×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Всеки пети българин умира преди да навърши 65 години
  • Почитаме Емилия - светицата, основала първия девически манастир
  • Хороскопа си за деня четете тук
  • Питбулът-убиец от Варна хапел наред, експертиза на съдебен лекар решава съдбата му
  • 12 съдебни заседатели решават дали Тръмп да влезе в затвора, а Илон Мъск се гласи да му е съветник
  • Бедствено положение в Тексас! Части от връхлетяния от бури щат остават без ток с дни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кои планети (о)стават ретроградни до края на 2022


31 Октомври 2022, Понеделник, 15:40 ч.
Автор: Флагман.бг

И какво да очаквате

Ако поне малко се интересувате от астрология или просто искате да оправдаете лошия си ден, гръмналата техника, скандала с половинката или включването на бившия, то вероятно веднага ще си кажете „Меркурий е ретрограден“.

Меркурий може би е една от най-споменаваните планети, когато нещата не вървят добре. И лошата новина е, че е ретрограден по няколко пъти в годината.

За щастие обаче, сегашният му „негативен“ период приключи на 2 октомври. Уви, остават още куп планети, за които се говори по-малко, но чиято ретроградност е в сила или ще се появи до края на 2022. Ето кои са те и какво да очаквате, за да извлечете максимална полза от това космическо пренареждане и да минимализирате „щетите“ по съветите на астроложката Лиз Симънс:

Меркурий (29.12 – 19.01.2023)
Ретроградният Меркурий през 2022 г. ни осигурява четири дози вместо обичайните три, което може да докара много от нас до ръба. Планетата обаче не е толкова лоша, колкото ни карат да вярваме.

„Меркурий се движи най-бързо“, обяснява Симънс. „Винаги, когато става ретрограден, всичко се случва интензивно и незабавно, докато другите планети имат малко по-дълги ретрогради, които отнемат малко повече време, за да се разгърнат“.

Но това не означава непременно, че е нещо, от което да се страхувате. Всъщност е добър момент да останете организирани, да внимавате за комуникацията и да прегърнете всичко, което Вселената планира да ви изпрати.

Плутон (29.04 – 28.10)
Плутон може да е малък и често пренебрегван в света на астрономията, но е жесток по отношение на астрологията.

Като се има предвид, че това е планетата на регенерацията, тя се фокусира много върху смъртта и прераждането, но ретроградният Плутон не трябва да ви плаши: това трябва да е време, в което хората правят лични или професионални промени, които са устойчиви към общите им цели.

Сатурн (04.06 – 23.10)
Ретрограден Сатурн 2022 иска да живеете най-добрия си, най-автентичен живот. Той носи по-тежка и предизвикателна енергия, която ви кара да търсите най-добрия вариант на себе си и изисква да давате най-доброто от себе си, за да постигнете целите си.

Нептун (28.06 – 04.12)
Ретрограден Нептун е проверката на реалността на космоса. През това време може да откриете, че се чудите: „Как така не съм разбрал това преди?“

Може да се наложи да поставите под въпрос определени практики и процеси, за да ги свържете с вашата интуиция. Позволяването на реалността да се разкрие може да ви помогне да се настроите на една вълна с любовта, творчеството и духовността.

Юпитер (28.07 – 23.11)
Ретроградният Юпитер през 2022 г. съвпада с новолунието през юли в Лъв, време да започнете наново.

„Веднага щом хората чуят думата ретрограден, те се плашат и това не трябва да е така, особено с Юпитер, защото това е доброжелателна енергия“, казва астрологът и автор Нараяна. „Разбира се, има и сенчеста страна, но в по-голямата си част е доста хубаво.“

Уран (25.08 – 01.01.2023)
Ретрограден Уран ще ви направи по-силни, по-твърди и по-подготвени да се справите с всичко, което е изпратено да ви извади от равновесие. Той поставя нещата в перспектива и ги прави малко по-ясни.

„Уран се опитва да създаде по-голяма визия за вас. Ще се върнете по-овластени и ще се чувствате по-комфортно с потенциални промени и изненади, които се движат напред, защото те винаги ще бъдат част от живота ви.

Марс (30.10 – 01.01.2023)
„Марс управлява вашия стремеж и енергия. Не можете да функционирате по най-добрия начин.“, казва Нараяна.

Знаейки, че има тенденция да ви кара да се чувствате летаргични, обърнете внимание на себе си и се глезете повече.

През това време е възможно сексуалният ви живот да пострада, така че се постарайте да поддържате либидото си и искрата с партньора жива.

Източник: Tialoto.bg


В категории: Животът


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кината у нас не искат гей филма, в който ром обладава българин Кината у нас не искат гей филма, в който ром обладава българин Кметът на София в сблъсък с протестиращи, поискаха му оставката Кметът на София в сблъсък с протестиращи, поискаха му оставката Терзиев не пожела да отиде до средата на пътното платно, заради което гражданите започнаха да скандират „Оставка“ Хванали бай Тошо на калъп край морето Хванали бай Тошо на калъп край морето Бившият първи бил хванат от жена си в резиденция Евксиноград Вижте колко пари са пахарчили партии за реклама Вижте колко пари са пахарчили партии за реклама ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и "Възраждане" са хвърлили най-много за популяризиране  Земеделският министър обяви какви проекти ще финансира ведомството Земеделският министър обяви какви проекти ще финансира ведомството По думите на Тахов е много важна синергията между учени, земеделски производители, преработватели и потребители Пържена цаца гурме бие рекордите - 15 лева порцията по морето Пържена цаца гурме бие рекордите - 15 лева порцията по морето Минимума за 150 грама е 4 лв. в кръчмите край плажа   Приготвиш ли веднъж картофките по този метод, ще повториш… Приготвиш ли веднъж картофките по този метод, ще повториш… Ще забележите, че времето за готвене на картофите чрез този метод ще се намали с около 10-15 минути. Осмокласник удари учител, не го пуснал в клас без униформа Осмокласник удари учител, не го пуснал в клас без униформа Ученикът дошъл в училището по къси панталонки Произлизам от славен род на курвари Произлизам от славен род на курвари Митьо Пищова твърди, че е записал е 4000 красавици в любовния си тефтер Павел Владев – Върколака сключи договор с BFA Павел Владев – Върколака сключи договор с BFA Владев е известен и със страстта си по татуирането и арт изкуството, а  прозвището си „върколака“ си спечели заради непредсказуемото си зрелищно и агресивно поведение на ринга
Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Българският народ има една хубава приказка - след дъжд качулка Обявяват присъдите на измамниците от България, източили 54 млн. паунда в Англия Обявяват присъдите на измамниците от България, източили 54 млн. паунда в Англия Измамата със социални помощи е една от най-големите във Великобритания Тя не е глупава, просто стана блондинка Тя не е глупава, просто стана блондинка Пълна промяна при Мария след Капките
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня Чък Норис пита дете:
- На колко годи и си?
- На 11.
- Аз на твоите години бях на 12.
Виц на деня Виц на деня Адвокат към обвиняем:
- Имате ли алиби за времето на престъплението?
- Да, в долари и в евро?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жената е като катаджия. Реши ли да се заяде с теб, винаги ще намери за какво.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори