×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зад Панайот Рейзи стои държавната машина, но той е предвидим и ще го победя


12 Септември 2011, Понеделник, 16:11 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимка Ивелина ДОНЧЕВА

Няма да участвам в схемите с купуване на гласове и вярвам, че моите съграждани ще оценят това

Тихомир Янакиев е роден в Созопол, на 39 години е. Женен е, има две деца – дъщеря на 5 години и син на 1,5 години. До VІІІ клас учи в родния град, а после – в Бургас. Висшето образование завършва във Варна, специалност „Маркетинг и мениджмънт”, а магистърска степен получава в Бургаския университет „Проф. д-р Асен Златаров”.

Професионалният опит на днешния банкер е дълъг и разнообразен, деен е и се е захващал с работа в различни сфери. През 1993 година е бил моряк на океански кораб, после се е занимавал с различна търговска дейност. „Като всеки млад човек по това време опитвах от всичко, дори е бях и безработен”, казва за себе си Янакиев. През 2002 г. започва работа в банка в Созопол като касиер, там работил 2 години, а от май 2004 г. е завеждащ сектор на банков клон.

            - Г-н Янакиев, защо се кандидатирате за кмет в Созопол в една трудна община, където изборите се смятат за служебно спечели от сегашния градоначалник Панайот Рейзи?

       -  Аз обичам предизвикателствата. Да, моментът е изключително труден, но аз обичам да се доказвам именно в такива периоди. И в живота си досега не съм постигал нищо по лесния начин. Община Созопол е трудна от една страна, но от друга страна – не чак толкова, ако човекът, който претендира за кметското място знае какво иска. Аз смятам, че кметът трябва да защитава интересите на местните хора, да осигурява спокойствие, да има ясна и конкретна визия за политика, които ще изповядва за развитие на дадено населено място, за осигуряване работа на хората, за развитие на поминъка така, че да носи повече дивиденти на местните жители. Созопол трябва да стане по-приятна община за живеене. Аз съм живял там, в момента съм там и смятам да бъда там, искам собствените ми деца също да са там, което означава, че общината трябва да бъде по-привлекателна.

-         Рейзи ли считате за ваш основен противник? Възможно ли е всички останали кандидати да се обедините срещу него?

-         За г-н Рейзи мога да кажа, че е изключително сериозен играч и да, към момента виждам в негово лице най-сериозен опонент в надпреварата. И това е така най-малко, защото всички ресурси са у него.  Той държи общинската власт, сега припознавайки го ГЕРБ като техен кандидат – зад него е и централната власт. Позицията, от която той тръгва, е доста по-напред от моята. Но съм уверен, че в течение на надбягването до изборите, защото то няма да е спринт, а бягане на дълго разстояние, мисля, че ще наваксам.

-         Година преди изборите в Созопол се смяташе, че основната битка ще е между рейзи и областния управител Константин Гребенаров като кандидат на ГЕРБ, но в последния момент нещата се объркаха. Ако Гребенаров намери формула и реши да участва в изборите бихте ли си сътрудничили като се има предвид, че в Созопол се говори, че той държи цяла папка с уличаващи Рейзи факти?

-         Аз бих си сътрудничил с всеки един човек, у който видя ценности, които аз изповядвам. Далеч съм от идеята да водя личностна война и вражда с някой от другите кандидати за кметове. Така съм възпитан. За мен не е правилно предизборното състезание да се преекспонира през призмата на междуличностните войни, та да се налага да ангажираме хора, които да се бият с обкръжението на Рейзи. Аз ще водя друг тип кампания. Папки, както вие казахте, аз няма да използвам. Който иска да го прави. Бих си партнирал с Гребенаров, с Палазов или с други на принципна основа и на база ценности, които се изповядват.

-          Созопол е една от общините, сочена като пример как се купуват гласове на предишните местни избори? Имате ли изобщо механизъм срещу когото да се противопоставите на това?

-         Аз срещу това явление мога да се противопоставя по един- единствен начин и той е като аз не участвам във всичко това. БСП и в частност  аз - Тихомир Янакиев, няма да участваме в схема  за купуване на гласове. Това въобще е толкова далеч от мен, не знам как се прави, никога не съм опитвал и нямам намерение да пробвам. Ако ромите  смятат, че целта в живота им е по време на избори да получат някакви пари (не знам колко е била мизата им) и след това 4 години да стоят без работа, защото точно това става – добре, нека да си продават гласа.

-          Вие като партиен кандидат на БСП ще разчитате ли само на симпатизантите на партията и ще успеете ли да ги мобилизирате като се има предвид, че през предходните 4 години там управляваха предимно местни коалиции?

-         -Аз може да излизам като партийна кандидатура, но това не ме ограничава. Няма да търся връзка само с нашия електорат. Аз смятам, че човек трябва да има морални ценности и като се стреми към нещо хубаво, за да го постигне той се свързва с хора със сходни убеждения, независимо от коя партия са. Аз излизам от  БСП, но не бива да бъда разглеждан като теснопартиен кандидат. Все пак съм на 39 години, сравнително млад човек съм. Винаги в живота съм се старал да бъда морален. Дори в рамките на шегата, но за да съм напълно открит, защото по време на кампанията може да се чуе всичко, мога спокойно да кажа и за личния си живот, че имам съпруга и нямам любовници. Имам две дечица, искам да им дам спокойствие. Същото е и отношението ми към хората, желанието ми е да се чувстват добре, да я няма както тази конфронтация, на която сме се нагледали, така и тази агресия, която е навсякъде и се сипе по време на кампании.


В категории: Созопол


Флагман.БГ Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит 29/05/2024, Сряда 12:00 0
140
Коментара по темата
140.
БАЙ ИЛИЯ МИЛИЦИОНЕРА
30.10.2011 08:36:30
0
1
ЛЪЖЦИ С ЛЪЖЦИТЕ ВИ!!!
И ТИХОМИР ЛЪЖЕТЕ И СЕБЕ СИ ЛЪЖЕТЕ.
ТИХОМИР Е СВЯСТНО МОМЧЕ -ДАНО НЕ СЕ ХВАНЕ НА ПОБЕСНЕЛИТЕ КОМУНЯГИ И ОСЪЗНАЕ ,ЧЕ В ТОЗИ ЦИРК ЩЕ БЪДЕ УПОТРЕБЕН.
139.
призивно
10.10.2011 15:44:40
5
3
ДАВАЙ ТИХОМИРЕ! НАПРЕД КЪМ ПОБЕДАТА С БЮЛЕТИНА № 8! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ СПРЕ ДА ТЕ ИЗБЕРЕМ ЗА КМЕТ! ГЛАСУВАМЕ С БЮЛЕТИНАТА НА СОЗОПОЛСКОТО УТРЕ!
138.
Рапона
10.10.2011 04:34:30
1
5
ааа за държавни машини не говорете, да не се окажиш ръководител на престъпна група...ще лежиш в ареста докато си признаеш нещо...
137.
до местен № 134
09.10.2011 20:24:07
1
2
Днес бях в настроение, очаквах да ме зарадваш с първите пет обекта, които Рейзи е направил за гр. Созопол, но уви... няма те, или .....
Не мисля,че съжденията на № 136, колкото и да са дълги , са отговор на точните неща. Те дори не са и съждения, една компилация от врели-некипели, която да прекъсне какъвто и да е диалог в сайта. Нещата загрубяват, Рейзевци са неспокойни и объркаха представите на хората за избори. Сега пък, нова двайсе- Рейзи кани жените ни утре в 10 часа в "Селена" на среща! Ама какво ще прави той с нашите жени на среща, кажи ми? Ами ние мъжете за чий сме тук? Или си мисли, че ще пърха с мигли и ще залъгва жените ни с локуми, които умее и наште-хоп, примряли за Пинчо. Де пусти бой, де! Понка, вземи се в ръце, имаш цял харем, не посягай и към нашето,че лошо ти се пише. Ти какво мислиш по въпроса, а местен? Твоята поканена ли е ?
136.
jiji
09.10.2011 12:08:24
0
1
разпишете поне с един глас против? 103. до №100
21.09.2011 17:08
Рейтинг:
0 Не си прав/а, специално за отношението на служителите в Общината! Ама изобщо!!! Имам наблюдения в данъчна служба, в техническа и в социалните /само в есграона са малко по-кисели, но пак си гледат работата/. Ами не е имало случай в последните години, точно както го описваш: да "благодарите за наглото отношение на самозабравил се чиновник в общината само и само да не вземе да смачка молбата ви за някоя общинсак услуга, от която имате нужда". Напротив, и нещо да не е попълнено както трябва - гледат, поправят, ама нито намек, че си нещо малоумен, та не си го направил както трябва, нито кисела физиономия - нищо подобно! Обслужването, което описваш, беше такова преди доста години, когато до общината ходихме като на зъболекар, за вадене на зъб без упойка.Осъзнайте се малко, защо нападате едни обикновени хора и граждани, като всички нас? Доста неща могат да се критикуват за последните 4 години, но определено обслужването не е едно от тях!!! 102. местен
21.09.2011 16:51
Рейтинг:
-1 „......Политическите циркове са излишни за умните и забавление за простаците...'' Истината е, че
Рейзи е най-успешният кмет на Созопол до сега. „....Така че стига злоба, всичко по горе е факт и вие го знаете. Нека състезанието за кметското място бъде цивилизовано и по-силния да победи. Созопол няма нужда от злоба защото тя се връща като бумеранг. 101. малко факти
20.09.2011 19:23
Рейтинг:
7 Някой от долусписващите каза, че Тихомир Янакиев бил в Общинския съвет когато Караманова била кмет. Ми да ние знаем това. Но защо не каза, че само Тихомир Янакиев като съветник по времето на Караманова вършеше работата за която беше избран:
Тихомир инициира подписка, под коята се подписаха над 100 души за възстановяване на крепостната стена,която беше съборена/ и все още е/ от г-дата, строящи хотела до детската градина в стария град на Созопол. Тогава кметицата Караманова не взе под внимание това. Тихомир инициира искане част от остров "Св.св.Кирик и Юлита" да се даде на Общината за да се направи паркинг и да облекчи туристите.Тихомир входира докладна да бъде затворена морската градина на Созопол за автомобили, но никой от тогавашните съветници / включително и от БСП/ не го подкрепиха.Мога да изредя още неща, които някак си останаха недооценени или нечути.Чудя се защо има хора, които на бялото казват черно? Ми Рейзи да не се е родил кмет? Или пък ористницата му го е дарявала с европроекти? Или Катя Стоянова и оная диня Германова цял живот са били общественички? 100. Глас от Созопол
20.09.2011 18:53
Рейтинг:
3 Защо бе хора винаги си избирате морално пропаднали и безхаберни типове като Рейзи ? За да ги сочите после, че са по-прости от вас ли? Да злорадствате тайничко и като ударите по една ракия скрито да се възмущавате от ловните и любовните "подвизи" на Рейзи. Обичате ли феодалната си зависимост от самозабравилият се "Панаойтка" ? Радвате ли се да няма правила в общината ни и за всяко нещо да навеждате главици пред "бащицата"? Защо не искате да има един нормален начин на живот без Катинари, Пинчовци, Тумпали,мумпали и тем подобни? Доволни ли сте когато благодарите за наглото отношение на самозабравил се чиновник в общината само и само да не вземе да смачка молбата ви за някоя общинсак услуга, от която имате нужда? Кажете, всичко това харесва ли ви? Не искате ли промяна?!? Моралния стожер в обществото ви кмета Рейзи ли ще бъде? Него ли ще сочите за пример на децата си? Кажете...Дали ще е изберем Тихомир или някой друг, не е ли време за промяна? Не ви ли дразни факта, че Созопол не е вече за нас-местните? Кажете...но като го казвате погледнете децата си в очите и сложете ръка на сърцето си... 99. до96 и 97
17.09.2011 16:20
Рейтинг:
1 Ти май си от най големите подлоги на Рейзи.Сапо човек нереализирал се професионално нещастен в личния си живот имного ниско интелигентен може да сипе толкова жлъч и омраза.Такива сте всички приближени на сегашния кмет.Дали от това да всявате омраза инегативизъм ставате по щастливи? Едва ли лошотията не прави никого истински щастлив а и това все някога се връща.Потърси личния си мир. 98. боже,боже
17.09.2011 07:27
Рейтинг:
0 Не става дума за Божидар Димитров, а за истинския. Защо не слезе, та да си прибере вересиите? Колкото щеш помияри и неудачници! Бълването на гнусотии по адрес на когото и да било, не отдалечава четящите от ИСТИНАТА за проваленото управление на Рейзи. Стиска ли ви да коментирате сериозните неща за Созопол, или ви е по-лесно с л...а и тем подобни. Този ви арсенал не е печеливш. 97. Како
17.09.2011 00:53
Рейтинг:
-5 кхъ-кхъ ,Аспасийче , кака ,амчи речи нещо и за Тихомирчо , зер в една листа бяхте га ядохте кифтетата при Веска. 96. Кака Аспасийка Порожанова
16.09.2011 23:59
Рейтинг:
-4 Стига сте се карали! Моята подлога Веска ще стане кмет, а Гребенаров вече не ми е интересен, но и него успях да проваля. До всичко, което се докосна става на лайна! Хахаха! 95. съгражданин
16.09.2011 19:31
Рейтинг:
-2 Вас май ви е страх господа и дами, че изпращате Рейзи в Несебър. Оставете Янакиев да излезе срещу Рейзи и резултата ще е показателен. 94. до созополчанин
16.09.2011 19:02
Рейтинг:
8 Не само това е важно. Много по-важно за нас е да се запознаем с лъжите, които е избълвал Рейзи за да стане кмет, а не е изпълнил нищо. Четете по-долу за ИСТИНАТА, това са факти, които никой, дори и кака Елка не са оспорили. Ама и да оспориш, трябва да имаш факти, а този човек е посочил точно и ясно лъжите на манипулатура Рейзи. Е, тогава, как да не потърсиш друг стопанин на града? Нека подкрепим този, който се противопоставя на статуквото- на 10 годишната власт на Рейзи. Рейзи добре живуркаше през мандата си в Несебър, нека се установи трайно там, ако ще да се кандидатира за кмет на Несебър. Важно е да се пръждосва от Созопол. 93. созополчанин
16.09.2011 18:53
Рейтинг:
4 Как ни Елка хабер си няма какви суми в милиони е усвоил Бургас от европейски проекти. А Созопол е "усвоил" същите милиони в сънищата на Рейзи и неговите глашатаи. Само ако можеше да събере две и двеста, кака Елка щеше да се откаже да коментира "постиженията" на Рейзи в европроектите. Защото едно е да четеш в пресата, където Рейзи плаща луди пари за реклама, какво би си строило в Созопол, а друго е какво всъщност е положението . Разликата е като от небето до земята. Факт! 92. Созополис
16.09.2011 17:48
Рейтинг:
5 Г-жо Елка, не знам дали това Ви е името или просто "смятате" добре щом сте преценили, че Созопол трябва да задмине Бургас по мащаби на строителството...а може би сте строителен предприемач, имащ интерес г-н Рейзи да е кмет 91. До П.Рейзи
16.09.2011 17:44
Рейтинг:
6 Рейзи, първо се научи да говориш и пишеш правилен български език. Второ - почни да уважаваш съгражданите си, а не само да "уважаваш" някои цигански булки. Трето-морето не е до колене и само с късмет не може. Четвърто-памперса ти виси и е време да ти го сменят(висенето е от преяждане).Пето - уникално тъп си и това личи от километри.Слагачите ти те хвалят само защото по между си могат на воля да се подиграват на простотията ти....ако разбираш какво искам да кажа. 90. до кака Елка
16.09.2011 17:07
Рейтинг:
5 Како, не ти е вярна информацията. Явно си в кухнята, в общината на самодоволния Пинко, но това те прави още по-смешна.Този проект още не е реализиран като първо. Второ, той касае училищата в Созопол и други села от общината, за което с нашите данъци плащаме около 160 хил.лв. за съфинансиране и трето моето питане беше за : СПЕЧЕЛЕН И ОСЪЩЕСТВЕН ПРОЕКТ ЗА ГРАДА-ДЪРЖАВА С О З О П О Л!Щом имаш други - давай да ги чуем, ама едва ли. 89. до любезно
16.09.2011 12:21
Рейтинг:
-5 "Внедряване на мерки за енергийна ефективност на образователната инфраструктура на територията на община Созопол" . Това удовлетворява ли те? Мога да ти напиша още доста. Искаш ли? 88. любезно
16.09.201
62.
lilana
09.10.2011 09:10

Рейтинг:
1
Зад Панайот Рейзи стои държавната машина, но той е предвидим и ще го победя


Тихомир Янакиев
Ключови думи: Панайот Рейзи, Тихомир Янакиев, ГЕРБ, БСП, Созопол, община, местни избори, купуване, гласове, Бяс на деня, На светло, Свят, България, Бесове.бг, Сподели: Сподели12 Септември 2011, Понеделник Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимка Ивелина ДОНЧЕВА

Няма да участвам в схемите с купуване на гласове и вярвам, че моите съграждани ще оценят това

Тихомир Янакиев е роден в Созопол, на 39 години е. Женен е, има две деца – дъщеря на 5 години и син на 1,5 години. До VІІІ клас учи в родния град, а после – в Бургас. Висшето образование завършва във Варна, специалност „Маркетинг и мениджмънт”, а магистърска степен получава в Бургаския университет „Проф. д-р Асен Златаров”.
Професионалният опит на днешния банкер е дълъг и разнообразен, деен е и се е захващал с работа в различни сфери. През 1993 година е бил моряк на океански кораб, после се е занимавал с различна търговска дейност. „Като всеки млад човек по това време опитвах от всичко, дори е бях и безработен”, казва за себе си Янакиев. През 2002 г. започва работа в банка в Созопол като касиер, там работил 2 години, а от май 2004 г. е завеждащ сектор на банков клон.

- Г-н Янакиев, защо се кандидатирате за кмет в Созопол в една трудна община, където изборите се смятат за служебно спечели от сегашния градоначалник Панайот Рейзи?

- Аз обичам предизвикателствата. Да, моментът е изключително труден, но аз обичам да се доказвам именно в такива периоди. И в живота си досега не съм постигал нищо по лесния начин. Община Созопол е трудна от една страна, но от друга страна – не чак толкова, ако човекът, който претендира за кметското място знае какво иска. Аз смятам, че кметът трябва да защитава интересите на местните хора, да осигурява спокойствие, да има ясна и конкретна визия за политика, които ще изповядва за развитие на дадено населено място, за осигуряване работа на хората, за развитие на поминъка така, че да носи повече дивиденти на местните жители. Созопол трябва да стане по-приятна община за живеене. Аз съм живял там, в момента съм там и смятам да бъда там, искам собствените ми деца също да са там, което означава, че общината трябва да бъде по-привлекателна.

- Рейзи ли считате за ваш основен противник? Възможно ли е всички останали кандидати да се обедините срещу него?

- За г-н Рейзи мога да кажа, че е изключително сериозен играч и да, към момента виждам в негово лице най-сериозен опонент в надпреварата. И това е така най-малко, защото всички ресурси са у него. Той държи общинската власт, сега припознавайки го ГЕРБ като техен кандидат – зад него е и централната власт. Позицията, от която той тръгва, е доста по-напред от моята. Но съм уверен, че в течение на надбягването до изборите, защото то няма да е спринт, а бягане на дълго разстояние, мисля, че ще наваксам.

- Година преди изборите в Созопол се смяташе, че основната битка ще е между рейзи и областния управител Константин Гребенаров като кандидат на ГЕРБ, но в последния момент нещата се объркаха. Ако Гребенаров намери формула и реши да участва в изборите бихте ли си сътрудничили като се има предвид, че в Созопол се говори, че той държи цяла папка с уличаващи Рейзи факти?

- Аз бих си сътрудничил с всеки един човек, у който видя ценности, които аз изповядвам. Далеч съм от идеята да водя личностна война и вражда с някой от другите кандидати за кметове. Така съм възпитан. За мен не е правилно предизборното състезание да се преекспонира през призмата на междуличностните войни, та да се налага да ангажираме хора, които да се бият с обкръжението на Рейзи. Аз ще водя друг тип кампания. Папки, както вие казахте, аз няма да използвам. Който иска да го прави. Бих си партнирал с Гребенаров, с Палазов или с други на принципна основа и на база ценности, които се изповядват.

- Созопол е една от общините, сочена като пример как се купуват гласове на предишните местни избори? Имате ли изобщо механизъм срещу когото да се противопоставите на това?

- Аз срещу това явление мога да се противопоставя по един- единствен начин и той е като аз не участвам във всичко това. БСП и в частност аз - Тихомир Янакиев, няма да участваме в схема за купуване на гласове. Това въобще е толкова далеч от мен, не знам как се прави, никога не съм опитвал и нямам намерение да пробвам. Ако ромите смятат, че целта в живота им е по време на избори да получат някакви пари (не знам колко е била мизата им) и след това 4 години да стоят без работа, защото точно това става – добре, нека да си продават гласа.

- Вие като партиен кандидат на БСП ще разчитате ли само на симпатизантите на партията и ще успеете ли да ги мобилизирате като се има предвид, че през предходните 4 години там управляваха предимно местни коалиции?

- -Аз може да излизам като партийна кандидатура, но това не ме ограничава. Няма да търся връзка само с нашия електорат. Аз смятам, че човек трябва да има морални ценности и като се стреми към нещо хубаво, за да го постигне той се свързва с хора със сходни убеждения, независимо от коя партия са. Аз излизам от БСП, но не бива да бъда разглеждан като теснопартиен кандидат. Все пак съм на 39 години, сравнително млад човек съм. Винаги в живота съм се старал да бъда морален. Дори в рамките на шегата, но за да съм напълно открит, защото по време на кампанията може да се чуе всичко, мога спокойно да кажа и за личния си живот, че имам съпруга и нямам любовници. Имам две дечица, искам да им дам спокойствие. Същото е и отношението ми към хората, желанието ми е да се чувстват добре, да я няма както тази конфронтация, на която сме се нагледали, така и тази агресия, която е навсякъде и се сипе по време на кампании.

В категории: Созопол Сподели: СподелиКоментари

134 коментара Добави коментарДобавете коментар Вашето име: Моля, въведете Вашето име Коментар: Моля, въведете Вашият коментар Защитен код: Моля, въведете защитния код
134. местен
08.10.2011 23:06
Рейтинг:
-1Само думите не могат да управляват Созопол. Всички виждаме как се справя Рейзи! нека го подкрепим, за да процъфти града ни! 133. Гриша
08.10.2011 20:02
Рейтинг:
0 Тихомир ще е новия кмет на СозопОЛ ! 132. do 131
29.09.2011 15:03
Рейтинг:
0Не мирясахте с тия смешни лозунги в края на всеки пост. Къде видяхте Тихомир да обявява, че има амбиции "да спре разграбването"? Няма и да видите, гаранция. Виж за спокойствие, сътрудничество, говори, най-смелата му приказка е надпревара. Тъй че не възлагайте на човека надежди, които не съответстват нито на възможностите, нито на намеренията му. Пък и в друга статия някакви намеци за роднински връзки имаше, които не е зле да се изяснят навреме, вместо едно и също да пишете само. 131. още към 126
29.09.2011 08:54
Рейтинг:
1По отношение на пристанището, което мошеника Рейзи подари на дарителя си Кръстанов е важно да се знае, че не е нарушението на главния архитект в искането за промяна на ПУП, а в това,че е искал промяна на ПУП В КВАРТАЛ, КОЙТО ИЗОБЩО НЕ Е В РЕГУЛАЦИЯ,НЯМА ГО В ПЛАНА НА ПРОВЛАКА И ЗАБЛУЖДАВА СЪВЕТНИЦИТЕ,че прави промяна на съществуващ квартал?? Това може ли да го смели нормален човешки мозък? ЧУДОВИЩНИ МАШИНАЦИИ И ЗАБЛУДИ1 Затова БОС е завел дело № 601 от 2011г., за което дело еима обява в Държавен вестник бр. 37 от 13 май т.г.. Разбира се, делото няма да има решение до изборите, ЗАЩОТО КМЕТЪТ КРАДЕЦ ТРЯБВА ДА НИ ИЗМАНИПУЛИРА ЗА ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ! Може и нас да ни заблуждава като Областна управа,че дарявайки пристанището на Кръстанов, прави "брегоукрепване", но дали ще се вържем на лъжите му? Ако на хората от селата не им е ясно какво означава Созопол без пристанище, то на Созополчани това ни е повече от ясно. Да изметем крадците и грабителите на Созопол. Нека дадем своя глас за разума, за морала, за достойнството. Тихомир е достоен млад човек, нека го подкрепим с надежда да спре разграбването! 130. до 129
29.09.2011 08:43
Рейтинг:
2 Ако твоите витиеви послания се наричат "реалност", то тогава аз съм китаец 129. созополска реалност
29.09.2011 07:03
Рейтинг:
1 Идат избори и групата на тъй наречените мишоци-мушмороци в момента вдига истинска врява и дори засенчва истинския шум от приказките, казани на тих глас между истинските играчи, които разпределят ролите на бъдещите победители и победени. Зад кулисите някой гледа шоу и знае кой е победителят, но безпардонно мълчи и тихичко набелязва верните си воини. А подскачащите мишоци-мушмороци бъркат ли бъркат, та чак губят представа за реалност…! 128. loli
28.09.2011 14:06
Рейтинг:
-2 http://anketi.dir.bg/anketar.php?id=294 127. не си прав № 126
28.09.2011 12:43
Рейтинг:
2 Не си прав в някои детайли. незаконният ресторант на Пуховата леля вече е продаден на "собственика " над тях, Но този човек става собственик с друга далавера на Рейзи- Той получава също отстъпено право от кмета, но БЕЗ РЕШЕНИЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ! Далаверите на Рейзи са лесно същите като на цар Киро в Катуница- деспотизъм, незаконно забогатяване и злоупотреба с власт и влияние! 126. dikito
27.09.2011 09:20
Рейтинг:
6Кмета на Созопол участва в данъчна измама . Панайот Рейзи беше известен като строителен предприемач в региона , но така и на стана известно ...... , въпреки че имаше резултати – построени къщи , видимо подобрение на материалното състояние...... . Използва баща си за подставено лице – баща му Васил Рейзи /пенсионер- рибар, неграмотен/. Съставен му е ревизионен акт на стойност 366 046 лв. По под номер 800522 от 21.07.08 год. На ЦУ на НАП. ЕТ”Рейз икомерс” предоставя като обезпечение по воденото сега дело в Административен съд Бургас , придобит имот в местността Факуда , землище на с. Равадиново с размери от 9 дка. Интересно от къде пенсионираният рибар Васил Рейзи е намерил средства да закупи множество имоти в района на Созопол , и в същото време да мисли за данъчни измами , невнасяне на ДДС и др. Намерен е и „подход” към председателя на Административния съд-Бургас Атанас Вълков , с когото вече е „работил” по повод делото за изборите в Община
Созопол.

На сесия на ОБС Созопол проведена през март 2009 год. По предложение на кмета съветниците узакониха незаконна постройка за търговски цели построена на общински терен разположен на южната алея в стария град . Топ първа линия , на самия плаж . Незаконната постройка е на близки роднини на общинския съветник Гено Пухов /съветник от групата на Рейзи , а роднините – негови агитатори /. Общинския съвет гласува отстъпено право на строеж за хранително заведение в грубо нарушение на закона за Общинската собственост и продадоха ценната общинска земя от 60кв.м за 17000лв. / за сведение тези земи в града се продават по 1000 евро на квадратен метър . Из целия град се говори , че новите собственици ще я продават на собственика на терена над тях , а посредник по сделката не е трудно да се досетите кой: кмета Рейзи срещу солидна комисионна разбира се . Тук разбира се можем да поставим още един въпрос ; защо е присъствал на заседание на комисията при обсъждане на въпроса племенника Гено Пухов и защо е гласувал по тази точка от дневния ред след като това е конфликт на интереси .


Има още , четете утре. 125. sori
26.09.2011 16:09
Рейтинг:
0 suzi
26.09.2011 15:47
Рейтинг:
2 През 2008 год. Кмета Рейзи еднолично без решение на ОБС и без търг отдаде на близки до него хора общинските паркинги и пусна през летния сезон паяк. По същия начин бяха отдадени и заведения общинска собственост . От тези дейности няма постъпления в Общинския бюджет . Интересно в чий джоб отиват парите .
Улица Ропотамо известна като веселата улица едва ли не е собственост на КАТИНАРИТЕ , наематели на Харманския плаж . Така Рейзи им се отплаща за вложените от тях усилия по време на предизборната кампания : заплахи, плащане на пари на избиратели и др. Сега те владеят тази част от града в общинския бюджет можеха да постъпят 100хил. лв. И средствата да се използват за благоустрояване . И в този случай кмета се ръководи от личния си интерес , грубо погазва закона проявява престъпно бездействие към общинска собственост и събиране на приходи, разрешава облагодетелстване на трети лица за сметка на общинската собственост , поведение , за което ще бъде повдигнато обвинение от прокуратурата. 15. СЕДЕСАР
26.09.2011 15:17
Рейтинг:
3 Рейзи даде за довършителни работи два апартамента Общинска собственост над кафе Хема 150хил. за площ не повече 100кв. М , което прави по 700евро на квадратен метър. Излишно е да се отбелязва , че ремонта беше приключил и съветниците за кой ли път бяха принудени да узаконят и това беззаконие . Скъпия ремонт се направи за да живеят в лукс гл. Архитект и Директора на дирекция ТСУ в община Созопол . Това е нанесена щета на общинския бюджет. 14. Темерута
26.09.2011 15:03
Рейтинг:
3 По предложение на кмета Рейзи ОС гласува 140 хил. лв за вход ен знак на града.
По повод този знак, кметът в прав текст по време на общинската сесия обяви, че има определен скулптор, поради което ще му сумата за изработване на монумента без и без решение ОС . „СДЕЛКАТА” се осъществи, не е обществена тайна , с активното участие на гл. Архитект на общината Румен Александров , известен като „КАСИЕРА” на КМЕТА. По тази система „КМЕТ-ГЛАВЕН АРХИТЕКТ” е извършена и еднолична продажба на 15% акции, собственост на общината в” Алепу....”.
Общината участва в ..... със земя -33дка на първа линия . След няколкократни опита да се финализира прехвърлянето на акциите на общината на Алепу... и след налагане на вето от обл. Управител на решението на общ. Съвет за прехвърляне , най – накрая сделката се извърши, в резултат на което общината е ощетена с милиони лева . Естествено, това решение е в резултат от търговия с влияние чрез преобладаващо мнозинство. Не е спазена процедурата – не е внесена докладна , а е предложено директно решение и ОС е гласувал
Гл. Архитект е изготвил ПУП, както и проект за изграждане на вилно селище , подписана като автор е съпругата му . Преди да стане гл. Архитект на общината , той беше служител на Алепу. 124. до старец
26.09.2011 08:26
Рейтинг:
2 Старец си и ти е простено но кашата е в твоята глава.Май не можеш да се сетиш че добрите неща в Созопол се случваха преди да управлява Рейзи и шайката му.Така че не ми обяснявай какъв ще ти е приноса.Остави ни нас младите сами да решим какво да правим.Знаем за кого да эгласуваме но това в никакъв случай няма да са ГЕРБ и Рейзи. 123. старец
25.09.2011 19:23
Рейтинг:
2 до русолявия веселяк № 119
Голяма каша ти е в главата , веселяко, набъркал си ги всичките в тюрлю гювеч. Вземи си свери малко данните щото аз живея в този град преди ти да си се пръкнал. От мен да знаеш че червения край в Созопол дойде благодарение на Рейзи. Столетницата в този град умря за векове напред. Моя глас към ГЕРБ на тези избори ще е подарък за следващото поколение в Созопол, което ще отвори врати към по добро бъдеще, което миналите гащници /на които ти си се подложил/не ни дадоха докато властваха в града ни. 122. 2345
25.09.2011 17:43
Рейтинг:
-1 Рейзи е най-успешният кмет на Созопол до сега. „....Така че стига злоба, всичко по горе е факт и вие го знаете. Нека състезанието за кметското място бъде цивилизовано и по-силния да победи. Созопол няма нужда от злоба защото тя се връща като бумеранг 121. 1116
25.09.2011 17:39
Рейтинг:
1 Я МИ ОНЯСНИ НА МЕН ПО КОИ ДАЛАВЕТРИ СИ ПАДА БСП ,ЧЕ НЕЩО НЕ МОЖАХ ДА СХВАНА .ЗА КАКВО СЕ ВОДИ ДАЛАВЕРАТА С СВ.ТОМА-НОРМАЛНА ИЛИ СЛАБА ДАЛАВЕРА 120. до 116
25.09.2011 13:57
Рейтинг:
-2 Ей,многознайка,взимаща заплата от моите данъци, последно ти обръщам внимание, защото ти не работиш с аргументи, а с теории. Ето ти още една теория:Формата на съгласие се изразява с гласуване ЗА. А съветниците от БСП - НЕ СА " ЗА " тези далавери. По-ясно и от белия боб, но кой да го разбере. 119. стана весело
25.09.2011 13:49
Рейтинг:
1 Неуважаеми № 118, нещо си се сбъркал .Значи, ако ще се връщаме в СоциализЪма,тогава що щат в устата ти младите социалисти? Търси младите комунисти, но те не са в листата на БСП, те СА ПРЪСНАТИ ВЪВ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЛИСТИ!Например посочените от теб соц возила не бяха притежание на тези млади хора и на техните родители, а на фамилия Германови, Катя Стоянова и фамилия и други известни хубавици. Та кой от тези млади хора можеше да работи в Държавен контрол? Чий родител беше първи секретар на ДКМС, в ОК на БКП, Зам.Председател на Изпълкома и други други благинки, възможни само на "богоизбраните" членове на БКП Созопол, които колеха и бесеха в града. От които зависеше живота и бъдещето на хиляди млади хора, сега родители на тези младежи. И зависеше и се проваляше и ги мачкаха. Нима по-възрастните забравиха тези години? Те не са толкова назад във времето и се помнят. Само някои от антуража на Рейзи, пряки играчи чрез фамилиите си в тези години, много внимателно и трайно са изтрили своето минало. Младите хора, включени в листата на БСП нямат нищо общо с властта,която "отваря страшна паст" ! Този израз приляга най-вече на тези, които не се наядоха от един мандат и посягат хищни ръце към втори. Такива като тебе, неуважаеми № 118. Не посягай към морала на младите в Созопол и се скрий от нета. Добро ще направиш! 118. До всички млади в листата на БСП Созопол.
25.09.2011 13:08
Рейтинг:
-1 Натоварете се сега всички на Лади и Москвичи, които нямат - в каросериите на ЗИЛ-ове и се запретнете да работите за завръщането на социализЪма в Созопол. Всички западни стоки - вън, частните тв канали - забранени. Всеки петък програмата на телевизията на КНДР, щото братския СССР вече го нема..., всички частни ресторанти, кафета и магазини да се забранят.......!
Е разбрахме, че всички си плюхте на сурата приемайки да сте в листата на старицата БСП. Ама така е жаждата за власт е сладка не напразно е казал народа:" Кога някой усети власт отваря страшна паст!" 117. БИНЕВА
25.09.2011 11:58
Рейтинг:
3 НЯМА ЛИ КОЙ ДА СЕ ПОЗАИНТЕРЕСУВА ОТ НЕЗАКОНИТЕ И ОТКРАДНАТИ ИМОТИ НА КАРАМАНОВИ,МАРХОЛЕВ,ЖАБОКА.ВРЕМЕ Е !!! 116. ?
25.09.2011 10:32
Рейтинг:
2 Каваци е местност в землището на Извор, вижте си нивото само... сега пък и фалшификации на протоколи взеха да ви се привиждат. Въздържал се означава "нямам мнение по въпроса". Формата на несъгласие се изразява в гласуване ПРОТИВ. 115. Да, уважаема
25.09.2011 08:59
Рейтинг:
-2 Фактът,че съветниците на БСП са били почти винаги едиствените против или въздържал се / КОЕТО ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ ОЗНАЧАВА НЕСЪГЛАСЕН/, както и фактът,че през целия мандат на Рейзи БСП е била ОПОЗИЦИЯ, ни дава основание, пък и задължение да коментираме неудобните за вас въпроси. Пък и как от протокола, в който пише нива в "Каваци"- решение 609, сега става с. Извор?? Не че не са допускани фалшификации на протоколите, но сами да се издъните - това вече е радост за нашите души. За хората обаче, е важно, че всичко посочено от нас е ВЬЯРНО, не го оспорвате и ние като опозиция не сме беле съгласни с вас, с Рейзи и с общинските му съветници. Затова искаме Тихомир и неговите съветници. 114. до 113
25.09.2011 08:43
Рейтинг:
2 т.1 това пък за какво го цитирате, не е било обект на коментарите до момента. Или просто трябваше да намерите все нещо, на което сте гласували против?
т.2 визирам решение 573 - нито сте против, нито сте се въздържали.
т.3 - уточнете се, че става въпрос за СЕЛО ИЗВОР! Нищо чудно 1 лев и да е съвсем нормална цена, нивите все пак са по 200-500 лв за декар.
т.4 Я пак добре си вижте решение 610 - щото точно там става дума за градина! И какъв е вашият вот? - Въздържал се.
Въобще, като толкова сте се въздържали през тия 4 години, кое ви дава право сега да критикувате? 113. до настървения
25.09.2011 07:59
Рейтинг:
1 Тъй като много, ама много , ама много,много искаш да ти кажем,защо БСП е мълчала и е подкрепяла продажбите на св.Тома, на Главбулгарстрой и други, ето сега малко факти: 1.За продажбата на акциите на община Созопол на "Алепу вилидж" решение на общ.съвет № 340- ПРОТИВ: Росен Деспов и Димитър Желев/ БСП/,Гребенаров /Герб/ и Бардуков.
2.за св. Тома -продажба на общински хотели, кафене и басейн - решение № 354 - ПРОТИВ: Росен Деспов / БСП/, зцащото Димитър Желев отсъства.
3. Решение 609 и 610 за продажба на ниви на "Каваци": едната от 3дка,другата от 92 дка - за по 1 / ЕДИН лев/ за квадратен метър -Гласували: Желев и Деспов /БСП/- въздържали се.
4. Решение 689 за продажба на "Герени" на три имота от 3.5 дка,8.1дка и 8.4 дка ГЛАСУВАЛИ: РОСЕН ДЕСПОВ / бсп/ - ПРОТИВ
Дали ти трябват още аргументи,че никой не купувал и не може да купи БСП, нито съвестта на съветниците от БСП ? Така,че не напирай, за всяка твоя манипулирана информация, има документи, а те са факти срещу които никой не може да скача. Гласувайте на Тихомир, за да ви е мирна главата и сигурно бъдещето. 112. 111,
25.09.2011 07:32
Рейтинг:
3 Така, на втория въпрос не отговаряте, значи определено ви плащат и на вас същите благодетели - да си трайкате докато се разпродавате гори, плажове, парцели.
А на първия въпрос - продължавате май да лъжете, цитирайте си въпросния протокол, ако обичате. Защото в протокол 27/2009г. решение 601 пише съвсем друго! 111. до 110
24.09.2011 19:59
Рейтинг:
2 Няма лъжа приятелю.Рейзи подари 2дка. Созополска земя на благодетеля се Кръстанов.Чети протоколи на ОбС Созопол а той знае как да му се отблагодари.Нима не помните джиповете с врачанска регистрация на мутрите от охранителната фирма на Кръстанов които с Катинарите шетаха из Общината .А що се отнася до пасквилчетата там силни са глашатаите на Рейзи.Созопол се събужда и аз вярвам че младите и всички разумни хора на Созопол ще гласуват за нов кмет.Ние не искаме Созопол да е повече синоним на корупция кражби лъжи на простотия.Вярвам в промяната ако всички повярвате ще я постигнем. 110. до 108
24.09.2011 14:12
Рейтинг:
0 Коя е лъжата ли? Ами това, че са ПОДАРЕНИ земи на "благодетеля на Рейзи". Точно в пасквилчето ви Истината, прочетете си го пак.

А на другия въпрос, който постоянно отбягвате - защо не гласувахте против? Конкретно за градина и св.тома /има и много други примери, но да не изместваме темата отново/. Хайде веднъж завинаги отговорете - ЗАПЛАШИХА ли ви, ПЛАТИХА ли ви, АКЪЛЪТ ли не ви стигна, та не разбрахте навреме какво става, а чак сега, преди изборите се сетихте - кажете го най-после! 109. ало Созопол
24.09.2011 13:40
Рейтинг:
0 Призовавам всички млади хора на Созопол да подкрепят Тихомир Янакиев за кмет на нашия град. Да убедят своите родители, че лъжите и, клеветите и манипулациите на Рейзи и кохорта , трябва да бъдат спряни, като гласуват за младия човек. Да се преборят със страха си,че Рейзи ще им отмъщава по всевъзможен начин, ако не гласуват за него, защото няма как да знае за кого са гласували. Да спрем превземането на Созопол от хора в селата, на които им е все едно какво се случва в града, важно е само да вземат гнусните 200лева за гласа си. Само ако всички гласуваме, ако гласуваме да изметем шуробаджанащината в общината, само тогава ще успеем. Хора, Созополчани, да се обединим срещу корупцията и отчуждението. Някой има полза от това да ни разделя и заплашва. Нека ние, младите да покажем,че не се купуваме, не се лъжем, не се манипулираме,не се боим от държавната машина и нейната пионка- Панайот Рейзи. 108. до "къде са парите"
24.09.2011 12:09
Рейтинг:
0 Уважаеми/а/, коя точно "лъжа" ти се струва клевата, с което се "обезсилват и останалите ви аргументи?Не става ясно, но затова пък, сам ни съобщаваш,че "трябва да се търси отговорност за това което е обещано и неизпълнено"! БРАВО! Самоче, в този сайт има публикувано "ИСТИНАТА", която никой не е оспорил и в който материал се вижда,че Рейзи не е изпълнил най-значимите за Созопол обекти и поради това не би трябвало да има мотив да иска втори мандат. Но неговият гьонсурат е вече световно известен и не му попречи отново да обещае: ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ И ПОЛИКЛИНИКА И др. и др.. Това само доказва факта,че не е изпълнил основните си ангажименти! Такива като теб, обаче са лесно манипулируеми и това личи от изречението ти: "сам министърът оповести пред медиите причините..." Ами точно така, Министър Нона Караджова заяви,че няма проект на пречиставетлна станция Созопол. И не защото предишните кметове не са направили проект, който започна, а защото Рейзи го спря, увеличи стойността му /защо ли?!?/, не му го признаха и го завариха неподготвен с проект, когато правителството беше осигурило парите! Това е едната истина, а другата за другия Министър Плевнелиев беше,че не е оразмерена според истинския брой потребители. Това също означава, че причината е в община Созопол, в кмета Рейзи и никъде другаде!До тук тезата ти че " търсите едвтина слава" и че нямаме "солидни аргументи" е разбита на пух и прах. Какво щяло са се случи, ако, защото, когато и т.н. са алабалистики, присъщи на популистите, едва ли би искал да попаднеш в тази категория, освен ако не си един от управляващите или кандидат да управлява този древен, древен град. С мъдри, мъдри хора, които се лъжат само веднъж.Да, ние искаме ДА НЕ Е РЕЙЗИ и казваме има други, които могат. Защото РЕЙЗИ НЕ МОЖЕ ДА ГРАДИ, РЕЙЗИ МОЖЕ ДА КРАДЕ , а ние не даваме повече земя и каквото и да е било наше! ДОТУК! 107. до 101
23.09.2011 08:38
Рейтинг:
3 Не знам дали стоиш зад Тихомир като кандидат за кмет но не забравяй че фактите имат и друга страна тази която прикриваш но хората знаят за мандата му като общински съветник и тя не толкова лицеприятна.С писанията си го вкарваш в конфликт с колегите му съветници от този период отБСП и така намаляш влиянието му сред редовите членове на партията която го е издигнала.Смени тона не му помагаш.Затова БСП не може максимално да се мобилизира вместо да се атакува с несвършеното Рейзи се търси "лошия" в редиците на партията. 106. къде са парите
22.09.2011 13:02
Рейтинг:
-1 Къде са парите е друг въпрос, аз просто цитирам протоколи и съм дълбоко смутен от това че виждам известно изопачаване на нещата. Човек или лъже, или не, средно положение няма. Изключение прави благородната лъжа и донякъде лъжата поради страх, но тук те място нямат! Така че проверявайте фактите, преди да пишете гръмки слова из публичното пространство, защото изглежда поне една от нападките ви може да бъде квалифицирана като клевета. Това като цяло обезсилва и останалите ви аргументи, а това не е хубаво, наистина трябва да се търси отговорност за това което е обещано и неизпълнено, както и за целесъобразността и ползите от някои решения. Пречиствателна станция също знаем защо няма, стига сте се въртели около този проблем, защото активи от там няма да получите, не разбрахте ли? Та сам министърът оповести пред медиите причините за спирането й, а преди това течеше някаква проверка, която бавеше нещата. Правите им още по-силен коза с пречиствателната станция, защото е ясно, че с подкрепата на герб тя вече ще бъде реализирана.Толкова ли сте неспособни наистина да изградите една солидна позиция със състоятелни аргументи или просто търсите евтина слава, ей това не можах само да разбера? Вие сте лява партия, аз ли да ви уча - хората очакват от вас да чуят, че ще живеят по-добре, че бедните няма да стават все по-бедни, а богатите все по-богати, че ще им дадете работа, ще подкрепите поминъка, ще върнете туристите в частните квартири и семейните хотели по някакъв конкретен начин - ей такива неща /друг е въпросът дали от устата на един банкер ще повярват на това/. Какво направил и какво не направил Рейзи всички знаят, пък и това най-вероятно ще бъде тема и на други кампании, така че определено не разбирам - едва ли няма кой да ви каже как се прави кампания, явно просто нямате желание за промяна, освен едно единствено: Да НЕ Е Рейзи, да СМЕ ние. Единствено това прозира от всичките ви коментари. И защо поне веднъж не дадохте отговор защо не гласувахте *против* за толкова много неща, които сега критикувате? 105. интересно
22.09.2011 11:28
Рейтинг:
-2 Стига бе, Пинко е продал земя за близо 1800лв. за кв.метър? Тогава ЗАЩО СОЗОПОЛ НЯМА ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ? Къде се дянаха тези 21 млн.лв.? Не се ли усещате колко сте смешни? Иначе признавате всички продажби, но ПИТАХТЕ ЛИ СОБСТВЕНИЦИТЕ - СОЗОПОЛЧАНИ ДАЛИ СМЕ СЪГЛАСНИ Не сте питали, не сме съгласни, затова сега ще ви изметем- ВСИЧКИ продажни съветници-Недин,Пухов,Пехливанова, Мархолев, и други блюдолизци на крадеца Рейзи. Тихо- ДАВАЙ, ТИ СИ ! Трябва ни добронамерен, морален и можеш НОВ, МЛАД ЧОВЕК! 104. до №101
21.09.2011 18:10
Рейтинг:
1 Е няма как да знаем за вашите подвизи, не сте си публикували протоколите в интернет, за разлика от сегашните. В тях например можем да направим справка за всичките ви критики, така че моля бъдете обективни. Продадени ли са на безценица апартаменти на Аркутино, както писахте? Да. Гласували против - нула. Продадени ли са земи на градина на безценица? Да. Гласували против - нула. ПОДАРЕНИ ли са земи на Кръстанов? Ами хайде да помислим дружно, при средна цена от 866 евро за квадрат, колкото е заплатено за общо шестте парцела, при това за идеални части, как мислите???Общо над 21 млн.лева продажна цена за 12 декара, не е ли малко пресилено чак пък за подаръци да говорите? И нещо прозира в коментара ви опит отново да се дистанцирате от миналото си, сега пък кметицата ви пречела. А кой ви пречеше на решенията, които сега критикувате, да се разпишете поне с един глас против? 103. до №100
21.09.2011 17:08
Рейтинг:
0 Не си
135.
до местен
09.10.2011 11:36:34
0
2
Днес съм в настроение и се радвам още един местен човек като мен да е в настроение. За дъ е пълно моето удоволствие от общото ни настроение, много те моля, напиши ми първите пет неща, които ти идват наум, направени от Рейзи за гр. Созопол, за да ги сравня с моите първи пет с удоволствие.
134.
местен
09.10.2011 01:06:19
3
0
Само думите не могат да управляват Созопол. Всички виждаме как се справя Рейзи! нека го подкрепим, за да процъфти града ни!
133.
Гриша
08.10.2011 22:02:14
0
2
Тихомир ще е новия кмет на СозопОЛ !
132.
do 131
29.09.2011 17:03:16
8
8
Не мирясахте с тия смешни лозунги в края на всеки пост. Къде видяхте Тихомир да обявява, че има амбиции "да спре разграбването"? Няма и да видите, гаранция. Виж за спокойствие, сътрудничество, говори, най-смелата му приказка е надпревара. Тъй че не възлагайте на човека надежди, които не съответстват нито на възможностите, нито на намеренията му. Пък и в друга статия някакви намеци за роднински връзки имаше, които не е зле да се изяснят навреме, вместо едно и също да пишете само.
131.
още към 126
29.09.2011 10:54:23
3
4
По отношение на пристанището, което мошеника Рейзи подари на дарителя си Кръстанов е важно да се знае, че не е нарушението на главния архитект в искането за промяна на ПУП, а в това,че е искал промяна на ПУП В КВАРТАЛ, КОЙТО ИЗОБЩО НЕ Е В РЕГУЛАЦИЯ,НЯМА ГО В ПЛАНА НА ПРОВЛАКА И ЗАБЛУЖДАВА СЪВЕТНИЦИТЕ,че прави промяна на съществуващ квартал?? Това може ли да го смели нормален човешки мозък? ЧУДОВИЩНИ МАШИНАЦИИ И ЗАБЛУДИ1 Затова БОС е завел дело № 601 от 2011г., за което дело еима обява в Държавен вестник бр. 37 от 13 май т.г.. Разбира се, делото няма да има решение до изборите, ЗАЩОТО КМЕТЪТ КРАДЕЦ ТРЯБВА ДА НИ ИЗМАНИПУЛИРА ЗА ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ! Може и нас да ни заблуждава като Областна управа,че дарявайки пристанището на Кръстанов, прави "брегоукрепване", но дали ще се вържем на лъжите му? Ако на хората от селата не им е ясно какво означава Созопол без пристанище, то на Созополчани това ни е повече от ясно. Да изметем крадците и грабителите на Созопол. Нека дадем своя глас за разума, за морала, за достойнството. Тихомир е достоен млад човек, нека го подкрепим с надежда да спре разграбването!
130.
до 129
29.09.2011 10:43:54
0
2
Ако твоите витиеви послания се наричат "реалност", то тогава аз съм китаец
129.
созополска реалност
29.09.2011 09:03:20
1
2
Идат избори и групата на тъй наречените мишоци-мушмороци в момента вдига истинска врява и дори засенчва истинския шум от приказките, казани на тих глас между истинските играчи, които разпределят ролите на бъдещите победители и победени. Зад кулисите някой гледа шоу и знае кой е победителят, но безпардонно мълчи и тихичко набелязва верните си воини. А подскачащите мишоци-мушмороци бъркат ли бъркат, та чак губят представа за реалност…!
128.
loli
28.09.2011 16:06:25
2
0
http://anketi.dir.bg/anketar.php?id=294
127.
не си прав № 126
28.09.2011 14:43:46
0
2
Не си прав в някои детайли. незаконният ресторант на Пуховата леля вече е продаден на "собственика " над тях, Но този човек става собственик с друга далавера на Рейзи- Той получава също отстъпено право от кмета, но БЕЗ РЕШЕНИЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ! Далаверите на Рейзи са лесно същите като на цар Киро в Катуница- деспотизъм, незаконно забогатяване и злоупотреба с власт и влияние!
126.
dikito
27.09.2011 11:20:16
0
6
Кмета на Созопол участва в данъчна измама . Панайот Рейзи беше известен като строителен предприемач в региона , но така и на стана известно ...... , въпреки че имаше резултати – построени къщи , видимо подобрение на материалното състояние...... . Използва баща си за подставено лице – баща му Васил Рейзи /пенсионер- рибар, неграмотен/. Съставен му е ревизионен акт на стойност 366 046 лв. По под номер 800522 от 21.07.08 год. На ЦУ на НАП. ЕТ”Рейз икомерс” предоставя като обезпечение по воденото сега дело в Административен съд Бургас , придобит имот в местността Факуда , землище на с. Равадиново с размери от 9 дка. Интересно от къде пенсионираният рибар Васил Рейзи е намерил средства да закупи множество имоти в района на Созопол , и в същото време да мисли за данъчни измами , невнасяне на ДДС и др. Намерен е и „подход” към председателя на Административния съд-Бургас Атанас Вълков , с когото вече е „работил” по повод делото за изборите в Община
Созопол.

На сесия на ОБС Созопол проведена през март 2009 год. По предложение на кмета съветниците узакониха незаконна постройка за търговски цели построена на общински терен разположен на южната алея в стария град . Топ първа линия , на самия плаж . Незаконната постройка е на близки роднини на общинския съветник Гено Пухов /съветник от групата на Рейзи , а роднините – негови агитатори /. Общинския съвет гласува отстъпено право на строеж за хранително заведение в грубо нарушение на закона за Общинската собственост и продадоха ценната общинска земя от 60кв.м за 17000лв. / за сведение тези земи в града се продават по 1000 евро на квадратен метър . Из целия град се говори , че новите собственици ще я продават на собственика на терена над тях , а посредник по сделката не е трудно да се досетите кой: кмета Рейзи срещу солидна комисионна разбира се . Тук разбира се можем да поставим още един въпрос ; защо е присъствал на заседание на комисията при обсъждане на въпроса племенника Гено Пухов и защо е гласувал по тази точка от дневния ред след като това е конфликт на интереси .


Има още , четете утре.
125.
sori
26.09.2011 18:09:01
2
2
suzi
26.09.2011 15:47
Рейтинг:
2 През 2008 год. Кмета Рейзи еднолично без решение на ОБС и без търг отдаде на близки до него хора общинските паркинги и пусна през летния сезон паяк. По същия начин бяха отдадени и заведения общинска собственост . От тези дейности няма постъпления в Общинския бюджет . Интересно в чий джоб отиват парите .
Улица Ропотамо известна като веселата улица едва ли не е собственост на КАТИНАРИТЕ , наематели на Харманския плаж . Така Рейзи им се отплаща за вложените от тях усилия по време на предизборната кампания : заплахи, плащане на пари на избиратели и др. Сега те владеят тази част от града в общинския бюджет можеха да постъпят 100хил. лв. И средствата да се използват за благоустрояване . И в този случай кмета се ръководи от личния си интерес , грубо погазва закона проявява престъпно бездействие към общинска собственост и събиране на приходи, разрешава облагодетелстване на трети лица за сметка на общинската собственост , поведение , за което ще бъде повдигнато обвинение от прокуратурата. 15. СЕДЕСАР
26.09.2011 15:17
Рейтинг:
3 Рейзи даде за довършителни работи два апартамента Общинска собственост над кафе Хема 150хил. за площ не повече 100кв. М , което прави по 700евро на квадратен метър. Излишно е да се отбелязва , че ремонта беше приключил и съветниците за кой ли път бяха принудени да узаконят и това беззаконие . Скъпия ремонт се направи за да живеят в лукс гл. Архитект и Директора на дирекция ТСУ в община Созопол . Това е нанесена щета на общинския бюджет. 14. Темерута
26.09.2011 15:03
Рейтинг:
3 По предложение на кмета Рейзи ОС гласува 140 хил. лв за вход ен знак на града.
По повод този знак, кметът в прав текст по време на общинската сесия обяви, че има определен скулптор, поради което ще му сумата за изработване на монумента без и без решение ОС . „СДЕЛКАТА” се осъществи, не е обществена тайна , с активното участие на гл. Архитект на общината Румен Александров , известен като „КАСИЕРА” на КМЕТА. По тази система „КМЕТ-ГЛАВЕН АРХИТЕКТ” е извършена и еднолична продажба на 15% акции, собственост на общината в” Алепу....”.
Общината участва в ..... със земя -33дка на първа линия . След няколкократни опита да се финализира прехвърлянето на акциите на общината на Алепу... и след налагане на вето от обл. Управител на решението на общ. Съвет за прехвърляне , най – накрая сделката се извърши, в резултат на което общината е ощетена с милиони лева . Естествено, това решение е в резултат от търговия с влияние чрез преобладаващо мнозинство. Не е спазена процедурата – не е внесена докладна , а е предложено директно решение и ОС е гласувал
Гл. Архитект е изготвил ПУП, както и проект за изграждане на вилно селище , подписана като автор е съпругата му . Преди да стане гл. Архитект на общината , той беше служител на Алепу.
124.
до старец
26.09.2011 10:26:29
1
3
Старец си и ти е простено но кашата е в твоята глава.Май не можеш да се сетиш че добрите неща в Созопол се случваха преди да управлява Рейзи и шайката му.Така че не ми обяснявай какъв ще ти е приноса.Остави ни нас младите сами да решим какво да правим.Знаем за кого да эгласуваме но това в никакъв случай няма да са ГЕРБ и Рейзи.
123.
старец
25.09.2011 21:23:58
2
4
до русолявия веселяк № 119
Голяма каша ти е в главата , веселяко, набъркал си ги всичките в тюрлю гювеч. Вземи си свери малко данните щото аз живея в този град преди ти да си се пръкнал. От мен да знаеш че червения край в Созопол дойде благодарение на Рейзи. Столетницата в този град умря за векове напред. Моя глас към ГЕРБ на тези избори ще е подарък за следващото поколение в Созопол, което ще отвори врати към по добро бъдеще, което миналите гащници /на които ти си се подложил/не ни дадоха докато властваха в града ни.
122.
2345
25.09.2011 19:43:53
4
3
Рейзи е най-успешният кмет на Созопол до сега. „....Така че стига злоба, всичко по горе е факт и вие го знаете. Нека състезанието за кметското място бъде цивилизовано и по-силния да победи. Созопол няма нужда от злоба защото тя се връща като бумеранг
121.
1116
25.09.2011 19:39:57
3
4
Я МИ ОНЯСНИ НА МЕН ПО КОИ ДАЛАВЕТРИ СИ ПАДА БСП ,ЧЕ НЕЩО НЕ МОЖАХ ДА СХВАНА .ЗА КАКВО СЕ ВОДИ ДАЛАВЕРАТА С СВ.ТОМА-НОРМАЛНА ИЛИ СЛАБА ДАЛАВЕРА
120.
до 116
25.09.2011 15:57:01
6
4
Ей,многознайка,взимаща заплата от моите данъци, последно ти обръщам внимание, защото ти не работиш с аргументи, а с теории. Ето ти още една теория:Формата на съгласие се изразява с гласуване ЗА. А съветниците от БСП - НЕ СА " ЗА " тези далавери. По-ясно и от белия боб, но кой да го разбере.
119.
стана весело
25.09.2011 15:49:31
4
5
Неуважаеми № 118, нещо си се сбъркал .Значи, ако ще се връщаме в СоциализЪма,тогава що щат в устата ти младите социалисти? Търси младите комунисти, но те не са в листата на БСП, те СА ПРЪСНАТИ ВЪВ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЛИСТИ!Например посочените от теб соц возила не бяха притежание на тези млади хора и на техните родители, а на фамилия Германови, Катя Стоянова и фамилия и други известни хубавици. Та кой от тези млади хора можеше да работи в Държавен контрол? Чий родител беше първи секретар на ДКМС, в ОК на БКП, Зам.Председател на Изпълкома и други други благинки, възможни само на "богоизбраните" членове на БКП Созопол, които колеха и бесеха в града. От които зависеше живота и бъдещето на хиляди млади хора, сега родители на тези младежи. И зависеше и се проваляше и ги мачкаха. Нима по-възрастните забравиха тези години? Те не са толкова назад във времето и се помнят. Само някои от антуража на Рейзи, пряки играчи чрез фамилиите си в тези години, много внимателно и трайно са изтрили своето минало. Младите хора, включени в листата на БСП нямат нищо общо с властта,която "отваря страшна паст" ! Този израз приляга най-вече на тези, които не се наядоха от един мандат и посягат хищни ръце към втори. Такива като тебе, неуважаеми № 118. Не посягай към морала на младите в Созопол и се скрий от нета. Добро ще направиш!
118.
До всички млади в листата на БСП Созопол.
25.09.2011 15:08:42
6
5
Натоварете се сега всички на Лади и Москвичи, които нямат - в каросериите на ЗИЛ-ове и се запретнете да работите за завръщането на социализЪма в Созопол. Всички западни стоки - вън, частните тв канали - забранени. Всеки петък програмата на телевизията на КНДР, щото братския СССР вече го нема..., всички частни ресторанти, кафета и магазини да се забранят.......!
Е разбрахме, че всички си плюхте на сурата приемайки да сте в листата на старицата БСП. Ама така е жаждата за власт е сладка не напразно е казал народа:" Кога някой усети власт отваря страшна паст!"
117.
БИНЕВА
25.09.2011 13:58:31
3
6
НЯМА ЛИ КОЙ ДА СЕ ПОЗАИНТЕРЕСУВА ОТ НЕЗАКОНИТЕ И ОТКРАДНАТИ ИМОТИ НА КАРАМАНОВИ,МАРХОЛЕВ,ЖАБОКА.ВРЕМЕ Е !!!
116.
?
25.09.2011 12:32:14
2
4
Каваци е местност в землището на Извор, вижте си нивото само... сега пък и фалшификации на протоколи взеха да ви се привиждат. Въздържал се означава "нямам мнение по въпроса". Формата на несъгласие се изразява в гласуване ПРОТИВ.
115.
Да, уважаема
25.09.2011 10:59:03
3
1
Фактът,че съветниците на БСП са били почти винаги едиствените против или въздържал се / КОЕТО ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ ОЗНАЧАВА НЕСЪГЛАСЕН/, както и фактът,че през целия мандат на Рейзи БСП е била ОПОЗИЦИЯ, ни дава основание, пък и задължение да коментираме неудобните за вас въпроси. Пък и как от протокола, в който пише нива в "Каваци"- решение 609, сега става с. Извор?? Не че не са допускани фалшификации на протоколите, но сами да се издъните - това вече е радост за нашите души. За хората обаче, е важно, че всичко посочено от нас е ВЬЯРНО, не го оспорвате и ние като опозиция не сме беле съгласни с вас, с Рейзи и с общинските му съветници. Затова искаме Тихомир и неговите съветници.
114.
до 113
25.09.2011 10:43:32
1
3
т.1 това пък за какво го цитирате, не е било обект на коментарите до момента. Или просто трябваше да намерите все нещо, на което сте гласували против?
т.2 визирам решение 573 - нито сте против, нито сте се въздържали.
т.3 - уточнете се, че става въпрос за СЕЛО ИЗВОР! Нищо чудно 1 лев и да е съвсем нормална цена, нивите все пак са по 200-500 лв за декар.
т.4 Я пак добре си вижте решение 610 - щото точно там става дума за градина! И какъв е вашият вот? - Въздържал се.
Въобще, като толкова сте се въздържали през тия 4 години, кое ви дава право сега да критикувате?
113.
до настървения
25.09.2011 09:59:14
1
2
Тъй като много, ама много , ама много,много искаш да ти кажем,защо БСП е мълчала и е подкрепяла продажбите на св.Тома, на Главбулгарстрой и други, ето сега малко факти: 1.За продажбата на акциите на община Созопол на "Алепу вилидж" решение на общ.съвет № 340- ПРОТИВ: Росен Деспов и Димитър Желев/ БСП/,Гребенаров /Герб/ и Бардуков.
2.за св. Тома -продажба на общински хотели, кафене и басейн - решение № 354 - ПРОТИВ: Росен Деспов / БСП/, зцащото Димитър Желев отсъства.
3. Решение 609 и 610 за продажба на ниви на "Каваци": едната от 3дка,другата от 92 дка - за по 1 / ЕДИН лев/ за квадратен метър -Гласували: Желев и Деспов /БСП/- въздържали се.
4. Решение 689 за продажба на "Герени" на три имота от 3.5 дка,8.1дка и 8.4 дка ГЛАСУВАЛИ: РОСЕН ДЕСПОВ / бсп/ - ПРОТИВ
Дали ти трябват още аргументи,че никой не купувал и не може да купи БСП, нито съвестта на съветниците от БСП ? Така,че не напирай, за всяка твоя манипулирана информация, има документи, а те са факти срещу които никой не може да скача. Гласувайте на Тихомир, за да ви е мирна главата и сигурно бъдещето.
112.
111,
25.09.2011 09:32:02
0
3
Така, на втория въпрос не отговаряте, значи определено ви плащат и на вас същите благодетели - да си трайкате докато се разпродавате гори, плажове, парцели.
А на първия въпрос - продължавате май да лъжете, цитирайте си въпросния протокол, ако обичате. Защото в протокол 27/2009г. решение 601 пише съвсем друго!
111.
до 110
24.09.2011 21:59:49
2
4
Няма лъжа приятелю.Рейзи подари 2дка. Созополска земя на благодетеля се Кръстанов.Чети протоколи на ОбС Созопол а той знае как да му се отблагодари.Нима не помните джиповете с врачанска регистрация на мутрите от охранителната фирма на Кръстанов които с Катинарите шетаха из Общината .А що се отнася до пасквилчетата там силни са глашатаите на Рейзи.Созопол се събужда и аз вярвам че младите и всички разумни хора на Созопол ще гласуват за нов кмет.Ние не искаме Созопол да е повече синоним на корупция кражби лъжи на простотия.Вярвам в промяната ако всички повярвате ще я постигнем.
110.
до 108
24.09.2011 16:12:05
3
3
Коя е лъжата ли? Ами това, че са ПОДАРЕНИ земи на "благодетеля на Рейзи". Точно в пасквилчето ви Истината, прочетете си го пак.

А на другия въпрос, който постоянно отбягвате - защо не гласувахте против? Конкретно за градина и св.тома /има и много други примери, но да не изместваме темата отново/. Хайде веднъж завинаги отговорете - ЗАПЛАШИХА ли ви, ПЛАТИХА ли ви, АКЪЛЪТ ли не ви стигна, та не разбрахте навреме какво става, а чак сега, преди изборите се сетихте - кажете го най-после!
109.
ало Созопол
24.09.2011 15:40:10
3
3
Призовавам всички млади хора на Созопол да подкрепят Тихомир Янакиев за кмет на нашия град. Да убедят своите родители, че лъжите и, клеветите и манипулациите на Рейзи и кохорта , трябва да бъдат спряни, като гласуват за младия човек. Да се преборят със страха си,че Рейзи ще им отмъщава по всевъзможен начин, ако не гласуват за него, защото няма как да знае за кого са гласували. Да спрем превземането на Созопол от хора в селата, на които им е все едно какво се случва в града, важно е само да вземат гнусните 200лева за гласа си. Само ако всички гласуваме, ако гласуваме да изметем шуробаджанащината в общината, само тогава ще успеем. Хора, Созополчани, да се обединим срещу корупцията и отчуждението. Някой има полза от това да ни разделя и заплашва. Нека ние, младите да покажем,че не се купуваме, не се лъжем, не се манипулираме,не се боим от държавната машина и нейната пионка- Панайот Рейзи.
108.
до "къде са парите"
24.09.2011 14:09:21
4
4
Уважаеми/а/, коя точно "лъжа" ти се струва клевата, с което се "обезсилват и останалите ви аргументи?Не става ясно, но затова пък, сам ни съобщаваш,че "трябва да се търси отговорност за това което е обещано и неизпълнено"! БРАВО! Самоче, в този сайт има публикувано "ИСТИНАТА", която никой не е оспорил и в който материал се вижда,че Рейзи не е изпълнил най-значимите за Созопол обекти и поради това не би трябвало да има мотив да иска втори мандат. Но неговият гьонсурат е вече световно известен и не му попречи отново да обещае: ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ И ПОЛИКЛИНИКА И др. и др.. Това само доказва факта,че не е изпълнил основните си ангажименти! Такива като теб, обаче са лесно манипулируеми и това личи от изречението ти: "сам министърът оповести пред медиите причините..." Ами точно така, Министър Нона Караджова заяви,че няма проект на пречиставетлна станция Созопол. И не защото предишните кметове не са направили проект, който започна, а защото Рейзи го спря, увеличи стойността му /защо ли?!?/, не му го признаха и го завариха неподготвен с проект, когато правителството беше осигурило парите! Това е едната истина, а другата за другия Министър Плевнелиев беше,че не е оразмерена според истинския брой потребители. Това също означава, че причината е в община Созопол, в кмета Рейзи и никъде другаде!До тук тезата ти че " търсите едвтина слава" и че нямаме "солидни аргументи" е разбита на пух и прах. Какво щяло са се случи, ако, защото, когато и т.н. са алабалистики, присъщи на популистите, едва ли би искал да попаднеш в тази категория, освен ако не си един от управляващите или кандидат да управлява този древен, древен град. С мъдри, мъдри хора, които се лъжат само веднъж.Да, ние искаме ДА НЕ Е РЕЙЗИ и казваме има други, които могат. Защото РЕЙЗИ НЕ МОЖЕ ДА ГРАДИ, РЕЙЗИ МОЖЕ ДА КРАДЕ , а ние не даваме повече земя и каквото и да е било наше! ДОТУК!
107.
до 101
23.09.2011 10:38:31
2
5
Не знам дали стоиш зад Тихомир като кандидат за кмет но не забравяй че фактите имат и друга страна тази която прикриваш но хората знаят за мандата му като общински съветник и тя не толкова лицеприятна.С писанията си го вкарваш в конфликт с колегите му съветници от този период отБСП и така намаляш влиянието му сред редовите членове на партията която го е издигнала.Смени тона не му помагаш.Затова БСП не може максимално да се мобилизира вместо да се атакува с несвършеното Рейзи се търси "лошия" в редиците на партията.
106.
къде са парите
22.09.2011 15:02:40
7
6
Къде са парите е друг въпрос, аз просто цитирам протоколи и съм дълбоко смутен от това че виждам известно изопачаване на нещата. Човек или лъже, или не, средно положение няма. Изключение прави благородната лъжа и донякъде лъжата поради страх, но тук те място нямат! Така че проверявайте фактите, преди да пишете гръмки слова из публичното пространство, защото изглежда поне една от нападките ви може да бъде квалифицирана като клевета. Това като цяло обезсилва и останалите ви аргументи, а това не е хубаво, наистина трябва да се търси отговорност за това което е обещано и неизпълнено, както и за целесъобразността и ползите от някои решения. Пречиствателна станция също знаем защо няма, стига сте се въртели около този проблем, защото активи от там няма да получите, не разбрахте ли? Та сам министърът оповести пред медиите причините за спирането й, а преди това течеше някаква проверка, която бавеше нещата. Правите им още по-силен коза с пречиствателната станция, защото е ясно, че с подкрепата на герб тя вече ще бъде реализирана.Толкова ли сте неспособни наистина да изградите една солидна позиция със състоятелни аргументи или просто търсите евтина слава, ей това не можах само да разбера? Вие сте лява партия, аз ли да ви уча - хората очакват от вас да чуят, че ще живеят по-добре, че бедните няма да стават все по-бедни, а богатите все по-богати, че ще им дадете работа, ще подкрепите поминъка, ще върнете туристите в частните квартири и семейните хотели по някакъв конкретен начин - ей такива неща /друг е въпросът дали от устата на един банкер ще повярват на това/. Какво направил и какво не направил Рейзи всички знаят, пък и това най-вероятно ще бъде тема и на други кампании, така че определено не разбирам - едва ли няма кой да ви каже как се прави кампания, явно просто нямате желание за промяна, освен едно единствено: Да НЕ Е Рейзи, да СМЕ ние. Единствено това прозира от всичките ви коментари. И защо поне веднъж не дадохте отговор защо не гласувахте *против* за толкова много неща, които сега критикувате?
105.
интересно
22.09.2011 13:28:53
6
4
Стига бе, Пинко е продал земя за близо 1800лв. за кв.метър? Тогава ЗАЩО СОЗОПОЛ НЯМА ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ? Къде се дянаха тези 21 млн.лв.? Не се ли усещате колко сте смешни? Иначе признавате всички продажби, но ПИТАХТЕ ЛИ СОБСТВЕНИЦИТЕ - СОЗОПОЛЧАНИ ДАЛИ СМЕ СЪГЛАСНИ Не сте питали, не сме съгласни, затова сега ще ви изметем- ВСИЧКИ продажни съветници-Недин,Пухов,Пехливанова, Мархолев, и други блюдолизци на крадеца Рейзи. Тихо- ДАВАЙ, ТИ СИ ! Трябва ни добронамерен, морален и можеш НОВ, МЛАД ЧОВЕК!
104.
до №101
21.09.2011 20:10:46
5
6
Е няма как да знаем за вашите подвизи, не сте си публикували протоколите в интернет, за разлика от сегашните. В тях например можем да направим справка за всичките ви критики, така че моля бъдете обективни. Продадени ли са на безценица апартаменти на Аркутино, както писахте? Да. Гласували против - нула. Продадени ли са земи на градина на безценица? Да. Гласували против - нула. ПОДАРЕНИ ли са земи на Кръстанов? Ами хайде да помислим дружно, при средна цена от 866 евро за квадрат, колкото е заплатено за общо шестте парцела, при това за идеални части, как мислите???Общо над 21 млн.лева продажна цена за 12 декара, не е ли малко пресилено чак пък за подаръци да говорите? И нещо прозира в коментара ви опит отново да се дистанцирате от миналото си, сега пък кметицата ви пречела. А кой ви пречеше на решенията, които сега критикувате, да се разпишете поне с един глас против?
103.
до №100
21.09.2011 19:08:50
5
5
Не си прав/а, специално за отношението на служителите в Общината! Ама изобщо!!! Имам наблюдения в данъчна служба, в техническа и в социалните /само в есграона са малко по-кисели, но пак си гледат работата/. Ами не е имало случай в последните години, точно както го описваш: да "благодарите за наглото отношение на самозабравил се чиновник в общината само и само да не вземе да смачка молбата ви за някоя общинсак услуга, от която имате нужда". Напротив, и нещо да не е попълнено както трябва - гледат, поправят, ама нито намек, че си нещо малоумен, та не си го направил както трябва, нито кисела физиономия - нищо подобно! Обслужването, което описваш, беше такова преди доста години, когато до общината ходихме като на зъболекар, за вадене на зъб без упойка.Осъзнайте се малко, защо нападате едни обикновени хора и граждани, като всички нас? Доста неща могат да се критикуват за последните 4 години, но определено обслужването не е едно от тях!!!
102.
местен
21.09.2011 18:51:31
6
5
„......Политическите циркове са излишни за умните и забавление за простаците...'' Истината е, че
Рейзи е най-успешният кмет на Созопол до сега. „....Така че стига злоба, всичко по горе е факт и вие го знаете. Нека състезанието за кметското място бъде цивилизовано и по-силния да победи. Созопол няма нужда от злоба защото тя се връща като бумеранг.
101.
малко факти
20.09.2011 21:23:39
3
10
Някой от долусписващите каза, че Тихомир Янакиев бил в Общинския съвет когато Караманова била кмет. Ми да ние знаем това. Но защо не каза, че само Тихомир Янакиев като съветник по времето на Караманова вършеше работата за която беше избран:
Тихомир инициира подписка, под коята се подписаха над 100 души за възстановяване на крепостната стена,която беше съборена/ и все още е/ от г-дата, строящи хотела до детската градина в стария град на Созопол. Тогава кметицата Караманова не взе под внимание това. Тихомир инициира искане част от остров "Св.св.Кирик и Юлита" да се даде на Общината за да се направи паркинг и да облекчи туристите.Тихомир входира докладна да бъде затворена морската градина на Созопол за автомобили, но никой от тогавашните съветници / включително и от БСП/ не го подкрепиха.Мога да изредя още неща, които някак си останаха недооценени или нечути.Чудя се защо има хора, които на бялото казват черно? Ми Рейзи да не се е родил кмет? Или пък ористницата му го е дарявала с европроекти? Или Катя Стоянова и оная диня Германова цял живот са били общественички?
100.
Глас от Созопол
20.09.2011 20:53:36
3
6
Защо бе хора винаги си избирате морално пропаднали и безхаберни типове като Рейзи ? За да ги сочите после, че са по-прости от вас ли? Да злорадствате тайничко и като ударите по една ракия скрито да се възмущавате от ловните и любовните "подвизи" на Рейзи. Обичате ли феодалната си зависимост от самозабравилият се "Панаойтка" ? Радвате ли се да няма правила в общината ни и за всяко нещо да навеждате главици пред "бащицата"? Защо не искате да има един нормален начин на живот без Катинари, Пинчовци, Тумпали,мумпали и тем подобни? Доволни ли сте когато благодарите за наглото отношение на самозабравил се чиновник в общината само и само да не вземе да смачка молбата ви за някоя общинсак услуга, от която имате нужда? Кажете, всичко това харесва ли ви? Не искате ли промяна?!? Моралния стожер в обществото ви кмета Рейзи ли ще бъде? Него ли ще сочите за пример на децата си? Кажете...Дали ще е изберем Тихомир или някой друг, не е ли време за промяна? Не ви ли дразни факта, че Созопол не е вече за нас-местните? Кажете...но като го казвате погледнете децата си в очите и сложете ръка на сърцето си...
99.
до96 и 97
17.09.2011 18:20:34
3
4
Ти май си от най големите подлоги на Рейзи.Сапо човек нереализирал се професионално нещастен в личния си живот имного ниско интелигентен може да сипе толкова жлъч и омраза.Такива сте всички приближени на сегашния кмет.Дали от това да всявате омраза инегативизъм ставате по щастливи? Едва ли лошотията не прави никого истински щастлив а и това все някога се връща.Потърси личния си мир.
98.
боже,боже
17.09.2011 09:27:30
4
4
Не става дума за Божидар Димитров, а за истинския. Защо не слезе, та да си прибере вересиите? Колкото щеш помияри и неудачници! Бълването на гнусотии по адрес на когото и да било, не отдалечава четящите от ИСТИНАТА за проваленото управление на Рейзи. Стиска ли ви да коментирате сериозните неща за Созопол, или ви е по-лесно с л...а и тем подобни. Този ви арсенал не е печеливш.
97.
Како
17.09.2011 02:53:10
8
3
кхъ-кхъ ,Аспасийче , кака ,амчи речи нещо и за Тихомирчо , зер в една листа бяхте га ядохте кифтетата при Веска.
96.
Кака Аспасийка Порожанова
17.09.2011 01:59:58
8
4
Стига сте се карали! Моята подлога Веска ще стане кмет, а Гребенаров вече не ми е интересен, но и него успях да проваля. До всичко, което се докосна става на лайна! Хахаха!
95.
съгражданин
16.09.2011 21:31:09
6
4
Вас май ви е страх господа и дами, че изпращате Рейзи в Несебър. Оставете Янакиев да излезе срещу Рейзи и резултата ще е показателен.
94.
до созополчанин
16.09.2011 21:02:52
0
8
Не само това е важно. Много по-важно за нас е да се запознаем с лъжите, които е избълвал Рейзи за да стане кмет, а не е изпълнил нищо. Четете по-долу за ИСТИНАТА, това са факти, които никой, дори и кака Елка не са оспорили. Ама и да оспориш, трябва да имаш факти, а този човек е посочил точно и ясно лъжите на манипулатура Рейзи. Е, тогава, как да не потърсиш друг стопанин на града? Нека подкрепим този, който се противопоставя на статуквото- на 10 годишната власт на Рейзи. Рейзи добре живуркаше през мандата си в Несебър, нека се установи трайно там, ако ще да се кандидатира за кмет на Несебър. Важно е да се пръждосва от Созопол.
93.
созополчанин
16.09.2011 20:53:39
0
4
Как ни Елка хабер си няма какви суми в милиони е усвоил Бургас от европейски проекти. А Созопол е "усвоил" същите милиони в сънищата на Рейзи и неговите глашатаи. Само ако можеше да събере две и двеста, кака Елка щеше да се откаже да коментира "постиженията" на Рейзи в европроектите. Защото едно е да четеш в пресата, където Рейзи плаща луди пари за реклама, какво би си строило в Созопол, а друго е какво всъщност е положението . Разликата е като от небето до земята. Факт!
92.
Созополис
16.09.2011 19:48:13
0
5
Г-жо Елка, не знам дали това Ви е името или просто "смятате" добре щом сте преценили, че Созопол трябва да задмине Бургас по мащаби на строителството...а може би сте строителен предприемач, имащ интерес г-н Рейзи да е кмет
91.
До П.Рейзи
16.09.2011 19:44:30
0
6
Рейзи, първо се научи да говориш и пишеш правилен български език. Второ - почни да уважаваш съгражданите си, а не само да "уважаваш" някои цигански булки. Трето-морето не е до колене и само с късмет не може. Четвърто-памперса ти виси и е време да ти го сменят(висенето е от преяждане).Пето - уникално тъп си и това личи от километри.Слагачите ти те хвалят само защото по между си могат на воля да се подиграват на простотията ти....ако разбираш какво искам да кажа.
90.
до кака Елка
16.09.2011 19:07:28
0
5
Како, не ти е вярна информацията. Явно си в кухнята, в общината на самодоволния Пинко, но това те прави още по-смешна.Този проект още не е реализиран като първо. Второ, той касае училищата в Созопол и други села от общината, за което с нашите данъци плащаме около 160 хил.лв. за съфинансиране и трето моето питане беше за : СПЕЧЕЛЕН И ОСЪЩЕСТВЕН ПРОЕКТ ЗА ГРАДА-ДЪРЖАВА С О З О П О Л!Щом имаш други - давай да ги чуем, ама едва ли.
89.
до любезно
16.09.2011 14:21:07
6
1
"Внедряване на мерки за енергийна ефективност на образователната инфраструктура на територията на община Созопол" . Това удовлетворява ли те? Мога да ти напиша още доста. Искаш ли?
88.
любезно
16.09.2011 13:18:33
0
5
До кака Елка: Како, разбирам,че си информирана за нуждите на града-държава, както и за европейските пари. Моля те, би ли ми посочила ЕДИН /поне един/ проект за града-държава, за Созопол, който фаворитът ти Рейзи да е разаработил,спечелил и изпълнил? Само не ми сочи обектите на фондация "Созопол" на Арнаутски, или финансираните църква и разкопки от Държавата. Чист проект за гр. Созопол, финансиран от ЕС.Нали ги разбираш тези работи и правиш разлика между тях? Моля те, ще ти бъда задължен, за да разсея и своите съмнения.
87.
кака Елка
16.09.2011 12:20:24
10
1
Да , виждам че си младо момче и имаш мерак за кмет.Но , само мерак не стига.Ще постажуваш малко и тогава.Пък и със тази дърта партия си за никъде.БСП е за фризера.На Созопол-град държава му трябва Кмет , който да усвоява европейските пари и да задминем Бургас по мащаби на строителство .Затова приканвам созополии , да се спрат на Рейзи.Той е моят избор....
86.
мечтател от бсп
15.09.2011 22:28:32
5
2
Тъй както малките деца разлистват
и почват със картинките от края,
така и мене днеска ми се иска
за бъдещето да си помечтая.

Защо пък не? - В мечтите няма цензура,
мечтите греят с синкава прозрачност.
85.
много тъп
15.09.2011 21:01:57
6
4
Тъй като съм си много тъп и още по-много прост не мога да разбера как един човек няма сили да свърти една любовница, а има претенциите да управлява цяла община? Аз например също нямам любовница, ама това е защото съм много тъп, а не защото нямам сили. Ако бях по-умен, поне малко по-умен щях да свъртя една любовница и щях да имам претенциите да управлявам Созопол. Някой в този форум имаше претенциите да е тъп колкото мен и да се съберем всички тъпаци в една партия. Съгласен съм, обаче да прибавим и това, че нямаме любовници - ще наречем партията на тъпите и без любовници. Приемат се и други мнения. Когато станем повече във форума - имам пред вид повече тъпаците, ще се съберем и ще си ригистрираме партията за другите избори.И ще спечелим защото тъпите сме повече от умните, защото повечето нямаме любовници. И ще хпавимголям смях на всички.
84.
до 83
15.09.2011 20:32:02
4
4
Много се извинявам, но статията не е за Рейзи, а за БСП. Така че точно тук е мястото да питаме и да научим с какво са по-добри. Има статии за Рейзи, там ще си питаме кой какво обещал, какво изпълнил, ако нещо не ни е ясно, разбира се. А за младостта те си я въртят постоянно темата, може би няма с какво друго да се похвалят.
83.
шашнат
15.09.2011 19:51:38
1
5
Чета справката на изпълнените/неизпълнени/ обещания на кмета Рейзи и честно да ви кажа онемявам.Ако това е вярно, а то няма как да не се разбере /има ли някой обещанията му от миналите избори?/,тогава неам думи. Пък вие сте седнали да ми спрягате листи, млади, стари,правоговор,правопис-смешни работи. Тези данни са ужасяващи и тях трябва да коментираме. Другото е преливане от пусто в празно.Така мисля аз.
82.
до 79
15.09.2011 19:13:24
4
2
Напротив, съобщиха поне първите в листата, виж статията "Рейзи нареди листата на ГЕРБ,..." тук в сайта. И защо да не питаме, те от другите партии със сигурност знаят, очевидно е, че само обикновен избирател може да седне да пита тук. Ама много сте срамежливи и сопнати нещо, недейте тогава да казвате "А", като не искате да кажете "Б". Много ви била уникална листата, пък голяма тайна след това. И не говорим за това дали младостта е признак на почтеност /пише с едно н/, а това че почтеността не е функция на възрастта. Дори като се замисля, повече млади тарикати познавам, отколкото възрастни. И пОбликува също така се пише с У. С тоя правопис май наистина ви е доста млада аудиторията, май някъде към прогимназиална възраст?
81.
антирейзи
15.09.2011 17:45:00
0
3
http://www.xpr0.com/bg/garage/418469/invite-friend

Ей това е нивото на кмета Рейзи !
80.
въпрос
15.09.2011 16:56:23
7
4
Откога в развитието на демокрациите, отстояване на позиции, непредателство и липса на партийна екскурзия не се приема като положително качество на кандидата? Защо Тихомир да се отрича от членството си в БСП? За да се приравни на Рейзи, Катя Стоянова, Кр. Греманова и др.ли? Това ли считаме за морално в днешно време?Едното му достойнство не можете да преглътнете, ами ако достойнствата му са повече, а те са ? Колко сте жалки!
79.
до № 78
15.09.2011 16:48:11
3
5
Дали нещо ми убягва не знам, ама ми се струва,че и другите партии,най-вече -управляващата ГЕРБ не са побликували листите си. Този интерес към БСП нездрав ли се явава, чисто клюкарски ли е, или страх от имената, които са доказано некорумпирани. Иначе,да възрастта не е признак за почтенност, но пък и не съвсем, нали?
78.
77
15.09.2011 14:28:51
2
5
Е, то и старите някога бяха млади :) Важното е да са можещи и почтени, а то това, особено второто, не е пряка функция на възрастта. Кажете поне първите 3-4-ма, хубаво е да знаем и екипа, а не само кандидата за кмет.
77.
знаещ
15.09.2011 13:40:49
3
5
В листата за съветници на БСП има само млади хора от Созопол и селата. Нещо,което не може да се види в нито една друга листа. Старите муцуни ще ни гледат от всякъде, но не и от БСП!Това трябва да бъде оценено от младите хора, както и мислещите за родния Созопол!
76.
въпрос
15.09.2011 13:30:01
0
2
А кои са кандидатите за съветници в листата на БСП, никъде не пише? Някой знае ли?
75.
за истината
15.09.2011 13:22:21
1
4
Аз мога да помогна на маргиналите от кръга Рейзи и с това, което е "изпълнил" техният началник:
- Преряза лента на откритата вече и публикувана в медиите Ел подстанция на Созопол,но тя не е негово дело
- преряза лента на водоема Созопол,който беше изпълнен от Правителството на Сергей Станишев
-купи си автомобил за 160 хил.лв. от излишъка,който му беше оставен /същото направи и правителството на ГЕРБ/
- узакони не само своята тераса, но и незаконния хотел на Йоско на плажа до к-г "Веселие"
-продаде акциите и собствеността на общината на нос Хумата
-продаде застроените сгради на общината на св.Тома
-продаде южната алея
-построи детската градина в Зидарово с 1 млн.лв., дадени от правителството на Сергей Станишев/колко ли излиза кв.м. за 120кв.м.сграда?/
-вложи /или се предполага,че е вложил / 1млн и400 хил.лв. в пречиствателна станция Созопол, отново от правителството на С.Станишев.
-ремонтира читалище Росен също с пари на правителството на С.Станишев.
-парадира с ремонта на църквата св.св."К и Методий" с пари от правителството на Б.Борисов,ремонтирана от църковно настоятелство Созопол.
-подари на благодетеля си Кръстанов брега и общ. собственост на старото пристанище
-подари 20 дка земя на плажа на Градина на приятеля си Н.Банев.
Засега спирам, защото все пак и те може да допълнят списъка.
74.
до Созополис
15.09.2011 13:08:01
3
3
Караманова,колко направи?
всички от Созопол знаят,само облажените плюят,нали?
ЕХ този кокал,много е сладък!!!!!!!
73.
Созополис
15.09.2011 13:01:58
1
5
Господа имиджмейкъри на г-н Рейзи,вместо да оплювате и критикувате,вземете и напишете какво е направил вашия "велик" кмет през отминалите 4 год.
Не можете,защото НИЩО не е свършено.!
E...това ви е работата и за нея ви се плаща!
"Поздравявам ви!"хубава,доходна работа сте си намерили,да поддържате един фалшив имидж на човек, който се е обградил само с "умни и кадърни "хора,които да гъделичкат и величаят образът му.
Господа злословници,колкото и да пишете,да плюете и критикувате вие сами не можахте да изтъкнете аргументи в подкрепа на своите твърдения в този сайт.От вашите среднощни писания се разбра само че г-н Янакиев е млад,няма любовници и има хубаво семейство.Това са все плюсове и говорят добре за човека който ги притежава.
Младостта не е порок!
Когато стана кмет г-н Рейзи също беше млад-забравихте ли?
Когато стана кмет г-н Рейзи узакони набързо незаконната си тераса,построена в/у скалите,които са държавна собственост ,а не на г-н Рейзи!
/до приятел 11/До скоро господа "можещи"... любовниците ви чакат:)))
72.
до още
15.09.2011 12:58:11
3
2
няма ли да измислиш още нещо?
тея работи на комунистите ги разправяй,че те ни оправиха - даже 2 ката
71.
до още
15.09.2011 12:58:10
3
1
няма ли да измислиш още нещо?
тея работи на комунистите ги разправяй,че те ни оправиха - даже 2 ката
70.
ДО Агронома
15.09.2011 12:53:52
2
2
ХА така върти сучи , чупка в кръста .
Гладен няма да остане , като го гледам как върти дупето !
69.
ОЩЕ
15.09.2011 12:51:31
3
4
- нов план за регулация и застрояване на стар град-НЕИЗПЪЛНЕНО!
- изгр. на сграда за нуждите на неправит. организ.-Тракийско, гръцко, рибарско, младежки и спортни клубове-НЕИЗПЪЛНЕНО !
ПАРТИЯ ГЕРБ: 400 обещания, изпълнени -10%
Б.Борисов-183 лични обещания-изпълнени -13
П.Рейзи- ИСТИНАТА ГОВОРИ!
68.
още
15.09.2011 12:46:17
3
8
ЖИЗНЕНА СРЕДА И БЛАГОУСТРОЯВАНЕ:
-изграждане на пешеходен надлез на разклона за с.Атия -НЕИЗПЪЛНЕНО!
-входен знак на града- ИШЗПЪЛНЕНО и то на каква цена?
-изграждане на АВТОГАРА- НЕИЗПЪЛНЕНО!
-изгр. на подземни паркинги -НЕИЗПЪЛНЕНО!
-изгр. на съвременен градски център-НЕИЗПЪЛНЕНО!
-изгр. на детски равлекателен център"ВОДЕН ПАРК"- НЕИЗПЪЛНЕНО!
-цялостно изгр. инфраструктурата на "Мисари"-НЕИЗПЪЛНЕНО!
-стар град-алея на занаятите и места за отдих-НЕИЗПЪЛНЕНО!ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ СОЗОПОЛ И ЧЕРНОМОРЕЦ- НЕИЗПЪЛНЕНО !!!
-изгр. на вятърни генератори - НЕИЗПЪЛНЕНО!
-приоритетно решаване водоснабдяването на Индже войвода, Вършило,Присад,Атия и водоем Черноморец-НЕИЗПЪЛНЕНО!
-проектиране и изграждане на модерен функционален център в новия град-НЕИЗПЪЛЕНО!
67.
Агронома
15.09.2011 12:44:32
1
3
http://vbox7.com/play:6ca95243
НАСЛАДИСЕ НАРОДЕ НЕ ПРОПУСКАЙ>
66.
още
15.09.2011 12:38:40
2
5
СЪЗДАВАНЕ НА РАБОТНИ МЕСТА:
-Общински горско стопанство - НЕИЗПЪЛНЕНО !
-целогодишна заетост в ботан.градина,общ. яхт пристанище и голфигрище-НЕИЗПЪЛНЕНО!
-увеличаване заетостта чрез възстановяване на "Търговия-Созопол" и ЕООД- НЕИЗПЪЛНЕНО!
-
65.
още
15.09.2011 12:35:16
3
5
ТУРИЗЪМ:
-изграждане на ботаническа градина- НЕИЗПЪЛНЕНО !
-изгр. на голф комплекс и игрище- НЕИЗПЪЛНЕНО !
-изгражд. на летище в Равна гора -НЕИЗПЪЛНЕНО !
-реконструиране на общ. пристанище и стоянките на рибарските лодки - НЕИЗПЪЛНЕНО !
-Недопускане АГРЕСИВНОТО ЗАСТРОЯВАНЕ на крайбрежието и застрояване на зелени площи- НЕИЗПЪЛНЕНО! тОЧНО ОБРАТНО-ТЕРЕНИ ОТРЕДЕНИ ЗА ЗДЕЛЕНИ ГРАДИНКИ, ПО ИСКАНЕ НА КМЕТА СА ОТРЕДЕНИ ЗА строителство!!!
-разработване на ОУП- НЕИЗПЪЛНЕНО!
-изграждане на околовръстни алеи и ПОДХОДИ ДО БРЕГА - НЕИЗПЪЛНЕНО!
64.
П. Рейзи
15.09.2011 12:33:07
4
0
Може да ме мразят но да се стахуват .
63.
още
15.09.2011 12:29:13
1
7
ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
-изграждане на болница с модерно обурудване-НЕИЗПЪЛНЕНО!
-ефективна система за медиц. услуги -НЕИЗПЪЛНЕНО!
ОБРАЗОВАНИЕ,МЛАДЕЖКИ ДЕЙНОСТИ И СПОРТ:
--откр. средно образование-НЕИЗПЪЛНЕНО!
-превръщане на затворените училища по селата в зелени и летни лагери-НЕИЗПЪЛНЕНО!
-създаване на спортен център - НЕИЗПЪЛНЕНО!
-изграждане на нова база за морски спортове- НЕИЗПЪЛНЕНО!
.-осигур. на общинско помещение за младежки център-НЕИЗПЪЛНЕНО!
62.
истината
15.09.2011 12:24:16
1
8
"УСПЕШНИЯ" МАНДАТ НА КМЕТА РЕЙЗИ!
СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА:
-създаване на общински информ.регистър на лица,нуждаещи се от социална подкрепаНЕИЗПЪЛНЕНО!
- обществена кухна-НЕИЗПЪЛНЕНО!
-възстановяване на средното образование в Созопол- НЕИЗПЪЛНЕНО!
-обособяване на общински детски комплекс-НЕИЗПЪЛНЕНО!
-обособяване на общински център за превантивна борба с подрастващите-НЕИЗПЪЛНЕНО!
изграждане на защитени жилища за хора в неравност. социално положение-НЕИЗПЪЛНЕНО!
-закупуване на специален автомобил с платформа за инвалиди-НЕИЗПЪЛНЕНО!
-изграждане на дневни центрове и хосписи за възрастни,МОДЕРЕН ДОМ ЗА ВЪЗРАСТНИ - НЕИЗПЪЛНЕНО!
-развитие на малки фамилни центрове за отглеждане на деца-НЕИЗПЪЛНЕНО!
61.
теро
15.09.2011 12:08:02
0
0
дори и канализацията на Бургаска област,няма да ви запълни устите!
Не се наядохте ...................
60.
Доктора
15.09.2011 11:15:32
0
1
Борбата е безмилостно жестока.
Борбата както казват, е епична.
Аз паднах. Друг ще ме смени и...
толкоз.
Какво тук значи някаква си личност?!

Разстрел, и след разстрела – червеи.
Това е толкоз просто и логично.
Но в бурята ще бъдем пак със тебе,
народе мой, защото те обичахме!

14 ч. – 23.07.1942 г.
59.
Доктора
15.09.2011 11:15:25
1
1
Борбата е безмилостно жестока.
Борбата както казват, е епична.
Аз паднах. Друг ще ме смени и...
толкоз.
Какво тук значи някаква си личност?!

Разстрел, и след разстрела – червеи.
Това е толкоз просто и логично.
Но в бурята ще бъдем пак със тебе,
народе мой, защото те обичахме!

14 ч. – 23.07.1942 г.
58.
ха,ха
15.09.2011 10:16:18
2
5
И кой каза,че БСП в Созопол е разцепена? Нима вярвате на сънищата на Рейзи и сие?Или и вие сте чули за обещанията му по селата,че ще "купи" едната част от тази партия? Безумни фрази на безумен и заслепен човек.БСП не е ГЕРБ. Рейзи не можа да пробие в тази партия през миналия век, няма да пробие и сега.Това е.
57.
и още
15.09.2011 00:34:13
0
3
Между другото напълно съм наясно, че част от критиките ми ще влязат в платформите на някои от кандидатите, дори се надявам на това. Ето, вече виждам в първия абзец на интервюто апел към защита на интересите на местните хора. Нямам нищо против използването ми за безплатен ПР-консултант, но още повече се надявам поне частица от нещата наистина да се случат през следващите 4 години. Просто не искам и моите деца да избягат от Созопол, това е наградата, която търся. Ако убедите хората, че можете да постигнете това, а не само да отправяте питания и коментари, може да изгрее слънце и на вашата улица. По-нататък мога да ви дам и някои идеи за селата, ако съм в благоразположение, ха-ха.
56.
re 55
14.09.2011 23:56:03
3
3
Уважаеми, приемам вашата позиция, тъй като това си е поглед върху нещата от вашата собствена камбанария. Но мен лично, като обикновен, безпартиен и безпристрастен гражданин на Созопол не ме вълнуват вътрешнопартийните ви проблеми. Много неразбиране срещнах в различни теми тук по повод критиката си към опозицията и конкретно на няколко пъти имаше намеци за користни коментари, спонсорирани от страна на управляващата група. Но ще ви кажа: не, напротив, всичко което пиша е породено от убеждението, че от доста време всичките всичките злини се случват, благодарение на това, че в Созопол опозиция НЯМА. Всеки АНТИ вот е обречен, поставени на една обща софра явно рано или късно всички стават единомишленици, твърде апетитна хапка се оказа Созопол. Имаше една предишна тема, в която се коментираше, че представителите на БСП правели редовно питания и коментари. Да, така е, НО КАКВО ОТ ТОВА, питам аз? Толкова ли нямаха идеи как да въздействат върху нещата, било чрез публична разгласа, било чрез сезиране на конкретни институции? Значи просто не стават! Защо сега да вярваме в чудеса, какви са предпоставките да очакваме, че г-н Янакиев ще промени нещо, особено при положение, че още в първото си интервю, той едва ли не декларира абсолютна толерантност към властта? Ами, не, определено не се връзват нещата... Независимо управление няма да имаме нито с настоящите, нито с БСП - и едните и другите показаха по време на управлението си, че са по-предани към едрия бизнес, отколкото към интересите на обикновените хора в Созопол. Затова ще си висят табелите "свободни стаи" през август във всяка втора къща, затова ще си висят бабите по автогарите в Созопол и Черноморец, затова ще се връщат рибарите с празни мрежи. Писах ви го и в една друга тема - няма вече поминък! Комплексите и корабите изядоха хляба на местните, а младите избягаха по големите градове да си търсят развитието - ей това е положението. А вие се чешете тук кой имал любовници и кой бил по-млад....
55.
до 52
14.09.2011 23:07:15
2
3
Напротив на вашето твърдение, че Желев и Деспов могат да бъдат по добра опозиция ще ви кажа , че Тихомир като общински съветник се е държал много по достойно от гореспоменатите господа.Желев е причината за разцепването на БСП в Созопол и Общината.
54.
re
14.09.2011 18:57:07
2
2
Недей да празнословиш, информацията я има в интернет, казва се резултати от местни избори 2003. Ама нали сте свикнали все някой да ви дава нещо... Тъпо е срещу ФАКТИТЕ да излизаш с НЕДОМЛЪВКИ - всеки грамотен гражданин може и сам да си провери информацията: достатъчно е да напише в гугъл името на кандидата плюс избори 2003.
53.
ало
14.09.2011 18:48:35
5
7
Ало,светнатия от № 52-щом си толкова осведомен, защо бъркаш времената?Умищлено, или защото не са ти дали цялата инфо от щаба ? И манипулацията трябва да е с мярка, човече.Страх, голям срах ви гони от Тихомир и трудно се владеете вече. Така ще е, мълчанието на агнетата свърши. Рейзи трябва да дава отчети, а не да разтяга локуми и да се крие като мишка зад държавната машина.Народът ще пита, а вие ще отговаряте, това е демокрацията.
52.
до 51
14.09.2011 18:28:05
5
7
Гражданино, или ви е къса паметта или не знаете, но г-н Янакиев вече е бил на въпросната политическа сцена и то не чак толкова отдавна - в предишния мандат на кметицата В.Караманова, отново от квотата на БСП. Точно нейното избиране за кмет го вкарва в Общински съвет, тъй като той е пети в листата, тя е първа, а имат общо четири места. Та не го мислете за толкова млад и наивен, просто това е ролята за сегашните избори. Съвсем друг е въпросът защо не е популярен в града като бивш общински съветник, а по-скоро като управител на местния клон на банка. Сами си правете изводите колко се е изявил в качеството си на народен представител. Ако говорим за БСП, то Деспов и Желев имат много повече данни за опозиция /едва ли някой насериозно си мисли, че имат възможност да бъдат мнозинство/, защото г-н Янакиев е твърде отстъпчив и скромен за тази позиция. Това е видно, междувпрочем, и от горното интервю.
51.
ГРАЖДАНИН
14.09.2011 17:34:54
8
8
Един искрен ПОЗДРАВ кън господин ЯНАКИЕВ за куражът му да се изправи срещу дългогодишната неправда и простотия на созополската политическа сцена. ПОЖЕЛАВАНЕ ИСКРЕННО УСПЕХ И БЛАГОДАРИМ. C ВАС СМЕ
50.
до 46
14.09.2011 15:58:35
4
4
Истината е такава каквато я написах.Моралните хора не погазват закона а след това да събарят и да претендират колко са морални.А ти срещу фактите не можеш друго да напишеш освен с безсилие да кажеш "тъп ...."и т. н.
49.
мила сестро
14.09.2011 11:10:22
1
3
Мила ми сестро, № 48, не съм писал до сега, запознавам се с коментарите, но искам невинно да те попитам:"неграмотна,комплексарка и лишена от всякаква дарба" ли си /твои са цитатите/,щото пишеш и ти коментарии, даже се опитваш да ги анализираш и обобщаваш?Или под индиго пущате все едни и същи писания, мине не мине известно време? Комплексите са скрито нещо,но твоите и на групата ви прозират от израза"съзирате"/ искаш да кажеш СЕЗИРАЙТЕпо висши инстанции- ама сестро по-ВИСША ИНСТАНЦИЯ ОТ ИЗБИРАТЕЛЯ - НАРОДА Н Я М А !Те това исках да ти кажа!Запомни го!
48.
медицинска сестра
14.09.2011 10:40:04
4
5
абе,хора вие работа нямата ли си?обществена тайна е ,че хората ,които пишат по такива сайтова са едни и същи просто пишат под различни имена. хора без работа,неграмотни ,комплексри и лишени от всяккви дарби.един двама са хората,които пишат добре ,а останите едни и същи глупости под различни статии само сменят имената на главните герои.много рабирате политиката,много добре сте информирани кой колко е откраднал и как.щом имате токова много информация защо не съзирате по висщи нстанции и не им предоставите информацията,която имате.вие сте една шепа хора,които очевидно от нищо не разбирате,не сте разбрани и затова използвате интернет пространството ,за да си избивате комплексите си.
47.
Доктора
14.09.2011 10:22:45
1
3
И тебе сън не те хваща в 6.20 какво порно сайтовете ли преглеждаш , ръкоделие а БРАВО.
И докато биеш „кучето” те озарява музата на правописа , хайде жив да си ми ОНАНЕ . СЛАГАСЕ ИНТЕРВАЛ БЕ КАВАЛ.
46.
До Честен
14.09.2011 10:04:15
2
2
Честен - батка - като си си дал това име - не си ли помисли, че ако наистина беше такъв би трябвало да си напишеш името??? Не си честен - но със сигурност си много тъп. Отчайващо тъп. Потресаващо тъп.
45.
до 43 и 44
14.09.2011 09:45:32
5
3
Г-не, от вас явно дъха на неграмотност, толкова специфична, че почеркът ви лесно ви издава, вие пишете не само тук, а и в темите за кметицата на Приморско (също от БСП), мернах ви и в друга тема, но отново в същата агитка. Едва ли живеете в три населени места, та да сте толкова в час с проблемите на местните. Та да си дойдем на думата - на час ли ви плащат или на пост, та гледам от 6.20 ч. сте се развихрили. Един час в който градското население обикновено спи, но старите хора и жителите на селата, знаем, отдавна са на крак. Кокошки ли нямате да нахраните, крави ли да издоите... направо ми е мъка за вас. Та като сте тръгнали и вие да сеете ла..на из форумите, научете се, че преди препинателен знак не се поставя интервал. Не ставате за партизанин, не, то и в интернет да не можеш да си прикриеш следите - срамота :)))
44.
До kurotist v sozopo
14.09.2011 09:09:44
1
7
Използвай те кирилица копелета неграмотни .
Като си тръгнал да ядеш ла..на поне се научи да пишеш на български .
43.
Доктора
14.09.2011 08:20:47
3
8
Брей голям страх да не отървете властта „РЕЙЗИСЧОВЧЕТА” голямо писане , голямо мазане , големи ла.. на изядохте голям Х..Й ви чака .
До всички които са подписвали разни листчета а не е трябвало да ги подписват или им е платено за това от прокуратурата ви съветва носете топли дрехи санитарни принадлежности и ВЪЗЕЛИН.
42.
до 37
14.09.2011 00:13:13
9
5
Не съм от червените боклуци но ти май не приемаш друго мнение различно от твоето.При караманова колкото и да пишеш срещу нея пречиствателната станция се строеше при Рейзи я спряха защото я направи мега голяма и включи даже Атия за по големи комисионни караманова не продаде нито грам созополска земя рейзиш не остави нищо 100дка на св.Марина 20дка на Градина продаде старото кино подари наКръстанов земя до пристанището разбира се с подкрепата на ОбС.Ида не ти харесва за съжаление това е горчивата истина и тя може да се провери а от общи приказки и защитници на единили друг кмет въпреки обективната реалност полза няма никой още по малко Созопол.
41.
kurotist v sozopol
13.09.2011 23:24:39
7
3
edin svesten kmet 6te imate i vie samo 6te go narejdate .va6ta rabota malko pli4ita na -kradeca vika drajte kradeca(tozi koito vika e bsp razbira se te okradaha cqlata darjava)-az po4ivam v sozopol ot 20 godini i edna prez poslednite nqkolko godini -3-4 vijdam da se pravi ne6to v tozi krasiv grad.vijdam 4e ste mnogo kompetentni i dobre boravite v internet ,emi vlezte v stranica na ob6tina vi da vidite kolko proekta sa se spe4elili.nie turistite sme nai-dobroto ogledalo za upravnicite za6oot nie idvame za malko i use6tame razlikite,ako iskate da prodaljavame da idvate si izberete sa6tiq kmet ,za6oto toi qvno stava 4oveka.a za kradeneto tozi vaprosniq besepar qnakiev kato doide na vlast toi nqma da krade taka lii?e da nqma ,nqma da krade za gerb 6te krade za negovite si hora-bsp i tez,koito go za6titavate v tozi sait.hora osaznaite se ne e vajno kolko krade6 vajno e kakvo ostav6 sled sebe si.iDO SMUTEN- pita6 kakvo kmeta vi e napravil,emi raqzhodi se po ulicite i 6te vidi6.az si spomqnm predi godini tabeli nqmahte po ulicite ne se znae6e koq kak se kazva i koq ka6ta koi nomer,no poneje toi gi napravi vie 6te kajete e vse edno ne gi znaem kak se kazvat.e da ama ne stiga ve4e na bqloto ste vikali 4erno.reizi vtori mandat.s teb sme uspeh
40.
kurotist v sozopol
13.09.2011 23:24:39
9
4
edin svesten kmet 6te imate i vie samo 6te go narejdate .va6ta rabota malko pli4ita na -kradeca vika drajte kradeca(tozi koito vika e bsp razbira se te okradaha cqlata darjava)-az po4ivam v sozopol ot 20 godini i edna prez poslednite nqkolko godini -3-4 vijdam da se pravi ne6to v tozi krasiv grad.vijdam 4e ste mnogo kompetentni i dobre boravite v internet ,emi vlezte v stranica na ob6tina vi da vidite kolko proekta sa se spe4elili.nie turistite sme nai-dobroto ogledalo za upravnicite za6oot nie idvame za malko i use6tame razlikite,ako iskate da prodaljavame da idvate si izberete sa6tiq kmet ,za6oto toi qvno stava 4oveka.a za kradeneto tozi vaprosniq besepar qnakiev kato doide na vlast toi nqma da krade taka lii?e da nqma ,nqma da krade za gerb 6te krade za negovite si hora-bsp i tez,koito go za6titavate v tozi sait.hora osaznaite se ne e vajno kolko krade6 vajno e kakvo ostav6 sled sebe si.iDO SMUTEN- pita6 kakvo kmeta vi e napravil,emi raqzhodi se po ulicite i 6te vidi6.az si spomqnm predi godini tabeli nqmahte po ulicite ne se znae6e koq kak se kazva i koq ka6ta koi nomer,no poneje toi gi napravi vie 6te kajete e vse edno ne gi znaem kak se kazvat.e da ama ne stiga ve4e na bqloto ste vikali 4erno.reizi vtori mandat.s teb sme uspeh
39.
полицейщина
13.09.2011 22:32:13
6
6
Панайот е готин. ГЕРБ застанаха зад него, понеже знаят че ще спечели.
Това че ГЕРБ е пълна полицеиска измет за рекет е друг въпрос.
Мафията дето е дрънка философа по-долу е държавата. И всичките пари на света да ти дадат пак ще живееш като скот.
38.
зелен
13.09.2011 22:03:21
6
3
долу бсп
37.
do 35
13.09.2011 22:01:48
6
6
ти явно си от червените боклуци.вие ли комунисти такива ще ми говорите за честност вие най-честните ха айде да не припомняме за госпожа караманова изкраде цялата община и благодарение на кой тя спечели изборите и именно заради бсп созопол е без пречиствателна станция, и сега вие ни пробутвате тихомир,който бил млад и бил бъдеще моите уважения към господина янакиев,но ако беше толкова честен нямаше да позволи да бъде издигнат червените скрадци,мощеници,изманици.и понеже те освен да обиждат друго не могат преписват тези свои качества на всички останали хора,но не и на себе си.осъзнайте се созопол червените не стават.не ни трябва бсп повече в общината.
36.
гражданин на Созопол
13.09.2011 21:53:21
3
5
Янакиев не само те гони комплекс на недоказан и неизвестен но страдаш и от нарцисовия синдром.Прекалено самовлюбен си.Смногократните повторения АЗ заприличваш на Рейзи.Около теб други хора няма ли че повтаряш само Аз АЗ...Така не се печелят избори
35.
до синя идея
13.09.2011 21:36:55
6
10
Мафия е Рейзи защото е обкръжен от мутри инаркопласьори някои изгонени от България за далавери като близкия му приятел Муса.Но може би и ти си един от тях.Най големия мафиот е председателя на синята ви ишдея Стоио Недин превърнал ОбСъвет в търговско дружество.При него всяко гласуване е пари.Така че по кротко с квалификациите.
34.
честен
13.09.2011 21:25:01
7
3
Тихомирчо батка претендирашр че си честен.Защо тогава построи незаконно етажче.Така ли постъпват съвестните граждани.Сега го събори но това е PR за пред избори.Не се прави така или искаш да ни подскажеш че при теб върви беззаконието.Не се прави така.Гледай си жената и децата и си живей спокойно.Не ставаш за кмет.
33.
смутен
13.09.2011 18:51:49
7
6
Няма ли кой да даде точна справка за това, какво обеща и какво изпълни мошенника Рейзи за 4 годишния си мандата, освен това,че продаде достатъчно общинска земя?Защото като четем коментариите на неговите подлоги, излиза,че той е велик, като слушаме пък самообявилият се за "професор" крадец от общодържавен мащаб - Б.Димитгров, Рейзи е обичан от всички! Аз пък не съм чувал град и община, къдуето да обичат този, който ги ограбва ! Кое е истина може да проличи само от обещаното и изпълненото, нищо друго!!!Новите обещания и частицата "Ще" са забранени от Б.Борисов, а Рейзи се откупи пред него и ГЕРБ! Ако Рейзи е обещал и не е изпълнил,значи е ЛЪЖЕЦ и нарушава разпоредбите на гуруто си, нали?? Бате Бойко, вземи се в ръце, иначе и ти се явяваш лъжец,а това не ти е по вкуса.
32.
да,да,да
13.09.2011 18:30:59
9
5
Точно така! Един млад човек трябва да има хъса и аргументите, с които да се пребори срещу статуквото. А то е -Рейзи-партийният екскурзиант, да си тръгне от управлението на града и да даде път на младите! 10 години стигат на г-н любовника. Сега , да си гледа многодетната челяд и да си харчи на воля окрадените от нас пари! Стига вече крадци и мошенници!
31.
до sin
13.09.2011 17:54:07
9
9
вие всички сини ли сте такива помияри не знам.Невиждащи и прости хора.Рейзи направил много за Созопол.ЛЪЖА.Рейзи окраде Созопол и нищо от обещаното за 4години не изрълни.Сега щял да направи втора лъжа.Осъзнайте се и го пратете там където му е мястото.Ама то при него и всичките му привърженици все лъжи така че що ли се очудвам.
30.
sz
13.09.2011 17:14:28
5
3
kade si tragnal q si stoi na spokoistvie pri semeistvoto si
29.
sin
13.09.2011 17:07:37
6
4
qnakiev,da si swesten kolko da si swesten.shtom si ot chervenata partiq znachi si sashtiq kato tqh,moshennik ,izmannik,kradec...bsp se opitvat da zamajat ochite na horata kato izdigat kandidaturata na mlad chovek za kmet s nadejdata ,che te she im powqrwat i si mislqt che chrez teb she izmiqt lajite,dalaverte,krajbite koito napravihe dokato bqha na vlast.vidqhme kakvo napraviha te za tolkova godini vlast,vidqhme kakvo napravi reizi i to samo za 4 godini,grada ni rpocaftq i neka tozi caftej ne swarshwa,ako iskat sozopolchani da se varnat oshe 20 godini nazad neka glasuwat za CHERVENATA ILIUZIQ-QNKAIEV-I TI SI KATO TQH
28.
sin
13.09.2011 17:07:36
4
4
qnakiev,da si swesten kolko da si swesten.shtom si ot chervenata partiq znachi si sashtiq kato tqh,moshennik ,izmannik,kradec...bsp se opitvat da zamajat ochite na horata kato izdigat kandidaturata na mlad chovek za kmet s nadejdata ,che te she im powqrwat i si mislqt che chrez teb she izmiqt lajite,dalaverte,krajbite koito napravihe dokato bqha na vlast.vidqhme kakvo napraviha te za tolkova godini vlast,vidqhme kakvo napravi reizi i to samo za 4 godini,grada ni rpocaftq i neka tozi caftej ne swarshwa,ako iskat sozopolchani da se varnat oshe 20 godini nazad neka glasuwat za CHERVENATA ILIUZIQ-QNKAIEV-I TI SI KATO TQH
27.
sin
13.09.2011 17:07:36
8
4
qnakiev,da si swesten kolko da si swesten.shtom si ot chervenata partiq znachi si sashtiq kato tqh,moshennik ,izmannik,kradec...bsp se opitvat da zamajat ochite na horata kato izdigat kandidaturata na mlad chovek za kmet s nadejdata ,che te she im powqrwat i si mislqt che chrez teb she izmiqt lajite,dalaverte,krajbite koito napravihe dokato bqha na vlast.vidqhme kakvo napraviha te za tolkova godini vlast,vidqhme kakvo napravi reizi i to samo za 4 godini,grada ni rpocaftq i neka tozi caftej ne swarshwa,ako iskat sozopolchani da se varnat oshe 20 godini nazad neka glasuwat za CHERVENATA ILIUZIQ-QNKAIEV-I TI SI KATO TQH
26.
мрън-мрън
13.09.2011 16:59:00
8
10
В европейските страни, ако един политик е предсказуем, е комплимент. Но явно за БСП не е така, те още живеят във времето на Дядото.
25.
mesten
13.09.2011 16:53:51
6
10
Янакиев, гони те комплексът за недооценен и неизвестен, на когото сега му пада сгоден случай да привлече внимание към себе си. Банално е това, което казваш. Липсва ти дух, цвят и свят. За кухите фрази, балансиращи между обиждането и опрощаването, няма какво да говоря. . . мирише на двуличие и страх/"да кажа нещо, ама пък да не го обидя докрай. . . "-така звучиш. /
А колко си свестен и морален прегръщайки БСП и марширувайки под нейната свирка скоро ще узнаем.
24.
на чисто
13.09.2011 16:35:06
4
4
що се отнася до купуването на гласове,всички ние знаем ,че точно бсп да едни от основните купувачи на гласове. така е било,така и ще бъде и на тези избори .бил сте млад и семеен,ами до колкото ми е известно и останалите кандидати са млади и имат семейства,това ли е основния критерии за да стане един човек кмет?жалко ,че такъв млад човек като вас е кандидат на червената мафия.долу бсп
23.
almatur
13.09.2011 15:58:48
6
3
vie gospodon qnakiev mi se struva 4e ne ste ot bsp,a ot partqta anti-reizi i mi se struva ,4e prizovavate vsi4ki ostanali-palazov,grabinarov i sie i te da se prisaedinqt kam vas.ami 6tom e taka ne lajete horata , i otva6iq komentaer stava qvno ,4e ste gotov na vsi4ko da prenebregnete narodnata partiq samo i samo da sednete na kmetskiq stol,ama tova e prekaleno golqma lajica za va6ata usta.mlad ste stoite si pri semeistvoto i ne mu naru6avaite "spokoistvieto"
22.
Доктора
13.09.2011 11:26:38
6
14
Да г-н Янакиев млад сте за кметския стол пък и сакото ви стои по- мярка , абе малко сте и високичък и не сте толкова корумпиран и крадлив ами то и с хазарта не сте на Ти.
Още сте женен ..... не , не , не , не ставате г-н Янакиев . Рейзи е идеален за ..........ЗАТВОРА.
21.
Sz
13.09.2011 10:27:42
6
9
BRAVOOOOOO TIHOMIRE SAMO NAPRED I NEKA NAJ-POSLE SE POMISLI I ZA GRADA MALKO !!!!!
20.
Sz
13.09.2011 10:27:35
6
7
BRAVOOOOOO TIHOMIRE SAMO NAPRED I NEKA NAJ-POSLE SE POMISLI I ZA GRADA MALKO !!!!!
19.
гражданин
13.09.2011 10:26:34
7
9
Hай-накрая един светен и морален кандидат да се яви за клетия ни Созопол!!!!! Аман от крадци некадърници и простаци като Рейзи и Караманова!!!! Те ламтяха само за кражби и лично облагодетестване, а хората от общината не ги интересуваха!!! Само имахме обещания и един голям тлъст среден пръст след това!!! УСПЕН НА Г Н ЯНАКИЕВ па макари и да е млад...
18.
zagrijen
13.09.2011 10:24:53
6
6
bravo g-n Yanakiev za teb sme!!! stiga samo izmamnizi i kradzi trqbva naj-posle edin kachestven chovek da se kandidatira kojto da misli za horata i grada a ne samo za sobstveniq si djob!!! USPEH I SAMO NAPRED !!!!!!!!!
17.
панаидиот
13.09.2011 09:27:07
5
8
Хайде зомбита на Рейзи започвайте да изпадате в транс :)
16.
до "синя идея"
13.09.2011 00:04:50
4
8
Нещо много си се объркал ми се струва. Вземи попрочети и се информирай по-внимателно и тогава коментирай кой кого и къде иска да вкарва ...
15.
синя идея
12.09.2011 23:56:00
8
14
Въпреки че мразя червените, ама така дето се вика - от сърце, смятам че Тихомир е свястно момче. Но да се опитва да вкарва БСП и разни присламчили се стари играчи от рода на Палазов, Караманова, Порожанова и Сие отново в играта - НЕ, благодаря ! Синьо-червената мафия в Созопол беше заличена и няма начин да се върне! Благодарение на Рейзи беше съборена червената крепост в Созопол! Сигурен съм че той ще получи шанс и за втори мандат.
14.
Хан Крум
12.09.2011 23:43:58
7
8
Хиените тук от яслата на Рейзи ревнаха в един глас, е да си оправдаят зоба!? Но и плонжиранто пред ГЕРБ няма да ви спаси, жалки, даже и сивият кардинал професора-единствен патрит, който организира тоя пасквил: Рейзи от ГЕРБ, също!!!
13.
тя
12.09.2011 22:41:27
5
5
Тихомире, наистина си много млад за тая работа. за да се опълчиш на рейзи трябва не само акъл, а и дупе. а и това последното с морала ми звучи повече като оправдание. като искаш децатата ти и семейството ти да си живеят спокойно защо се вреш между шамарите?
12.
приятел
12.09.2011 21:24:57
8
16
Наистина си млад още г-н Янакиев, затова приеми един приятелски съвет за да са по - спокойни децата ти бъди по близо до тях и остави политиката на по - опитните и зрели хора, а за любовници не се притеснявай имаш време то и за това можене се иска
11.
приятел
12.09.2011 21:24:57
8
12
Наистина си млад още г-н Янакиев, затова приеми един приятелски съвет за да са по - спокойни децата ти бъди по близо до тях и остави политиката на по - опитните и зрели хора, а за любовници не се притеснявай имаш време то и за това можене се иска
10.
Аз-аз
12.09.2011 20:28:51
7
18
Малко пресилен индивидуализъм в първата публична презентация на кандидата. Аз, аз, аз - във всяко изречение, а някъде и по два пъти. Не мисля, че е печеливш подход за начинаещ кандидат-политик, при положение че до момента няма някакви ярки публични изяви. Очевидна е и стратегията за предстоящите избори - за твърдия електорат на БСП, ама наистина твърдия, който си гласува първосигнално, е почти без значение личността на кандидата, важното е че е от "нашите". Но понеже този електорат е с тендеция към намаляване, медийните изяви ще бъдат фокусирани към по-младите, където индивидуализмът е добре дошъл, а от тук и известно разграничаване от партията, която не е особено популярна сред тях. Г-н Янакиев, един добронамерен съвет: идентифицирайте се с конкретна група от населението, след като не се идентифицирате с БСП, но използвайте по-често думичките "ние", "нас", въобще първи род множествено число. Знаете, че дори в бизнеса се работи най-често в екип, а "аз"-ът е за началниците, по-напредналите политици /ББ, Волен, Симеон/ и диктаторите.
9.
до N-8
12.09.2011 20:16:17
10
10
Сигурен съм че работите в общината , иначе от къде тази грамотност .
8.
Темерута
12.09.2011 20:10:34
10
4
Рейзи е вилик човек за фсички обеща че ша има ас сам звас господин Рейзи.
И ако има справидливост ти ша си кмед.
7.
koko
12.09.2011 20:01:54
7
9
Подлогите на Рейзи се активизираха ха хаха.
6.
Катинара
12.09.2011 19:17:42
7
11
Рейзи, дойде ти времето! Стига ти толкова мършо,сега идва БСП.Ние сме с нея,на тебе хитрецо ще ти вземем парите и някои други работи.
5.
от Созопол
12.09.2011 18:20:29
17
17
Всички знаем, че училище за кметове няма, както и че професия кмет няма. Но за да се случват нещата в Созопол ни трябва кмет със сърце, който да е близо до хората, мениджър, с новаторски дух и предприемчивост. Да може да управлява общината като предприятие, а не като администрация, с цел печалба за нас гражданите. Да носи и на критика и на политически хумор и никак не е маловажно, да е долюбван и подкрепян от централната изпълнителна власт. Като такъв кмет аз посочвам господин Рейзи. Господин Янакиев е още млад и му липсват опита и рутината. Не е улучил правилното време да се кандидатира за кмет. Няма време за учене, сега е момента да се печелят проекти и да се усвояват пари за града ни. А администрацията на Рейзи доказа, че умее това. Сега и с подкрепата на партия ГЕРБ, Рейзи ще направи така за да се случат много хубави неща в нашия град. Правилният и разумен избор за Созопол на предстоящите избори е Панайот Рейзи и ГЕРБ!
4.
Агронома
12.09.2011 17:46:23
13
10
Тихомир Янакиев е нашия човек . Сполука приятел .
3.
Агронома
12.09.2011 17:46:18
11
10
Тихомир Янакиев е нашия човек . Сполука приятел .
2.
УСПЕХ
12.09.2011 17:44:41
12
14
Браво, Тихомире! Само Напред! Рано или късно всеки си намира майстора! Дано и Рейзи си го намери в твое лице! За съжаление ще бъдеш сам сред вълци. Не чакай никаква помощ от никой. Нито от кръга на Палазов, Караманова, Порожанова и Сие/които от злоба, при един евентуален балотаж ще гласуват за Рейзи, но не и за теб/, още по-малко от Гребенаров, който вече не е никакъв фактор, пък бил все още и областен управител. Ти си Обединителя на вота "АнтиРейзи". Давай със същия хъс и дано успееш. ОНЗИ от горе забавя, но не забравя!
1.
spoko
12.09.2011 17:13:25
5
21
Гребенаров е от ГЕРБ, Палазов от ДСБ,ти ,мойто моче си от БСП- ей на това се вика принципна основа.
От БСП знаят ли ,че не си тяснопартиен кандидат? Или е важно да се вземе властта, пък принципите и убежденията- за електората.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Жана Бергендорф е значително променена  Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата В държава със слаби и превзети институции, като нашата, трябва да имаме коректни механизми срещу безумното вдигане на цените покрай влизането ни в еврото, категорична е тя Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Астролозите казват, че през тези пет дни не бива да рискуваме, защото планетите ще са в дисхармония Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Йоана завърши гимназията за романски езици "Георги Стойков Раковски“ в Бургас Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма В рамките на 3 семестъра студентите ще научат историята на класическата и модерната фотография и как тя може да е част от съвременното изобразително изкуство Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Агресивният въпрос „К’во прайш с тия големи кучета в парка, бе?!” е последван директно от удар Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Целта е да се осигури безопасността на морските пътища, след началото на руската инвазия срещу Украйна ГДБОП с удар срещу онлайн пирати ГДБОП с удар срещу онлайн пирати В хода й са установени собствениците на сайтовете, които са ги създали и поддържали с цел предлагането на техните потребители на достъп до популярни филми, сериали, телевизионни продукции чиито правоносители са български телевизионни оператори
Какво се случва днес със синът на Ламбо Какво се случва днес със синът на Ламбо Днес младото момче вече е пораснал мъж, който определено има с какво да се похвали Защо милиони деца са изложени на риск Защо милиони деца са изложени на риск Епидемията продължава Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Работи по различни проекти на Русенския университет, включително и международни Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Последните му проекти включваха участия във видеоклипове на Галена, Азис и Лидия, а наскоро като лекар в сериала "Съни Бийч" по bTV Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Бившият парамедик споделя, че не е станал по-щастлив, а по-мързелив  Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Икономистът, предлагал на източноевропейците шоковата терапия за преход към пазарна икономика, намекна, че Джо Байдън е поръчал разрушаване на газопроводите
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори