×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Смляха от бой Кубрат Пулев в Слънчев бряг


Смляха от бой Кубрат Пулев в Слънчев бряг
Пулев се възползвал от отсъствието на Андреа, за да закача чужди жени
25 Август 2011, Четвъртък, 14:30 ч.
Източник: Скандално.нет

Боксьорът е със счупени ребра и кръвонасядания

Европейският шампион по бокс в категория 91 кг Кубрат Пулев е бил жестоко помлян в кървав екшън между мутри в дискотека „Домби“ на Слънчев бряг. В бруталното меле са се включили над 30 боксьори, каратисти и самбисти, а резултатът е трагичен за Кобрата.

Кубрат бил настанен по спешност в болница в почти насипно състояние – потрошени крайници, счупени ребра и отоци по главата. Мълви се, че първоначално лекарите дори се опасявали Кубрат да не издъхне от кръвоизлив на мозъка. За щастие пораженията по главата на европейския шампион по бокс не са толкова опасни.

Боят в „Домби бар“ на Слънчев бряг се е разиграл преди около седмица. Мелето е било предизвикано от Кубрат Пулев, който издърпал насилствено момиче на име Зорница към неговото сепаре. Девойката обаче се оказала приятелка на Киро Руския, за когото се мълви, че е наследник на Таки, определен лично от от укриващия се в ЮАР владетел на подземния свят.

Когато красивата брюнетка Зорница била издърпана насилствено към сепарето на Кубрат и четиримата му мускулести авери, към тяхната маса се отправил Киро Руския. Той си разменил няколко гневни реплики с Кобрата, след което бил нокаутиран от боксовия шампион. Секунди по- късно над 30 разгневени мъже, повечето от които гардове на Руския, заформили жестоко меле. Кобрата и хората му били буквално прегазени от многобройните самбисти и боксьори, охраняващи Киро Руския .

„Петима скачаха трупешката върху Кобрата, можеха дори да го убият. Хвърчаха столове и маси, бутилки… цялото заведение беше в кръв. Охраната на „Домби бар“ не посмя да се намеси, а клиентите панически се разбягаха“, разказват очевидци на жестокия побой.

След погрома Киро Руския и хората му се оттеглилис два бронирани джипа „Мерцедес“, един Хамър с немска регистрация и два джипа БМВ х5. Единият от гардовете на Киро Руския – мъж на име Росен, посетил болницата в Слънчев бряг. Самбистът си счупил крака, тъй като нацепил бронежелетката на Кобрата. Странно е защо професионален боксьор, какъвто е Кубрат Пулев, ходи с бронирана жилетка по заведенията.

Въпреки че Кобрата бил настанен в болница с опасност за живота, а четиримата му авери също се озовали с тежки контузии в лечебницата, нито един от тях не е подал жалба в полицията.

В понеделник пък се е състояла среща между Киро Рускиия и влиятелни приятели на Кубрат Пулев на яхта на Свети Влас. На рандевуто разногласията били изгладени. Кобрата пращал извиненията си за това, че е ударил човека на Таки, а Киро Руския изразил съжаление, че неговите хора се престарали в „респектирането“ на боксьора и приятелите му.


В категории: Крими


12
Коментара
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
12
Коментара по темата
12.
FOF
17.04.2012 09:29:52
2
2
И как може над 30 мъже да се оттеглят с 5 коли ???????????
11.
kumeta
29.08.2011 21:27:30
1
7
ni6to vqrno nqma trqbva de se prebie redaktora na tozi vesnik koito q pusna tazi glupost
10.
kumeta
29.08.2011 21:27:30
1
0
ni6to vqrno nqma trqbva de se prebie redaktora na tozi vesnik koito q pusna tazi glupost
9.
Колега
26.08.2011 10:24:48
5
2
Много, ама много прост народ сте бургазлии!!! Толкова сте жалки и нещастни, ще се самоизгризете и никой с нищо няма да ви помни! Двама - трима лая тук , плюят Касабова, друго нищо не правят, защото са злобни и прости. Асен Йорданов и оная неговата Алкалуй сигурно вдигат с поне 100 влизания на ден посещенията на Касабова. Прости хора, сте вие бургазлиите!
8.
касабов
26.08.2011 07:34:50
0
2
Катерино, стига лъга хората. Ела ми врътни една свирка или отиди да оближеш задника на поредния партиец, който ще ти купи рокличка и чепички. Много си проЗззда Катьо, мноооооо
7.
Коментатор
26.08.2011 01:08:47
1
1
На който не му харесва сайта,просто да не го чете.Аман от комплексари с тъпи коментари
6.
от София
25.08.2011 22:23:50
0
1
Кубрат може и да ходи, но това не значи, че подобно нещо не се е случило. Интересен ми е този сайт, следя го. Но най-интересното ми е, че в Бургас злобата между колегията ви е страшна. Бизнесът ми е и в Бургас, явно много комплексари има. На всеки по-интересен материал , има плювни по харата дето правят сайта. Смешници пълни сте!
5.
Келеша
25.08.2011 17:22:47
2
1
Абееееей, травестити - спрете да лъжете! Нема ко да ви вярва на простотиите! То бива измишльотини, ама вие се окекахте вече бе. Само задници лижете и пишете жълтотии - СРАМОТА
4.
SS
25.08.2011 16:55:09
3
2
pulni gluposti Kubrat ne e bit, jiv i zdrav e gotvi se za sledvashtata si sreahta. sprete da chetete julti site-ove. po skoro novina e che Kela e arrestuvan v Portugalia.
3.
potresen
25.08.2011 15:47:24
0
3
samozabraveni hora! pokra tqh gorqt i nevinni... nqma opraviq. za poreden pat adekvatno, interesno i razli4no otrazqvane na novinite ot saita
2.
666
25.08.2011 14:59:28
0
3
e свидетел kaji kakvo si vidq de mnogo interesno naistina li e taka kakto go pi6e tuk v saita dai info ne badi lo6 :)
1.
свидетел
25.08.2011 14:51:01
2
8
Не знам защо но от това което видях мисля че от такива хора държавата ни няма нужда,още повече Господ забавя,но не забравя.Съжалявам !!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари
Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори