×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Руснаците загубиха и Купянск, но украинците претърпяха огромни загуби край Харков


Руснаците загубиха и Купянск, но украинците претърпяха огромни загуби край Харков
Украинските войници на частта КРАКЕН ССО "Азов Харков" превзеха напълно Купянск
17 Септември 2022, Събота, 09:21 ч.
Автор: Флагман.Бг

 Контранастъплението на украинската армия продължава успешно на левия бряг на Оскол

Украинските сили за отбрана напълно деокупираха Купянск, Харковска област. Част от града на левия бряг на река Оскол е освободена от войниците на частта КРАКЕН ССО "Азов Харков", Това съобщи пресаташето на подразделението Сергей Величко "Чили". Той публикува и видео от освободения ляв бряг на Купянск, пише БЛИЦ.

„В резултат на добре координирани действия подразделението КРАКЕН успешно прекоси река Оскол, което позволи на нашите сили да изгонят врага от лявата част на града. Сега градът е напълно деокупиран и е под Украинско знаме. Контранастъплението на украинската армия продължава успешно на левия бряг на Оскол“, написа Сергей Величко „Чили".

По-рано OBOZREVATEL съобщи, че Украинските сили за отбрана провеждат успешно контранастъпление в района на Харков. По-специално бяха освободени градовете Изюм, Балаклея и Волчанск.

Руските въздушно-космически сили пък са поразили в района на Николаев пунктовете за дислокация на 28-ма мотострелкова бригада на въоръжените сили на Украйна.

В района на селището Очаков, Николаевска област, бяха унищожени щабът и тренировъчната база на отделен център за специални операции "Юг" на Въоръжените сили на Украйна.

В Харковска област бяха ударени пунктовете за временно дислоциране на 66-та механизирана бригада от Въоръжените сили на Украйна в районите на Харков, селата Двуречная и Купянск, както и националистическата формация „Кракен“ в Харков, пишат агенциите.

Позициите на 80-а десантно-щурмова бригада от Въоръжените сили на Украйна бяха поразени с високоточен удар в Северск в Донецката народна република.

В резултат на ударите загубите на противника възлизат на над 400 убити и ранени украински военнослужещи, повече от двадесет единици бронирана техника и автомобили.

Унищожени са и над три хиляди боеприпаса за реактивна и оръдийна артилерия от различен калибър.

Разузнаването на Луганската народна република разкри пристигането на редови офицери от НАТО в частта на Харковска област, контролирана от Киев. Това съобщи подполковникът от Народната милиция на ЛНР Андрей Марочко.

„Нашите разузнавателни агенции разкриха пристигането на редовни офицери от НАТО в района на Харков. Целта на командировката им в този район е да организират взаимодействие между чуждестранни и украински подразделения“, каза Марочко.

 
 


В категории: Войната в Украйна


4
Коментара
4
Коментара по темата
4.
ХХ
17.09.2022 13:41:57
1
3
Някой пак е намазал в рубли.
Този мишмаш от фантазии беше актоален преди 9 дни. Преди два дни ръководителя на Луганскъта република Пасечник даде изявление че ситуацията е тежка и украинците са навлезли нажтериторията на Луганска Р. като са превзели 4 населени места.
3.
История на заболяването
17.09.2022 13:27:53
2
5
Кремълска психиатрия:
- Информацията за украинското контранастъпление е Фейк.
- Украинското контранастъпление е Фейк, но украинците дадоха хиляди жертви.
След 3 дена пълно мълчание и вълната от информация за руския провал в руското медийно и интернет пространство. Кремълската психиатрия обяви:
-Не сме бягали, изтеглихме се контролирано за пренасочване в друг район на военните действия.
Психиатрията която 4 месеца превземаше(без жертви, според самата психиатрия) населени места, които украинците превзеха и си върнаха за 4 дни, говори за жертви на украинците. Хахахаха.
Тази психиатрия, която не избяга от Киев, Харков, Чернигов, Змийний и 6 месеца нямаше жертви. Главния пациент на психиатрията - кремлевская дедушка за пореден път обяви една и съща цел "превземането" на адм граници на Донецка област до 15 септември, на следващия ден, деня след обявената от Путлер цел, започна украинското контранастъпление.
Много е лошо да си психично болен и толкова тъп, че тъпостта ти да има симптоми, като
при психично заболяване!
Най-много пациенти кремълската психиатрия има на собствена територия и в булгаристан.
Медиите не са виновно, защото за тях е бизнес.
2.
Ей дъл остана
17.09.2022 13:19:27
2
6
Някой Жув украинец че те милиарди избиха орките,ако вервам на тукашните им лакеи,освен рублите митрофаница ще ви даде и премия плакат на вожда в бункера
1.
12
17.09.2022 10:53:53
9
8
Вече седем дни западната част е завзета от украинци а източната от руснаци,така че не е точно заглавието.А украинците в таканаречените деокопирани територии тероризират населението,над 8000 арестувани и почти толкова разстреляни мирни граждани.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито Търсят ловци на змии, ето къде Търсят ловци на змии, ето къде В Морската столица хората все по-често се натъкват на влечугото Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Виктория участваше и в любовното предаване "Един за друг" БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие Сред идеите, които бяха обсъдени беше създаването на Национален фонд за сближаване между регионите, насочен към изостаналите райони, който ще работи приоритетно за онези от тях, където има най-неотложна необходимост от това Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Поклонението ще се състои днес на остров Персин Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Вижте какви са цените на борсите
Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори