×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

От Flora Bar & grill питат бургазлии: Какво име бихте ни дали?


От Flora Bar & grill питат бургазлии: Какво име бихте ни дали?
Най-подходящото предложение ще получи голяма награда и ще смени старото име на ресторанта
16 Август 2022, Вторник, 12:05 ч.
Автор: Флагман.Бг

Не пестете идеи и креативност  – наградата и славата си заслужават!

Вече четвърта година ресторант Flora Bar & Grill, намиращ се в едноименната сграда в комплекс „Лазур“ и на метри от Морската градина, радва своите посетители с уникална обстановка, вкусна храна и отлично обслужване. Мястото, на което бургазлии и туристи вкусно похапват домашна паста, пица, ризото и средиземноморски деликатеси, приготвени от висококачествени продукти, не спира да сюрпризира. Новото предизвикателство на Flora Bar & Grill към клиентите е свързано със старта на ребрандинг кампания. „Търсим оригинално и подходящо за нас ново име, което да ни отличава и да стане запазената марка, с която да сме разпознаваеми и уникални“, коментират от заведението.

Най-креативното предложение ще спечели и заслужена награда. Победителят ще получи 600 лв., както и ежемесечен ваучер за консумация в заведението на стойност 100 лв. – общо 12 ваучера на стойност 1200 лв., които ще му бъдат предоставяни в рамките на една година.

„Ваучерът не може да бъде разменян за левовата си равностойност и важи до изтичането на календарния месец за който съответства. Наградата ще бъде връчена на победителя в едноседмичен срок след официалното му обявяване на страницата на Flora Bar & grill Бургас във Facebook/Meta“, уточняват от ресторанта.

Какво е Flora Bar & grill за теб?

„Една мечта си търси име! Мечта осъществена благодарение на всички вас, които повярвахте в нашето начинание започнало през 2019 г.! Годината, в която в Бургас отвори врати мястото, което днес много от гражданите и гостите на града възприемат, като Свое. Това „Свое“ , за което ние от екипа на Flora Bar & grill  мечтаехме, към което се стремяхме, за което се трудехме  и което ни задължава да не отстъпваме и крачка назад от установените вече стандарти, дали облика на нашето Днес и вдъхновяващи ни да мечтаем за Утре! Едно Утре, което да назовем с най-подходящото име, изразяващо нестихващия ни копнеж за надграждане, за онова „по-добро“, което движи човека и света напред! А нашето „Напред“ и „Утре“, зависи само и единствено от хората дали ни нашето „Днес“, хората възприели мястото като „Свое“, хората към които Днес задаваме въпроса:  Какво име бихте дали на Своето място утре?  Нека помечтаем заедно!“, вдъхновяват от ресторанта.

flora bar

Ето и условията за участие:

- Предложенията можете да направите в коментарното поле под поста на официалната страница на Flora Bar & grill от ТУК;

- в надпреварата не могат да участват лица под 18 г.;

- предложения ще се приемат до 31.08.2022 г.;

- при липса на подходящи предложения до 31.08.2022г, срокът на надпреварата може да бъде удължен;

- всеки участник има право на до 3 предложения, публикувани в един общ коментар под поста;

-към всяко предложение трябва да е приложена кратка информация обясняваща идеята за него;

-всяко предложение трябва да е изписано на латиница или кирилица;

-екипът на  Flora Bar & grill еднолично ще определи, най-подходящото предложение, съобразно визията си за бъдещото развитие на ресторантите;

-при дублиране на избраното предложение, победител ще е първият, който го е предложил в коментарното поле под поста;

-победителят ще бъде обявен на официалната страница на Flora Bar & grill Бургас във Facebook/Meta на 09.09.2022 г.;

-екипът на Flora Bar & grill, ще се свърже с победителя, посредством профила, от който е дал предложението си в коментарното поле.

Станете автор на новото име на един от най-успешните ресторанти отваряни до момента в Бургас! Мястото, което още с откриването си впечатли местните и гостите на града и не спира да привлича нови и нови верни почитатели. Оставете своята следа на място, на което се чувствате страхотно докато отпивате от сутрешното си кафе, по време на обедната ви почивка за бързо хапване, на семеен обяд или вечеря. Не пестете идеи и креативност - наградата и славата си заслужават! Направете Вашето предложение от ТУК.


В категории: Бургас


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 4
България Всички новини
Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Поради надграждане на електронните системи временно са затруднени част от процедурите - ускорена и бърза услуга - за издаване и замяна на свидетелство за управление на моторно превозно средство Мъртво пиян катастрофира с голфа си Мъртво пиян катастрофира с голфа си Полицаите се хванаха за главите 
Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори