×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна националното външно оценяване за учениците от 4 клас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Каква ще бъде 2023-та - Годината на Водния заек?


Каква ще бъде 2023-та - Годината на Водния заек?
2023 година ще бъде изпълнена с професионални успехи и напредък. Но и това изисква много усилия и сериозен ангажимент.
27 Декември 2022, Вторник, 13:40 ч.
Автор: Флагман.Бг

Всички зодии ще имат успех в любовта, а през новата година парите ще "идват" много по-лесно

2022 година е към своя край, а скоро след това е краят на Годината на Тигъра. Какво следва? Пренасяме се в годината на Водния заек, пише БЛИЦ.

Тя е започва точно на 22 януари и ще продължи до 9 февруари 2024 г., когато ще стартира годината на Дракона. Последните години на Заека са 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 и 2011.

В китайската астрология Заекът символизира търпение и късмет, което би означавало, че годината на Заека ще донесе това, което ни липсваше през 2022 г: мир и успех! 

Влиянието на Заека ще смекчи прекалено импулсивните или тези с главите, реещи се облаците. Ето защо, като премисляте два пъти преди да действате, ще успеете да изпълните всичките си планове успешно. 

Според китайския хороскоп годината на Заека ще бъде благоприятно време за всички зодии и изключително щастлива година за повечето от тях. Всички зодии ще имат успех в любовта, а повечето от тях ще успеят да преминат на следващото ниво в кариерата. Здравето също не е по-малко, тъй като няма да се появят сериозни проблеми по пътя на нито една зодия.

Какво означава годината на Заека за нас?

Годината на Заека ще донесе по-малко гняв и повече релакс. И още добри новини: тази година парите ще "идват" много по-лесно от преди. 

Хората, родени под знак Заек, са спокойни, решителни и рядко изпадат в паника. Ето защо те лесно излизат от най-трудните ситуации. Много знаци ще имат спокойна година и ще вземат най-добрите решения. Те са късметлии по отношение на парите и се разбират с родените в зодия Дракон, Маймуна и Вол.

Кариера и пари

Тази година ще бъде изпълнена с професионални успехи и напредък. Но и това изисква много усилия и сериозен ангажимент. 

Късметът ще бъде на страната на зодиите и често ще забелязвате, че можете да постигнете всичко, което сте си наумили.

Бизнес партньорствата също ще са печеливши. 2023 ще е страхотна година във финасов аспект.

Към края на 2023 г. животът ни ще протича привидно монотонно и ще сме склонни да се самозалъгваме. Въпреки това, дуализмът на Заека препоръчва предпазливост, защото тази година може да донесе удари под пояса - финансови земетресения и социални сътресения.

Известно е, че Заекът е страхотен в грижата за парите, като носи много богатство и просперитет на вашето финансово състояние. Можете да си изкарвате прехраната без много усилия и затова старото мото „Работете по-умно, а не по-трудно“ е много вярно за всичко, свързано с пари през 2023 г. 

Водата носи решителност през следващата година, което означава, че решителността ви стига далеч и концентрирането върху задачите и ще ви отведе до момент, в който ще се почувствате горди от работата си до края на годината.

Съюзът между Вода и Заек потвърждава, че това е годината да правите нещата, които искате и смеете, „всичко или нищо“, както се казва. От друга страна, такова силно влияние може да доведе до навик да избягвате задачите, които трябва да свършите, или други проекти, които представляват предизвикателство за вас.

Любов и брак 

2023 ще бъде година, изпълнена с положителни емоции и отлични обстоятелства за започване на романтични връзки. Един от най-важните съвети тази година е да се опитаме да следваме страстите си и да отделим време за дейности, които ни харесват и ни карат да се чувстваме добре. 

Годината е страхотна година за раждане на бебе. Китайският зодиак за 2023 г. показва, че най-високите шансове за зачеване на момче са през месец юли, а най-големите шансове да имате момиче са през месец април.

Връзките в живота ни са друга област, на която трябва да обърнем внимание, като интроспекцията е необходима, за да ги стабилизираме и хармонизираме. 

Според китайския зодиак, мантрата на китайската Нова година, която ще започне на 22 януари, е да обмисляме всичко, което се е случило досега, особено събитията, произтичащи от годината на бурния Тигър, която ще приключи.

Здраве 

Според китайския новогодишен хороскоп за 2023 г., много зодиакални знаци имат много енергия, но трябва да внимават да я насочват в правилната посока и да се наслаждават напълно на развлекателните дейности. Но родените в знаците Дракон и Маймуна също ще се сблъскат с някои стресови ситуации и ще имат нужда от помощта на близките си, за да ги преодолеят. Някои проблеми може да се окажат твърде трудни за тях, поради което стресът и тревожността ще ги следват през цялата година.

Щастливи елементи:

Щастливи числа: 5, 7, 9 и числа, които ги съдържат (като 35 и 47).    

Щастливи дни: 15-то, 27-мо и 30-то число на всеки месец от китайската лунна година.    

Щастливи месеци: Месец март принадлежи на Заека. Щастливи цветове: синьо, зелено, жълто и черно.
 


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ Рядко застраховаме дома си, колата ни е по-важна Рядко застраховаме дома си, колата ни е по-важна 27/05/2024, Понеделник 19:20 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петко Мутанта ж.к. "Меден рудник", който преби с прът гаджето си, отива в пандиза Петко Мутанта ж.к. "Меден рудник", който преби с прът гаджето си, отива в пандиза Зловещата сцена с крясъци и счупени прозорци се разигра в апартамент в блок 87, грози го присъда до 12 г. 11 неща, които емоционално зрелите жени НЕ толерират във връзка 11 неща, които емоционално зрелите жени НЕ толерират във връзка Ето кои са те  Какво се случва с тялото ни, ако спрем да правим секс Какво се случва с тялото ни, ако спрем да правим секс Ако сме сексуално активни, със сигурност ще усетим много разлики, ако попаднем в "сух" период Треньорът на ФК "Черноморец 1919": Напускам, виновен съм за изпадането! Треньорът на ФК "Черноморец 1919": Напускам, виновен съм за изпадането! Не съм безотговорен човек, обяви футболният специалист Момичета, пазете се - това са най-мистериозните мъжки зодии във връзките Момичета, пазете се - това са най-мистериозните мъжки зодии във връзките Ето кои са те  Рецепта за солен кекс с шунка и краставички Рецепта за солен кекс с шунка и краставички Идеален за закуска, пътуване или пикник 7 златни правила за ефективно и дълготрайно отслабване 7 златни правила за ефективно и дълготрайно отслабване Ако не искате да се тормозите с тежки и ограничаващи диети, спазвайте тези правила Издирват я под дърво и камък, а тя инвестирала в луксозни вили и апартаменти в Дубай Издирват я под дърво и камък, а тя инвестирала в луксозни вили и апартаменти в Дубай Информацията е от изтекли данни от поземления и кадастрален план на емирството Акция в кв. Победа! Бургазлийка крила 74 свивки канабис в кутия от крем за ръце и под чергата Акция в кв. Победа! Бургазлийка крила 74 свивки канабис в кутия от крем за ръце и под чергата Полицейски служители буквално оглозгали дома на 51-годишната жена, арестувана е за срок до 24 часа   500 лв. глоба в Бургас, ако си вземеш кучето с теб на плажа 500 лв. глоба в Бургас, ако си вземеш кучето с теб на плажа Ограничението влиза в сила от официалното откриване на плажните ивици, когато те са обезпаразитени, почистени и подготвени за туристите
Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията И двамата мъже са непопулярни, изборите ще бъдат референдум за това кой от тях според американците е по-малко лошият вариант 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания Нов доклад разкри огромен скандал в Обединеното кралство Култова световна марка е пред фалит Култова световна марка е пред фалит Тя беше взела и от пазарния дял на Найк Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Тя го призовала да ремонтира къщата ѝ и да плати за почивките ѝ с публични средства Хари Кейн взе Златната обувка Хари Кейн взе Златната обувка Англичанинът вкара 36 гола в 32 мача за Байерн ГМО комари се включват в борбата срещу маларията ГМО комари се включват в борбата срещу маларията Комарите преносители представляват сериозна регионална заплаха Бунт в Палма де Майорка срещу туристите -  "Вървете си вкъщи!" Бунт в Палма де Майорка срещу туристите - "Вървете си вкъщи!" Над 10 000 души вдигнаха плакати "Вървете си вкъщи!" Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт В Швейцария на 15 юни се очаква среща на повече от 80 държави, където Русия нямало как да излъже 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция При кацането самолетът беше посрещнат от службите за спешна помощ Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Той ще се срещне с българския премиер Димитър Главчев
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня Стюардесата влиза при пилота и казва:
- В салона имаме еврейски терорист с бомба.
- И какво иска?
- За сега нищо. Просто продава парашути.
Виц на деня Виц на деня - Защо спортуваш?
- Защото спорта ми дава усещането, че имам хубаво тяло като съм гол.
- На мене такова усещане ми дава алкохола...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Младоженецът разбра, че нещо не е както трябва, когато от странана булката дойдоха само тираджии и моряци...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори