща за реклама! Ръфат го! Портфейлната журналистика е на власт тук!
16.
Хак ви е!
10.10.2011 21:30:28
2
2
Николов не си плаща за реклама! Ръфат го! Портфейлната журналистика е на власт тук!
15.
Истината
10.10.2011 21:15:33
1
2
като гледам герберастите, които ядат от меката китка на николов, са налазили и този кайт като хлебарки, направо им се разплаква майката като видят различно от тяхното лизаческо мнение.Е, свиквайте!Не са всички лизачи като вас дребни душици, вие ако не се прилепите към някой да ви храни, ще умрете от глад.Обаче свестните хора разбират тези неща и хич не ви се връзват на смешния акъл, просто се забавляваме как се разстройвате, ах, горките :)))))
14.
Бургазлия
10.10.2011 20:36:00
3
4
Напълно подкрепям прежде писалите господа-Георгиев и Тодоров.Не на реваншистите-НФСБ,Атака,РЗС,Стойновски и др.Ще гласувам аз и моето семейство за Д.НИКОЛОВ и за общински съветници-Синята коалиция,за да има коректив в Общинския съвет,а не разни неуки-псевдо "бизнесмени",певици,строители,кооператори и др.Господа,НИЕ СМЕ в ЕВРОПА.Осъзнайте се.
13.
Добрин Георгиев
10.10.2011 20:12:23
2
3
Стига с тези клевети по адрес на Кмета на Бургас ! Ние, българите ,имаме едно много лошо качество- когато човек направи нещо хубаво, гледаме да го омаскарим .Не е красиво ,господа. колкото и да се опитвате да клеветите, няма да Ви мине номера ,защото бургазлии видяха на какво е способен г-н Николов. За 4-години преобрази изцяло града ,който придоби европейски облик- нещо, което е непосилно за вас. http://www.burgas.bg/bg/info/index/626 http://www.youtube.com/watch?v=U__FSW-Y_cc&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=yiZqX_EgMxY&feature=related http://www.dnikolov.eu/obekti/pregled/159 http://www.dnikolov.eu/obekti/pregled/132
12.
Добрин Георгиев
10.10.2011 20:12:10
2
3
Стига с тези клевети по адрес на Кмета на Бургас ! Ние, българите ,имаме едно много лошо качество- когато човек направи нещо хубаво, гледаме да го омаскарим .Не е красиво ,господа. колкото и да се опитвате да клеветите, няма да Ви мине номера ,защото бургазлии видяха на какво е способен г-н Николов. За 4-години преобрази изцяло града ,който придоби европейски облик- нещо, което е непосилно за вас. http://www.burgas.bg/bg/info/index/626 http://www.youtube.com/watch?v=U__FSW-Y_cc&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=yiZqX_EgMxY&feature=related http://www.dnikolov.eu/obekti/pregled/159 http://www.dnikolov.eu/obekti/pregled/132
11.
Добрин Георгиев
10.10.2011 20:09:54
1
3
Ето какво наистина казват бургазлии за Димитър Николо-------- http://www.youtube.com/watch?v=U__FSW-Y_cc&feature=related
10.
Милан Тодоров
10.10.2011 19:46:06
4
6
Има един доста интересен парадокс в коментарите по-долу. Значи на всякъде всичко е далавера? Може би да може би не, но не обичам да говоря като нямам факти. За сметка на това имам факти относно работата на г-н Николов, всъщност целия град може да Ви каже колко много проекти се правят и колко вече са завършени. Не мисля че ми харесваше преди когато всичко беше на книга, парите се прибираха от едни и същи, а за гражданите оставаше надеждата нещо да се промени. Промяната дойде и даже си има име и бюлетина ако не ми вярвате гласувайте с номер 2 и ще ми повярвате след още 4 години на прогрес. Димитър Николов направи това което всички преди него не успяха и които твърди обратното очевидно има икономическа зависимост в други среди.
9.
бургазлия
10.10.2011 19:42:42
5
4
Бургазлии,не обръщайте внимание на писанията в този сайт.Тук работи съпругата на В.Касабов и е нормално за България да плюят Д.Николов.Имат една Е.Браун-Гьобелс-Г.Дянкова,която цял ден е в сайта и плюе по всичко добро.
8.
Сияна Ненкова
10.10.2011 19:38:02
2
3
До г-н лека нощ, деца
Уважаеми господине,
млякото съм си го пила преди по-вече от 25г. :) първо се запознайте с личността ми и ако Ви позволя след това ми говорете на малко име! Достатъчно ми е образованието и годинките, че да мога да преценя случващото се.Лека вечер и на Вас!
7.
дядо МИТЬО
10.10.2011 19:27:37
4
4
Бабо МАРИЬО,бабо мариьо няма далавера за бургаското кметче в БРАТОВО за ко да идва да се хаби ,виж да имаше ,я пречиствателна станция,я велоалея,я интегриран транспорт у нащо село се щеше да е тука ,има за лапане кинти,пък сега ко е НЕМАМЕ НИЩО ,НЕМА И ДА ИМАМЕ СКОРО,ТЪЙ ШИ Е Бабо Мариьо
6.
Милан Тодоров
10.10.2011 19:13:17
5
4
Мисля че нашият кмет Димитър Николов направи много неща за града и хората в него. Въпреки всичко не може да бъде навсякъде и именно тук трябва да се включи обществото с насоки към него. И въпреки огромната си заетост той пак е направил няколко доста важни за с.Братово. Успех на нашият кмет!
5.
лека нощ, деца
10.10.2011 19:05:57
5
3
Сиянче, детенце, ходи си играй с куклите и си изпий млякото
4.
Сияна Ненкова
10.10.2011 18:11:19
7
6
Господа явно вие сте някои от протижетата на горепосочените или сте слепи, бургазлии невярват във всички интриги, които пускате. Дайте доказателства черно на бяло за обвиненията си към г-н Николов. Аз виждам какво става в града ни и ми харесва и не ме интересуват слуховете или безпочвените ви клюки, коментирайте си ги на пейките или на улицата, които ви поправи и направи г-н Николов. Засрамете се! Неблагодарници! Аз подкрепям Кмета, защото той прави нещо за Бургас, а не само да клевети като Вас!!!
3.
сбогом ГЕРБ
10.10.2011 17:23:38
3
7
скриптор е кметчето-контрабандист и тъй като в сайта му пада голяма навалица, идва от тук да си кани гости...
2.
антискриптор
10.10.2011 17:01:26
5
7
скрипторе , що не си откриеш личен сайт или блог, а не да хабиш и зацапваш сървърите на хората, които си плащат за това.Ама че селски хитрец гербераст.Балъците в Бургас отдавна не са на черешата, ай стига, нагъл си!
1.
Скриптор Инцертус
10.10.2011 16:58:38
5
1
Със сигурност може и повече, но не е вярно, че в Братово не е направено нищо:


С помощта на Община Бургас в Братово се строи църквата „Рождество Богородично”. До момента са преведени 12 000 лв.
Ремонтирана е сградата на кметството. В едно от помещенията там се прави пенсионерски клуб.
Осигурени са автобуси, които обслужват учениците, пътуващи до Бургас.

Който се съмнява, че във всяко от съставните селища на Бургас се е работило и се е случило нещо хубаво, може да провери ВЯРНАТА информация в сайта на Димитър Николов. Прилагам линк:

http://www.dnikolov.eu/dnes/index/2
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Детето е било затворено от 24-годишната си майка си в клетка на ужасите в апартамента, в който живеели Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Ваня Христова е на 53 години,  с две висши образования и по професия е социален педагог, отдала е себе си на децата чрез подкрепата на млади семейства с репродуктивни проблеми, но и работейки ежедневно с момчета и момичета със специални образователни потребности След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас В двуетажния палат на Садулата в кв.Победа ченгетата намериха голямо количество обработен и необработен друсан чай, предназначен за пазара РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас Уведомено е и Министерството на образованието и науката Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Той ще напусне не само поста си, но и съдебната система Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Разкрит е цял манастирски комплекс от 11-и век  Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Малката Нати има нужда от спешна операция, за да живее Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди  Театралните постановки се оценяваха от компетентно жури Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №3 отнася невиждан хейт заради постъпката си на финала Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Зрелостниците са ощетени заради лошата организация, която днес бе въведена в бургаските училища 
Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик 
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори