×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Ако имате сигнали за изборни нарушения - пишете ни на [email protected] или чрез платформата "Вашият сигнал до Флагман.бг"
  • Следете новинарските емисии на Флагман.бг в днешния ден - в 11 часа, 13 часа, 15 часа и 19 часа
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

19-годишен с Ауди катастрофира край Средец, прати трима в болница


19-годишен с Ауди катастрофира край Средец, прати трима в болница
Колата се обърнала извън пътното платно
13 Октомври 2022, Четвъртък, 12:24 ч.
Автор: Флагман.БГ

Шофьорът имал само 6 месеца стаж зад волана

19-годишен шофьор с малък стаж зад волана катастрофира с Ауди и прати трима души в болница. Инцидентът е станал около 15.55 часа вчера, на около 1 км. преди табелата Средец в посока Бургас.

Поради движение с несъобразена с атмосферните условия и състоянието на пътя скорост, в условията на ляв завой, и загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се извън пътното платно, лек автомобил “Ауди 80”, с габровска регистрация, управляван от 19-годишен мъж от Средец , чийто стаж, като водач е 6 месеца.

От катастрофата пострадали тримата спътници на водача. 17-годишно момиче от Средец е получило травми на гръдния кош и фрактура на лявата ключица, настанено е за лечение в УМБАЛ – Бургас. 16-годишен младеж от Средец е с фрактура на прешлена, настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас. 17-годишно момиче от Средец е настанено в болница “Сърце и мозък”, с фрактура на прешлена и контузия на гръдния кош. Водачът на автомобила е с контузия на лявото рамо, прегледан и освободен за домашно лечение.


В категории: Средец


8
Коментара по темата
8.
Свидетел
15.10.2022 13:39:50
0
1
Защо навсякъде пишете, че се е обърнал, заради несъобразена с атмосферните условия и състоянието на пътя скорост(не казвам че е карал бавно)??
Никъде не пише за следите от метал по спирачния му път!!!
ГУМАТА МУ Е ПАДНАЛА В ДВИЖЕНИЕ
Не защитавам пикльото, винаги кара като за последно, но в случаят не е само негова вината!!.

Познавам и четиримата младежи и след като разбрах, че са катастрофирали отидох и прегледах следите. Ясно си личи, че колата се е суркала на 3 гуми, четвъртата следа е от желязо. Така са се суркали по пътя, докато не влизат в канавката.

Видях и снимки на колата и трябва да си сляп, за да не видиш, че му е паднала задната лява гума с джантата!!!
7.
А
14.10.2022 17:43:08
0
5
Тоз мангал изобщо не трябваше да му дават книжка,кара като луд с това старо Ауди,дано се оправят децата
6.
Бугария на три ракии
13.10.2022 23:11:24
1
1
Обесете го този пигмей
5.
А държава/община имат ли вина?
13.10.2022 14:07:34
3
4
Поради движение с несъобразена с атмосферните условия и състоянието на пътя скорост
----
Най обичам такива квалификации
А каква трябва да е съобразената с атмосферните условия и състояние на пътя скорост? И кой по дяволите носи отговорност за състоянието на пътя?
Когато се изисква определена скорост то трябва да е измерима и да е указана точно в ограничението. Всичко друго е бошлаф работа и оправдание че пътищата ни са зле, както и един куп още фактори породени от корупцията в страната.
Вчера гледах по новините как бойковите хора не били вложили материали в пътната настилка на Тракия за 40 млн.лв и тъй като била изтекла гаранцията, сега държавата ще ремонтира за собствена сметка. Като се сетя и за оня дето го хванаха с 60 млн.лв за Хемус и ми се струва че за една магистрала се крадат 100-200 млн.лв... ако не и повече
А щетите за държавата са поне десетократно повече от последващо наливане на пари от държавата
А младежа може и да е с малко стаж и да няма достатъчно опит, но е правоспособен водач. Не го защитавам, но много голяма част от катастрофите се случват заради състоянието на пътищата
4.
хахадо №3
13.10.2022 13:56:31
0
7
Защо мама и тати? Ако е вярна информацията и шофьорът е на 19 години, той е пълноправен член на обществото, пълнолетен. т.е. Той трябва да си носи последствията за всяко едно действие или бездействие. Стига с това мама и тати. Има си глава на раменете, да е мислил. Да го опънат още сега да плаща или да лежи в пандиза, да се научи.
3.
ахахах
13.10.2022 12:58:11
1
2
вървежни са в аудито, вървежни са и в болницата ся мама и тати ше кихат
2.
……
13.10.2022 12:56:49
2
2
Глупости пишете флагман
1.
*********
13.10.2022 12:47:45
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Машина се гаври с Велико Минков, бюлетината му празна Машина се гаври с Велико Минков, бюлетината му празна Бившият депутат, който се оказа биологичен баща на второто дете на Габриела Славова, гласувал втори път, но с хартиена бюлетина Къци Вапцаров втрещи с идея за нов риалити формат Къци Вапцаров втрещи с идея за нов риалити формат Звездата от "Риск спечели, риск губи" хвърли бомба в социалните мрежи, след като разказа какво е сънувал Гласувах за силна България в сигурна Европа, каза Иван Алексиев Гласувах за силна България в сигурна Европа, каза Иван Алексиев Областният координатор на ГЕРБ подчерта, че за да има развитие в страната и регионите да усещат подкрепата на държавата, е нужен стабилен парламент, надеждно и силно правителство Не виждам трайна формула за властта, каза Ахмед Доган Не виждам трайна формула за властта, каза Ахмед Доган За пръв път гласува с хартия  Радев гласува: Надявам се партиите да са си научили урока Радев гласува: Надявам се партиите да са си научили урока Гражданите трябва да помнят обещанията на политиците, заяви той Азис изпищя, заговори как Меди се опитал да го убие Азис изпищя, заговори как Меди се опитал да го убие В социалните мрежи ври и кипи от коментари Милен Георгиев: Искаме да живеем в развита европейска България Милен Георгиев: Искаме да живеем в развита европейска България Целта ни е да се случат нещата по максимално най-добрия начин, каза водачът на листата на "Синя България" за 2 МИР Бургас Плажуват или гласуват бургазлии на 9 юни, вижте емисията на Флагман.бг в 13 часа Плажуват или гласуват бургазлии на 9 юни, вижте емисията на Флагман.бг в 13 часа На много политици ще им се прииска да направят май поне един-два шамански ритуала за дъжд Бойко Борисов за снимката на Румен Радев от Бургас: Гларус и позьор! Бойко Борисов за снимката на Румен Радев от Бургас: Гларус и позьор! Вчера страшно се забавлявах. Нали всички сме каратисти, футболисти, каза лидерът на ГЕРБ Севим Али, ДПС: Гласувах за просперитета на България Севим Али, ДПС: Гласувах за просперитета на България Севим Али проведе открита кампания, в която пое конкретни ангажименти, по чието изпълнение той и депутатите на ДПС ще работят в 50-ото Народно събрание
Христо Иванов на въпрос ще седне ли на масата за преговори с ГЕРБ: Да видим какви ще са резултатите Христо Иванов на въпрос ще седне ли на масата за преговори с ГЕРБ: Да видим какви ще са резултатите Гласувах да има мнозинство за нормална европейска България, заяви съпредседателят на ДБ Идва ли краят на войната в Украйна? Идва ли краят на войната в Украйна? Европейски лидер заговори за мирни преговори с Русия  Шеф на НАТО се жалва от руснаците, били навсякъде и дори в космоса Шеф на НАТО се жалва от руснаците, били навсякъде и дори в космоса Според адмирал Бауер алиансът все още не вижда промени в готовността на руската ядрена триада Британски военен бие тревога, Русия може да унищожи танковете на страната му за две седмици Британски военен бие тревога, Русия може да унищожи танковете на страната му за две седмици Не е изненадващо, че САЩ вече не гледат на Великобритания като на "военна сила от най-висок порядък“, коментира Стюарт Крауфорд Почина бивш треньор на Созопол Почина бивш треньор на Созопол Михаил Ралев е имал онкологично заболяване Болната от рак Кейт Мидълтън наруши мълчанието, извини се Болната от рак Кейт Мидълтън наруши мълчанието, извини се Съпругата на принц Уилям изразява своето съжаление, че е пропуснала последната репетиция за Trooping the Color Как ще гласуват нашенците в рекордьорът Никити Как ще гласуват нашенците в рекордьорът Никити Хората, които са на почивка в Северна Гърция, могат да гласуват в секцията, която би рекордите по гласуване през 2021 година Клипче в TikTok спаси момиче от сигурна смърт Клипче в TikTok спаси момиче от сигурна смърт След шест кошмарни месеца и ходене по лекари Ейми най-сетне разбрала причината за мъките си Изсипаха торби с пари на пътя Изсипаха торби с пари на пътя Вирусните кадри бързо се разпространиха в социалните мрежи Владимир Путин се готви за смъртта си? Владимир Путин се готви за смъртта си? Руският президент готвел дъщерите си за наследници
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори