×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мисис Бургас 2022 стъпва отново уверено след спасителната операция на д-р Альоша Александров от Ashkan life


Мисис Бургас 2022 стъпва отново уверено след спасителната операция на д-р Альоша Александров от Ashkan life
В продължение на 3 години Валерия Докузова едва движи десния си глезен заради грешно проведено лечение
13 Март 2023, Понеделник, 10:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

Специалистът по ортопедия и травматология извърши артроскопската операция в Турция

Преди близо година Валерия Докузова е коронясана за Мисис Бургас 2022. С много грация и финес 32-годишната актриса и модел на прически впечатлява журито и публиката, и е категоричният победител в конкурса за красота. Но блясъкът на дизайнерската рокля и усмивката на Валерия всъщност умело скриват болката от тежка травма в десния глезен. При победата, заедно с титлата и лентата, нежната брюнетка получава и  неочаквана награда – ваучер от Ashkan life, който ще се окаже много по-ценен за нея от короната.

„Като спонсор на конкурса Мисис Бургас Ashkan life подари на победителката ваучер за естетична манипулация в изключително реномирана болница в Турция. Но когато дойде за първата си консултация при нас в Бургас, разбрахме, че има сериозен проблем. Тя всъщност едва стъпваше на десния си крак, защото глезенът ѝ бе в лошо състояние‘‘, коментира собственикът на центъра Ашкън Вейз.

Проблемът е диагностициран от един от доказано добрите специалисти по ортопедия и травматология в Турция – д-р Айдън Гюрбюз, известен у нас с българското си име д-р Альоша Александров. Той преглежда деформирания глезен на Валерия и ѝ предлага, въпреки че подаръкът не включва неговата специализирана намеса, да я оперира.

„Вече близо две години извършвам прегледи и консултации в Бургас в „Ashkan Life“ и в деня, в който Мисис Бургас дойде за консултация бях в центъра. Валерия разказа, че е счупила глезена си при ски спускане, пада след подхлъзване преди три години. След тази фрактура е била оперирана в България два пъти, но така и не възвръща напълно подвижността на ставата, това ѝ създава силен дискомфорт. Предложих ѝ да извършим артроскопско лечение в Турция“, разказа д-р Александров, докато сваля конците от глезена на Мисис Бургас 2022 г.

В живота на Валерия датата 07.03.2023 г. е паметна. След намесата на д-р Альоша Александров за нея завършва една нелека битка за възстановяване

Специалистът по ортопедия и травматология извършва безвъзмездно артроскопската операция в болница „Чорлу Ватан“ в Турция. „Методът е минимално инвазивен, без оперативен разрез и се провежда за около два часа. Това, с което трябваше да се справя в случая на Валерия, бяха фиброзни изменения вътре в ставата и доста контрактури, които щателно почистих и сега състоянието ѝ е доста задоволително“, коментира д-р Александров.

 

Валерия Докузова и д-р Алексндров в кабинета му в Бургас. Д-р Альоша Александров е роден в България, завършил е медицина у нас, но специализира в Истанбул, като през последните 20 години практикува в частни болници. Професионалната му биография е впечатляваща. Той е сред най-уважаваните специалисти в областта на детската ортопедия, артропластика и ендопротезиране.  Има висока експертиза  в областта на артроскопската хирургия, удължаване на кости, корекция на деформирани крайници, лечение на всички видове фрактури на кости и псевдоартрозни състояния.

„Благодаря на Ashkan life и д-р Александров за помощта, която ми оказаха и вниманието, което ми отделиха. Мислех, че никога повече няма да мога да вървя нормално. Преди три години, след операциите можех да стъпвам само на пръсти и да ходя с патерици. Имах пластини и седем винта в глезена, които трябваше да подпомогнат възстановяването ми, но така и не успях да възвърна пълната подвижност на глезена си. Днес дойдох съвсем спокойно до тук и съм повече от щастлива. Всъщност за мен това е много по-голяма награда от титлата за красота“, заяви Валерия Докузова.

"Вече 15 години помагам на пациенти от цялата страна да получат качествени медицински услуги. При мен идват хора с всякакви здравословни или естетически проблеми. Няма нещо, за което да не съм помагал. От инвитро процедури и онкологични заболявания, до присаждане на коса и свиване на стомаха за отслабване. Водя пациента при най-добрия специалист според проблема, който има. Помагал съм на всеки в нужда да намери спасение“, разказа съоснователят на центъра Ашкан Вейз

Ashkan life и д-р Альоша Александров обединиха сили и умения, за да дадат възможност на хора от Бургас, региона и страната да получат висококачествена медицинска помощ в болници в Турция. Кабинетите им се намират на 5-я етаж в „Бизнес Център Хипократ” (срещу басейн Парк Арена на бул. ,,Даме Груев“). Можете да се свържете с центъра и на тел.:0888838098.


В категории: Здраве , Бургас


Бъдещето на ERP системите
Бъдещето на ERP системите 23/05/2024, Четвъртък 12:44 0
България Всички новини
Нов скандал в СОС - Прошко Прошков изкара извън нерви съветниците от ПП/ДБ и "Спаси София" Нов скандал в СОС - Прошко Прошков изкара извън нерви съветниците от ПП/ДБ и "Спаси София" Спорът се разрази около приватизационния договор с “Витоша ски” Извънредно! Мъж скочи от Моста в Бургас, вадят тялото му Извънредно! Мъж скочи от Моста в Бургас, вадят тялото му Жертвата още не е идентифицирана  Тя изпя хита на 90-те, а сега телефонът й лъсна в секс обяви Тя изпя хита на 90-те, а сега телефонът й лъсна в секс обяви "София е под вода - жалко, че не намерих кану": Заседанието на СОС стартира с бисери и обвинения "София е под вода - жалко, че не намерих кану": Заседанието на СОС стартира с бисери и обвинения Скандалите започнаха още при обсъждането на дневния ред Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами  По-лесно е да гласуваме с машини, отколкото да намерим хлебчетата в супермаркета, възкликна водещата Мария Цънцарова Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита  Инж. Радослав Калчев разказа как токът от мълнията преминал от единият контакт във вилата му до другият, който бил на 12 метра от първия "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона ГЕРБ и ПП-ДБ искат да съсипят рафинерията, няма да го допуснем, категорични са от "Левицата" Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Целта, която съм си поставил, е да посетя 40 европейски държави, т.е. общо 25 000 километра, споделя той Бургас награди заслужили дейци на културата Бургас награди заслужили дейци на културата Бургаският дух се е запазил, благодарение на нашите писатели, музиканти, певци, актьори, художници, подчерта кметът Димитър Николов Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори