×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Отбелязваме Деня на бащата
  • Великобритания призова жителите: Запасете се със стоки от първа необходимост
  • 3,7 по Рихтер разлюля Южна Италия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Искаш да знаеш какъв ще е Бургас през 2015 г.? Виж го в www.dnikolov.eu


Искаш да знаеш какъв ще е Бургас през 2015 г.? Виж го в www.dnikolov.eu
Димитър Николов и водачът на листата с кандидати за общински съветници от ГЕРБ Магдалена Манолова представиха амбициозната програма и сайта, на който всичко е онагледено
04 Октомври 2011, Вторник, 13:42 ч.
Автор: Бесове.бг, Снимки и видео Добромир ДОСКАЧАРОВ

Пет измерения на съвременния град съдържа програмата за втория мандат на Димитър Николов, превръща го в абсолютен лидер на държавата

Позитивната енергия, която се излъчва от Бургас през изминалите 4 години, ще продължи в материално измерение поне още четири. Градът и малките населени места около него ще се превърнат в абсолютен лидер на държавата с реализирането на амбициозната програма на кмета Димитър Николов и неговите общински съветници от ГЕРБ. Днес Николов онагледи всичко, което ще направи за Бургас, за да видят хората какво обещава и как ще изглежда градът през 2015 г. (виж видеоматериала). Европарите за футуристичните проекти са осигурени и няма съмнение, че всичко, за което се пише и говори днес, ще е факт.

Програмата е конкретна и създаваща нови работни места.

Днес Николов я представи пред бургаските медии в приемната си на ул. „Конт Андрованти“ 5.

Нови екозони за риболов и отдих, превръщането на старите училищни дворове в модерни и безопасни спортни площадки, изграждането на нов парк в „Меден рудник“, както и нов закрит базар за селскостопанска продукция, превръщането на Флората в целогодишно изложение, изграждането на нов пътен възел, нови плувни и спортни комплекси, социални програми - това е малка част от акцентите в програмата за управление на Николов през следващия мандат.

„Всичко в програмата ми е изключително конкретно и реализируемо. В нея няма нито едно празно обещание. Това, което ще се осъществи в Бургас през следващите четири години ще осигури над 4 000 работни места. Обърнал съм внимание на всеки един комплекс, квартал и село в Общината“, обяви Николов. Той представи и новия си сайт –

www.dnikolov.eu, който ще замести хартиените брошури

и агитационни дипляни.

Николов обяви още, че е разработил две програми за развитие на Бургас. Първата е вече качена на сайта и е с конкретни действия, които ще се случат през следващите четири години, а втората е стратегическа програма за управление и развитие на Общината. Глобалната стратегия ще бъде представена до края на кампанията и тя включва 5-те измерения на съвременния град - модерна инфраструктура и услуги, качествена и здравословна среда на живот, конкурентноспособна икономика, достъпен и модерен социален живот, лидерски потенциал.

От догодина, в Бургас ще заработи Обществен велотранспорт. Идеята е на няколко точки в града да се дават велосипеди под наем, като целият процес ще се администрира от хора с увреждания. Това ще открие около 50 работни места, точките за рент а байк ще са 10, а велосипедите, които ще се дават ще са 200. Междувременно ще продължи изграждането на 20 км. нови велоалеи и ще се направи веловръзката Бургас – Сарафово.

Друг акцент в програмата е създаването на денонощна стоматологична болница със стационар и хирургичен корпус, така че да се спре лутането на хората между кабинетите в почивните дни и вечер, при проблемни ситуации.

 

В претъпканата приемна на „Конт Андрованти“5 бяха всички досегашни общински съветници, както и кандидатите, начело с областният шеф Димитър Бойчев (прав в средата)

Ще продължи традицията със строителството на нови детски градини.

Създаване на три екозони – Вая, Атанасовско езеро и Форoс

е другата новост в програмата на Николов. Идейният проект за тях вече е готов. „Досега никой не е използвал уникалното местоположение на Бургас и това, че освен от море, градът е обграден и от три езера“, аргументира се Николов и представи визията на проектите.

Изграждане на пътен възел - надлез Товарна гара – Крайезерна е следващия акцент за новия мандат. „Амбицията ми е за няколко години от града да бъде изведен тежкия трафик“, каза Николов. Той допълни, че ще продължи програмата за пълна реконструкция на всички училища и детски градини. През новия мандат ще бъдат реновирани още 12 детски градини и 10 училища.

На мястото на грозната бивша казарма в Приморски парк, с рухнал покрив, ще бъде построен рехабилитационен център за деца от 7 до 18 години.

Ще продължи и изграждането на канализация във всички населени места, както и спортни площадки там.

Изграждане на хоспис и дом за временно настаняване на бездомни, са другите обекти, които ще се случат в Бургас. В града ще бъдат разкрити и няколко социални центъра, между които за пострадали от насилие, за деца с увреждания, за настаняване на деца без родители. Предвидено е и разширяване на „Дом майка и дете“ за отглеждане на деца с увреждания.

През следващия мандат старите училищни дворове ще се превърнат в модерни и безопасни спортни площадки.

Ще продължи политиката за облагородяването на междублоковите пространства и изграждането на спортни площадки и зони за отдих в селата и кварталите на общината.

Ще се въведат

електронни смарт карти за туристите и гостите на града,

които ще осигуряват достъп до музеи и културно – исторически забележителности, атракции и организирани събития, обществен транспорт, кафенета и ресторанти.

До няколко месеца започва и реализацията на ключовите за Бургас проекти - интегриран градски транспорт, реконструкция на Мостика и Острова, изграждането на многофукционалната спортна зала Арена в Изгрев, изграждане на шумоизолиращата стена в Сарафово, проектиране на музеен и туристически комплекс Аква Калиде, ново депо за отпадъци и много други.

„Въпреки че ежедневно срещам подкрепата на много хора, искам да обединя позитивната енергия и в интернет пространството. Всеки който подкрепя стила ми на работа, направеното в Бургас през последните четири години и бъдещите ми проекти, може да си направи лична страница за подкрепа или да хареса конкретен проект или раздел от програмата ми. Моят екип се е постарал това да стане изключително лесно, така че да не се губи време и усилия за позитивен вот“, обяви Николов. Той допълни, че за града е

изключително важно да се избере и силен Общински съвет,

който да подкрепя важните решения за Бургас. „Програмата ми ще бъде реализирана заедно с общинските съветници на ГЕРБ и подкрепящите ме организации и партии“, каза Николов. Програмата му обхваща широки обществени интереси и социални общности, всички сфери на доброто управление - здравеопазване, образование, екология, икономика, социални дейности, култура, евроинтеграция, както и всички населени места на територията на общината.

„Тази програма няма нищо общо с програмите на другите кандидати, защото е базирана на основата на добрия опит, сериозна предварителна подготовка и най- важното, тя е конкретна“, заяви водачът на листата на ГЕРБ Магдалена Манолова.

И чрез сайта, и в приемната на Димитър Николов на „Конт Андрованти“ бургазлии ще имат възможност да заявяват желания за срещи с него.

„Не наричам мястото щаб, защото не искам предизборните кампании да се превръщат в агресивни войни. Седмица след началото на кампанията, моето ежедневие е същото. Мислех да си отдъхна, но бургазлии не искат да почивам, телефоните ми не спират да звънят, разрешавам проблеми, срещам се с десетки хора. Всички те са толкова уморени от политически противопоставяния и от агресивна агитация на кандидати, че аз не смятам да нахлувам в личното им пространство без да бъда поканен“,каза още Николов.




В категории: Власт , Политика


99
Коментара по темата
99.
vcolrb
03.11.2011 19:53:30
0
0
KL7QMO <a href="http://osgblcewrauh.com/">osgblcewrauh</a>
98.
gdbkrbn
29.10.2011 18:50:10
0
0
4xC7Vf , [url=http://lafvmviztwxn.com/]lafvmviztwxn[/url], [link=http://rywfgavuldap.com/]rywfgavuldap[/link], http://grbyxmxyxaqg.com/
97.
cqwajdym
28.10.2011 15:55:37
0
0
MrVWID <a href="http://hlifsagygnng.com/">hlifsagygnng</a>
96.
Kaylea
28.10.2011 04:49:15
0
0
I thought finding this would be so aruodus but it's a breeze!
95.
Борис Маринов
23.10.2011 00:18:32
0
0
Ако искате да спрете корупцията в общината и да я превърнете в действително прозрачна институция, гласувайте за кмет с номер 6 !
Само Валери Симеонов има реален шанс да накаже ГЕРБ в Бургас и ако искате Димитър Николов и бизнес половинката му Костадин Марков наистина да се махнат от сградата на общината, не разпилявайте кметския вот !
Спрете Николов и Марков с номер 6 !
94.
...
09.10.2011 19:52:08
1
9
Николов ограби много проекти и идеи, а "братята" му ги събираха. Да се задавят дано!
93.
Бате Гошо
07.10.2011 14:41:26
5
2
Социологическа агенция Бате ви Гошо прави следните прогнози за изборите, ако позная - чакам почерка от агитката на Маринов тука.Димитър Николов - 54%,Валери Симеонов-19%,Стойновски - 9%,Маринов - 7%,Иванов-4% и т.н.Пия Поморийска гроздова.
92.
До 85
07.10.2011 13:23:35
4
0
Др. Маринов, Павка, не се пъни толкова ще си скъсаш някоя жила. По някаква случайност съм ти виждала проекта. И ти започна като ББ: Аз направих, аз подготвих, аз щях да започна да строя ама на не ми дадоха, дойдоха едни лоши батковци и ми взеха проекта.
Не ти ли е ясно тъп чугунен комунист, че БЕЗ ФИНАНСИРАНЕ ОТ БЮДЖЕТА ТОЗИ ПРОЕКТ НЯМА КАК ДА СТАНЕ!
91.
До № 88
07.10.2011 10:07:30
0
3
Ами поинтересувайте се от CV-тата на всички и ще разберете, кой какво и в какво е влагал, и чии пари, и какви са резултатите. Защото едни са влагали в спекулативни и контрабандни сделки, а други - в реалния сектор на икономиката (производство), създавайки реални работни места и социални услуги. Едни са влагали крадени пари ("Победа") или кредитни пари от "лоши кредити", други - свои лични, в т.ч. и залагайки личното си имущество (поинтересувайте се в банките). А кой от кои е - сетете се сами!
90.
До № 89
07.10.2011 10:00:28
0
4
То простото като си е просто и инатливо, като магаре, насила акъл не можеш да му налееш! Съжалявам, че си губих времето да Ви отговарям, ясна ми е целта Ви - не да "разберете" и "научите" нещо повече, а да оплюете и опорочите всичко, което надхвърля собствения Ви и на партийните Ви колеги творчески и идеен потенциал! Не смятам повече да Ви удостоявам с вниманието си, не уважавам лузери!
89.
До 85
06.10.2011 22:39:35
1
0
Моля свалете си розовите очила. Впрочем червените очила. Пречат ви да видите реалността. Само ще препоръчам да видите feasibility на проекта London at War, барабар с всичките му красиви картинки и да погледнете отчетите му 3 години след реализирането му. И аз ако заложа 2000 пасажера с по 5000 туристи, по 10 дни престой за година по 10000 $ на турист ще ми излезе анализа и банките ще се изтрепят да го финансират. Хайде слезте малко на земята. Или не помните Кремиковци и ред други соц гиганти?
88.
бббббббббббббб
06.10.2011 22:32:53
0
0
Красота! Всеки обещава. П. Маринов обещава, Д. Николов обещава, В. Стойновски обещава...
Работни места обещават, абе въобще обещават. Само едно искам да ги запитам - Колко от бомбастичните си проекти биха осъществили ако трябва да вложат собствени пари или да вземат кредит срещу обезпечение с тяхно имущество? Изключвам ремонтите на пътища, канали идр.
87.
Мазно кметче
06.10.2011 00:22:35
0
5
Тогава защо толкова МАЗНО, както винаги, се изсулва от отговорност вашето кметче??? Чети цитата от изказването му:

„Надявам се, че не съжалявате за избора, който направихте преди 4 години, когато станах кмет. Вие виждате какво направихме в строителството на Бургас и ако не ви харесва постигнатото и имате забележки – отправяйте ги към Коцето Марков, не към мен“, каза кметът Димитър Николов за своя заместник Костадин Марков, с когото имат години съратничество в СДС.

Затова правилно сините си го смятат за "командирован" - защото когато ГЕРБ падне от власт, той пак ще се върне в тяхното котило!
86.
Въпрос?
05.10.2011 23:59:42
0
3
http://news.bgnes.com/view/955033

Какво повече да говорим! Само въпросът ми е, ОТКЪДЕ толкова пари за толкова пудра за мозъците на "електората"? И толкова ли се страхуват, че ще загубят, че са наели целия рекламен и медиен ресурс на държавицата ни? Въпросите са риторични, г-да ГЕРБери, може да не отговаряте.
85.
До № 80
05.10.2011 22:17:37
0
2
Да, има такъв анализ. Заповядайте в офиса му за справка по всички интересуващи Ви въпроси, той лично ще Ви я даде. Както е готов да покаже и прединвестиционното проучване (Feasibility study), и CBA, и NPV, IRR и всички други параметри на проекта. И то анализ, правен от независими инвестиционни консултанти, в т.ч. и US специалисти. Впрочем, за тези, които задават подобни въпроси - всички документи са на разположение и при кмета Д.Николов, т.к. цялата документация на "ЗОД Бургас" АД бе иззета от офиса на компанията още м.януари 2011 от представителите на ГЕРБ в Съвета на директорите на компанията. А ако Снежина Маджарова не беше ЗАБРАНИЛА на П.Маринов да направи отчета си пред ОбС, тази информация щеше да бъде достъпна за ВСИЧКИ бургазлии съвсем публично и официално, а не да бъде крита по кабинети и бюра за вътрешна употреба и манипулации с нея!
84.
Христо
05.10.2011 19:03:34
0
6
за ГЕРБ ще гласуват само герберасти и лапнишарани
83.
еееееее
05.10.2011 19:02:12
0
3
абе, Стоилов, всичко казано от теб си върви с поста кмет, а не с човека, който го заема.Ай стига сте се правили на гръмнати герберастите, ей, акъл нямате за 1 стинка значи.Толкова сте арогантни и заблудени, че не се траете от хората, скрий се някъде
82.
Стоилов
05.10.2011 17:30:57
4
0
Реална програма,изпълними обещания,натрупан 4-годишен опит като кмет,отлични контакти с министерствата и с министър-председателя.....Да изреждам ли още.Николов е реалния кандидат,другите са само във виртуалната реалност.За разумните всичко е ясно,но има много заблудени.
81.
4и4о от село
05.10.2011 17:01:23
1
2
Какво сте го зяпнали др. Павел Маринов - изпълнителен директор на "Зона за широк обществен достъп" АД. Да каже др. Маринов колко пари е потрошило това дружество до сега, какъв е резултата. Да му публикува отчетите, да видим какво е свършено до сега. Ако тази зона може да генерира приходи и печалби защо до сега не е качено на борсата да привлича капитали? Или е по-лесно бюджета да плаща?
80.
дядо ви
05.10.2011 16:55:50
1
0
Гледам тук са се събрали апологети на т.нар. проект Супер Бургас. Четох фантасмагории разни като например че този проект е "социално-икономически" (боже, върнахте ме в X конгрес на БКП). Питам някои от по-запознатите, па нека ми отговорят: Какъв е рзултатът от cost-benefit анализа?, колко е NPV на проекта. Ако някой е виждал целият анализ и бизнес-план на проекта нека даде линк, че ми омръзна да гледам картинки. Картинки и аз мога да рисувам, при това по-хубави. Въпросът е дали проекта е feasible & bankable и тогава ми говорете
79.
пази боже слепите от ГЕРБ да прогледат
05.10.2011 16:33:31
0
5
Мотото на кампанията на ГЕРБ "ХАРЧИМ ВАШИТЕ ПАРИ . СТРОИМ , ГРАДИМ ЗА ДА КРАДЕМ'
78.
Бербатов
05.10.2011 13:27:11
6
6
Абе Бургас си има кмет! Димитър Николов! Край на мача!
77.
Бербатов
05.10.2011 13:27:11
4
2
Абе Бургас си има кмет! Димитър Николов! Край на мача!
76.
Голтак
05.10.2011 13:00:39
4
0
Абе помня, че преди няколко години Николов настоя Бургас да има офис в Брюксел. Тогава мнозина наскачаха срещу това, понеже издръжката на такъв офис струва скъпо - 100 000 евро на година. После обаче благодарение точно на тоя офис дойдоха парите за инфраструктурата на Бургас. Затова дайте да не казваме предварително кое е добро и кое не за града.
75.
polux
05.10.2011 12:19:09
4
3
Николов има идей има екип и работи здраво !!! Той има потенциал и ако изпълни тази програма Бургас наистина ще бъде неузнаваем .Нека да му дадем нашата подкрепа защото той я заслужава !!! Успех Митко
74.
Коментарно
05.10.2011 12:16:30
3
1
хаха, никой не отговаря на Попов, защото в момента щаба на Павката е на пресконференцията му
73.
Попов
05.10.2011 11:35:58
3
1
Маринов, Реститута както го наричат, пристигна преди четири години в Бургас. Ченгеджийствал преди това тук таме. Пристигна с един голям джип като протеже на Стойко Танков. И Стойко като ходеха на събрания, го караше да спира джипа си в далечна улица- за да не го видят другарите колко е богат!!!!Дреме му на Маринов за Бургжас!
72.
РАБОЧИЙ
05.10.2011 11:30:42
5
2
Другари,
Не можете да се поберете в кожата си от яд, че НИКОЛОВ за четири години оправи града. Програмата му е изключително интелигентна, модерно представена, с визия в бъдещето. Нагледахме се 12г. на специалисти и разбирачи - в управлението и по форумите. Хайде да идва 23.10.2011, че да се укротят посредствените.
71.
Киро
05.10.2011 11:23:30
9
11
ИЗОБЩО НЕ МИ Е ЯСНО ЗАЩО БУРГАС ПРАВИ ИЗБОРИ ЗА КМЕТ - БУРГАС ИМА КМЕТ И ТОЙ СЕ КАЗВА ДИМИТЪР НИКОЛОВ!
70.
razbirane
05.10.2011 11:16:22
1
5
Hora , zashto vuobshte se zanmavate da pishete tuk???Edno e iasno - ako neshto e napraveno e napraveno ot Nikolov samo zashtoto Boiko mu dade parite za da moje chrez spechelili "konkursite" da si gi vzeme pak ama veche za sebe si i za Miteto deto tolkova go hvalite.TOVA E ISTINATA
69.
Махно
05.10.2011 11:12:51
0
5
Незнам дали Бургас е най добрия град за живеене но със сигурност знам че е най бързия град за умиране.Тук нямаме никакви ама никакви медицински свенила.Има само месари и некъдърни позьори в бели престилки.Те заслужават минимални заплати
68.
без уважение към скрипторчето
05.10.2011 10:59:55
0
3
скрипторче зализано, и на мене не ми харесват твоите манипулации и извъртания, много са плоски и прозрачни.Правиш много лошо впечатление на двуличен и подъл характер.Не бих искал да си сред познатите ми.
67.
Скриптор Инцертус
05.10.2011 10:30:23
4
1
До коментатор 65:

Подозирам, че сте млад човек, но изключително лошо впечатление ми прави езикът Ви.
Да не би дядо Ви да е работил като надзирател в някой от трудовите лагери у нас, създадени след 9 септември?
Такива като Вас, които пишат по форумите, не помагат въобще на Маринов и на партията.
66.
никита
05.10.2011 10:26:29
0
6
Момата знае да се оправдава и да се ослушва като гърмян заек!
"Победата е само за подготвените!" Дотук готовност демонстрира само Маринов!
65.
До АБВ
05.10.2011 09:49:53
1
4
Абе гербераст залюхан, щом ти е писнало от тоя Супер–бургас защо вашия герберастки кмет му открадна картинките и си ги сложи на сайта уж като негов проект бе - чети внимателно умните хора, дето са написали долната информация!

А крадливата Мома пък беше назначена от мутрата Бойко Борисов - и какво от това? Затова е време да и духнем под полата! България не помни такъв рекет контрабанда и кражби от 90те години бе спаружек! Дано ти и семейството ти останете също без работа да видим тогаз ква песен ще запееш лумпенизиран герберастки дегенерат.
64.
АБВ
05.10.2011 09:27:17
3
2
Писна ми от този Супер Бургас! Червените няман никакви други идеи. Защо никой не казва, че Павката беше назначен за изпълнителен директор от др.Петър Мутафчиев - министър на транспорта от БСП. Май другарите го бяха замислили за яко лапане, ама не стана. А за кмета е ясно, той ще е ДИМИТЪР НИКОЛОВ.
63.
До № 60
05.10.2011 08:43:28
1
6
Ако си бяхте направили труда и проявили уважението да чуете и идеите на другите кандидати, освен работодателя ви Д.Николов, щеше да разберете, че "Проекта "Супер Бургас" НЕ Е само проект за пристанището или Сити Бургас, а е СОЦИАЛНО-ИКОНОМИЧЕСКИ проект за развитието на Бургас във всички насоки, обединен под общото название "СУПЕР БУРГАС" - за да може града ни НАИСТИНА да стане СУПЕР и то не само в центъра!!! За да се отворуи Бургас към международния морски бизнес, към круизните туристи, към морските магистрали, за да възроди икономиката, преработвателната промишленост (защото Бургас НЕ Е само града, а много села наоколо), за да развива нови високи технологии, за да може "Меден Рудник" да не бъдат смятани за "втори сорт бургазлии", ЗА ДА ИМАТ ХОРАТА ДОСТОЙНА РАБОТА, ДОСТОЙНА ЗАПЛАТА И ДОСТОЕН ЖИВОТ! И, за ваше сведение, идеята за "Индустриалната зона", както и за "Морска гара", са първоначално съставни части на СОЦИАЛНО-ИКОНОМИЧЕСКИЯ ПРОЕКТ "Супер Бургас", които после управляващите изкараха от контекста на проекта и си ги присвоиха съвсем нагло! Защото Маринов залага организирането НЕ на 1, а на 10 индустриални зони, и НЕ САМО в Бургас, а в цялата Община.

Ето ТОВА е "разликата" между П.Маринов и Д.Николов - единият ражда идеи и твори проекти, печели еврофинансиране, а другия просто краде готовите идеи, скопява ги до формат, удобен за управляващите, стопира проектите на първия, за да не може да се види разликата между тях реализирана и да може той същите тези "картинки" да ги публикува на собствения си сайт уж като "негова заслуга"!

Да, и ако все пак сте забравили или не знаете - когато П.Маринов беше в Министерството на транспорта, по негова инициатива беше поканена Община Бургас като съучредител на проекта, а на "Супер Бургас" беше присвоен статут "Проект с национално значение", а също така бяха върнати пристанищата на Черноморец, Созопол, Приморско, Царево и др. - за да могат общините сами да се разпореждат с тях и да развиват бизнес за гражданите си. Ако Павел Маринов не беше предложил включването на Общината (кмета) в проекта за пристанището, за да може после и това пристанище да бъде върнато на Бургас, както другите, то този проект щеше да си остане САМО на Министерство на транспорта и сега Д.Николов нямаше да може да си закичва на ревера крадената идея УЖ като негова заслуга!

Ето това е направил Маринов за Бургас и областта, но за разлика от много други, не обича да се "хвали" наляво-надясно, да реже лентички и да се поти под прожекторите! И това са само ЧАСТ от нещата, които той постигна дори нямайки ВЛАСТ и АДМИНИСТРАТИВЕН РЕСУРС, като тези на Д.Николов.
62.
Попов
05.10.2011 08:02:52
2
1
Относно прякорите всички си имат. Но те са тъпи и несериозни. Валериан, Ваклото агне, Елека, Реститута- Павел и др. Някои имат и по повечко и по гадни.
61.
Додо
05.10.2011 08:00:28
2
1
Павел бургазлии не го познават. Бесепарите освен Стойко Танков не го щат. Самият той не ще да се занимава с проблемите на Бургас и затова не е кандидат за общински съветник. Да не си разваля рахатлъка.
60.
СТОП!
05.10.2011 07:25:42
2
1
СТОП! СТОП! СТОП! Преди някой друг да е писал, нека да покаже 1 проект, освен СуперБургас, който Павел е подготвил за нашия град. Нека Павел да покаже програма, нека Павел да покаже общинските съветници, които застават до него на тези избори. Тогава ще сравняваме ...
59.
въпрос
05.10.2011 00:58:31
1
6
Верно ли на Д.Николов му викали момата?
58.
На ся
05.10.2011 00:10:35
2
1
Ако това ти е коментара, как да ти кажа...Не се обиждай, но хич го няма.
57.
Ася
04.10.2011 23:46:15
1
4
Нещо нещат да ме публикуват?! Сигурно защото не хваля кмета Николов - аман от крадци казвам и от прах в очите! Дано този път се види коментара ми!
56.
Velik
04.10.2011 22:20:16
2
0
Samo taka pi6tov da zivee veliko turnovo
55.
Pi6tova
04.10.2011 22:11:16
0
0
Hahaha
54.
Kopele
04.10.2011 22:10:02
1
0
Ave lope eta vie drug rabota niamate li si Che se zanimavate s gluposti
53.
:)
04.10.2011 21:59:07
0
0
Така е. Ама аз примерно не я чета, защото знам че той ще я изпълни и ще живея в готин град. Обаче все пак да поотговорим така на някои тук от форума не е зле :)
52.
до почти всички
04.10.2011 21:43:30
1
1
а някой от вас се питам дали изобщо е прочел програмата на Д.Николов, но като гледам нивото ви, дори и да сте я прочели едва ли е достъпна за вашите интелектуални възможности, зевзеци такива.
51.
Прецизирано
04.10.2011 21:31:26
0
1
Имах предвид перфектиня план
50.
До предния
04.10.2011 21:30:03
1
0
Каква според теб е темата?Щото усещам че няма да приемеш- Перектният план на кмета- за тема...Предлагам ти Как Стойко Танков не спечели срещу Йоан и защо? Виж колко интересно. Но ти според мен не знаеш кой е Танков, нали? Давам ти жокер- не е от ГЕРБ....
49.
koitoz
04.10.2011 21:20:48
0
3
Тук виждам лични спорове се разразяват????? Не се отклонявайте от темата, защото ставате безинтересни и смешни! Изглеждате тъпо герберасти смотани!
48.
Хахаха
04.10.2011 21:04:10
3
0
Разсмиваш ме. Ти дори не знаеш историята на бургаските партийни клики. Аз знам много неща просто. Само оттук би трябвало да се сетиш, че не съм от МГЕРБ. Но не си достатъчно интелигентен. Нападаш като гадняр. Аз не те обиждам. Просто ми е ясно че ве си оттук.
47.
кирилица
04.10.2011 20:47:25
0
4
мдаа, нещата трябва да се назовават с истинските им имена и право в очите, иначе с такива гадняри като тебе няма да се оправим, такива като тебе замитат проблемите под килима и те тлеят там.Докато накрая го подпалят.Личи ти, че не си здравомислещ човек, конструктивен, а партийно гадно активистче с нечистоплътни мисли и морал.А относно това кой откъде е, това е без значение за стойността на човека.Манталитетът и светогледът окачествяват човек.А твоите са доста ограниченички, съжалявам те.Между впрочем съм от поколения бургазлия, а ти сигурно си някой селски бек.
46.
До кирилица
04.10.2011 20:28:19
4
1
Да ти кажа акне никога не съм имал, кожата ми Слава Богу е чиста и си я поддържам. Но теб като те чета, ти си сто процента от онези столичанчета дето идват тук да раздават акъли. Ти не си бургазлия и много ти личи. Главно по гадния език. В Бургас хората не говорят така, дори когато се карат.
45.
Коментарно
04.10.2011 20:25:17
0
0
Ако те изберат в новия общински съвет, давай идеи и предложения, работи за града. Защо според теб това не може да стане нормално? Защо трябва да се плюят хората по форумите? Не мисля че някой би спрял нещо да се прави за добро. Грешката е че старите навици, от тягостното "едно време" пълнят опонентите със злоба и мъст. Другото е далеч по лесно и просто. Но както казах в предния си коментар не всеки може да се извиси.
44.
кирилица
04.10.2011 20:22:13
0
3
мдааа като гледам акнетата от ГРОБ са прегрупирали силите си от другите сайтове тук.И имат халюцинации - все червено им се привижда, абе вие сте като бичета /ама хилави/ на корида - все на червено налитате, много сте жалки с неаргументираните си напъни да заставате пред амбразурата на ГРОБ .Пазете се като гръмне, ще ви отнесе якооооооо
43.
До 37
04.10.2011 20:18:50
0
3
Айсиктир е циганска псувня да, но вие други не заслужавате! Ако е невярна информацията ми оборете я опровергайте ме де? Или само знаете етикети да лепите и нищо смислено и аргументирано не можете да противопоставите. А дали съм независим или не си е моя работа. Да и едно уточнение още не съм от хората на Ваклин или Жоро Тъпото или Елечето - те всички играят за Николов зад кулисите от мен да го знаете!
42.
Коментарно
04.10.2011 20:18:13
3
1
ледах дебата при Бареков. Не знам дали нашият кмет е играл някога баскетбол, но ми хрумна подобно сравнение. Не само заради спортсменското му поведение- той единствен не плю! А и защото вкарваше кош след кош. И понеже е дълъг- важно е човек да се извисява. Във всяко едно отношение. Верно,в момента управляващи са неговата партия. Но какво направиха бесепето когато те управляваха? Да видим- деляха се на групи, нон стоп ходеха на Позитано да се плюят а да си кажем честно- за Кьор Бургас на кого му пукаше? Що се отнася до кмета им Йоан Костадинов, той нарече Бургас Кактус. Ето това беше за него града. Бодлив при това нецъфнал кактус. Да не говорим за резилите с пиянството и тъй нататък. За Николов Бургас не е кактус. Напротив,мисли да направи Флората целогодишна. И това е най малкото...
41.
Съвет
04.10.2011 20:16:46
2
0
Оф моля те пиши по кратко и по същество. Поодробностите си ги спести за своя вестник "ПОД СКУКА".
40.
До Скриптор Инцертус (пост № 29)
04.10.2011 20:14:06
0
5
Колега, радвам се, че ме познахте! ;) В същото време съжалявам, че докато съм отсъствал, някой се намесил в дискусията ни, но няма лошо! ;) Добре е, че и други хора имат поглед върху нещата! ;)

Виждам, че са ме изпреварили и вече са отговорили за промилите за сметта! Е, няма тогава да се връщам и аз към тази тема. Обаче ми е любопитно да разбера, ЗАЩО толкова ангажирано отговорихте за промилите, но "забравихте" да отговорите по темата за ЛЪЖАТА, че Бургас е "отличник" по усвояване на европари? ;) Или просто не се бяхте сетили, че някой може да пресметне 2+2 и да разбере, че не е 6 или 7, както ГЕРБ казва? ;) ;) ;) А по повод 60 млн., които не били в сметката на ГЕРБ - ок, нека бъде така! Но това е СИГНАЛ за хората на Бургас, че Павел Маринов САМ е съумял да договори 60 милино авропари, БЕЗ да разполага с ВЛАСТ, БЕЗ да е КМЕТ, БЕЗ да е МИНИСТЪР, а само активен, образован, умен и милеещ за града си обикновен ГРАЖДАНИН-БУРГАЗЛИЯ, измислил и управлявал 1 проект в полза на града! Т.е. Павел Маринов САМ е договорил почти 30% (една трета) от цялата сума, която цяла община начело с кмета са договорили за 4 години ВЛАСТ ръка под ръка с ПРАВИТЕЛСТВОТО и премиера??? Е, това за Вас не е ли аргумент за способностите, желанието и възможностите на Маринов да бъде полезен за Бургас и хората му? ;)

И още 1 въпрос: след като тези 60 млн. бяха договорени още ДЕКЕМВРИ миналата година, ЗАЩО кмета Николов и ГЕРБ НЕ ГИ УСВОИХА, А СПРЯХА ПРОЕКТА, за да не стартира??? Правилнооооооо - защото ЧАКАХА ИЗБОРИТЕ! И щеше да стане мнооооого неудобно, ако Павел Маринов беше започнал да РЕАЛИЗИРА 1-ва фаза на Супер Бургас, защото хората щяха да разберат, че ТОЙ ДЪРЖИ НА ДУМАТА СИ! ;) А и на фона на Супер Бургас плочките на кмета щяха да изглеждат меко казано жалки и смешни в качеството си на "обновление" на града ни! ;) ;) ;)

Хайде, давайте нататък! ;) Ще се сработим с Вас, харесва ми, че сте умен! ;) Само не бъдете толкова "зомбиран", моля Ви, иначе ще ми доскучее отново! ;) ;) ;)
39.
The Observer
04.10.2011 20:12:37
3
3
Ахахахахха...!!!!! Глупаците тук не можахте ли да разберете, че само с едното плюене срещу Николов, без да предложите нито една градивна и конструктивна идея за бъдещо управление на Бургас, няма да прокопсате? Само с плювки пълните със светлинна скорост урната на Димитър Николов. Този филм вече сме го гледали. Ама то си е за ваша сметка...
38.
Коментарно
04.10.2011 20:08:33
3
3
Гледах дебата при Бареков. Не знам дали нашият кмет е играл някога баскетбол, но ми хрумна подобно сравнение. Не само заради спортсменското му поведение- той единствен не плю! А и защото вкарваше кош след кош. И понеже е дълъг- важно е човек да се извисява. Във всяко едно отношение. Верно,в момента управляващи са неговата партия. Но какво направиха бесепето когато те управляваха? Да видим- деляха се на групи, нон стоп ходеха на Позитано да се плюят а да си кажем честно- за Кьор Бургас на кого му пукаше? Що се отнася до кмета им Йоан Костадинов, той нарече Бургас Кактус. Ето това беше за него града. Бодлив при това нецъфнал кактус. Да не говорим за резилите с пиянството и тъй нататък. За Николов Бургас не е кактус. Напротив,мисли да направи Флората целогодишна. И това е най малкото...
37.
до 36
04.10.2011 20:05:41
3
1
Явно сте "Независим" общински съветник, защото пишете неграмотно. А "Айсиктир" е циганска псувня. Благодаря за любезността Ви и за невярната информация, с която се опитвате да ни манипулирате.
36.
До 29
04.10.2011 19:55:41
1
6
E, аз макар и общински съветник (не от БСП и не от ГЕРБ) ама не можах да се сдържа да чета фокусите с цифрите! В Бургас такса смет за промишлени нужди, т.е. таксата на всички фирми, магазини, магазинчета и тем подобни е 11 единайсет промила! По този начин вие погубвате дребния и среден бизнес в града ни защото ги изцеждате тотално! Ха сега кажете в кой голям град таксата е по-голяма като толкова ви знае устата?

А що се касае изброените кметове дето "не били добри колкото бургаския" - ами защото те се опънаха на Бойко и неговата рекетйорска политика и той затова и СПРЯ КРАНЧЕТО! Например цяла България освен Бургас знае, че бургаското ларго го направиха с парите, които бяха спечелени от Пловдив за реконструкция на гарата и площада около нея. Ама Славчо Атанасов се опъна на рекета на Бойко щото е от ВМРО и не му пука и затова му спряха финансирането и пратиха парите в Бургас за да го направят град "за чудо и приказ" - поне един в България който да дават за пример. Ама това е 1 град на фона на цяла България. А ларгото го наляха с бетон както и Хитлер не е наливал в бункери, ама защо? Защото бетона се купуваше откъде - от фирмата на Вальо Златев (бургаска уж)! И затова вместо 5 см бетон наляха по 20 см за да прехвърлят повече наши пари в джоба на Вальо и ББ, че и за Момата да остане! Това е ИСТИНАТА, казвам го с цялата си отговорност! И престанете да пишете лъжи и глупости че ще ми кипне и ще си отворя устата и за други неща айсиктир!
35.
Паламуда
04.10.2011 19:54:54
3
1
Навремето Бургас имаше един серизозен проблем. Големите заводи и предприятия докараха голям брой от обитателите на планината Странджа. И за да получат жителство станаха верни комунисти, готови да предадат род и семейство за ключ от гарсониера в Меден Рудник или Славейков. Та точно наследниците на тази странджанска омая, сега подскачат срещу Николов. Защото им е през ключалките дали Бургас ще расте и ще се развива. Важното е боба и картофите в Странджа да са добре и гарсониерката в Славейков да е дадена под наем.
34.
Сталинизма падна
04.10.2011 19:53:34
3
2
Тези които пишат по форумите в подкрепа на БСП са техни съветници извикани от София. Те през годините бесепето все от София си викаха съветници. И по читавите от тях като постояха тук малко,хващаха се за главата от батака който цари сред местните социалисти. Пълен батак! Те нямат един полезен ход. А и Йоан Костадинов им тежи на врата. Той що мизерии и на колко хора натвори- не е истина! Какво да чакаме сега- вот ,който да ни изведе в първобитния строй? Или в ерата на Сталинизма, пардон Йоановизма? Сами знаете че Николов ще е победител. Защото Слава Богу вече ги няма гонките на бесепето, мерзостите им и черната им неблагодарност към своите. За чуждите да не говорим.
33.
сбогом ГЕРБ
04.10.2011 19:51:24
4
4
чичо Минчо, искаш да кажеш, че изборите в Бургас вече са манипулирани?!?Само така николов евентуално може да вземе някое инфантилно гласче.
И още нещо - иска ви се да имате визия за "врага" си в лицето на червени агитки-магити.Обаче дълбоко ще ви разочаровам - народът е вашият враг, а не червени бабички.И колкото по-рано видите истината в очите, по-лесно ще се адаптирате в реалността.ГЕРБ е НЕхаресвана и НЕуважавана клика и групировка.
32.
Aldo
04.10.2011 19:43:48
4
3
Искаме да изберем човек, който не само обещава, но и действа. Видя се кой е той - Димитър Николов. Резултатите за Бургас се виждат.
31.
smeshko
04.10.2011 19:35:34
3
3
Абе, хора, ще умрете в собствената си жлъч. От всички градове като дойдат и се кефят на града, само комплексарските "стари"червени бургазлии плюят. Киселичко е грозде като не се стига.
30.
Чичо Минчо
04.10.2011 19:35:04
6
3
Тука доста весела дискусийка се е заформила, но искам да кажа на абсолютно ВСИЧКИ писали досега, без изключения, че новият кмет на Бургас се казва Димитър Николов. Ако имате някаква духовна, физическа или интимна връзка с останалите кандидати, предупредете ги да не се хабят, а парите, които ще пръснат по избори - да изпият с приятели! Това е! Продължавам да ви чета. По-интересни сте и от телевизионно реалити:))
29.
Скриптор Инцертус
04.10.2011 19:27:15
1
1
До коментатор 28:

Уважаеми господине/госпожо,

Моля Ви, не разсмивайте хората : )
Таксата смет в Бургас е 1, а не 11 промила.
Най-напред ще Ви дам за сравнение няколко червени общини, защото усещам социалистическия Ви плам:
Смолян - 3 промила
Перник - 1.8
Ловеч - 1.3
Благоевград - 1.1

А сега цифри за големите градове:
София - 1.6
Пловдив - 1.2
Русе - 1.2
28.
до скриптор
04.10.2011 19:04:29
2
5
Ставаш скучен и безинтересен! Айде бегай да легаш, че ти се изчерпаха "аргументите" и повтаряш само едно и също! Димитър Николов е ПЪТНИК /за вкъщи/ - разбирате го дори самите вие! За таксата смет......11 промила-- я кажи къде другаде плащат такъв размер, простако?
27.
Ogi
04.10.2011 18:52:36
5
2
Към шефовете на Бесове - господа,моля спрете агитката на БСП че наводниха сайта ви.Явно много им се иска пак да докопат кметското място и по образец на Йоан 4 години да крадат и 1 месец преди избори да направят една градинка.Няма го майстора,комуняги! В Бургас не сме прости - Димитър Николов е нашия кмет,а не вашия Маринов който не става.
26.
Скриптор Инцертус
04.10.2011 18:38:54
5
3
Уважаеми г-н Подводничар,

Димитър Николов е уважаван човек, но управлява ОБЩИНА, а не СТРАНДЖА и ОБЛАСТТА.
Относно фирмите е отговаряно стотици пъти, че си има конкурси и изисквания за тях. Печели фирмата с най-добра оферта. Въпреки това, по искане на общински съветник беше правена официална проверка, която показа, че 80 % от поръчките в Бургас се изпълняват от бургаски фирми.
И нещо знаково - Община Бургас е единствената, която излъчва онлайн по интернет своите конкурси. На тях се допускат винаги и медии.
25.
23 10 2011
04.10.2011 18:30:24
2
2
ЗБОГОМ
24.
подводничар
04.10.2011 18:25:08
0
6
интересна дискусия се е зародила. До пост 20 - хубава информация, от къде си я почерпил? до пост 5 - ти май не си чул за "бялата вода" и заиграването с министър "БДС стандарт", там какви помии се получиха и все бушони около кмета да го покриват. Ако журналистите проявяват интерес, да вземат да проверят как се отдават на концесия ловните райони в странджа (пък и не само там), какви местни феодали растат и кой е близък с тях. Това е отговора що "и в най-затънтените кътчета на областта" кмета прави нещо - щото е обещал на някой с гръб да му помогне да се оправи инфраструктурата... пост 13 - подкрепям те. кмета да каже защо за големите проекти в града се използват все външну фирми от софия, а не от бургас? отговора е страшен - щото в играта влиза и бат бойко, за това.... За тия избори, мили хора, девиза не е ГРАДИМ, а по-скоро ПАЗИ БОЖЕ СПЯПО ДА ПРОГЛЕДА - тая мъка никъде по света я няма :(
23.
сбогом ГЕРБ
04.10.2011 18:19:49
0
9
много поувяхнали гробарите на другата снимка - май им замириса на ветровете на промяната, много им паднал гарда нещо, защо ли ..
22.
Доктор Дре
04.10.2011 18:13:50
2
4
тея двете шушумиги на първата снимчица гледат с 4 ката очила и пак се чудят и маят - май сами не си вярват на очите
21.
Скриптор Инцертус
04.10.2011 18:13:15
3
3
Да, пак се срещаме. И пак сте неподготвен : )
227-те милиона, които споменах, са си проекти, подготвени и спечелени от Община Бургас.
Супер Бургас е държавен проект и тези пари по ОП Транспорт са нещо съвсем отделно.
Много сте лиричен, но трябва още подготовка. Все пак ми е по-приятно да си пиша с Вас, а не със съвсем младите социалисти. Гледам, че сте им забранили да пишат, за да не се излагат : )
Примерите с други градове не ги приемам. Затова и аз няма да давам пример с това, че упрекват кметовете на Пловдив, Варна и Русе, че не са като бургаския. Ето, не Ви го давам този пример: )
Но ще попитам защо не кажете, че такса смет е по-висока в Смолян /може би най-силната червена община/, отколкото в Бургас. Нали ви е любима тема таксата смет?
Нали там Павел Маринов се изложи, заявявайки, че с парите от по-високата такса смет се правели ремонтите в Бургас?
Като бивш общински съветник той най-добре би трябвало да знае, че парите от такса смет могат да се използват само за сметопочистване и за нищо друго.
И кажете харесвате ли социалната програма на кмета Николов : )
20.
До пост № 14
04.10.2011 17:44:24
1
7
Уважаеми апологете и стар познат, Скриптор Инцертус! Ето, че дойде време да се срещнем отново, надявам се, не Ви е домъчняло много за мен и сте си отдъхнали, събирайки сетни сили за словесни баталии! Моите съболезнования, знам, че задачата Ви е изключително трудна - да се опиташ да защитаваш една ИЛЮЗИЯ, една голяма и нагла ЛЪЖА - е, поне за труда Ви и себеотдайността на работодателя Ви заслужавате уважение! Но - САМО за това! Защото има една песничка на "другаря" Емил Димитров, която в момента чувам, минавайки покрай щаба на Маринов - "Ако си дал..." - и там има такива слова: "Ако си взел от славата на някой друг
дори една частица.
Ако си чул от клюката
и я повториш
дори една секунда.
Ако си враг на подлия,
но го послушаш
дори един единствен път.
Ако си ял от залъка на свой приятел
и го забравиш

Дали е трябвало изобщо да се раждаш?"

А що се касае "227 млн." - хайде да Ви покажем, че и НИЕ, народа, имаме глави на раменете си и мозък в главите си... Затова ще споделя с читателите, които се умориха от Вашите МАНИПУЛАЦИИ с цифри и факти: 227 млн. са ДОГОВОРЕНИ (от които 60 млн. - по Оперативна програма "Транспорт" за 1-ва фаза на проекта "Супер Бургас" благодарение на Павел Маринов!), но КОЛКО са "усвоени"..??? Е, за конкретен пример ще кажа, че... община Попово (Търговище) е договорирала по еврофондове по 2500 лв. на човек от населението, а е усвоила по 900 лв. на човек. А Бургас (ВНИМАНИЕ!!!) е договорил по 600 лв. на глава данъкоплатец, а е усвоил (ОЩЕ ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ!!!) - по 100 (сто) лв. на жител!!! Е, къде Ви е прословутата хвалба, че Бургас е "шампион" по усвояване на европари"??? Ето, колко струва тя!!! И това е САМО ЕДИН от многото факти, без да споменавам общини, като Габрово и даже Карнобат!!!

Да, в онази горепосочената песничка има и такива редове:

"Ти закъсняваш понякога истинно,
но винаги идваш, идваш при нас."

Страх Ви е, че Истината за Вас, Вашите марионетки и Вашите методи на "управление" вече идва, затова толкова беснеете последно време!

А що се касае "картинките" на "Супер Бургас" - не забравяйте, че точно АВТОРЪТ на проекта Павел Маринов постигна присвояването на проекта на статут на "Проект с национално значение"! И затова има по-голямо МОРАЛНО право, като АВТОР, да използва картинките и идеите, заложени в него, от Вас и Вашия работодател Димитър Николов и кликата около него! Когато фактите говорят, и боговете мълчат! Да не говорим пък за някакви кметчета и премиерчета! :)

Така че, до нови срещи, колега!;) Жал ми е само, че един добър мозък загива в служба на нечестна кауза! Искрено Ви съчувствам, но се надявам някой ден да пообщуваме и дискутираме, когато вече не бъдете обременен от служебните си задължения към сегашния кмет! ;)
19.
adfgafg
04.10.2011 17:35:16
3
3
Тоя Скриптор сигурно е единствения от Младежки Глас/МГЕРБ/ЖйЖиПие дето може да пише грамотно, та на него са му дали бойната задача да отбранява мафиота Николов по сайтовете. бум мада факаааа!
18.
Скриптор Инцертус
04.10.2011 16:39:51
4
1
До коментатор 17:

Оставете скромната ми личност настрана. Твърде съм млад, за да имам някакво политическо минало : )

Моля, не сменяйте темата. Тук говорим /пишем/ за конкретната програма на Димитър Николов и повърхностните платформи на останалите кандидати.
Освен това чакам младите социалисти да кажат дали харесват социалната програма на Николов : )
17.
без уважение към скрипторчето
04.10.2011 16:31:53
0
6
Скрипторе, неуважаем другарю бивш член на другите партии, толкова ти е високо нивото, че си паднал така ниско да си временно и конюнктурно в ГЕРБ.Интересно ми е неуважаеми заблудени другарю след изборите в коя партия ще се прехвърлиш отново.Защото ГЕРБ е тотална липса на морал, принципност и етика.ГЕРБ е временен приют за такива мухльовци като теле.
16.
Скриптор Инцертус
04.10.2011 16:25:29
7
4
Към коментатори 11 и 12:

Уважаеми другари и другарки,

Аз не обиждам и не използвам нецензурни думи. Опитайте се да комуникираме тук на това ниво, осевн ако не ви идва много високо.

Бих се радвал да кажете и нещо хубаво за програмата на Димитър Николов. Например, доволни ли сте от намерението му да изгради Убежище за бездомни хора, 5 защитени жилища за деца с увреждания, да УТРОИ капацитета на Домашен социален патронаж ...
Ето, аз споменавам конкретни неща. Бихте ли ми цитирали и вие нещо конкретно от социалната програма на Павел Маринов?
15.
Славея
04.10.2011 16:22:29
2
11
Тая очилатата оправи проблемите на Мед рудник и тръгнала съветник да става...Николов не се величай и не се прави на велик какъвто не си.Има и хора които ти знаят бакиите.
14.
Скриптор Инцертус
04.10.2011 16:18:29
8
2
Уважаеми г-н Банкер,

Предполага се, че разбирате от цифри. Ще ви кажа само една: 227 млн. лв. привлечени в Бургас европейски средства, чието харчене се контролира от държавни и най-вече от европейски институции. Сгрешиш ли - врътват ти кранчето.
За Бургас с кмет Димитър Николов кранчето продължава да е отворено докрай.
Ако Вие, г-н Банкер, сте спонсор на друга партия, която преди ви е връщала услугата с лихвите, просто си кажете.
13.
банкер
04.10.2011 16:11:23
0
9
искаш да знаеш какъв ще димитър николов и марков през 2015 г-мултимилионери с откраднатите пари от бургазлии.за тях бургас не еважен , банковите им сметки.са важни.вижте снимката по горе на първо място е голямата нужда бойчев цялятя му фамилия е наредена на общинската софра , сестра му таралова е в комисията по обществените поръчки.тези всичките лайна овоняха бургас
12.
към скриптор инцертус
04.10.2011 15:56:45
3
9
Такива заблудени мнения на герберасти натегачи и кариеристи не се признават, всеки нормален човек ви се смее на ограниченото мислене и елементарното мнение, което сте изцвъкали тук.Когато нямате аргументи и човешка логика, прибягвате към съчинени от вас обиди - това ли е герберасткия ви морал и етика?Подскачате като ужилени на всяко различно от вашето просто мнение.Ами свиквайте, защото хората не ви харесват, не ви уважават и не ви искат.Ще гласуваме за всеки друг, но не и за гробарите от ГЕРБ.

Апропо, така както "Скриптор инцертус" е анонимна хроника от византийците, така и вие герберастите си оставате византийци-предатели на народа си и анонимни глупаци.
11.
Eй, Скриптор
04.10.2011 15:52:27
0
11
Вижте какво г-не/г-жо - спрете да си защитавате таз' мома! Какви неща обеща Митака в предната си предизборна платформа(която между другото в началото на септември беше затрита в интернет) много добре знам, оттам нататък ясно видях какво изпълни. Спрете се вече с тея градинки, де. Видяхме, че там го бива. Някой да му го е отрекъл, аааа? Тука става дума за работа, работа и работа. Как да гласувам аз пак за него като обещанията му, не са като това, което дава. Наблюдавам много добре изявите и обещанията и на Маринов и на Николов и грозно впечатление ми прави това, че когато единият излезе с картинките и другият веднага предлага подобни, когато единият каже 3000 работни места, другия казва 4000. Ами айде сега, моля ви, покажете нещо различно от Маринов. Нали сте нова и иновативна партия. Къде са ви идеите? Много е лесно да изчакаш едните кандидати да си направят платформата, после да я разгледаш и да я пуснеш доразвита. Писна ми от това copy-paste. Ако ще градите нещо - първо си изградете модела на управление, САМИ.
10.
Скриптор Инцертус
04.10.2011 15:18:17
10
4
До Възмутения:

Уважаеми господине,

Тук в този форум заблудени овци няма. Очевидно тук пишат грамотни хора /някои не съвсем, но карай да върви/ с достъп до интернет.
С изключително смешния текст, който сте конструирал, можете да повлияете на някой 80-годишен бивш партиен секретар или на лумпените, които се събират по пейките пред Общината.
Тук е смешно да излизате с подобни лозунги - хората ще ви се подиграват
: )
9.
възмутен
04.10.2011 15:00:00
3
13
николов е един мошеник, който се прави на невинен и ни лук ял, а е изпечен машинатор и си трупа милиончетата на гърба на простите за манипулирани овце в бургас - обикновените граждани, на които харчи на поразия парите им=Има ли още слепи в Бургас освен герберастите и децата им, които намазват от цялата работа за да ксвичат и изпадат в оргазъм от ГЕРБ хаха
8.
Скриптор Инцертус
04.10.2011 14:45:25
10
2
Много моля някой по-компетентен от мен да ми обясни кой и как има право да използва картинки на ДЪРЖАВЕН проект?
7.
реалист
04.10.2011 14:38:03
9
1
Абе кефи ме Митето - за него ще гласувам, ама верно откраднаха на Павел Маринов прокета, подличко е, а той толкова много бачка за него... Дано поне Николов да го реализира това отваряне към морето
6.
Burg
04.10.2011 14:33:37
12
5
Жалки сте с това плюене срещу Димитър Николов.Идете в другите градове и вижте дупките по пътищата им, старите им тротоари, запуснатите им паркове,полусрутените им училища,сивотата им и ще разберете какво е направил за Бургас Димитър Николов.Самите вие също се ползвате от всичко това,но с думите си показвате че не го заслужавате.
5.
adfgafg
04.10.2011 14:33:31
5
17
Абе отварям му сайта на Митето ама никъде не виждам информация за това, че е осъден контабандист, че е прибрал милиончета от далаверата с къмпинга до лозенец? Що така?? И за новите далавери с Коцето Марков нищо не пише .. ц ц ц
4.
Скриптор Инцертус
04.10.2011 14:31:43
12
6
До Никита Хрушчов и останалите млади социалисти пред компютрите:
Уважаеми другарки и другари,

Недейте с такава злоба, че ще ви се образуват язви : )
Дайте някаква по-конструктивна критика, че иначе изглеждате безсилни. Срещу кухите фрази във вашата програма тук стоят конкретни проекти и идеи. А също така доказателства за 4 години здрава работа не само в град Бургас, а и в най-затънтените села из общината. Всичко това подкрепено с над 400 снимки в сайта на Димитър Николов, на които се вижда как изглеждаше Бургас след вашето 12-годишно управление и как изглежда сега.
По думите сте вие - кметът Николов е по делата.
И не е зле да сложите в сайта на вашия кандидат нещо повече от 5 шарени картинки и програма, в която има само анализи и намерения за анализи.
Вие си анализирайте, докато Николов отмята задачите една по една.
3.
Хахаха!
04.10.2011 14:25:08
3
13
Ха, какво виждат очите ми - "картинките" на Маринов в сайта на Николов! :О :D Е, много неща съм виждал през живота си, ама такава пладнешка безочливост за пръв път! ))))))))))) Ха, сега да видим, как ще се обърнат приказките, че "Маринов лъже народа с картинки", дето щатните им плювалници ги насаждаха навсякъде! ))))) Каква ли ще е новата "теза"..? ))))))
2.
nikita
04.10.2011 14:12:58
5
13
Николов в никакъв случай не е успешен кмет, но това което може да му се признае е, че е много успешен крадец....на картинки, на програми, на думи- напълно "импотентен" откъм идеи и възможности за реализация!
1.
realist
04.10.2011 14:00:52
12
9
Димитър Николов няма конкуренция.Трябва да си сляп,за да не видиш постигнатото от него.Твърдо - втори мандат за Димитър Николов, най-успешния кмет в новата история на Бургас!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Той бе на посещение на остров Света Анастасия днес, за да се включи в акция по почистване на морското дъно Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Ето я тайната рецепта Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма В момента има обяви за стругари и фрезисти с по 4-5 хиляди лв. заплата, но такива кадри се намират трудно Oткриваме началото на летния сезон с незабравимо POOL PARTY в Шато Еркеч  до Слънчев бряг Oткриваме началото на летния сезон с незабравимо POOL PARTY в Шато Еркеч до Слънчев бряг За доброто настроение на всички ще се погрижат най-актуалните български диджеи - Dimo BG и Silver Ivanov 29-годишен обра казино, заплаши с пистолет крупие 29-годишен обра казино, заплаши с пистолет крупие Нападателят е арестуван След фалита на водещ туроператор: Ще стигнат ли германците до българското Черноморие След фалита на водещ туроператор: Ще стигнат ли германците до българското Черноморие Между 15 и 20 хиляди души от Германия са планирали почивката си у нас Ето го украинеца Ваанг, прилича на войник от запаса (ОБНОВЕНА) Ето го украинеца Ваанг, прилича на войник от запаса (ОБНОВЕНА) Изглежда добре сложен, поведението му е хладнокръвно и сякаш изобщо не съжалява за нападението в златарския магазин Най-добрата трибют банда забива Metallica в Летен театър Бургас Най-добрата трибют банда забива Metallica в Летен театър Бургас Концертът им е посветен на 25-ата годишнина от грандиозния концерт на групата в България Ето как да премахнете тъмните кръгове под очите - има естествени начини да подмладите лицето си Ето как да премахнете тъмните кръгове под очите - има естествени начини да подмладите лицето си Охлaденa крaстaвицa, нaрязaнa нa тънки филийки, е нaй-пoпулярнaтa нaрoднa рецептa зa премaхвaне нa тъмните кръгoве, но има още начини 11 зрелостници са хванати да преписват 11 зрелостници са хванати да преписват Отчитат рекордно високи резултати на външните оценявания в края на 4-ти клас, каза служебният образователен министър проф. Галин Цоков
70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора Момичето разказало на полицията за годините сексуално насилие, когато се преместило от Нова Зеландия в Австралия Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Горещини морят туристите, които не могат да разгледат града заради липсата на транспорт Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Инцидентът е станал в Копенхаген с неясни мотиви Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Не е ясно дали предполагаемият заговор е свързан с войната в Украйна 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция Подготовката за изборите е протекла без трудности, заяви генералният ни консул Васил Вълчев Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Това стана на събитието по случай 80-ата годишнината от десанта в Нормандия Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори