×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

"Черноморец 1919" изгражда още един терен на базата в кв."Долно Езерово"


26 Януари 2023, Четвъртък, 11:45 ч.
Автор: Флагман

Плановете на ръководството на клуба за този стадион са доста сериозни и започват реално да се изпълняват

ФК "Черноморец 1919" започва изграждането на голям терен с изкуствена настилка - 100/55 на базата си в кв."Долно Езерово", съобщиха от клуба. Игрището ще се използва основно за нуждите на школата. Настилката е Unisport, а тревното покритие на един от лидерите в производството на изкуствена трева - белгийската Lano sport.

Плановете на ръководството на клуба за този стадион са доста сериозни и започват реално да се изпълняват. От няколко месеца усилено се работи по официалния терен, който вече е с много по-добра настилка. Изгражда се още едно игрище с естествена трева, както и малък помощен терен. 

Амбицията е скоро да започне строителството и на нови трибуни, които ще превърнат западналия стадион в "Долно Езерово" в най-добрата база за футбол в Бургас.

 


В категории: Спорт


11
Коментара по темата
11.
До
28.01.2023 13:03:09
4
7
То ще го направят хората ако ги оставят на спокойствие. Само разбирачи в тоя град. Да се върнат в годините назад и да си набият по един юмрук че загубиха и двата стадиона
10.
<N> Фен
28.01.2023 11:06:58
3
6
Хубаво е, че се гради, аз винаги съм бил ЗА модернизацията или строежа на спортни съоражения, било то и в крайните квартали като ДЕ. Въпреки мнението ми за Нефтохимик и Черноморец, че си имат свои домове, съответно Лазур и 9-ти Септември. Не мога да не подмина факта, че Ч-ц имат за планове да използват ст. Червено знаме за постоянен, трибуните са крайно недостатъчни, дори и на проекта. Да, нека има едно игрище за школата, но от другата страна зад едната врата трябва да си има трибуна, било то и 4-5 реда да е. Стадиончето с малко усилия, 3 трибуни по 4-5 реда, може да набъбне до капацитет до 5000 места и спокойно да приема срещи в Б група. За А група, малко трудно, но като се има предвид Коматево на Ботев, всичко е възможно.
9.
Журналист
27.01.2023 18:52:24
5
7
Ей мазути духайте супата.Сега ще се наиграете при Киряков и Събев като се върнете на Лазур в селската група . Черноморец поне гради база с нови терени.Успех на акулите
8.
До 5
26.01.2023 22:53:58
8
13
Tези които няма 5 лв, а харчеха на други парите си тръгнаха, мис Гега. Сега други им сърбат попарата. Мишките напускат когато стане трудно.
7.
До 4
26.01.2023 20:37:16
7
14
Защото и на Лазур и на ст. Черноморец има наеми, те искат някой да плаща, а те да дават интервюта по жълти сайтове, нормалните медии не ги отразяват!
6.
Не е татака
26.01.2023 19:35:13
7
10
Пич,точно 1200000 ще излезе,много ги разбираш нещата
5.
Бамби
26.01.2023 19:31:10
13
7
Едно такова игрище ще излезе над 500 хил лв., а те нямат 5 лв. Как ще стане тази работа? Лъжат пак. Да се махат тея мошеници.
4.
Хмм
26.01.2023 15:54:19
8
12
Защо просто тези които не искат отбора да играе в долно, не си направят отбор или просто да възродят псфк-то да играят на лазур и да покажат, че са точните хора.
3.
Бургас
26.01.2023 13:18:29
21
13
Скоростен, отчаян опит за PR. Когато го направят да дойдат да ми се обадят.
Изобщо някой вярва ли им вече на тея?
2.
Синъо
26.01.2023 12:56:20
10
19
Аз на Геги ли да вярвам ,които се изявяват във фейса или на очите си.
Айде,марш у лево и не пречете на отбора да се развива.
1.
Селско царство Долно Езерово
26.01.2023 12:42:34
19
9
Флегми,абе що така проспахте интервюто на Гегата и как шивачите станаха за смях със заканите за съд и какво ги направиха в коментарите.Тея затриват отбора и школата седнали терени да правят.Сигурно,за да има къде да пасат подопечните им 20-на овце дето им вярват и им се връзват.
Що не кажете нещо за пропаднала контрола с Балчик или пък как едвам успяха да свъртят отбор за тази със Сливен.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори