×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте приказния дом на банкера Левон Хампарцумян


25 Ноември 2022, Петък, 10:39 ч.
Автор: Флагман

Финансистът отвори къщата си за Черешката на тортата 

На финала на седмицата Левон Хампарцумян се изяви като домакин в Черешката на тортата. Арменецът, който е банкер и финансист спокойно може да мине за шеф готвач, но под прикритие. Менюто му бе много изискано, но и разточително и прекалено вкусно. А приготвянето му не затрудни банкера, а даже му достави удоволствие.

Естествено, домакинът посрещна гостите в собствената си къща. Която представлява огромна и красива постройка, обзаведена с много стил и вкус в светли тонове. Но това, което привлича погледа е красивата й градина, поддържана от Хампарцумян като от корица на списание. Самият Левон се похвали, че в нея отглежда повече от 400 различни растения , сред които има много красиви рози, които точно в този момент цъфтяха, но и пресни подправки за изисканата вечеря.

Левон поднесе на звездната си компания предястие от аншоа, доматена салата, подправена с домашно песто и скариди. Предложи им сорбе от лайм и джинджър за прочистване на небцето преди основното, което бе агнешки ребърца, печени на грил с 2 гарнитури, а десертът бе плодове в комбинация с шафран.

Естествено банкерът спечели плакета за 3-ти път в предаването, а и самия шеф Манчев гледа с интерес как Левон готви и нямаше нито една забележка. Но зрители коментират: „Не всеки може да се похвали с такъв палат и с такива финансови възможности, покажете с какво разполага българския народ”, а друг му отговаря: „Това е кулинарно предаване, за българското ежедневие гледайте новини.”

 




В категории: Животът


11
Коментара по темата
11.
Ивайло Душков
26.11.2022 10:19:52
6
2
Браво на Левон! Успешен мъж. България има нужда от умни и кадърни хора а не от злостни завистници. Такива бол, от другите като него няма много.
10.
Ама
26.11.2022 06:52:52
2
2
Моята къща във Ветрен е по-голяма к по-луксозна. Жена ми е бивша актриса, децата ми имат семеен хотел от мен в Сарафово. Подарих им го като станаха на 18 да си го въртят. Левон Хампарцумян да се фука, но това нищо не е! Аз също съм банкер.
9.
някой
26.11.2022 05:17:14
2
4
И какво? Дом като хотел, в който няма уют. И ще си замине от тоя свят само с един костюм. В живота може и по скромно. Не проумявам бг богаташите, които битуват в златната си клетка, а когато излязат навън цопват в мръсното блато.
8.
Бечо
26.11.2022 03:18:07
2
3
Така ще бъде,докато на Запад плащаха и плащат за акъл, в моята България продължават старата традиция да плащат за хамалогия.
7.
Пешо
25.11.2022 14:21:45
3
15
Абе СЕМ къде спи - това предаване трябва да го забранят. Хората нямат пари , едва свързват двата края - има немалка част които нагъват само хляб и евтини колбаси, а по ТВ в тази т.нар. "Черешка..." дават неща за ядене, които простолюдието дори не подозира че съществуват. Това е страшно дразнещо , върховен цинизъм и подигравка с бедните. То е ясно че никой не го еня за бедните , но това е изключително нагло да се излъчват подобни предавания при положение че голяма част от населението особено и най - вече в провинцията мизерува
6.
Ако искаше и цял град можеше да си направи сигурно
25.11.2022 12:42:37
3
8
Прочетете му биографията от 89-та досега и ще се учудите защо пишете такава тъпа статия за Хъмпърцърцумян. Инженер химик, на който и двамата му родители са химици, а дядо му е имал парфюмерийна фабрика...

и после:

Левон Хампарцумян е от пионерите в консултантско-одиторския бранш в България. През 1992 г. с Мартин Заимов създават „Българска одиторска компания“ – консултантска фирма, асоциирана в интернационалната мрежа на Coopers&Lybrand. След две години продават компанията си на Coopers&Lybrand. В средата на 1990-те години оглавява департамент „Бизнес развитие“ на компанията Pricewaterhouse-Coopers, а после се премества в българския офис на Ernst&Young. Прекарва 5 години в Канада, работейки като консултант по проекти с Русия.

През 1997 г. е избран за почетен консул на Канада в София, като заема позицията и по-късно, с изключение на периодите, през които е на длъжности в държавната администрация. В кабинета на Иван Костов е заместник-министър на икономиката, а от 2000 г. – и изпълнителен директор на Агенцията за приватизация.

През 2001 г. става главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на „УниКредит Булбанк“. Той е и заместник–председател на Управителния съвет на БОРИКА и председател на Управителния съвет на Асоциацията на банките в България.

Заплатата му в Уникредит беше 200 хил. на месец, а годишният бонус стигаше 2 млн.лв и то когато парите струваха 10 пъти повече от сега. А злите езици какви ги говорят за него....
5.
Ако искаше и цял град можеше да си направи сигурно
25.11.2022 12:38:43
2
8
Прочетете му биографията от 89-та досега и ще се учудите защо пишете такава тъпа статия за Хъмпърцърцумян. Инженер химик, на който и двамата му родители са химици, а дядо му е имал парфюмерийна фабрика...

и после:


Добре дошли в Уикипедия! Можете не само да четете тази статия, но също така и да я редактирате и подобрите.
Левон Хампарцумян

Статия
Беседа
Преглед
Редактиране
Редактиране на кода
История
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Левон Хампарцумян
български банкер

Роден
26 декември 1953 г. (68 г.)
София, България
Левон Хампарцумян е български банкер.

От 2001 г. до май 2019 г. е главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на „УниКредит Булбанк“,[1] председател на Асоциацията на банките в България (АББ) и член на УС на БОРИКА.

Биография
Роден е на 26 декември 1953 г.[2] в гр. София. Дипломира се като инженер-химик в Химико-технологическия институт в София.[2] И двамата му родители са химици, а дядо му е имал парфюмерийна фабрика.[3] През социалистическите години работи в „Кремиковци“ АД и в Централния институт по изчислителна техника. Има 6 патента в сферата на производствените технологии. Той, заедно с негови колеги, адаптира западните технологии към нуждите на тогавашното производство в страната. Докато е в института прави много технически преводи от английски на български и обратно.[4]

Левон Хампарцумян е от пионерите в консултантско-одиторския бранш в България. През 1992 г. с Мартин Заимов създават „Българска одиторска компания“[5] – консултантска фирма, асоциирана в интернационалната мрежа на Coopers&Lybrand. След две години продават компанията си на Coopers&Lybrand. В средата на 1990-те години оглавява департамент „Бизнес развитие“ на компанията Pricewaterhouse-Coopers, а после се премества в българския офис на Ernst&Young. Прекарва 5 години в Канада, работейки като консултант по проекти с Русия.

През 1997 г. е избран за почетен консул на Канада в София, като заема позицията и по-късно, с изключение на периодите, през които е на длъжности в държавната администрация. В кабинета на Иван Костов е заместник-министър на икономиката[2], а от 2000 г. – и изпълнителен директор на Агенцията за приватизация.

През 2001 г. става главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на „УниКредит Булбанк“. Той е и заместник–председател на Управителния съвет на БОРИКА и председател на Управителния съвет на Асоциацията на банките в България.

Заплатата му в Уникредит беше 200 хил. на месец, а годишният бонус стигаше 2 млн.лв и то когато парите струваха 10 пъти повече от сега. А злите езици какви ги говорят за него....
4.
do nap
25.11.2022 12:05:05
1
13
napravete mu reviziya na tozi gnom.
3.
Чичо Манчо
25.11.2022 11:10:05
8
8
I kako vidqhme evtini stol4eta ot vtorata upotreva ,pokrivka za 1.50 ot nqkoi baba podarena i kradeni cvetq na masata tolkoz a i edno radio negov nabor ima tam da slu6a Erevan sigurno
2.
Взел дал
25.11.2022 11:09:52
20
7
Голям е.
1.
burgazlia
25.11.2022 10:55:08
8
40
Kaкво ни го навирате в очите тоя? Колко от нас имат неговия стандарт и банкови сметки. Инженер-химик, бил правилния човек по ония мътни Костови времена и сега вече голям финансист
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Мотоциклетът е регистриран, а водачът му е бил правоспособен, каза началникът на „Пътна полиция” към ОДМВР- Перник Симеон Георгиев Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Изстрелът е бил произведен с боен пистолет Синоптици с ужасна прогноза за времето в понеделник! Връща ли се зимата? Синоптици с ужасна прогноза за времето в понеделник! Връща ли се зимата? Идат бури, гръмотевици и... сняг, прогнозираха от НИМХ Верижна катастрофа в тунел „Люлин“ в София Верижна катастрофа в тунел „Люлин“ в София Движението в посока към жилищния квартал е затруднено Проблемите със съня при децата водят до психози след пубертета Проблемите със съня при децата водят до психози след пубертета Рискът е, когато се превърне в постоянен и хроничен проблем Секс скандал с ексминистър, изнудват Асен Личев с порно Секс скандал с ексминистър, изнудват Асен Личев с порно В аферата е замесен изкуствения интелект, ръководен от хомосапиенс-изроди, разкри бившият шеф на екологичното министерство Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Класацията е на кулинарния пътеводител "Тейст Атлас" Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Тя е била отвлечена Триумф на акробати от Бургас в турнира за Световната купа по спортна акробатика Триумф на акробати от Бургас в турнира за Световната купа по спортна акробатика Млади надежди от „Акро Джъмп“ завоюваха златните медали, със сребро пък се окичиха представители на „Черноморец“ и „Орел“ -Айтос Тя е интернет сензацията и звезда в „Хелс Китчън“, но често мисли за самоубийство Тя е интернет сензацията и звезда в „Хелс Китчън“, но често мисли за самоубийство
Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори