×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Богат любовник разглезил изгонената от "Ергенът" Кристина


05 Март 2023, Неделя, 11:00 ч.
Автор: Флагман

Юристката, която напусна преди ден, не била доволна от нищо по време на краткия си престой в Турция

Бивш богат любовник на изхвърлената от "Ергенът" Кристина я разглезил дотолкова, че тя непрекъснато имала притенции към екипа на предаването и самия Евгени, твърди Хотнюз.бг.

Юристката, която напусна преди ден, не била доволна от нищо по време на краткия си престой в Турция. Не одобрявала роклите, грима, храната, дори си позволила да поиска смяната на часа на снимките, защото си почивала. Екипът, Евгени и останалите момичета били крайно изнервени от непрекъснатото мрънкане на красавицата от Горна Оряховица. Затова те са ядосани от реакцията на отпадналата Кристина, която си позволи в инстаграм да намеква за някаква конспирация, призовавайки Евгени да каже истината защо е махната.

Кристина е имала връзка със заможен бизнесмен, който задоволявал всяка нейна прищевка. Връзката обаче приключила, а амбициозната красавица била убедена, че е сред фаворитките на Ергена. След като била изгонена скоропостижно, не могла да повярва на развоя на събитията, макар че сама призна, че е трудна за издържане.

„Имам ниско кръвно, което води до главоболие. Имам нужда от повече сън… Много мрънкам, това е досадна черта. Малко е гадно, ама…“ – призна Кристина по време на срещата си на яхта с Ергена.

Кристина е родом от град Бяла Слатина. Завършила е право в УНСС и е правоспособен юрист. Кристина работи като стажант в престижна адвокатска кантора, както и в Следствието към Софийската градска прокуратура. Израснала е в типичното патриархално семейство. За себе си смята, че е амбициозна и самоуверена млада жена. Реализирала е голяма част от мечтите си, а това, което ѝ остава, е да открие любящ съпруг и да постигне блестяща кариера. Пред Евгени тя призна, че работи във фирмата на баща си. Учи и програмиране, което всъщност повече й допада от правото, където има много бумащина. На 18 г. тя е искала да учи актьорско майсторство, но тогава у нас почти нищо не са се снимали филми и сериали.


В категории: Лайфстайл


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
Юрист
05.03.2023 23:14:24
0
0
Завършила някакъв кръжок по право и вече ,,юрист". Айде малко по спокойно с правото.
5.
Ерген
05.03.2023 16:39:14
0
1
То жените от този край са все едни особи, претенции,самочувствие,сексапил...
4.
Rando
05.03.2023 16:01:21
0
3
Да се кефиш че си завършил УНСС е все едно да се кефиш,че си завършил началното
3.
хахаха
05.03.2023 15:22:16
0
6
После се чудите, защо нищо невърви тук. Утре тая куха пача ще е шефче заради тати. Да си седи "юристкъ", че на мен такива не ми минават на техническото интервю.
2.
Sa
05.03.2023 12:59:14
0
6
Само да видят че имаш лев и почват по 5 пъти на ден да правят дудуци
1.
Киро
05.03.2023 12:04:08
0
16
За всяка ковра милионер няма.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Звезда от „Хелс китчън“ стана чалга певица Звезда от „Хелс китчън“ стана чалга певица Полина от години мечтае да се изявява в лекия жанр и това е причината да влезе в „Хелс китчън“, за да добие бърза популярност EЦБ ни удари за еврозоната, инфлацията ни е висока EЦБ ни удари за еврозоната, инфлацията ни е висока "Сивият списък" за пране на пари не бил сред критериите от Маастрихт Кон нахапа пияни мъже, те пък нападнаха медиците от спешното Кон нахапа пияни мъже, те пък нападнаха медиците от спешното Дежурният екип ги изпратил в болница, те сипели ругатни Ще стане ли 1080 лв. минималната заплата от 2025 г. Ще стане ли 1080 лв. минималната заплата от 2025 г. Възможно ли е това? От 1 юли в цялата страна: Цената на парното пада с 5 на сто От 1 юли в цялата страна: Цената на парното пада с 5 на сто Топлофикации искат поскъпване, няма основание, смята Кремен Георгиев Медийни публикации пречели на компетентните органи спокойно да установят има ли нарушения на "Порт Европа" Медийни публикации пречели на компетентните органи спокойно да установят има ли нарушения на "Порт Европа" Конфронтация между мен и ръководството на МВР-Бургас само ще пречи на бързото и точно изясняване на ситуацията по сигнала за контрабанда Лъсна голяма измама около Сузанита: Майка й източила 70 бона от... Лъсна голяма измама около Сузанита: Майка й източила 70 бона от... От известно време насам бившата жена на Орхан Мурад събира пари в интернет чрез профила си в Тик Ток Дядо ми я приготвяше като малка, а сега аз я правя на сина си – супа с праз, вкусна и полезна Дядо ми я приготвяше като малка, а сега аз я правя на сина си – супа с праз, вкусна и полезна Ето какво ви е нужно Проектът за Националната детска болница - ето какво предстои Проектът за Националната детска болница - ето какво предстои В консултантския екип влизат служители от дивизия „Здравеопазване“ на Европейската инвестиционна банка За 10 г. продължителността на живота е намаляла с 1 г. За 10 г. продължителността на живота е намаляла с 1 г. Мъжете не успяват да достигнат дори 70 г. средна продължителност
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори