×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Министър на транспорта Георги Гвоздейков ще посети днес Бургас
  • Днес започна приемът на документи за първокласници в Бургас
  • 27 сигнала за изборна търговия на гласове за ден в Бургас
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Задържаният с много дрога в Бургас: Натопиха ме, един Кирил подхвърли дрогата в колата ми


Задържаният с много дрога в Бургас: Натопиха ме, един Кирил подхвърли дрогата в колата ми
Пейчо Киров е родом от Царево, но живее в Стара Загора. Не е ясно какво е правил в Бургас преди три дни с младата дама
15 Декември 2022, Четвъртък, 16:04 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ снимка: Авторът

Млада дама с малко име Снежана е пътувала с него в колата до Бургас, прокуратурата вече я разпитала 

40-годишният Пейчо Киров, който преди три дни бе задържан с голямо количество метамфетамин на бензиностанция „Газпром“ на бул.“Транспортна“ в Бургас (ВИЖТЕ ТУК), остава в ареста за постоянно.

Това реши току-що Бургаският окръжен съд, който счете, че има реална опасност той или да извърши ново престъпление, или да окаже влияние върху свидетелите.

Мярката за неотклонение се гледа преди минути, а Пейчо, който е родом от Царево, но живее в Стара Загора разви интересна защитна версия.

Според твърденията му мъж с малко име Кирил подхвърлил метафметамините в „Мерцедеса“ му. Над 300-те грама чиста дрога били оставени в торбичка на задната седалка.

Вижте кой е Пейчо, спипан с 200 грама метамфетамин в Бургас

Ако се вярва на думите на Пейчо той спрял на бензиностанцията, за да си купи нещо освежаващо. Докато бил в търговския обект видял въпросния Кирил, когото познавал отпреди. Разменили си няколко думи, Кирил тръгнал да излиза от страничния вход и в този момент нахлули ченгетата, които го арестували.

В твърденията му има известни противоречия. Не става ясно кой е въпросният Кирил – уж бил познат на Пейчо, но така и не знаел откъде е и с какво точно се занимава.

Защитата настоя да се изгледат видеозаписите от бензиностанцията, за да се установи дали действително мъж с това описание е отварял вратата на „Мерцедеса“ на Пейчо. Проверка на Флагман.бг показа, че наблюдаващият прокурор Десислава Трифонова е разпоредила да се изземат кадрите и да се предоставят за нуждите на разследването, но поне до днес не бяха постъпили.

Интересен факт е, че в автомобила – на предната дясна седалка е пътувала млада жена с малко име Снежана. Пейчо живее на семейни начела с друга жена, от която има голямо дете. Днес тя бе в съдебна зала, за да го подкрепи. Явно му вярва и не смята, че е имал афера с друга.

Въпросната Снежана, ако се вярва на твърденията му, дошла с него до Бургас, „за да му прави компания“.„Защо не взе жена си, а пътува с това момиче?“, попита съвсем логично съдия Захарин Захариев. „Тя беше на работа“, отговори му задържаният. 

Пред разследващите младото момиче, което по информация на Флагман.бг е на около 20 години казало, че не е виждало някой да отваря вратата на колата, с което на практика разбива защитната теза.

„Колкото наркотиците може да са на моя клиент, толкова може и да са на другото лице“, настоя адвокатът на Пейчо Киров. Задържаният призова Снежана да бъде разпитана повторно и ако има основание да бъде подведена под наказателна отговорност.

"Всичко ми е ясно. Нагласиха ме!", каза Пейчо пред Бургаския окръжен съд. Той бе спокоен и смята, че записите от "Газпром", ако има такива, щели да го оневинят и да покажат, че някой подхвърля дрогата в ксколата му.

Прокуратурата настоя за постоянен арест, а защитата – за домашен арест с електронна гривна. Пейчо имал трудов договор като механик в старозагорска фирма, но според приложените в съда документи, е получавал само по 60 лева месечно.

Освен това той се оказва осъждан за идентично престъпление – притежание на наркотици от Районният съд в Стара Загора. През 2021 година Пейчо се е признал за виновен и е подписал споразумение, с което е приел присъда от 1,3 години затвор, отложена за 3 години.  Ако бъде осъден сега ще изтърпи и това наказание.

Само за това деяние го грози затвор от 2 до 8 години и глоба от 20 до 100 хил.лева.


В категории: Темида


14
Коментара по темата
14.
Не става ясно
16.12.2022 09:17:14
0
8
след като работи като механик и получава по 60 лв месечно, кой му е подхвърлил и мерцедеса ?
13.
Чичо ви
16.12.2022 08:03:14
0
12
А бе,що не си подхвърляте по колите сборници по математика например,ами все с глупости се занимавате. Никой не е прокопсал от дрога. Никой !
12.
да бе да
15.12.2022 22:37:32
0
11
и един мармот завива шоколада в станиол... хахаха
11.
Тодор ТЪПОТО -плешивия
15.12.2022 21:33:21
0
15
Всеки знае че продава ,сега били му е подхвърлили .
Бъди мъж Пейка признай си
10.
Възмутен теляк
15.12.2022 20:32:52
0
16
Веселяшка история разказва този Пейчо, много се смях .
9.
Амииии
15.12.2022 19:41:10
0
26
Пейчооо, сега отиваш при дригите набедени в затвора. Там ще установиш, че е пълно с такива на които са им подхвърлили я наркотици, я някой труп, оръжие, на други белязани пари, на някои са им фалшифизирали кръвните проби и са набедени, че са шофирали, пияни или дрогирани, абе ще се съберете само набедени.
8.
Haha
15.12.2022 17:18:01
3
16
Незнам за неговите твърдения ама на флагман твърденията винаги не разминават . Спрели го за проверка полицаи от 1 рпу сега полицаите нахлули в бензиностанцията . Следващата статия нова версия . То е ясно че е нареден в изгрев патрулират от 5 рпу на 1во
7.
Ахахахх
15.12.2022 17:09:52
0
22
Милия той , жив да го оплачеш хващан е бил веднъж с наркотици взел присъда , натурално чист човек ахаха !! Бързите пари заслепяват , ай ся ги давай всичките по адвокати
6.
...
15.12.2022 17:08:53
0
9
А през другите дни нетържествени ни даваха хапчета в детската градина- за какво ли не! За здрави зъбки, за глисти и т.н.
5.
trol
15.12.2022 17:06:20
1
19
Не е бил Кирил, а брат му - Методи.
4.
...
15.12.2022 17:06:02
0
11
Пейчо от Мичурин, ами ние какво да кажем като директорката на детската градина се казваше Снежана и не стига, че се казваше Снежана, ами по новогодишните тържества в групите на детската градина е обличаха и като Снежанка и стоеше до дядо Мраз и му подаваше подаръците от чувала, които раздаваше на децата. Имаме и снимки.
3.
читател
15.12.2022 16:58:35
0
21
Вероятно момичето със снежно име Снежана му е оборотна клиентка и я ползва за прикритие Интересно как със шесет 60 лева е възможно да издържа жена и голямо дете ако не има друг допълнителен доход .За да ойде от Ст.Загора до Бургас хей така без нищо не е за вярване ако не имал уговорена сделка .Да оставим на праворадавателните органи да решават ..Съдилищата се задъхват от гледане на такива кокошкарски дела както и трафиканти и мигранти и не остава ред за делата на закоравелите престъпници оито необезпокоявани се разхождат по пътищата на страната ни .
2.
...
15.12.2022 16:51:54
0
14
Само сме чували за тоя Кирил. Военен с транспортна фирма. Съпругата му прилича на травестит- не спира да го хвали. Над 120килограмов е. В Германия се преместил след като нает шофьор на новия им лизингов камион доставил стоката на клиента в Турция и продал камиона на друг, понеже му трябвали пари за родилото му се болно дете.
И наетата му съпруга на Кирил в държавната администрация не спира да го хвали и работи за изплащане на лизинга на препродадения камион. Прокуратурата не можела да се ангажира с продажба в Турция.
1.
И аз познавам един Кирил
15.12.2022 16:27:26
0
30
И той е любител на белото, ама не съм чувал да дава, той само взема, като прахосмукачка е!
Шамар да е, аванта си е :))))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Джулая в Бургас ще бъде невероятен Джулая в Бургас ще бъде невероятен Концертът ще се проведе по традиция до Моста с начало в 20 часа на 30 юни Спипаха сина на култов гангстер с няколко пакета канабис Спипаха сина на култов гангстер с няколко пакета канабис Томито остана без малката си количка Смарт, полицаите му я взеха, защото дал положителна проба за употреба на наркотици Финалът на Капките би рекордите, вижте колко милиона бяха пред телевизорите Финалът на Капките би рекордите, вижте колко милиона бяха пред телевизорите Почти 4-часовото излъчване от зала „Арена София“ е проследено от над половината от всички телевизионни зрители ПП СЕК: Министърът на транспорта да поеме отговорност за случващото се в морския сектор ПП СЕК: Министърът на транспорта да поеме отговорност за случващото се в морския сектор Недоумяваме как за няколко месеца мнението на министъра се е променило на 180 градуса относно политиката по морския транспорт, пишат от партия "Средна европейска класа " Стана ясно с колко процента ще се увеличат пенсиите тази година Стана ясно с колко процента ще се увеличат пенсиите тази година Решението на Надзорния съвет е окончателно, той е органът, който взима решение с колко да се осъвременят пенсиите Инцидент с Рачков на финала на "Капките" Инцидент с Рачков на финала на "Капките" Докато излизаше на сцената, за да пее в дует с Веско Маринов хита му "Лятна жълта рокля", Рачков се препъна и аха да полети напред Клиент си купи кълцаник от голям хипермаркет, но вижте какво намери Клиент си купи кълцаник от голям хипермаркет, но вижте какво намери Под опаковката се криело нещо гнусно и далеч не вкусно Внимание! Тези симптоми могат да сигнализират за рак на дебелото черво Внимание! Тези симптоми могат да сигнализират за рак на дебелото черво До края на месеца в национална онкологична болница „Дева Мария“ се провеждат безплатни прегледи при гастроентеролог Аз съм супергерой, но в Хелс Китчън изглеждах зла, твърди тази участничка Аз съм супергерой, но в Хелс Китчън изглеждах зла, твърди тази участничка Извън кухнята съм готин и ведър човек, твърди тя Всички говорят за него, след като спечели Капките, но малцина помнят, че е бил барман на Халваджиян Всички говорят за него, след като спечели Капките, но малцина помнят, че е бил барман на Халваджиян Собственик на заведението е Кремена Халваджиян
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори