×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стъпка в правилната посока: Флорида забрани операциите за смяна на пола при непълнолетни


Стъпка в правилната посока: Флорида забрани операциите за смяна на пола при непълнолетни
„Премахнах си гърдите на 15 г., някога искам да съм майка, но никога няма да мога да изхраня детето си по естествен начин”, каза една от жертвите на шокиращите процедури Клоуи Коул
02 Ноември 2022, Сряда, 21:00 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Процедурите са необратими, болезнени и причиняващи физическа и психическа болка, а жертвите стават зависими от лекарства и лекари за цял живот

Американският щат Флорида гласува в петък пълната забрана на практиките за стерилизация и физическо осакатяване на деца в името на т.нар. „грижа, утвърждаваща половете”. Познати още като операция за смяна на пола заради хора, определящи се като „трансджендъри”, каквото и да значи това, тези скандални медицински интервенции станаха известни, след като обществеността разбра какво точно се случва с децата и как лекарите умишлено отглеждат едно цяло поколение, зависимо от лекарства и терапии през целия си живот.

Забраната се въвежда защото, оказва се „изненадващо”, процедурите са необратими, а лекарствата и леченията след тях трябва да се приемат цял живот. Причина още е и нарастващият брой хора, които се отказват от т.нар. джендър-преход от един пол към друг. Това се дължи, най-вероятно, на едно колективно осъзнаване каква точно глупост представлява този процес, когато се касае за хора, които нямат физическа причина да го предприемат. Такива например са случаите, при които човек действително се ражда с двойни полови органи – мъжки и женски, и тогава се налага наистина да се преприеме медицинска операция. Такива случаи обаче са в порядъка на 1 на 10 милиона, или иначе казано – изключително рядко срещани.

Забраната във Флорида влиза в сила и важи за всички деца в щата, включително тези, които в момента се подлагат на лечение. Под „подлежат на лечение” се има предвид, че в крехкия ум на децата, чрез джендър идеологиите, е вкарана идеята, че те не принадлежат към биологичния си пол – нещо, което ако се остави „нелекувано”, отминава в рамките на няколко години в 99% от случаите. Т.нар. „джендър операции” са прецедент, който придоби популярност в последното десетилетие с помощта на няколко звезди от Холивуд, и представлява процес, за пръв път виждан в човешката история – смяна на биологични показатели, заради психически отклонения или дори мода.

Разказ от първо лице показва ужаса на операциите и дългия, болезнен и необратим в повечето случаи път за смяна на пола. Вижте го:

Клоуи Коул, момиче, жестоко пострадало от джендър-операция, се обяви против използването на блокери за пубертета и други процедури при деца. Тя разказа подробно собствената си сърцераздирателна история.

„Гърдите ми бяха красиви, сега са изгорени за нищо“, каза тя, след като обясни, че е имала „утвърждаваща пола“ двойна мастектомия на 15-годишна възраст. Това, разбира се, се случва единствено и само с разрешението на родителите.

“На 13 години аз започнах да приемам пубертетни блокери и тестостерон, а на 15 години претърпях двойна мастектомия (операция за отстраняване на гърдите, която е приложима основно когато става въпрос за онкологични заболявания), при която гърдите ми бяха отстранени и ми бяха присадени зърна“, каза Коул.

“И все пак, на 16 години, след години медицински преход, осъзнах, че силно съжалявам. Направих жестока грешка“, казва тя.

След това Коул описа лъжата, в която тя и нейните родители са били убедени от лекари - според тях, джендър-преходът бил „единственият начин”, по който тя ще живее. Вероятно в „убежденията” т.нар. „лекари” са се позовали на редица меко казано спорни изследвания, които правят несъстоятелна връзка със завишени нива на самоубийства сред т.нар. „трансджендъри”.

“По време на моята диагноза за дисфория и консултациите за тези лечения, цялостната картина на живота ми просто остана напълно без внимание“, каза тя.

Тя обясни, че е “доста женствено момиче“, но ранният достъп до социалните медии създава проблеми с образа на тялото й.

“Попаднах на послания на крайнолява идеология, според която полът и джендърът са разделени, жените изначално са жертви, мъжете изначално са потисници във всяко едно отношение и затова децата с дисфория се нуждаят от хормони и операции, за да могат да живеят” - обясни Коул, която междувременно решава, че е дете с дисфория.

„Тези редуктивни идеологии си промъкнаха път в науката и оттам в медицината“, продължи тя.

„Несъзнателно предадох ума си и в крайна сметка тялото си на антинаучно движение, което свежда женствеността до дълга коса, кукли Барби, рокли и фалшиво самовъзприятие.”

След това Коул говори за „разходите за лечение на психичното здраве с варварски операции“, обяснявайки, че две години след двойната си мастектомия, тя все още има превръзки на гърдите си, защото зърната й изпускат течност и цапат дрехите й.

„Нямам гърди“, продължи тя. “Искам някой ден да бъда майка и въпреки това никога няма да мога да изхраня бъдещите си деца по естествен начин”.

Щатът Флорида отхвърля стандартите, създадени от Американската психиатрична асоциация, Американската академия по педиатрия и Ендокринното общество - всички те имат явен финансов интерес да поддържат валидни тези джендър-процедури.

Това е поредна стъпка на Флорида под ръководството на бъдещия вероятен кандидат за президент от Републиканската партия и настоящ губернатор на щата Рон ДеСантис, с която се отличава от политиките на Вашингтон.

 




Полски съдия избяга в Беларус
Полски съдия избяга в Беларус 09/05/2024, Четвъртък 17:00 0
14
Коментара по темата
14.
*********
03.11.2022 12:18:07
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
*********
03.11.2022 11:49:00
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
KKK
03.11.2022 05:58:08
1
3
Ron DeSantis is the next US President.
Straight forward , man. Show them, what all about the life is.
11.
Народеее!!!
03.11.2022 04:47:45
1
7
Ужас! Защо си го причиняват? Някои стават богати а тия глупави хора инвалиди!Изгубени души!
10.
Hahahaha
03.11.2022 00:15:12
18
3
Журналист с 500 лв заплата написал кое е правилната посока смях
9.
Ami
02.11.2022 23:44:12
2
9
Щом сее родил жена трябва да е жена.Това е психичен проблем и само боя оправя.Як бой и от страх си остава жена и после е ок
8.
Бургаски затвор
02.11.2022 23:19:40
1
8
При нас е изградена най-качествената лаборатория за смяна на пола призната в целия свят!
Работим бързо,почти безкръвно и качествено!
Резултатите са мигновенни-ставате госпожица още в първата вечер от постъпването Ви в нашата клиника!
Ще бъдете обслужени от най-добрите специалисти в областа на естетичната хирургия-Проф.Бай Сотир-ет.2, 6-та килия-главен хирург и асистенти-Киро Манафа и Жоро Любофчията!
Заповядайте! Работим денонощно!
7.
Язък
02.11.2022 23:14:07
2
2
А ставаш за е...е
6.
От номер 2
02.11.2022 23:03:00
7
1
номер две всичките ви женки яко ги е*е ;)
5.
Мдам
02.11.2022 22:58:23
2
12
Номер 2 е мазната мангуста дето организира гейпарадите в Бургас
4.
Me
02.11.2022 22:44:29
2
16
Номер 2 е некъв транс.
3.
до 2
02.11.2022 22:40:03
4
18
Много си прост саше!
2.
До 1
02.11.2022 22:02:33
26
3
така ли ве умник? А хората който по една или друга причина са родени хермафродити да ги убием с камъни нали? Понеже те в промития ти от религия мозък не се раждат? Може би са създадени в лабораториите на Украйна или САЩ нали?
1.
Show me your... тутурутка
02.11.2022 21:46:35
6
24
Трябва да се забранят изцяло, без значение от възрастта. Ако трябваше някой да бъде от различен пол, щеле да се роди такъв
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шоу с дронове, музика и забавления ви очакват на 14-ти май на пл."Тройката" Шоу с дронове, музика и забавления ви очакват на 14-ти май на пл."Тройката" Водещ ще е Драго Симеонов Представяте ли си да пусна ГЕРБ да слагат по билбордове пудели и пачки, каза Бойко Борисов Представяте ли си да пусна ГЕРБ да слагат по билбордове пудели и пачки, каза Бойко Борисов Дали си държа банкнота в чекмедже, която не е произведена никога? Даже ги слагаха на билбордове, избухна лидерът на ГЕРБ Бургас хареса Летния Никулден, на площад "Тройката" ври и кипи Бургас хареса Летния Никулден, на площад "Тройката" ври и кипи Денят бе изпъстрен с различни събития Отличиха Бургас за принос за развитието на бизнеса Отличиха Бургас за принос за развитието на бизнеса Наградата е оценка за усилията на Община Бургас да обедини различни по вид дигитални услуги Димитър Бербатов ще открие фотоизложба в Електрото в Бургас Димитър Бербатов ще открие фотоизложба в Електрото в Бургас Събитието ще се състои утре, 10 май от 13.30 часа в двора на гимназията Кметът на Дупница окачи руското знаме пред Общината, ДАНС му звънят незабавно да го сваля Кметът на Дупница окачи руското знаме пред Общината, ДАНС му звънят незабавно да го сваля Кандидат-депутат сам свалил флага и го хвърлил в кофата  Зелен активист, блъснат на магистрала „Струма“, води 9 дела срещу завършването й Зелен активист, блъснат на магистрала „Струма“, води 9 дела срещу завършването й Еколозите от коалицията „За да остане природа в България“ са водили над 1100 дела срещу различни държавни, общински и частни проекти Компания от ОАЕ иска да купи Виваком и Нова ТВ Компания от ОАЕ иска да купи Виваком и Нова ТВ Юнайтед груп може да поискат около 8 млрд.евро за активите си  Ваня Григорова и Мая Манолова с червен спрей през ПСА: Тук пак ще има паметник Ваня Григорова и Мая Манолова с червен спрей през ПСА: Тук пак ще има паметник Заради загражденията не усхяха да се доближат до паметника Зрители на бунт срещу шеф Ангелов Зрители на бунт срещу шеф Ангелов Фенове на предаването са гневни 
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори