×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Апелативният прокурор на София подаде оставка
  • Първият вицепрезидент на Иран Мохбер поема функциите на Раиси, извънредни избори ще има до 50 дни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кои зодии са най-отмъстителни


02 Април 2023, Неделя, 13:30 ч.
Автор: Флагман.бг

Скорпионите са много опасни, ако чувствата им бъдат наранени дълбоко

Чувството за отмъщение е присъщо на всички хора. Но ако някои от тях бързо забравят, забравяйки за ситуацията, то други са способни да намерят гениален начин да отмъстят колкото е възможно повече. Нека видим кои са тези отмъстителни зодии. По-добре би било да стоите възможно най-далеч от тях, за да не нараните случайно чувствата им.

Най-отмъстителната зодия е Скорпионът

Представителите на този знак са много опасни, ако чувствата им бъдат наранени дълбоко. По отношение на отмъщението те са безкомпромисни и понякога дори твърде жестоки. Ако те или техните близки са били наранени, тогава Скорпионите са готови да отидат до края. Този знак не е агресивен в живота, но възмущението от наранените му чувства може да го тласне към невъобразими действия. По време на отмъщението си Скорпионите могат да бъдат дори кръвожадни. След като вече са започнали да действат, нищо и никой не може да ги спре. Всички шансове за преговори с тях са равни на нула. Те ще измислят план за действие, който ще наподобява филм на ужасите. Само след пълното възмездие Скорпионите ще могат да дишат нормално и ще продължат да живеят предишния си живот.

На второ място в класацията на отмъстителните знаци е Девата

Хората, родени под това съзвездие, се ръководят от решителност, която им дава възможност винаги да постигат целта си. Именно поради тази причина те не са най-лошият враг. По същество този знак е мил и общителен. Но обидата може да го извади от равновесие и да го провокира да стовари гнева си върху нарушителя. Девите никога не прощават на дръзналите да посегнат на най-святото за тях – семейството. Не подценявайте хората от тази зодия, тъй като те са страховити в гнева си. Девите ще обмислят всичко до най-малкия детайл и едва тогава ще влязат в битка, а тъй като винаги постигат своето, на противника му спукана е работата. Тяхното наказание е като някакъв ритуал. И те могат да таят тези чувства в себе си дълго време и да обмислят всичко, атакувайки в най-неочаквания момент.

Телецът е третата най-отмъстителна зодия

Представителите на този знак по природа са много уязвими и чувствителни, но това е по-скоро поради тяхната наивност. Когато трудът им не бъде оценен, това им нанася ужасна обида. Те също могат да бъдат възмутени и от нечестна игра. Хората, родени под този знак, са ужасни борци за справедливост. Чувството за отмъщение пламва в тях със силна сила, след което те са готови да се бият до последно. Единственият недостатък на отмъстителността на този знак е техният подход. Телецът върви челно, без да обмисля стратегии и планове. Затова много често отстрани изглежда нелепо и дори смешно. Но Телецът е упорит, той ще атакува неуморно, докато не задоволи егото си.

Лъвът е четвъртият най-отмъстителен знак

Представителите на тази зодия са общителни и мили. Но от друга страна са доста отмъстителни. Ако Лъвовете бъдат наранени, те не чакат дълго и веднага отвръщат. Бързо илизат извън кожата си и демонстрират цялата си мощ и сила. Хората, родени под този знак, няма да се успокоят дори след отмъщението. Те ще се присмиват на победения, докато не помоли за милост.


В категории: Лайфстайл


4
Коментара
Флагман.БГ Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек 20/05/2024, Понеделник 15:20 1
4
Коментара по темата
4.
Анонимен
03.04.2023 01:48:36
2
2
Да, да не говоря, че тези зодии контролират другите и ги командват. Така е. Особено телеца и лъва.
3.
Лъв
02.04.2023 19:22:23
0
2
Обикновено скорпиончетата най ги обичам как молят за милост след обилен водопад от сълзи и разкаяние.
2.
e
02.04.2023 13:56:44
3
5
По-точно описание на истинския телец не ми е попадало! Той обаче не просто задоволява егото си/като напористия овен,който прави "напук"/,а надълго ,нашироко и надълбоко е анализирал ситуацията!Стаена подлост,като на третия рогач-кози рога,също не му е присъща!
1.
А ТАКЪВ
02.04.2023 13:50:09
4
10
Точно в десетката....за Девата и Скорпиона....!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Той ще напусне не само поста си, но и съдебната система Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Разкрит е цял манастирски комплекс от 11-и век  Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Малката Нати има нужда от спешна операция, за да живее Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди  Театралните постановки се оценяваха от компетентно жури Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №3 отнася невиждан хейт заради постъпката си на финала Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Зрелостниците са ощетени заради лошата организация, която днес бе въведена в бургаските училища  Картината на бизнеса в България - между перфектната буря и реалността Картината на бизнеса в България - между перфектната буря и реалността Ето какво показват различните данни за бизнес климата у нас Голям интерес към кампанията "Кръводаряването - символ на доброто" Голям интерес към кампанията "Кръводаряването - символ на доброто" Инициативата е на сдружението на младите лекари  Каталогът на пияните шофьори в Бургаско - БМВ-та, Мерцедес и микробус на "Еконт" Каталогът на пияните шофьори в Бургаско - БМВ-та, Мерцедес и микробус на "Еконт" НАП пусна на търг нови предложения на автомобили иззети от пияни и дрогирани водачи Напусна ни емблематична актриса Напусна ни емблематична актриса Носителка е на десетки награди и отличия от национални и международни фестивали
Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори