×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Кола се преобърна в Шуменско, шофьорката – с 1,91 промила и положителен тест за метамфетамин
  • Митничари откриха контрабандно злато за над 80 бона на "Лесово"
  • Росен Желязков се отказва от европарламента
  • 15-годишно момиче се удави след падане в напоителен канал
  • Vivacom тества първи в България най-новата мобилна технология 5.5G
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как да върнем пламъка във взаимоотношенията – съвети от специалисти


28 Септември 2022, Сряда, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Дайте си пространство

Когато открием любовта, ние сякаш откриваме цял един нов свят. Всичко е интригуващо, магично, пленително... Нямаме търпение да опознаем всяко кътче на това наше откритие. Не виждаме негативите – сякаш такива изобщо няма.

Неслучайно се казва: "Любовта е сляпа". Склонни сме да прощаваме малките грешки, да омаловажаваме недостатъците, фокусирайки се само върху това колко прекрасен и съвършен е нашият любим. И така – ден след ден. Изведнъж се обръщаме и виждаме неща, които никак не ни харесват, такива, които като че ли са били скрити от погледа ни. „Боже, как не съм забелязала по-рано това?“ – започваме да си задаваме този въпрос все по-често.

Да се влюбиш, изглежда е лесната работа. Много по-трудно е да останеш влюбен. Сякаш първоначалният пламък започва леко да гасне.

Това нормално ли е? Успокойте се. Според психолози и консултанти по взаимоотношения, това е напълно „окей“. Всъщност добрата новина е, че щом си мислите по тази тема, значи все още ви е грижа за вашата връзка и нищо не е загубено – напротив. Независимо дали е дошъл труден момент или срещате поредното изпитание за връзката си, специалистите са единодушни – винаги има надежда. Какво биха ни посъветвали те по този въпрос?

Ето и някои от възможните отговори:

Забравете за секса за момент

Макар и да звучи странно и налудничаво, за определен кратък период се опитайте да свалите напрежението от нагласата: „Трябва да правим секс“. Вместо това опитайте се за момент да използвате всичко друго – целувки, прегръдки, докосване, галене, любовна игра, дори мастурбиране един пред друг. Ще забележите, че когато това малко ваше правило отпадне, ще се нахвърлите един върху друг като обезумели, пише az-jenata.bg

Планирайте тайни срещи

Опитайте се поне веднъж месечно да планирате своя тайна среща. Не казвайте на партньора къде отивате – просто му кажете как да се облече. Оставете фантазията да свърши своята работа. Внезапно ще усетите в стомаха ви да пърхат онези позабравени пеперуди. Незнанието къде отивате и какво може да ви очаква там ще ви подейства доста възбуждащо.

Влюбете се отново... в себе си

Когато сте в много дълга връзка, в един момент можете да размиете границите и да започнете да мислите за партньора си като за ваше продължение. По този начин със сигурност ще убиете огъня – много е трудно да бъдеш привлечен от някого, който е загубил своята идентичност и автономност. За да върнете искрата във връзката си, първо трябва да я запалите в себе си – намерете си хоби, поставете си цел, която да постигнете в службата или правете благотворителност. Когато имате интереси, това ще ви даде възможност да развивате себе си, да сте по-интересни както за другите, така и за вас.

Благодарете

Специалистът по взаимоотношения д-р Кира Бартлет твърди, че един от най-лесните начини да продължавате да поддържате пламъка на вашата връзка е да оценявате нещата, които другият прави за вас. Ако чувствате, че нещата във връзката ви не вървят, опитайте се всеки ден да благодарите на любимия си за нещо – лице в лице или пък чрез съобщение. Благодарността е една от най-важните емоции, когато говорим за запазване на взаимоотношенията.

Дайте си пространство

Опитайте се да си дадете място и да не бъдете като скачени съдове. Нека всеки един от двама ви се чувства свободен да бъде себе си и да се отдава на своите интереси. Постарайте се да насърчите хобитата на другия и да го подкрепяте в новите начинания. Ще видите, че това ще създаде повече уважение между вас. Следващия път, когато мъжът ви иска да излезе с приятели, не се сърдете – използвайте това време и направете нещо за себе си – излезте с приятелки, посетете изложба или прочетете започната книга.


В категории: Лайфстайл


Коментари
Флагман.БГ 10 неща, които карат мъжете да се влюбят 10 неща, които карат мъжете да се влюбят 12/06/2024, Сряда 22:00 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
10 неща, които карат мъжете да се влюбят 10 неща, които карат мъжете да се влюбят Ако той ви е накарал да се чувствате добре в определена ситуация или по принцип, не забравяйте да му споделите Възродиха идеята за контрол върху графити изкуството в Бургас, този път идва от управляващите Възродиха идеята за контрол върху графити изкуството в Бургас, този път идва от управляващите Крачка напред ли сме най-после да имаме фестивал на уличното изкуство? За какво мъжете най-често лъжат, ето 5 неща За какво мъжете най-често лъжат, ето 5 неща Те крият истината, за да прикрият несигурността си Цончо Ганев ощастливи Звезделина Каравелова Цончо Ганев ощастливи Звезделина Каравелова Активистката на „Възраждане“ от Несебър ще стане депутат Това са най-големите бебета сред зодиите Това са най-големите бебета сред зодиите Четири зодиакални знака се отличават с инфантилността си Новите евродепутати не са това, което очаквахте Новите евродепутати не са това, което очаквахте Доста от новите избраници не проведоха типична предизборна кампания, а се фокусираха върху социалните мрежи Рецепта за свинско в гювечета Рецепта за свинско в гювечета Бързо и вкусно ястие ДПС със спад на гласовете от Турция ДПС със спад на гласовете от Турция Само че процентният дял на ДПС от гласовете в Турция остава почти същият Всички ги обичаме, но знаете ли от какво са направени рулцата от раци Всички ги обичаме, но знаете ли от какво са направени рулцата от раци Рулцата от раци понякога изобщо не съдържат рибен продукт Сливналии продават уникално тунинговано BMW M6 за $460 хил. Сливналии продават уникално тунинговано BMW M6 за $460 хил. Проектът се нарича "Цитрин" и е дело на Тодор Начев и Пламен Банов
Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион  Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Памела Андерсън продаде къщата си в Малибу и отиде на село Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет В бурята попаднал полет на австрийските авиолинии от Испания до Австрия Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Единствено Русия се въздържа, но не използва правото си на вето Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори