×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извратеняк взриви мрежата, младо гадже с изповед за гнусната му тайна


Извратеняк взриви мрежата, младо гадже с изповед за гнусната му тайна
Младата жена споделя, че вместо да правят секс, извратенякът влязъл в банята, за да гледа порно
Ключови думи: порно, извратен, секс
17 Септември 2022, Събота, 22:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

Мъжът влязъл в тоалетната и без да иска включил Bluetooth колонката, а половинката му била изумена 

Какви ли не неща могат да се случат в едно семейство. Всеки човек има своите тайни и чудатости и именно заради това трябва да познаваме добре половинката си – за да няма изненади.

Е, не такава е историята в семейството на жена, пожелала анонимност.

Драмите при нея започнали съвсем случайно, пише БЛИЦ.

„Една сутрин мъжът ми се събуди, взе телефона си и отиде до тоалетната. Аз останах в леглото. След няколко минути обаче Bluetooth колонката, която бе в спалнята се свърза с телефона му. Именно тогава чух какво прави той в тоалетната. Така разбрах гнусната му тайна, която ме потресе“, казва жената.

Случилото се изненада не само нея, но и всички онлайн потребители, които научиха историята й.

„Колоната се свърза с телефона на мъжа ми и тогава чух, че в тоалетната той гледа порно“, казва жената.

„Почувствах се ужасно. С него нямаме интимни отношения от много време – той просто не ме иска, но изглежда има нужда от порното и да се самозадоволява“, допълва тя.

Веднага щом мъжът й излязъл от тоалетната тя му казала какво се е случило, какво е чула и го попитала защо й го причинява.

Първоначално той отричал да е гледал порно и да е мастурбирал, но в последствие признал, но й казал, че това бил първият път, в който прави такова нещо.

Повечето онлайн потребители, научили за семейната драма, бяха раздвоени. Мнозина взеха страната на жената и смятаха поведението на съпруга й за обидно. 

„Това е напълно несправедливо спрямо вас“, пише един от тях. „Не мога да повярвам, че си се омъжила за него“, добави друга. 

Някои потребители обаче се обявиха в защита на мъжа, изловен в крачка. Предполагаха, че той може да има някакво заболяване или психическо разстройство, за да предпочита да гледа порно и да се самозадоволява, но да не прави секс с жена си. 


В категории: Животът


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
даката
18.09.2022 13:20:33
0
5
Как може да правиш секс с някой който те кара да миеш чинии, да простираш, да пазаруваш , звъни ти , контролира те и прави забележки.
10.
Мара-Шепова
18.09.2022 12:37:20
1
4
Здрава ръка, здрав бицепс.
9.
Хахахаха
18.09.2022 11:26:09
3
3
Ми нормално за мързелив мъж. Що са не го лъсне, като го мързи да еве.? Пълна трагедия. Отказва секс и лъска. Толкова е смикнал с лъката, че като види жена и го мързи!
Момата да вземе да си намери мъж, които може и да маха тоя инвалид.
8.
Нимфоманка
18.09.2022 11:16:02
1
9
Щом тоя пич не ще да я чука,явно много пъти я е "боляла" главата,кръста и т.н. тя да се радва,че лъска бастуна,че не е отишъл да ощастливява комшийката :D Уважаеми жени, които вечно нещо ви боли- сами сте си виновни.
7.
ЛЪСКОВ
18.09.2022 06:22:13
1
32
Всекидневен онанизъм....здрав и бодър организъм.....
6.
Стоян
18.09.2022 02:47:30
3
39
И какво като е гледал порно ? Ама то страшен ужас . Въобще каква е тази статия потресен съм , от мн време не бях влизал във вашият сайт , но наистина сте мн зле . Само тук може да се прочете нещо безмислено . И съм сигурен , че човека написал тази статия лъска бъстуна от сутрин до вечер на порно
5.
dancho
18.09.2022 01:47:24
4
35
Повечето българи предпочитат хубавото порно, пред еднотипния секс с вкиснатото гадже или жена.
Един приятел дори си наглася почивните дни различно от жената да си гледа порно по цял ден.
4.
*********
18.09.2022 00:58:51
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
В виж, бели корабчета плуват ли?
17.09.2022 23:53:21
2
41
По-вероятно е жената да се прави на сърдита и да го тормози психически. Кой мъж няма нужда от секс и би предпочел да мастурбира пред истински секс?
А най-вероятно това са измислици-премислици мейд фром флагман
2.
Марги чепкай се отзад
17.09.2022 22:29:07
2
53
Сикагурно си грозна и човека си бие по някоя злодейка
1.
ДГД
17.09.2022 22:28:04
1
64
Голям ужас! Че кой не е гледал порно и не е лъскал бастуна?!?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност 
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори