×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Уникална снимка на култовата Искра Фидосова, вижте как изглежда 10 години след излизането си от политиката


Уникална снимка на култовата Искра Фидосова, вижте как изглежда 10 години след излизането си от политиката
Искра Фидосова днес
28 Февруари 2023, Вторник, 10:00 ч.
Автор: Флагман

От кадъра се вижда, че най-съществената промяна във визията ѝ е новата прическа

През 2023 г. се навършват точно 10 години, откакто Искра Фидосова напусна активната политика. За изминалото десетилетие бившата депутатка от ГЕРБ няма нито една публична изява и упорито се крие от медиите в родната си Монтана. „Ретро“ се сдоби с уникална снимка на юристката, която е вече на 51 години. От кадъра се вижда, че най-съществената промяна във визията ѝ е новата прическа. Навремето Фидосова се носеше единствено и само с гарвановочерна коса, а сега е преминала към по-светлите кестеняви тонове. Дължината на косата ѝ също е променена и подстрижката ѝ отново е по-къса според съвременните модни тенденции, пише вестник Ретро.

Искра е разчупила и стила си на обличане, вмъквайки повече разнообразие от цветове. Докато бе главно действащо лице в родната политика, тя се носеше задължително само в тоалети в черно, докато сега си позволявала и по-закачливи десени. На любовта си към скъпите и маркови чанти обаче Фидосова не е изневерила и продължавала да колекционира уникати, макар вече да не ги разхожда из кулоарите на парламента.

След излизането си от политиката 51-годишната юристка заживя отново в родния си град Монтана, където заедно със съпруга ѝ – по-младия от нея бивш сръбски футболист Томислав Живкович, се заеха да разработят двата си семейни ресторанта. В момента заведенията им се пукат по шевовете и се радват на сигурна клиентела и добър оборот най-вече заради решението им почти всеки месец там да канят големи сръбски звезди, които да изнасят концерти. Освен с менажирането на ресторантите Фидосова се е отдала и на друго доходоносно хоби, а именно празнични декорации. Тя осъществявала тематични декори за детски рождени дни, годежи, кръщенета и сватби. Дори за сватбата на своя единствен син Франсоа, който се венча за дългогодишната си годеница Лора преди 2 години, Искра сама направила шеметната и пищна декорация, която оставила гостите без дъх. От миналата година насам бившата депутатка е и щастлива баба. Синът и снахата я дариха с първородна внучка, а за грижите покрай малкото момиченце Фидосова помагала денонощно. Тя била на седмото небе от щастие, че наследникът ѝ и жена му избрали да останат да живеят при нея в Монтана и не се изкушили да градят бъдещето си в столицата.

Покрай грижите за внучката Искра съвсем е изоставила юридическата дейност и семейната хазна с мъжа ѝ пълнели благодарение на частните си бизнеси. От фейсбук профила на сърбина, където липсват снимки със съпругата му, се вижда, че той често си позволява скъпи екзотични почивки, но дали жена му го придружава на тях, остава мистерия. Преди време се бе заговорило в медийното пространство, че двамата са се разделили, но на сватбата на сина им Франсоа информацията се опроверга.


В категории: Политика


Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 1
11
Коментара по темата
11.
мислещ
02.03.2023 11:11:42
0
0
За всичките пари на света не бих искал да изглеждам така..ебаси и лойта човек !
10.
Гошко
28.02.2023 18:07:35
0
8
Колко да е добре,като я гледам сигурно е 160 кг!Направо е за съжаление!Такъв живот не го пожелавам на никого!Лек ден!
9.
Хан Курбан
28.02.2023 16:26:04
0
4
Кантората ѝ е точно срещу входа на съда в Монтана.
8.
Браво
28.02.2023 14:01:33
1
8
Добре изглежда, отслапднала е само след като отиде до WC пада с 5-10кг.
7.
Свакопей
28.02.2023 12:24:03
1
14
И какво и е добрето? Като я гледам би дала мило и драго да не изглежда така
6.
чичопей
28.02.2023 11:47:30
4
16
Ние може да я плюем и да я приказваме, ама тя си е добре!
5.
ГОСТ
28.02.2023 11:45:50
0
18
еми....добре се храни детето......
4.
И какво
28.02.2023 11:36:53
4
25
И е уникалното на тая култова гербава торба с лай....
3.
Kmeta
28.02.2023 10:58:00
3
27
Свинска работа
2.
Въъъъ
28.02.2023 10:37:04
2
36
Какво е облякла, перде ли?
1.
Теню
28.02.2023 10:29:55
2
33
Работата е дИбела
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори