×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 1000 евро глоба в Гърция за тормоз на домашни любимци
  • От утре времето се разваля
  • Ford може да възроди Fiesta
  • България е един обран бостан в момента, няма ги парите. ПП-ДБ ни дължат ротация, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
  • 4 хиляди японски войници ще участват в американски маневри в Тихия океан
  • В Черна гора протестираха срещу резолюцията за Сребреница
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Голи снимки ли е изпращала Диана Димитрова на дъщерята на Юлиан Вергов?


Голи снимки ли е изпращала Диана Димитрова на дъщерята на Юлиан Вергов?
Единственото, което мога да кажа в тази ситуация, е, че ще го осъждам за неистина, каза Диана Димитрова, след като плъзна слуха за голите снимки
26 Март 2023, Неделя, 20:00 ч.
Автор: Флагман.бг

 Чакам да излязат и с това, че съм човекоядец, коментира тя последните слухове

Скандалът между Юлиан Вергов и Диана Димитрова се разраства все повече, а мълчанието на актьора засилва слуховете и ситуацията става още по-заплетена. Той само сподели, че Диана е пращала ужасни съобщения на невръсната му дъщеря, без да уточни съдържанието, пише БЛИЦ. 

Тези дни се появиха слухове, че актрисата си е позволила да изпрати на невръстната Алена свои голи снимки, които Вергов е открил в телефона й и затова е побеснял и е вдигнал чудовищен скандал на колежката си от "Откраднат живот". Диана Димитрова вади на показ всяка подробност от случилото се и реши да коентира темата с голите снимки. 

„След писанията, че съм се пращала гола на дъщерята на Юлиан Вергов, чакам да излязат и с това, че съм човекоядец. “  

„Не знам по какъв начин да разясня това писание . На мен също ми е любопитно да видя тези известия и би трябвало към Юлиан Вергов да се обърнете. Той излиза с тази позиция в медиите и на този стадий единственото, което мога да кажа в тази ситуация, е, че ще го осъждам за неистина “, добави Диана.

Въпреки че изрично отхвърля да е блъснал актрисата, Юлиан твърди, че Димитрова се опитвала жестоко да манипулира наследницата му. Според писанията Димитрова отправила и недвусмислени полови реплики към момичето, което по това време е било на 15 години.

„Това е единствената причина тогава да не повдигна обвиняване против Диана за безчинство над малолетна.  Исках да защитя щерка си и да не й предизвиквам всичко, което щеше да последва. А с цел да предпазиш и защитиш някого, който обичаш, от време на време се налага да изтърпиш неща, които са свързани с несправедливост или оскръбления “, споделя Вергов.

 „ Не желая да разясня дали се познавам с дъщерята на Юлиан. Тук към този момент става въпрос за съществени обвинявания, само че другояче всички гадаем какво тъкмо има на тези известия, и на мен ми е любопитно да ги видя “, споделя актрисата.
 


В категории: Лайфстайл


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
бияч на жени за психодиспансер
27.03.2023 17:08:05
0
2
Вече се разбра, че Диана е изпратила своя разголена снимка с надпис "едно от момичетата на тати", което дори да не е знаела, щерката все някога е щяла да научи. Но да псува на "проста селянка" колежка-жена на работното място, да я бие и рита с обувки в главата (ръцете на регистрирания хулиган били чупени навсякъде от предишни побои) е психически проблем за психодиспансер!
2.
А не си ли?
26.03.2023 20:48:02
6
9
Що да те изкарват човекоядка при положение,че си такава?Малко ли човечета си глътнала?
1.
*********
26.03.2023 20:26:21
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица с правилните подправки месото изобщо няма да ви липсва Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Възпитаниците на НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ определено са колоритни Зехтинът предпазва от деменция Зехтинът предпазва от деменция Редовните потребители на зехтин са по-малко склонни да развият и диабет Съветът на ЕС с промени в Шенген относно злоупотребите с мигранти Съветът на ЕС с промени в Шенген относно злоупотребите с мигранти Предвижда се процедура за справяне с вторичното движение на бежанци от една държава в друга Бургаски абитуриенти дефилираха с тоалети от модните столици Милано, Истанбул и... Каблешково Бургаски абитуриенти дефилираха с тоалети от модните столици Милано, Истанбул и... Каблешково Вижте ги  Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ поведе колоната от образователни институции на шествието за 24 май Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ поведе колоната от образователни институции на шествието за 24 май Чуждестранните студенти се включиха в редиците на възпитаниците на висшето учебно заведение Парад на младостта и красотата започва в Бургас Парад на младостта и красотата започва в Бургас Красиви, свежи и научили добре своите уроци, те вече гледат към бъдещето и отброяват за последно от 1 до 12  Димитър Найденов навръх 24 май обясни как да се погрижим за народността си с действия, насочени към бъдещето Димитър Найденов навръх 24 май обясни как да се погрижим за народността си с действия, насочени към бъдещето Дали заплата от 1500 лв. отговаря на ролята на учителя в нашето общество (колкото на продавачка в мола, б. а.) – толкова получава един млад педагог, който постъпва на работа, затова решихме да попитаме един политик, който се е доказал като най-работещите и милеещи за каузата Бургас Ето за какво победителите от „Един за друг“ ще дадат парите от наградата Ето за какво победителите от „Един за друг“ ще дадат парите от наградата След раждането на дъщеря им участието в предаването е второто най- хубаво нещо, което им се е случвало Тя си купонясва на яхта в Маями и изобщо не й липсва "Съдебен спор" Тя си купонясва на яхта в Маями и изобщо не й липсва "Съдебен спор" Екс водещата живее живот като на кино
Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Volkswagen остава лидер с дял от 27.8%, докато Ford отбелязва най-голям спад Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни На 23 май Пекин започна мащабни военни учения около острова Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Ще прави нов формат Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Интригантското риалити се опита да разсее слуховете за финала  Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта   Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори