×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Министър на транспорта Георги Гвоздейков ще посети днес Бургас
  • Днес започна приемът на документи за първокласници в Бургас
  • 27 сигнала за изборна търговия на гласове за ден в Бургас
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ЧСИ с нов удар на тунингованата бизнесдама с Ролс-Ройса


ЧСИ с нов удар на тунингованата бизнесдама с Ролс-Ройса
Обявиха на търг и скъп неин мотор Харли Дейвидсън
04 Март 2023, Събота, 19:55 ч.

Обявен е още един търг за имущество на Ванн

Бизнесдамата Десислава Ванн, чийто "Ролс-ройс" е обявен на търг от пловдивския частен съдебен изпълнител Драгомира Митрова, ще трябва да се прости с още едно луксозно превозно средство.

ЧСИ-то е обявило още един търг за имущество на Ванн. Този пък обект е мотоциклет от луксозната марка "Харли Дейвидсън", модел XG750 /STREET 750/ от 2015 година, пише TrafficNews.

Моторът е обявен на първоначална цена от близо 16 хиляди лева, но изрично е посочено, че липсва контактният ключ за мотора. 

Десислава с „Ролс Ройса“ - разорена, след като се разделила с богатия съпруг

Дали ще има желаещи да закупят харлито ще стане ясно след изтичане на срока на търга, който е до 16 март 2023, а ден по-късно предстои отваряне на офертите в Районен съд Пловдив. 

Междувременно тече търг за публичната продажба и на автомобил "Ролс-Ройс", собственост на бизнесдамата. И двете превозни средства са с бургаска регистрация, където се намира и седалището на фирмата на Ванн. 

Съдебен изпълнител запорира богатството на бургаска бизнесдама, продава Ролс Ройса й

Бизнесдамата Десислава Ванн е съдружник във фирмата "Бостън Прайвит Инвестмънтс" ООД със седалище в Бургас, а до скоро е била и управител на "Ванн Ентитис" ЕООД.

Няма еднозначна информация с какво се занимава компанията ѝ, но според информацията Търговски регистър предметът на дейност е вътрешна и външна търговия, консултантска дейност и услуги, туристическа дейност, търговско посредничество, маркетинг, реклама, дизайн, продуцентска и издателска дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. 

Десислава е родена в България през 1972 г., но е гражданка на САЩ и постоянният ѝ адрес е в Тексас. Тя е женена за американеца Джон Ванн, роден в Джорджия, който е близо 25 години по-възрастен от нея. Джон е и съдружник на Десислава в българската фирма. 


В категории: Лайфстайл


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
Сикишев
05.03.2023 14:14:31
0
3
На тази оффсъ бизнесът е същият като на колежките и които работят на разкрона за с. Миролюбово.Едните са долни проститутки , а другите са бизнес дами.А единствената разлика , е че е попаднала на платежоспособен клиент.Но всичко е до време..........КРАЙ ..........стига толкова цоцане на един умрял х..й за много пари.
15.
Хаха
05.03.2023 08:57:46
0
9
Само джуките ще ти останат
14.
Хан Курбан
05.03.2023 07:12:55
2
10
Този модел, от тази година (че и по-нови) и с 2 ключа, вървят по-евтино! ЧСИ-то се е изхвърлила малко…
13.
Afrikaano
05.03.2023 06:53:08
1
8
Каква бизнес дама я броите таз кукумявка? Тя ако разбираше от бизнес, нямаше да и прибират така харизаните активи... Некадърна гибя, кат почти всичките ни "бизнес" дами в България...
12.
Явно списвача
05.03.2023 03:34:05
1
6
Е желал да бъде оноден от меките кожи на ингилизина ама оня е предпочел женичката от снимката. Та понеже рвктума му е изгорен от завист сега плюе жеби и гущери по нея . Номера от селски вечеринки.
11.
*********
05.03.2023 00:56:49
2
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
Da be
04.03.2023 23:27:27
3
7
Mackata e super obicham q
9.
ТТК
04.03.2023 22:13:32
2
14
Хубав сий путака .
8.
100ЯН
04.03.2023 21:48:51
0
14
Жа га бича таааа
7.
Боклук не уцелил кофата
04.03.2023 21:18:23
5
62
Излагате се като качвате такива (най- вероятно) платени статии. По каква причина жената е изпаднала в несъстоятелност не е тема за обществото. Това са лични проблеми, а болното ни общество освен да я оплюе друго няма да направи.
6.
Оф
04.03.2023 21:11:21
4
70
Голяма новина, няма що!?
С какво тази дама е по различна от хилядите други длъжници, бивши бизнесмени?
Че има ботокс и хиалурон? Че има цици?
Много сте жалки от Флагман, но вие си го знаете!?
5.
Кольо
04.03.2023 20:49:22
1
63
Толкова ли няма за какво да пишете, че подхванахте някаква курортна парцалеса?
4.
Вземете и
04.03.2023 20:43:22
2
19
Минджата
3.
Fes buk
04.03.2023 20:37:37
2
17
Q pokaji toz det kupi Rolls Royca

Igra4a za 176 000lv
2.
всеобщо мнение
04.03.2023 20:08:00
3
58
Каква бизнесдама е този МИНДИЛ ????
Боклуци колкото искаш....
1.
Майничка
04.03.2023 20:04:30
2
51
Ало , бургаските кифли , излагате се !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Училището страда от най-големия дефицит – спазване на правила Училището страда от най-големия дефицит – спазване на правила Днес е все по-трудно за учителите и все по-лесно за учениците Двама тийнейджъри са с алкохолно отравяне след абитуриентски купон, единият е в кома Двама тийнейджъри са с алкохолно отравяне след абитуриентски купон, единият е в кома Не е ясно какво е състоянието им Шофьори са бесни на новата организация на движение край НДК, но промяна няма да има Шофьори са бесни на новата организация на движение край НДК, но промяна няма да има Поставянето на колчета и на друга маркировка в района на НДК продължи Тя не иска да чуе за партньора си от "Денсинг старс" Тя не иска да чуе за партньора си от "Денсинг старс" С Димитър дори стигнали до безкрайно критичен момент, когато русокоската вече била на косъм да си тръгне Той събра 800 гости за юбилея си, а сега разпродават имотите му в Бургас за милионни дългове Той събра 800 гости за юбилея си, а сега разпродават имотите му в Бургас за милионни дългове Разпродажбата на активите е предприета заради дългове за десетки милиони към НАП и банки на дружеството и други свързани фирми, които се ръководят от Димитър Бичев Баба ме изпрати в "Ергенът", твърди тази участничка Баба ме изпрати в "Ергенът", твърди тази участничка Валерия е категорична, че ѝ е било много трудно да се впише сред останалите участнички Уважаван преподавател от царевското училище "Н.Й.Вапцаров" с награда "Учител на годината" Уважаван преподавател от царевското училище "Н.Й.Вапцаров" с награда "Учител на годината" Инж. Тодор Христов от училище „Н.Й.Вапцаров“ е сред най-добрите преподаватели от региона  Антиевропейската ракета Гордана Силяновска порази Гърция Антиевропейската ракета Гордана Силяновска порази Гърция Много е опасно изказването й, защото става въпрос за един чужд геополитически проект, коментира Любчо Нешков  Този тв водещ е любима мишена на крадците, пет пъти го обират Този тв водещ е любима мишена на крадците, пет пъти го обират Задигнали му джипа, обрали го в супермаркет... Цената за нощувка в този летен курорт е смешна, а бирата е по 3 лева Цената за нощувка в този летен курорт е смешна, а бирата е по 3 лева Опитваме се да запазим цените на същото ниво като миналата година въпреки инфлацията, увери Клаудио Суичила
Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори