×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Отбелязваме Деня на бащата
  • Великобритания призова жителите: Запасете се със стоки от първа необходимост
  • 3,7 по Рихтер разлюля Южна Италия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кой е новият мъж до бившата на Румен Радев


01 Август 2022, Понеделник, 10:18 ч.
Автор: Флагман

Двамата обаче преди дни преживели поредното си адреналиново приключение

Първата съпруга на президента Румен Радев упорито крие новия мъж до себе си, но признава, че двамата споделят обща страст – планинарството. Имено покрай хобито им се разгоряла и тяхната любов, но Гинка предпочита да бъде дискретна и избягва да се появява на публични места в компанията на възлюбения си, пише вестник Ретро.

Двамата обаче преди дни преживели поредното си адреналиново приключение. Банкерката се похвали пред приятелите си в социалните мрежи, че е сбъднала още една от най-смелите си мечти. Красавицата от Пловдив сподели снимка, на която позира с развяни от вятъра коси на фона на невероятна планинска панорама по залез слънце. Познавачите веднага разконспирираха локацията, която Гинка Кесякова не бе издала. Впечатляващата гледка всъщност е от хижа Мазалат, която е разположена в Национален парк „Централен Балкан” в Стара планина на 1620 метра надморска височина.

Бившата на Радев отдавна планирала да измине маршрута, но едва през тазгодишния си летен отпуск успяла да организира ходенето си до там. Кесякова не се притеснява от по-скромните условия на живот в планината и с удоволствие с половинката й останали да нощуват в хижата, където ги посрещнали топло с билков чай и ароматна боб чорба. Стара планина е сред предпочитаните от пловдивчанката места за походи, но във вече богатата си планинарска биография тя има покорени и доста върхове в Рила и Пирин. Дори суровите зимни условия и арктическите температури не са в състояния да спрат Гинка, която целогодишно кръстосва горите, да предприема опасни преходи. Заедно с любимия й имат и специални велосипеди за планинско катерене, както и екипировка, с която да са в безопасност по стръмните терени.

Явно любовта си към природата банковата служителка е успяла да предаде и на дъщеря си от Румен Радев – Дарина, която също обича да търси уединение в планината и с доскорошното й гадже Йоан, с което се разделиха преди месец, редовно също се отдаваха на романтика в Родопите. Синът на президента – Георги, предпочита по-светския живот и разпуска основно със спорт или в лъскавите заведения в столицата. Румен Радев, макар и по-рядко, също намира време за планинарство, но избира далеч по-лесни маршрути от тези, които бившата му жена покорява.


В категории: Животът


17
Коментара по темата
17.
Хубава и елегантна
04.08.2022 10:09:46
0
0
Дори и в гората е облечена по стилно от Деса на посещение в дворец. Ама явно на Радев му е трябвала жена да му отива на ума и класата.
16.
bmw burgas
03.08.2022 22:16:34
0
0
Хубава е да!!!
15.
До 12
03.08.2022 09:03:47
3
2
БОЙКОООО, ще ядеш така или иначе уя!
14.
Фръцла
03.08.2022 08:33:26
4
3
Е ми първото е първо,стойностна жената и по красива.
13.
Любомир Николов
03.08.2022 05:19:40
3
0
То пък много трудно, да се качиш на Мазалат. До Партизанска песен с кола, после три часа нагоре, без да бързаш.
12.
Не
02.08.2022 19:11:22
12
18
Не ме интересуват клюки, но това нещо наречено преzидент е най големият предател в новата история на България
11.
Хаха
02.08.2022 04:23:16
5
24
Гинчето е страхотна и знае как да почива, обича и по Гръцките плажове да обикаля.
10.
morjaka
02.08.2022 00:08:08
6
33
Абе" Флагман" водата в Бургас стана 4.40лв вие се занимавате с бившата на Радев !
9.
Колю
01.08.2022 20:38:59
5
47
Хижата е на 1516м.н.в,там съм спал най-много пъти след:родния ми дом,семейния ми дом,селото ми-Варна(баба и дядо са от там) и родната казарма-Ст. Загора-2г.Момичето не е глупаво,да отиде там,глупав е този,който я е изтървал.
8.
Аз конкретната
01.08.2022 19:32:14
12
63
Браво Гинче- ето това се казва правилно избран маршрут,явно си качествен човек,докато онази селска пръчка Деса-тръгнала по пътя на Камино....само незнам Радев как я понася....разликата е балкан разстояние
7.
КУКУ
01.08.2022 16:11:09
8
56
Отишла Деска на врачка и пита:
Двама ме любят на кой ще му излезе късмета?
Врачката я огледала и рекла:
Георги (Св) ще извади късмет щот Румен (Рад) ще те вземе.
6.
Кок
01.08.2022 15:45:52
24
52
Тя Гинка си има късмет в живота че се е освободила от Руменчо уж летец ама го ръководят от там някъде от север ,Явно жената е умна и интелигентна след като е разбрала че съпругът и е Въздух под налягане А и че обикаля планини пеш и с велосипед си е много добре и ми се издига в очите .Е Деси не е такава тя иска коли от НСО и антураж и лукс вероятно маркови тоалети .Не ходи по планини и хижи там е ,,мизерия,,не е за възвишени.Е става за бивши съпруги да бъдат наказвани в хижи и къмпинги да обикалят с велосипед горите вместо сМерцедес и охрана и да видят какво са изгубили напускайки Човека от Политикатаdo
5.
Честно казанo
01.08.2022 15:18:33
49
24
Така разкрачена, просто е грехота да не й го сложиш!
4.
един
01.08.2022 14:45:58
18
94
Да оставиш такава хубава и лъчезарна жена и да вземеш гардероб, говори за интелекта и морала ти, който явно го нямаш.
3.
Желяз Кобалтов
01.08.2022 14:41:31
27
45
Как е могла на напусне тази национална гордост?!? Този зелен... водород? Този титаничен ентелект?!? Хак да и е, нека оди пеша!
2.
*********
01.08.2022 12:31:25
11
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Калоян
01.08.2022 10:44:56
19
33
Хакам ѝ го на Гинчето. Може и на Кидерова, обаче е много страшна и ще ми спадне.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си 5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си „Добре съм“ - тази една фраза може да убие всяка връзка Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Стрелец, управляван от Юпитер, е знакът на авантюриста. Те винаги търсят нови преживявания и обичат да изследват света Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Всеки трябва да я пробва Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Той е много богат на фибри Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Тук няма да ви пуснат, ако сте от нежния пол Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Майка му ги дарила на родния му Левски, но там не знаят какво да ги правят Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Туристите дават по 200 лв. на час за плътски ласки Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Той бе на посещение на остров Света Анастасия днес, за да се включи в акция по почистване на морското дъно Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Ето я тайната рецепта Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма В момента има обяви за стругари и фрезисти с по 4-5 хиляди лв. заплата, но такива кадри се намират трудно
70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора Момичето разказало на полицията за годините сексуално насилие, когато се преместило от Нова Зеландия в Австралия Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Горещини морят туристите, които не могат да разгледат града заради липсата на транспорт Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Инцидентът е станал в Копенхаген с неясни мотиви Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Не е ясно дали предполагаемият заговор е свързан с войната в Украйна 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция Подготовката за изборите е протекла без трудности, заяви генералният ни консул Васил Вълчев Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Това стана на събитието по случай 80-ата годишнината от десанта в Нормандия Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори