×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

5 бона за разузнаване в нета


26 Септември 2022, Понеделник, 20:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Средната заплата най-висока в София, Хасково на дъното

Между 4 и 5 бона месечна заплата обещава американска компания, която отскоро е на българския трудов пазар, показва проверка в интернет трудова борса. Възнаграждението е за шеф на екип, който се занимава с разузнаване в мрежата на публикации, свързани предимно с икономиката.

За по-ниски позиции пък месечните заплати са между 2600 и 3800 лв., става ясно от обявите. От описаните параметри става ясно, че основно задължение на служителите е да следят за фалшиви новини, включително да проверяват и контактуват с журналисти, когато става дума за информация относно бизнес канали.

Наетите могат да си вършат работата от телефона в която точка на света искат. Изисква се английски, но най- високото възнаграждение към този момент е обявено за хора, които владеят нидерландски.

Според експерти на трудовия пазар работодателят се надява да наеме български младежи, които са завършили в Нидерландия, където висшето образование е най-евтино в Западна Европа, и да им плащат почти половината от заплатата, която биха давали в Нидерландия.  В Ниската земя за подобен тип дейност заплатата е около 3 хил. евро, пише „Телеграф".

В България е все по-трудно да се намери евтина работна ръка, оплакват се работодатели. Пловдивско издание съобщи, че работник отказал заплата от 1700 лв. и поискал минимум 2 хил. лв. за работа на смени, без да е необходима квалификация. Собственици на ферми разказаха, че дават същата заплата за овчар с всички осигуровки, но това не им гарантира, че имат сигурен работник. Всички бягат на Запад, защото там получават много повече от това, което ще платим тук, каза Веселина Ралчева, която притежава розоварна.

Според Националния статистически институт най-високата средна работна заплата за второто тримесечие в страната е в София град, където стига 2373 лв. Хасково удря дъното с 1163 лв. 1365 лв. е в Бургас, 1490 лв. в Пловдив, в Разград 1340 лв. В Северозапада Враца е с най-високото възнаграждение, което възлиза на 1570 лв.


В категории: Бизнес


3
Коментара
Флагман.БГ Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин 07/05/2024, Вторник 19:20 4
3
Коментара по темата
3.
Ясен
30.10.2022 22:23:42
0
1
Такава фирма няма, това е публикация с цел пропаганда колко хубаво живее раята в България, за да не бягат младите хора. На мутрите им трябват глупави хора да им работят.
2.
К'ви са тея заплати?
27.09.2022 07:25:33
0
2
5К за тийм лийд?!?!??!?! За толкова не бихме станали от леглото..камоли да им работим и то шпоинаж!
1.
Тъй, тъй
27.09.2022 06:37:19
0
5
Хасково било на дъното... А какво да кажем за Бургас? Копаем 3 метра под Хасково. Работодатели ревяли, че работници отказвали да работят за 1700лв. Ми нормално, 1700лв бяха пари през 2007г. Сега със заплата под 2000лв си работещ бедняк, който работи за да оцелява. Цените на стоки и услуги излетяха в космоса. Погледнете обявените работни позиции в джобса за Бургас! Все още има смешни обяви за 800-1200лв бруто
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас 29 партии и коалиции се регистрираха с листи за участие във вота Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория 38-годишният бургазлия бил с влязла в сила присъда от февруари, но защо все още е бил на свобода, е загадка  Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Купонджии, готови ли сте да се събудите от зимния сън и да се насладите на цяла плеяда от фолк звезди. Запретнете ръкави, защото те идват ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи Това е най-силната ни листа до момента, може да спечелим 4 мандата от Бургаска област, обявиха от политическото обединение  Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Полицаят ми направи услуга, заяви тя "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях Ваня Григорова и Мая Манолова ще водят в софийските избирателни райони Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Записвания за приемния ден могат да бъдат направени на телефон 0889 01 09 40, както и на място в офиса на ПП ГЕРБ Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Изграждането на Национална детска болница е основен приоритет за Министерството на здравеопазването. Правим всичко възможно да ускорим процесите там, където това зависи от нас, посочи министър  д-р Галя Кондева Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето В процес на подготовка са и други проекти, с които се отприщва превръщането на бургаската Ривиера в реалност
Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори