×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Девойка отмъкна безценния еликсир на дядо Гошо от село Кръстина


Девойка отмъкна безценния еликсир на дядо Гошо от село Кръстина
80-годишният старец се бил подготвил добре с най-мощната противогрипна ваксина за зимния сезон
18 Януари 2023, Сряда, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг, снимката е илюстративна

За малко да му се пръсне сърцето, когато видял, че липсват близо 25-е литра отлежала ракия

19-годишна девойка отмъкна ракията на дядо Гошо от село Кръстина, община Камено, и за малко да го прати в гроба. 80-годишният старец се бил подготвил добре с най-мощната противогрипна ваксина за зимния сезон и бил спокоен.

Той си кътал в мазето 5 дамаджани с алкохолната напитка, които били най-голямото съкровище в скромния му селски дом. Вчера обаче за малко обаче да му се пръсне сърцето, когато видял, че липсват близо 25-е литра ракия, от които всеки ден си наливал по малко, за да има за повече време. С огромна мъка изчислил пред полицаите стойността им поне към 200 лв., защото такава пивка домашна ракия като неговата нямало как никъде вече да се намери. Тя била отлежала преди това в бъчви на дъб благун, истински еликсир за душата. По специалната майсторска рецепта на силистренски казанджии - двойно препечена, с естествен аромат. А за да премахне допълнително токсините, преди това човекът дори се постарал и махнал костилките на плодовете. 

Миналата вечер момичето се промъкнало в дома на дядо Гошо и откраднало плетените бутилки със скъпоценната напитка.

След като разпитали отчаяния старец, служители от Второ Районно управление – Бургас взели присърце проблема му, положили максимални усилия и много бързо стигнали до извършителката.

При задържането й, тя направила пълни самопризнания и върнала дамаджаните заедно с ракията в тях, а дядо Гошо си отдъхнал. Работата по случая продължава.


В категории: Камено


10
Коментара по темата
10.
Аз
19.01.2023 18:42:17
1
1
... съм на мнение, че тук по-скоро има предистория между дядото Гошо и въпросната извършителка, вероятно неангажираща връзка от типичен и често срещаш се случай , когато възрастен сам мъж заживее на село с местна млада за него тъмничка жена, която отчаяно се нуждае от пари и единствено и само срещу пари...
Иначе новината има строго НЕгеостратегически характер, и въобще не е нещо Ново или НовиНа...
Бе то от години става така в толкова много села, че въобще...
... Хахаха...
Бъдете живи и здрави и се смейте на сайта, те искат явно да им се смеем ...
... то явно няма друго обяснение...
Хайлевел журналисти, ко знайти вии...
Хахаха...
Лека вечер
9.
fakundo montoq
19.01.2023 11:39:43
0
4
Дядо ГОшо се наджаскал с ракиджос и му прилошало след дудука от представителката на етноса щот глътнала мат'ряла.
8.
Дядо Гошо, малко му е лошо
19.01.2023 09:50:20
0
10
Девойко мъри хубава,
върни ми протеиновият шейк!
7.
Както виждаме
19.01.2023 09:12:35
2
18
новините се превръщат в зевзеклък за примитивното и елементарно издание, което вместо да информира си прави гаргара с битовата престъпност и очевидно се забавлява с направеното. Явно на списващите им се ще да са чалга сценаристи и като нямат достатъчно поле за изява, се преквалифицират на местно ниво в чалгаджии. Не за друго, а за да оправдаят високопарния си девиз: "Само важното". Особено сексуалните им съвети са върхът. едва ли някой може да оцелее в този живот без флагманската сексуална мъдрост. Та, дерзайте носители на сексуална просвета и будители на всеки недоразвит порок у читателя!
6.
Зурла от Малко Търново
19.01.2023 07:34:57
0
22
В Кръстина има само цигани, дядо Гошо май е чукал лошо цигането
5.
Само да не е
19.01.2023 07:33:27
0
21
Изсмукала дъртата пина колада на дядката
4.
Е на тва
19.01.2023 07:11:13
2
29
Идеален сценарий за сериал. Следващата серия стартира така: Полицаите предават малката крадла с отлежалата напитка на дядо Гошо. В знак на признателност той кани цялата компания в скромната си къщура, нарязва тънко мезе, салатка от кисело зеле с оливце и червено пиперче. Заформя се една трогателна сцена където девойчето със сълзи на очи признава за пъкления си план. Добрия дядо Гошо и прощава с насълзени очи, отпраща служителите на реда след третата ракия. И остават насаме с девойчето за да продължи утешителния процес / около 30 минути, щото ако е повече дядо Гошо ще се сдобие с масивен инфаркт/. Тук режисьора дава край на снимачния процес . И заедно с актрисата се усамотяват за да измислят следващата серия.
3.
Ransom
19.01.2023 06:20:14
3
31
Щастлив край. Наздраве за дядо Гошо!
2.
CNN
19.01.2023 05:39:34
0
19
Bulgarian rakia kills coronavirus....
1.
Сигур
18.01.2023 22:24:27
4
34
Га я ръгал некой мулатка??
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори