×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Медведев: Ядрените ни арсенали са гаранцията за запазване на Велика Русия


03 Септември 2022, Събота, 18:09 ч.

Опитът на САЩ да разпадне Русия ще доведе Деня на страшния съд, заплаши той

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев обвини САЩ и техните съюзници, че се опитват да провокират разпадането на страната, и предупреди, че подобни опити могат да доведат до Деня на страшния съд, съобщи Асошиейтед прес.

Медведев предупреди Запада, че опитът да тласне Русия към разпад ще се равнява на "шахматна партия със смъртта", предава dnes.bg.

След като присъства на прощалната церемония на бившия съветски лидер Михаил Горбачов, Медведев публикува пост в канала си в приложението за съобщения, в който споменава разпадането на Съветския съюз през 1991 г. и обвинява САЩ и техните съюзници, че се опитват да предизвикат разпадането на Русия.

Медведев твърди, че някои на Запад биха искали „да се възползват от военния конфликт в Украйна, за да тласнат страната ни към ново етап на разпадане, да направят всичко възможно, за да парализират държавните институции на Русия и да лишат страната от ефективен контрол, както се случи през 1991 г.“

„Това са мръсните сънища на англосаксонските извратеняци, които заспиват с тайната мисъл за разпадането на нашата държава, мислейки как да ни раздробят на парчета, да ни нарежат на малки парченца“, пише Медведев. "Подобни опити са много опасни и не бива да се подценяват. Тези мечтатели пренебрегват една проста аксиома: силовото разпадане на ядрената сила винаги е шахматна партия със Смъртта, в която се знае точно кога ще дойде шах и матът: гибел за човечеството.“

В заключение Медведев заяви, че руските ядрени арсенали са „най-добрата гаранция за запазване на Велика Русия“. (БТА)


В категории: Политика


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
Насира на гащи
04.09.2022 08:56:39
0
5
От страх медведката да земе и оня придворен шут рогозин шеф на ВКС въображаемите космически сили на россия и да се оженят в холандия хем могат на кремълския дъщерята за кръстница да поканят тя и без туй не живее в Мордор
10.
DB7
04.09.2022 07:45:11
0
5
пуделчето нали след атака по Крим "страшния" съд ко стана всеки ден взривове смешник
9.
:))))
04.09.2022 00:57:18
10
2
Много ми е странно, руснаците нямали гориво и техниката им спирала на пътя, имали остарели машини от втората световна война, били изплашени и бягали, а целия свят стои и гледа и никой не смее директно да се намеси :)))))
8.
Aбе менделсон
03.09.2022 23:42:12
9
12
А бе питерски гопник я си спомни как свърши кукуруз никита като плашеше с ракетите за 1 вечер го ритнаха в пиздата,да не ти опиздят дудето и на тебе,че ходи в израел да лапаш да ти простят дето каза че хитлер е евреин. То това си е чиста истина твоите съплеменници чифутите да не те запознаят с Максуел че те не са от най милостивите дори и към съплеменниците си,за справка артър кьостлър,херцел,абрахам поляк и неповторимия боби фишер и още много стой си на оакания питерски жоп да не опърдиш кочана.
Палячо с власт.
7.
Крепостем Донски казак.
03.09.2022 22:58:11
9
11
Метровков: С ядрените ни арсенали, аз и товариш Вова Завоевателя тире Великий избиваме комплекси за малоценност!

п.п
И за още нещо мъничко под слиповете де!
6.
Га га га га
03.09.2022 20:17:00
9
9
Медведев да си спомни как се разпадна ядрената сила СССР.
5.
Ха ха хаааа до 3
03.09.2022 19:36:23
7
10
Дааа прав си,да чистиш офиси и апартаменти или да редиш гипсокартон а шефа ти да е от Анадола и вечер да спиш в стая с още трима и да не сте се къпали от една седмица, че това са все демократични ценности.Аз знам ,че това ви е целта на живота.Само че като се върнете в България лъжете колко сте ларш, а не разправят е как ви смятат за идиоти и ви експлоатират като роби, нищо че сте в демократична Англия например.
4.
до 3
03.09.2022 19:33:55
12
12
И защо говориш от името на русофилите след като не си такъв ?
Говори за чувствата на храненик от Америка за България с мечта да е бенифициент по европрограма с бонус, къща за гости платена на 100% от ЕС.
3.
До 2
03.09.2022 19:07:39
12
15
За българските русофили втората най-голяма радост е да бъдат изпепелени от руското ядрено оружие.
Първата е да лепят гипсокартон във великобританията, щото все пак нещо трябва да се яде... а пък нещо русията не ги влече, що ли?
2.
Bbb
03.09.2022 18:45:16
15
12
Тази статия с коментара на Медведев ще е трудно смилаема от всякакви безмозъчни глобалисти, педали,идиоти, безмозъчни англосаксонци и всички продажни олигофрени за които САЩ е като господ.Никой от зомбираните им мозъци не оценява реално създалата се ситуация, но сметката ще трябва да се плаща.
1.
Така е
03.09.2022 18:38:20
10
13
След ядрените арсенали ще ми запазиш овъгления хуй
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Калин Стоянов подаде заявление за лична карта - ще бъде с биометрични данни Калин Стоянов подаде заявление за лична карта - ще бъде с биометрични данни Министърът е сред първите, които ще имат от новия тип лични документи  Хотелиери настояват за отлагане ремонта на пътя за Сарафово, за да не избягат туристите в Гърция Хотелиери настояват за отлагане ремонта на пътя за Сарафово, за да не избягат туристите в Гърция Реконструкцията започна в първия възможен момент след одобряването на финансирането и на временната организация от АПИ, която е собственик на пътя Тази чалгаджийка се омъжи за известен бизнесмен Тази чалгаджийка се омъжи за известен бизнесмен Това е трети брак на изпълнителката Президентът Румен Радев свика Народното събрание в сряда Президентът Румен Радев свика Народното събрание в сряда На първото си заседание новоизбраните депутати ще положат клетва и ще трябва да изберат председател Проф. Борислава Танева: Младежкият фестивал „Солинария“ е пример за последователна концепция Проф. Борислава Танева: Младежкият фестивал „Солинария“ е пример за последователна концепция Каузата на фестивала е благородна – подава се ръка на талантливи млади музиканти в началото на кариерата им, каза музикалният педагог Кристална топка нужна, за да се види дали „Величие“ би прескочила бариерата при по-висока активност Кристална топка нужна, за да се види дали „Величие“ би прескочила бариерата при по-висока активност Това Народно събрание е избрано по всички правила на Конституцията и има легитимност, но повечето българи са непредставени, каза Христо Панчугов Скандал с участник в "Игри на волята", собственичка на магазин го обвини за кражба на кашкавал и спагети Скандал с участник в "Игри на волята", собственичка на магазин го обвини за кражба на кашкавал и спагети На кадрите от охранителната камера се виждало и как си пълни гащите със сирене и руска салата Президентът насрочва първото заседание на Народното събрание Президентът насрочва първото заседание на Народното събрание Официалната клетва на новите 240 народни представители ще даде старт и на процедурата по консултации Бум в търсенето на стари бунгала на юг от Бургас Бум в търсенето на стари бунгала на юг от Бургас Цените ни варират от 30 до 110 лева за вечер за семейство, каза Тодор Стамов - управител на къмпинг Инвалиди обречени на смърт заради ТЕЛК! Любим актьор е затворен между четири стени в Бургас Инвалиди обречени на смърт заради ТЕЛК! Любим актьор е затворен между четири стени в Бургас Прикован съм на легло, споделя Георги Стайков, когото всички познават като Ростислав от „Вчера“ и заради него „Клетва“ на Кирил Маричков се превърна в хит
Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна  Конференцията за мир, която се проведе в Швейцария, приключи Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани  Пострадали за няколко души Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 17 юни 2024, понеделник  Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище  Персоналът в ступор Лошите мисли и чувства ли ни носят бедствията? Астролог зове да не обвиняваме ХААРП, а да се молим Лошите мисли и чувства ли ни носят бедствията? Астролог зове да не обвиняваме ХААРП, а да се молим Колкото по-бездуховно и неуважително подхождаме към по-напредналите в развитието си спрямо нас същества, толкова по-мощни ще са страданията и бедствията Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането  Тя показва стегната фигура с плосък корем Бивша учителка печели по 22 хиляди долара на месец от порно, но съжалява Бивша учителка печели по 22 хиляди долара на месец от порно, но съжалява Новата кариера я е превърнала в „абсолютен изгнаник“ в родния й град и е имала ужасна последна година Едрогърда моделка се повози гола в метрото Едрогърда моделка се повози гола в метрото Полуголото момиче засне пътуването си, заобиколена от туристи Бургаски родители бяха глобени заради това, че децата им пушат край училище Бургаски родители бяха глобени заради това, че децата им пушат край училище Учебните заведения имат поставени табели, забраняващи тютюнопушенето, но това не отказва непълнолетните от вредния навик Преговорите за мир: Сближават ли Украйна и Русия позициите си Преговорите за мир: Сближават ли Украйна и Русия позициите си По думите на Дмитрий Песков, Зеленски ще трябва да обмисли сключването на мирно споразумение, защото военната обстановка за Киев се влошава
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори