×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ-СДС е фаворит срещу ПП-ДБ, а БВ ще има повече гласове от ИТН според хазартен оператор


ГЕРБ-СДС е фаворит срещу ПП-ДБ, а БВ ще има повече гласове от ИТН според хазартен оператор
Вероятността за победа на ГЕРБ-СДС се оценява с коефициент 1.7 срещу 2.05 за ПП-ДБ
Ключови думи: партии, коалиции, хазарт
01 Март 2023, Сряда, 14:55 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Формациите на Борисов и Кирил Петков обаче са с почти равни коефициенти в 25-и МИР-София

Любопитни възможности за залози пусна български хазартен онлайн оператор, показа справка на „Флагман“. Те са в секция, озаглавена „БГ Избори Един Срещу Друг“, и са свързани с парламентарния вот на 2 април.

Три са политическите двубои, за които може да се залага към този момент.

Първият е ГЕРБ-СДС срещу ПП-ДБ. Двете формации са с равни възможности да спечелят изборите според последните социологически проучвания. Не така стоят нещата обаче според коефициентите на хазартния оператор.

При залог за победа за формацията на Бойко Борисов към този момент (1 март) печалбата е 1.7 към 1. Коефициентът за ПП-ДБ е 2.05. Т.е. вероятността за победа на формацията на Кирил Петков и Христо Иванов е видимо по-малка според хазартната компания.

Има обаче още два подзалога, които може да се направят в това направление.

Единият е за победител в 25-и многомандатен избирателен район-София. Тук битката се оценява като доста оспорвана, тъй като коефициентите са почти равни. 1.8 е за ПП-ДБ срещу 1.9 за ГЕРБ-СДС.

Може да се залага и кой ще има повече гласове в МИР-Кърджали. Тук ГЕРБ-СДС е явен фаворит с коефициент 1.5 срещу 2.5 за ПП-ДБ.

Друг политически двубой, на който може да се сложат пари, е за „Възраждане“ срещу ДПС. Партията на Доган тук е абсолютен фаворит с коефициент от едва 1.15. Печалбата при залог от лев за „Възраждане“ ще е 4.5 лева.

Третата хазартна битка е между „Български възход“ и „Има такъв народ“.

Коефициентът за партията на Стефан Янев е само 1.4 срещу 2.7 за тази на Слави Трифонов.

Засега параметрите са такива, но вероятно ще претърпят сериозни промени в следващия месец.

*** 

Всъщност справка на "Флагман" буквално минути след подготвянето и публикуването на материала показа любопитно движение в числата. 

Така, например, коефициентът за победа на ГЕРБ-СДС се повиши на 1.75, а на ПП-ДБ падна на 2.00. 

Параметърът за "Възраждане" пък се вдигна на 4.75.

Коефициентът на ИТН се покачи леко на 2.75. 




Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 5
14
Коментара по темата
14.
Сайтът е
02.03.2023 21:34:07
0
1
в инбет са залозите
13.
Киро простото
02.03.2023 19:19:01
0
0
ГугЛеноо, къде си ма? Идвай по бързо, че съм се надървил като горски на незаконна сеч. От Ефбет валят залози колко пъти съм те хващал за парапета. Досега никой не е познал, но тая вечер да си готова.
12.
И по математика и по български съм ви писал двойки
01.03.2023 18:58:21
2
4
Справка на Флагман показал? Че вие не можете да смятате правилно, как точно сте разбрали какво показват числата? Днес по новините на БНТ гледах представително изследване на 1007 човека, като резултатите са паритетни, т.е социологията показва уж равенство. Истината е че Герб ще издухат попарата на тези избори и то много яко. Надявам се Магнитски 3 да излезе до 15-20 дни. БСП и те отиват у ряката. ДПС за съжаление ще качат вот от чужбина, защото такиви са условията за тези избори. У нас те си имат постоянен резултат, но гласовете от Турция могат и да се удвоят даже.
11.
Гого Гогов
01.03.2023 16:58:22
1
2
Възхода -ИТН резултата май е преди акцията в ТЕЦовете Нещо сега за Възхода ?
Дубайски писма ,може би?
10.
абе оставете ги тия,
01.03.2023 16:29:24
1
2
Я напишете к'во е казала Ванга. Питам, щото съм сигурен, че знаете.
9.
Лисичков
01.03.2023 16:16:51
1
6
За Догановците ония ден коефициента беше 1.45, сега е паднал на 1.15, резаците яко наливат пари !
8.
бургаски
01.03.2023 16:16:50
1
6
Народ, който залага пари на резултатите от изборите не може да бъде унищожен :D
7.
Продължаваме Педерастията
01.03.2023 16:13:16
0
10
Скрита реклама на Ефбета........ Ееех социолог да си в днешно време
6.
Ееее да, обаче
01.03.2023 16:07:10
2
14
Агенция "Магнитски" дава други прогнози.
5.
Няма такова нещо в EFBET
01.03.2023 15:18:58
0
6
Къде има такива залози?! В Ефбет не ги намирам
4.
09
01.03.2023 15:18:54
0
6
Tyi cenite na biletite na Burgas bus li sa
3.
До
01.03.2023 15:07:48
0
6
Ефбет
2.
Abv
01.03.2023 14:57:54
0
7
Кой е този сайт
1.
Гошо
01.03.2023 14:52:01
28
8
Букмейкърите имат най-добрите прогнозни отдели. Нищо общо с така или иначе манипулираните "социологически агенции". Освен това са обективни - намесени са пари. Щом са казали ГЕРБ - определено бих сложил някой лев там :-)
Отново поздравления на г-н Лисицов за интересния материал. Един от малкото истински журналисти, които останаха във Флагман.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Поради надграждане на електронните системи временно са затруднени част от процедурите - ускорена и бърза услуга - за издаване и замяна на свидетелство за управление на моторно превозно средство
Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори