×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жертва на Семерджиев: Разряза капачката на коляното на две с мачете и ме преби


Жертва на Семерджиев: Разряза капачката на коляното на две с мачете и ме преби
Иван Бандаловски обвиняем и приятел на Георги Семерджиев
20 Октомври 2022, Четвъртък, 17:31 ч.
Автор: Флагман

Семерджиев бе изправен на съд заедно с бившия национал Иван Бандаловски по дело за нанасяне на средна телесна повреда 

Развитие по случая „Семерджиев“. Обвиняемият отново се изправи пред съда. Този път не по делото за трагичната катастрофа на булевард „Черни връх“ в столицата, а заради причиняване на средна телесна повреда.

През май 2012 г. Георги Семерджиев и бившият национал Иван Бандаловски се сбиват с трима мъже в столичния квартал "Хаджи Димитър". Двамата са обвинени за причиняване на средна телесна повреда на едно лице, съобщава БТВ.

Вчера потърпевшият дойде в съдебната зала, за да разкаже отново за случилото се.

"Георги Семерджиев ми разряза капачката на коляното на две с мачете. И ме преби. Докато ме налагаше, друг човек ме държеше за качулката".

Делото, което районните магистрати разгледаха в сряда, се точи още от 2013-а година. Те върнаха Вутов към деня, в който за пръв път се е сблъскал със Семерджиев. Това станало малко преди Гергьовден, на 4 май 2012 г. Лъчезар се возил в колата си с  Георги Генев и още един, който назова само по фамилия – Савов. Зад волана бил Савов. Те се движели по бул. „Дондуков“ в столицата и завили покрай Английската гимназия.

В този момент зад тях спряла някаква кола – Мерцедес, по спомените на Вутов. Шофьорът в автомобила започнал да присветва с фаровете, докато накрая не се изравнил с тях. Тогава от сваления прозорец се показал Георги Семерджиев, който започнал да псува компанията в другата кола.

В този момент светофарът светнал в зелено и Вутов и приятелите му потеглили. На следващия ден компанията на Вутов видяла колата на Семерджиев в квартал „Хаджи Димитър“.

„Беше паркирана до бившия магазин „Европа“ сега BILLA. Спряхме, за да се разберем и да видим какво са искали от нас. Зачакахме отстрани. След 5-10 минути от съседния блок на улицата излязоха Георги Семерджиев, футболистът Иван Бандаловски и момиче с патерици“, продължава Вутов.

За кратко време се стигнало до сбиване, в което участие взели всички, включително Бандаловски и Семерджиев.

„Бях седнал със свити колене, а Бандаловски ме риташе в гърба и в раменете. През това време се върна Семерджиев и от паркираната кола извади мачете с калъф. Докато бях на земята ме удари с калъфа, после извади и острието, с което започна да ме удря по коляното. Започна да шурти кръв“, твърди още Вутов.

Иван Бандаловски обвиняем и приятел на Георги Семерджиев

В съдебната зала бяха и двамата обвиняеми. Семерджиев беше докаран с белезници на краката и ръцете.

„Разменихте си няколко думи“, каза Иван Бандаловски, обвиняем и приятел на Георги Семерджиев.

Каза ли ви нещо за катастрофата?

Не, ние не говорим за тези работи. Израснали сме от деца. Питах го дали всичко е наред.

Какво ви отговори? Добре ли е?

Можеш ли да си добре, след тези неща.

Двамата били съученици и съотборници. Бившият национал твърди, че Семерджиев шофира „нормално, че не е знаел за провиненията му на пътя и не е чувал за полицейски чадър.“

Мирослав Христов, който е адвокатът на Георги Семерджиев, твърди, че до този момент клиентът му не е призоваван за разпит относно фаталния инцидент.


В категории: Крими


Полски съдия избяга в Беларус
Полски съдия избяга в Беларус 09/05/2024, Четвъртък 17:00 0
Гала се изложи много
Гала се изложи много 09/05/2024, Четвъртък 16:00 3
6
Коментара по темата
6.
Bbb
20.10.2022 20:30:49
0
7
Хе хе хе Е как да няма чадър над тези самозвани футболисти, когато делото им за нанасяне на средна телесна повреда се точи вече 10 години в съда.Добре че поне след поредния инцидент с катастрофата на този лилипут от страх на тези които го прикриват, вече няма как да не изкарат и това дело от нафталина и да се стигне до присъда, иначе още щеше да отлежава по рафтовете.
Неее няма чадър над тез пишман спортисти.
5.
До4
20.10.2022 20:15:27
0
6
Само поръчкови обвинения в София се развиват с космическа скорост всички други нямаш ли връзки в прокуратурата нищо не става. Така е все пак живеем в Северна Кореа.
4.
до 3
20.10.2022 19:49:38
4
18
Бяхме русофилска държава по времето на бай Тошо, тогава не беше възможно такова дело да се точи 10 години, а въпросният с фамилия на семе щеше да чука камъни в някоя кариера. Та такова нещо може да се случи в държава на тикви и каскети
3.
Бг Русфилско правосъдие
20.10.2022 19:25:10
9
17
Случаят е от 2012г. и сега през 2022 г. делото продължава.Това е възможно, само в най-русофилската и логично, най-бедната страна от ЕС. Простотията и бедността, вървят ръка за ръка с русофилията.
2.
Ха
20.10.2022 19:21:24
1
12
Боклуците се намират от детска възраст.
1.
Ти да видиш
20.10.2022 18:39:21
1
20
Е как е възможно това приложение,че всички разправят какво свястно момче бил Семерджиев и че излизал от вкъщи само до библиотеката и обратно
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Компания от ОАЕ иска да купи Виваком и Нова ТВ Компания от ОАЕ иска да купи Виваком и Нова ТВ Юнайтед груп може да поискат около 8 млрд.евро за активите си  Ваня Григорова и Мая Манолова с червен спрей през ПСА: Тук пак ще има паметник Ваня Григорова и Мая Манолова с червен спрей през ПСА: Тук пак ще има паметник Заради загражденията не усхяха да се доближат до паметника Зрители на бунт срещу шеф Ангелов Зрители на бунт срещу шеф Ангелов Фенове на предаването са гневни  Никол разкри за задкулисни игри в Кухнята на ада Никол разкри за задкулисни игри в Кухнята на ада Тя споделя, че от няколко седмици Станислав е най-добрият сред мъжете и вижда него като потенциален победител Вълни до 2,5 метра връхлитат Бургаско утре Вълни до 2,5 метра връхлитат Бургаско утре В шест области е обявен жълт код за силен вятър бТВ трябва да изгони ергенът Алек, заяви риалити звезда бТВ трябва да изгони ергенът Алек, заяви риалити звезда Алек наруши правилата на формата, смята Верислав Туджаров Може ли да го познаете. Той бе най-известният майстор, а днес е пътешественик Може ли да го познаете. Той бе най-известният майстор, а днес е пътешественик Оказа се, че Влади Караджов си живее живота – това личи по снимките, които споделя в социалните мрежи Гала се изложи много Гала се изложи много Тя уж слушаше гостите си с интерес, но по-голямо удоволствие сякаш й доставяше да бърка в купата и да поглъща пуканките, с което показа меко казано неуважение към всички, които гледат предаването й по Нова Тв Издъхна Царят на мечоците Издъхна Царят на мечоците В последните дни Чарли е бил забелязан със силна скованост и накуцване на задните крайници Почина голяма легенда в гимнастиката Почина голяма легенда в гимнастиката На 88-годишна възраст ни напусна Юлия Трашлиева
Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Путин на парада в Москва: Русия няма да позволи на никого да я заплашва Путин на парада в Москва: Русия няма да позволи на никого да я заплашва Западът изкривява истината за Втората световна война, защото пречи на колониалната му политика, обяви президентът Тази участничка от "Ергенът" си призна, че за нея най-важното е мъжът да има пари Тази участничка от "Ергенът" си призна, че за нея най-важното е мъжът да има пари Алек я отхвърли, но тя си намери човек, който може да й осигури желания живот 
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори