×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Обявяват частично бедствено положение в Хасковско


Обявяват частично бедствено положение в Хасковско
Има събрани доказателства срещу полицаи, замесени в трафика на мигранти, твърди министър Демерджиев
23 Септември 2022, Петък, 11:59 ч.
Автор: Флагман.бг

Предстоят рокади, свързани с преместване на служители

Частично бедствено положение в общините Свиленград и Тополовград обяви областният управител на Хасково инж. Минко Ангелов, съобщава Нова ТВ. Причината - усложняващата се обстановка вследствие на засиления мигрантски натиск по българо-турската граница в пограничните райони.

Целта е да се избегне загубата на човешки животи, да не се допускат значителни вреди за имуществото на населението и икономиката на страната, както и превенцията на последици за околната среда, се казва в прессъобщение на областната управа в Хасково.

Бедственото положение се въвежда от днес и ще остане в сила до 12:00 ч. на 29 септември.

Има събрани доказателства за служители на МВР, замесени в трафика на мигранти. Това заяви служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев след проверка по горските пътища в района на Малко Търново. Предстоят рокади, свързани с преместване на служители, за да се осигури по-добра защита на границата.

Горските пътища в района на Странджа, които са трудно проходими, ще бъдат ремонтирани в най-бърз порядък, каза още Демерджиев. За да се ускори този процес и да се обезпечи юридически, е обявено частично бедствено положение на територията на няколко гранични общини.

Съвместни патрули на МВР и горското стопанство започват обходи в Странджа. Целта е да се повиши контролът по охраната на границата и недопускане на нелегални мигранти към вътрешността на страната, както и да се противодейства на браконвиерството и незаконната сеч.

 


В категории: Бургас


13
Коментара по темата
13.
село русокастро
23.09.2022 17:47:13
0
0
ТУКА СТОЯТ ПОЛИЦАЙТЕ СЪС МАСКИ ЗА ДА НЕ ГИ ВИЖДАМЕ ПЪЛНА КОРУПЦИЯ ПРОПУСКАТ ДАДЕНИ КОЛИ ДРУГИТЕ НЕ
12.
Xmen
23.09.2022 15:29:48
0
5
Да се стреля на месо!Да не се допускат във вътрешността на страната.Защото ако ни писне,ще пострадат тези ,които вече са тук
.
11.
Незнайковците във властта
23.09.2022 14:20:08
0
7
Бедствено положение се обявява по Закона за защита от бедствия. Определени са заплахите. Темата бежанци не фигурира в този закон. Тоест някой на високо място няма понятие за какво получава пари. За миграционен натиск има други планове, които се активират от друго място. Пълна боза е в държавата.
10.
Мдаа
23.09.2022 14:18:07
1
2
Това прилича на заплашителна предизборна агитация на гЕРб - или ние управляваме или ви даваме на джихадистите, опс "мигрантите", които знаят как да заработят.
9.
Стар граничар
23.09.2022 13:55:30
1
11
Да пращат армията и всеки който може да стреля,и да ги избиват до крак!
8.
мислител
23.09.2022 13:51:03
0
13
По добре военно. Има нарушаване на границата от военни сирийски групировки.
7.
Хмммм
23.09.2022 13:22:56
0
15
Я дайте информация какво занчи това "бетсвено положение"! Малко прекалявате с ипозлването на думички, с които ВИНАГИ се замазват очите на хората. Стига с празни приказки! Дайте план на действие! Какво ще направят освен да разместят малко търтеиите на държавни служби?
6.
777
23.09.2022 13:22:08
1
13
Сега като обявят бедствено положение, ще разрешат ли на граничните да стрелят на месо, ако някой пресича нелегално границата ни?
5.
Виктор
23.09.2022 13:00:49
1
16
От тези дни и поне 6 месеца ще сме заляти от мигранти.Тълпи прииждат насам
4.
123
23.09.2022 12:59:53
6
7
Сега и вечерен час ли,ще ни наложите?Поредната измама,както беше с пандемията.Не се поддавайте на тези манипулации.Лъжи,лъжи...искат да всяват страх в обществото.
3.
Юда
23.09.2022 12:58:08
0
24
Сега вижте от Бургас надолу веселие ясна поляна Приморско царево Ахтопол малко Търново всичките от гранична са платени да пропускат коли с бежанци на 10 една хващат да отчетат дейност. Имам данни и информация за доста служители.
2.
Граничар
23.09.2022 12:38:27
4
31
Сумати хора стоят по школите пращайте ги , плащат се пари , а нищо не правят.
1.
Бедствено положение ?
23.09.2022 12:27:00
2
48
Какво бедствено положение господа ?
Дъжд , сняг , градушки за какво ?
За мигрантите пращате армията (колкото и да е тя ) и ги награждавате както някога за убит нелегално влизащ и готово много бързо ще тръгнат обратно !
Как така минимум вреди на имуществото на населението , ние ви плащаме заплати да ни пазите , а не дасвеждате до минимум
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
EЦБ ни удари за еврозоната, инфлацията ни е висока EЦБ ни удари за еврозоната, инфлацията ни е висока "Сивият списък" за пране на пари не бил сред критериите от Маастрихт Кон нахапа пияни мъже, те пък нападнаха медиците от спешното Кон нахапа пияни мъже, те пък нападнаха медиците от спешното Дежурният екип ги изпратил в болница, те сипели ругатни Ще стане ли 1080 лв. минималната заплата от 2025 г. Ще стане ли 1080 лв. минималната заплата от 2025 г. Възможно ли е това? От 1 юли в цялата страна: Цената на парното пада с 5 на сто От 1 юли в цялата страна: Цената на парното пада с 5 на сто Топлофикации искат поскъпване, няма основание, смята Кремен Георгиев Медийни публикации пречели на компетентните органи спокойно да установят има ли нарушения на "Порт Европа" Медийни публикации пречели на компетентните органи спокойно да установят има ли нарушения на "Порт Европа" Конфронтация между мен и ръководството на МВР-Бургас само ще пречи на бързото и точно изясняване на ситуацията по сигнала за контрабанда Лъсна голяма измама около Сузанита: Майка й източила 70 бона от... Лъсна голяма измама около Сузанита: Майка й източила 70 бона от... От известно време насам бившата жена на Орхан Мурад събира пари в интернет чрез профила си в Тик Ток Дядо ми я приготвяше като малка, а сега аз я правя на сина си – супа с праз, вкусна и полезна Дядо ми я приготвяше като малка, а сега аз я правя на сина си – супа с праз, вкусна и полезна Ето какво ви е нужно Проектът за Националната детска болница - ето какво предстои Проектът за Националната детска болница - ето какво предстои В консултантския екип влизат служители от дивизия „Здравеопазване“ на Европейската инвестиционна банка За 10 г. продължителността на живота е намаляла с 1 г. За 10 г. продължителността на живота е намаляла с 1 г. Мъжете не успяват да достигнат дори 70 г. средна продължителност Ново 20: Емили Тротинетката сега подкара влак Ново 20: Емили Тротинетката сега подкара влак Транс инфлуенсърката се похвали, че машинисти ѝ давали да управлява влака
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори