×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Иван Гешев: България категорично няма нищо общо с взрива на Кримския мост


Иван Гешев: България категорично няма нищо общо с взрива на Кримския мост
Иван Гешев току-що съобщи как е приключило разследването на Софийска градска прокуратура
22 Януари 2023, Неделя, 14:05 ч.
Автор: Флагман

Това е поредната руска хибридна атака срещу европейската общност, обяви главният прокурор

България категорично няма нищо общо с взрива на Кримския мост. Това заяви главният прокурор Иван Гешев.

Колегите от Софийската градска прокуратура категорично установиха, че България няма нищо общо с взрива на Кримския мост. Това е поредната руска хибридна атака срещу европейската общност“, написа Гешев в Туитър.

Кримският мост, който свързва анексирания през 2014 г. от Русия Кримски полуостров с Таманския полуостров в Краснодарския край, беше взривен при неясни обстоятелства на 8 октомври 2022 г. Това беше възприето от Кремъл като сериозен удар, защото важното комуникационно съоръжение имаше не само стратегическо, но и имиджово значение за Русия. Ден след това шефът на Руското следствие Александър Бастрикин докладва на президента Владимир Путин, че атаката е подготвена от украинските спецслужби с помощта на руски граждани и чужди страни. Според руското разследване взривът е бл причинен от камион, който се е движил по маршрута - БългарияГрузия, Армения, Северна Осетия, Краснодарски край. Така името на страната ни беше замесено. 

"Във връзка със спекулациите и опитите името на България да бъде замесено с взрива на Кримския мост, по нареждане на министър-председателя бе извършена проверка от службите за сигурност. Безспорно е установено, че взривеният на Кримския мост камион никога не е бил на територията на Република България, която беше посочена като отправна точка за неговия маршрут", обяви тогава в официално съобщение правителственият пресцентър. Софийската градска прокуратура пък се самосезира и започна проверка, която възложи на МВР и ДАНС.


В категории: Животът


10
Коментара по темата
10.
Важно
22.01.2023 18:30:45
1
1
Георги Киряков: Ако Русия победи Украйна, България може да се върне 30 години назад
9.
До 8 анти Гешев,защо ....
22.01.2023 15:49:45
2
2
Да припомним - почти всички от “борците с корупцията“ в момента се
разследват за корупция. Кирил Петков и Асен Василев за “Джемкорп“, вноса
на руски газ през посредници и още доста неща. Руди Гела за финансови
престъпления и неправомерни харчове на държавни пари, дадени на
епилираните му приятели от Плевен.
Пет разследвания срещу “зеления“ Борислав Сандов за битието му като
министър на екологията. Главният борец срещу корупцията Бойко Рашков за
пране на пари и недекларирани доходи. И още и още.
8.
До 7
22.01.2023 15:18:31
6
2
Брей какъв патос.
Ти да не вземаш някакви "оксиданти".
Може ли да пишеш подобни малоумия?
Аман от тролове-отличници като теб.
Прозрачен си, не се напъвай толкова, че може да се изсипеш!
7.
Те са промяната, бе.
22.01.2023 14:45:29
4
15
Тече акция по спасяването на Бойко Рашков - опитват се да скрият името му от
разработката "Градинаря"!
Втора седмица всичката тролска маса е хвърлена в защита на атакуваната
от прокуратурата и ДАНС криптопирамида “Nexo“. Видни “специалисти“ ни обясняват колко тъпи са българите, как нищо не
разбират от “криптовалути“, курсове, бизнес и управление. И тези момчета
от “Nexo“ какви робинхудовци са и борци срещу системата и статуквото. Същата тролска маса плюс медии, “анализатори“ и диванни експерти бе
хвърлена на амбразурата да рекламира преди една година “Продължаваме
промяната“. Усмихнатият Кирил Петков е Джон Траволта, а Асен Василев-Лейди Гага. Какви момчета, каква експертиза (ХарварТ майна), зарязали хубавата си работа в чужбина и дошли да ни оправят.Единствено и само Гешев им пречи да фалират България, за това е канонадата от лъжи и интриги към него!
Бий Гешев, бий променкаджиите, не ги жали, както когато бяха осъдени от КС и не върнаха незаконно получените възнаграждения!
6.
2+7= тролска маса анти Гешев
22.01.2023 14:37:02
3
13
Една и съща тролска маса е на амбразурата в защита на
“Промяната“ и критпобанката Nexo!
България не е суверенна държава, а колония, в която Сорос и кръгът “Капитал“ взимат решенията. Няма кой да се опълчи на Херо Мустафа!
5.
До 1,3 и 4
22.01.2023 14:33:29
20
46
Теб нали те задържаха преди малко на Мария Луиза със свалени гащи, пак ли избяга ве тролер гейбераст :-))))
4.
Киро Кирливеца е против законите
22.01.2023 14:27:56
4
27
С "богат" речников запас от по 300 думи на български и английски, е идол на надрусеняците, защото им е колега по кристали.....
Ние отваряме широко вратите пред всеки Измамник, пред всеки Далавераджия, пред всеки Кьопчо, пред всяко Недоразумение, пред всеки Непрокопсаник, цъфнал, за да ни пробутва номерата си. Политиците ни, понеже са безподобни подмазвачи, имат под ръка цели три букета: един за старата вечна дружба, втори – за новата вечна дружба, а третият – за всеки случай. Нашите властници са толкова досадни подмазвачи, че могат да побъркат и най-коравия чуждестранен велможа. А ако става дума за ПростоКирчо, той разполага и с един допълнителен инструмент за инквизиция – и това е невъобразимият начин, по който се изразява.Ако някой ден решат да го разпнат, трябва да го приковат на някой пластмасов кръст за езика му.
3.
Кирил Петков не е идиот
22.01.2023 14:24:29
1
22
Тоя е пълен психопат.Очаквам платена дописка,че правителството му е финансирало терористичния акт, през NEXO!
Вярва си,че е център на Вселената и за всичко има решение.....
Всичко би излогорействал, само да попадне в пандиза!
2.
Гешев
22.01.2023 14:22:03
25
63
Аз нямам нищо общо с прикриването на истинските грабители на КТБ, с изчезването на конфискувани биткойни за над 11 милиарда, нито покривам предтъпленията и кражбите на лицата БМБ и ДП. Никога не съм се срещал с главният прокурор на Русия, Чайка, нямам руски икони в кабинета си и не слушам руска музика като посрещам гости!
1.
Троловете на прокоп и мафията
22.01.2023 14:17:55
48
27
ГМО-то на прокоп е партията на посредниците и далаверите!
Хората се убедиха в това, че „промяната“ носи със себе си само разруха!
NEXO босовете сега могат да си поискат обратно даренията от Христо Иванов и неговата партийка ДБ, както и милионите налети за безсмислена реклама в изданията от кръга Капитал на олигарха Прокопиев. Вероятно Настимир и Асен Василев също са намазали дебело филията с пари от NEXO. Без да го искат, със споразумението с NEXO властите на САЩ за заложили бомбата със закъснител с българската крипто пирамида да избухне точно в последната седмица от кампанията за извънредните парламентарни избори у нас в началото на април. Ще позволят ли САЩ български партии да си правят политическа реклама с пари, откраднати от американски граждани??
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори